-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
Ez jó dolog hogy alkalmassá lehet ezeket a csúcs LG-ket tenni a vezeték nélküli töltésre, akár matricával, akár gyári tokokkal, viszont a több ligával lejjebb focizó 735-ös Lumiám gyárilag tudja. Ez azért kissé bosszantó, nem is tudom mire vélni hogy az LG miért szarakodik ilyesmivel.
-
stemplar07
őstag
-
joey04
titán
az s6 edge plusnál van az előny, mert sokkal erősebb, az exynos köröket ver erre a közép-felsős 808-ra, a kijelzője jóval jobb hiszen sokkal jobbak a feketéi és jóval jobban átható erős napsütésben (bár én ips párti vagyok, de kisebbségben vagyok ezzel és egyébként is az árról volt szó és a samoled "többet ér" a piacon), üzemidőben szintén sokkal erősebb, jobb a support (hivatalos és nem hivatalos is) és azt most nem tudom, hogy pl a v10-ben van-e UFS 2.0 és LPDDR4 (utóbbi gondolom igen), de ha nincs, az is megtolja nem kicsit a samu szekerét.
iphone-hoz meg hülyeség hasonlítani, azon ios fut, már szoftveres sajátosságokkal és már hardveres körítéssel és követelményekkel, akinek azon rendszer előnyei elengedhetetlenek, azoknak nem opció sem a v10 sem semmi más, akinek pedig a korlátok elfogadhatatlanok, annak jobb vétel egy középkategóriás androidos készülék is. de majd a számok döntenek, megnézzük a következő negyedévekben mit tud az lg és a v10, addig csak fölösleges vita menne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ZEN.com
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- LEGO klub
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest