Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
LantosBerry8 #2961 üzenetére
"Brand Unbranded/Generic" persze az most jó kérdés, hogy milyen gyártót kéne itt látni, de jellemzően ezt az utángyártott termékekhez írják.
-
_ak_
addikt
10-ről 11-re manuális frissítés is hiba nélkül lezajlott.
OTA frissítést nem is jelezett, talán csak a 4-esnél egyszer.
-
_ak_
addikt
Sziasztok, OTA frissítés szokott még jönni az 5-ös verzióból? Tegnap csináltam egy clean installt a 10-es verzióval...
Újra biztos nem telepítenék semmit, de az utolsó 4-es flyme sem jelzett már frissítést. -
_ak_
addikt
Hogy őszinte legyek nekem a feloldó képernyő is néha sokat állt miután beütöttem a pint. Azt én beállítottam, hogy éjjelre kapcsoljon ki, majd reggel visza. Ez sokat segített a dolgokon.
-
_ak_
addikt
Viber ikon háttérképe nálatok is fehér?
FB contact syncre van esetleg vmi bevált módszer?
Illetve a hangerő gombol nálatok mennyire feszesek? A fentit egész nehéz benyomni, a lentit könnyebb kb. mint a bekapcs gombot.Ja és igen, nem tudom, hogy az eustock milyen garival adja, az edigi, ha jól látom saját maga vállalja a garanciát, nincs mellé a szokásos wayteq -es szerviz papir.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Én is csatlakozom a klubhoz, Redmi Note 3G volt az előző. Igazából tök jó volt csak most már nagyon elhúzódott a garanciális ügyintézés.
Edigiből rendeltem, H-s verzió, manuálisan frissítettem 4.5.4.2l- re. Igazából minden megy, nincs probléma semmivel, csak valahogy nagyon vastagnak tűnik a telefon. A MIUI valahogy komplexebbnek tűnt, de nem tudnék rámutatni, hogy mi hiányzik.
Viber ikon nálatok is fehér hátterű? Illetve, ha a FB-ról szertném frissíteni a kapcsolatok képét, arra van valahogy lehetőségem ( manuális megoldáson kívül ).
Akartam tokot rendelni az EuStocktól, csak félek, ha még vastagabb lesz, akkor már kényelmetlen lenne fogni. :/ A szilikon tokokért meg nem igazán vagyok oda.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Mivel a Red mi Note-om (3g) már egy ideje szervizben és nem is tudni, h mi lesz belőle, gondoltam kipróbálnám ezt a Nitrót. Van ilyen cserével valakinek tapasztalata?
Azzal a telefonnal meg voltam elégedve, csak a nagyobb felbontás hiányzott, ahogy olvasom a hozzászólásokat a rendszer sebességével itt sincs akkor probléma, játszani meg nem játszom.
Ennek fényében jó választas?
Persze tipikus, hogy pár nappal ezelőtt még volt az eustocknál, de más nem jön akkor az edigiből...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest