- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Pici telefon, óriás akksival?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Mit mondjak rá?
Én is tapasztalom, hogy szép képeket csinál
Az Xperia S-em fele ilyen jót nem készített egyébként! De igazából egy telefonnál miért kell több? Aki fotózni szokott, annak úgyis van fényképezője... Party képek készítéséhez vagy hirtelen pillanat megörökítéséhez tökéletes ez a telefon.
-
ferrari1
őstag
Gyerekek, felnőttek, szerintem elég volt már.!
Lehet rosszat írni egy készülékről, de csak akkor hiteles, ha saját tapasztalata alapján születik a vélemény. Nem itt, ott kiállított darabok megtapizása után amit előtte ezren szétnyomkodtak, elállítottak.
Tapasztalatból mondom, hogy jelenleg a G a mostani piac legjobb ár / érték arányú készüléke!
A véleményemet a következő képek talán alátámasztják:
Igaz nem vagyok senki, de kicsit már unalmas az, amit egyesek csinálnak, irogatnak.
Azt is tudom, hogy ezek után majd megkapom tőlük: menjek osztani az észt a saját helyemre, de nem megyek, mert kíváncsi vagyok a készülék alakulására. Hamarosan a páromnak lesz a mindennapi életének a része egy G.
Bocsi a képek rossz minőségéért.
-
Sógi
addikt
Inkább a fotóimra mondjatok már valamit!! Térjünk vissza az intelligens fórumozáshoz emberek! Peace&love! Ne bántsátok már egymást....
Foglalkozzunk ezzel a gyönyörűséges szépséggel inkább
-
xedamen
senior tag
Miért nincs itt olyan, hogy "hozzászólás jelentése"?? Kezd elegem lenni, hogy nem a telefonról szól a téma, hanem az Galaxy szériáról, a Samsung szerviz szolgáltatásáról és a gyengeelméjű embereknek való magyarázásról...
-
Sógi
addikt
Végre van mozgás a topicban, egy hete még kihalt volt
Én imádom olvasni a balfácánok hszeit
feldobja a napom
köszönöm
-
Sógi
addikt
Itt vannak a mai G fotók hack kamerával, lehet véleményezni ill. fikázni
Jó a link? Benne vannak még a mappában az S3 vs G fotók is, azt hagyjátok figyelmen kívül
a felvonós képtől indulnak
-
Riuko
senior tag
válasz
RigoJancsi #2659 üzenetére
Remélem végre megértetted, hogy ITT a G-röl jót vagy semmit...
-
xedamen
senior tag
válasz
koxminator #2675 üzenetére
Továbbra is 4.1.2 gondolom...??!!
-
-
-
xedamen
senior tag
Nah meg volt a FreeGee és a CWM Touch telepítése
Nagyon közel vagyok a Cyanogen Mod telepítéséhez, de nem akarom xD Órák kérdése, hogy meddig bírom innentől kezdve
-
basket_case
csendes tag
válasz
Vizinyenyec #2666 üzenetére
Rendben, köszi!
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
basket_case #2665 üzenetére
Szerintem igen. Ha non-voice a kártya akkor telefonálni nem tudsz, ellenkező esetben az is menni fog.
Ha esetleg tévednék, a Többiek kijavítanak amint abbahagyják itt a civakodást -
basket_case
csendes tag
válasz
Vizinyenyec #2663 üzenetére
Köszönöm szépen.
Ha kártyafüggetlenül veszem a mobilt, akkor úgy működnie kellene, igaz?
-
válasz
Megteszed kérlek, hogy ha nem kell ez a telefon, nem is tetszik, akkor mostantól nem írsz ide többet?
Az utóbbi 2 oldal negyede a Te siránkozásoddal és a többi tulaj értetlenségével van tele, hogy te mégis mit keresel még itt. Mindenki, még a saját nyugalmad érdekében is, légyszíves, menj át oda, ahol jól érzed magad, és nem idegesíted fel a topic 3/4-ét!
Szebb napot!
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
basket_case #2655 üzenetére
Elviekben minden gond nélkül. persze csak ha passzol a szolgáltatóhoz a telefon
-
xedamen
senior tag
válasz
Napok - hetek óta ezt csinálod, idegesítő... Azt nem értem, hogy tényleg mi okból vagy még itt?
Ám legyen, "beláttad bűnöd", de egy pszichiáterhez lehet tényleg nem ártana elmenni, kicsit skizofrén tüneteket produkálsz...
-
ytooc
tag
Tenyleg kell ez sracok?
Fejezzuk be.
-
xedamen
senior tag
válasz
RigoJancsi #2634 üzenetére
Menj már el a búsba!
Egy 3310-esre nincs pénzed, rajítasz itt a Blade-del, életedben nem tudnád megvenni a telefont, csak itt rontod a levegőt. Szerintem neked egy Galaxy Ace 2 is csoda gyors telefon lenne a Blade után...
Mutass már egy 4 magos telefont, ami nem melegszik vagy nem merül. Elmondom neked, hogy a One X sokkal rosszabb volt akksi téren!
De neked nem lehet semmit sem mondani, mert Te "tényeket" közölsz NULL TAPASZTATTAL!
U.i.: Olvasni tanulj már meg kérlek! Nincs frissítés? Itt beszélünk róla minden nap. Lehet, hogy régen elcseszte az LG, de tanultak a hibájukból...
-
Sógi
addikt
Fotóztam most séta közben, egy rakás képet csináltam és az a helyzet, hogy teljesen jó képeket lő a gép! Egy kamera hackem van és automatán. Nyomkodom, mobilnet, fotózás, gps, 30 fok van, 63%-nál magasabbra nem engedi a fényerőt, de így is látom napon
-
basket_case
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy (számotokra biztosan ostoba) kérdésem. Előre is bocsánat a megfogalmazás miatt, nem vagyok egy műszaki zseni.
Szóval, valószínű, hogy beruházok egy LG Optimus G-re, és arra lennék kíváncsi, hogy mobilinternetezésre való microSIM kártyával lehet-e vele netezni? Leírom részletesebben, hogy mire gondolok, hátha nem fogalmaztam eléggé érthetően. A laptopomhoz mobilinternetet (T-mobile-ost) használok, és az USB modembe normál méretű SIM kártya való. De volt a családban egy ideig egy iPad, és hogy azon is lehessen netezni (ha nincs WiFi a közelben), ezért microSIM-mé vágattuk a kártyát, az USB modemhez meg SIM kártya adapterrel továbbra is tudtam használni ugyanazt a kártyát. Szóval, ahogy az iPad esetén lehetett netezni a microSIM-mel, úgy a mobil esetén is működne-e ez a dolog szerintetek?
Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!
-
jooker82
nagyúr
válasz
koxminator #2651 üzenetére
Na feltetted a v10g-t? bár sanszos,hogy magyar nyelv nem lesz benne
-
jooker82
nagyúr
válasz
Drbonci #2647 üzenetére
Hagyjuk szerintem...Hátha abbahagyja ő is...
Sok 4x tulaj,köztük én is még mindig pszihiátriára járunk, ezen tag miatt...Minden rendbe volt,mindenki elégedett volt vele,csak ő nem és,vagy 4x-5x vitte ki a moderátor...Teljesen nyugodt topic volt,de ő mindig felkavarta az állóvizet..
Nem kivánom senkinek,hogy itt is az legyen.. -
koxminator
senior tag
válasz
Gizmo94 #2645 üzenetére
Így van, szerintem örülnünk kellene, hogy nem 1 fajta készülék választási lehetőségünk van droid fronton, mint annak a bizonyos megcsórcsált gyártónak a másikon
lehet választani, kinek a szájíze és preferenciái szerint, ez benne a szép.. én mindenesetre nem bántam meg a váltást, és húgom is boldog az S3-mal Gio után, igazi win-win szituáció
-
Vizinyenyec
aktív tag
Megkérnék mindenkit, ezt most hagyjátok abba!
Ugyanazokat írjátok le folyamatosan. Mindenki ért már mindent, nem kell floodolni a fórumot. -
Drbonci
aktív tag
válasz
RigoJancsi #2642 üzenetére
Bakker te egy pléddel osztod itt az észt, tedd meg légyszíves a többi fórumozó érdekében hogy nem írsz ide többet míg nincs ilyen telefonod
Hétfőn első dolgod legyen hogy egészségügyi központ, ott pszichológiai felülvizsgálat!
-
Rubensito
csendes tag
Tutu7030:
Köszi a futáros infot, ez megnyugtató!RigoJancsi:
Legalább 5 teszt olvasható a neten, és itt a fórumban 2500+ bejegyzés. Olvasd végig.Még nincs meg a G-m, de olvasok, ezért tudom, hogy:
- Nem kell sok SW frissítés, mert alapból jobbam megy mint az agyon frissített Samsung
- A garancia lehet hogy jobb a samunál, ahogy olvasom a fórumokat szüksége is van rá
- A kamera épp olyan mint az átlag. Kategóriájának megfelelő képekkel. Amúgy pedig a fényképezéskor 1 fókusztávolság van, tehát ezért éles a közeli, fényképezni kívánt virág és elmosódottabb a háttérben látható bokros rész. Logikus!
- Az aksi nem oksa, hanem super oksa
- Eddig senki nem mondott olyat, hogy jobban melegedne mint bármelyik másik. Sőt, volt aki azt mondta, hogy kevésbé.
- Az ára nem akar lemenni, de ha így is lesz, akkor az sok plusz LG felhasználót jelent majd. Amúgy meg itt senki nem akarja eladni a sajátját.Uff
-
Gizmo94
veterán
válasz
koxminator #2639 üzenetére
Jajjj, jaaajj, most átpasszoltátok nekünk.. Miért nem tudtátok rábeszélni az LG-re, akkor hozzátok járna...
Egyébként meg nem kell leállni vele kínlódni, mindenki tudja, hogy az LG csúcsmobilja is durva és nagyon kemény telefon. Ugyanúgy, mint a HTC One is. Megrögzött Samsung kedvelőként írom, hogy a különbségek szeintem elhanyagolhatóak, mindegyik új modell brutális, csak mindegyik másként. Egymás kedvenc márkájának-telefonjának okádásánál primitívebb dolog nincs. Még nem nyomkodtam ugyan a G-t, de készülök rá. Mindenesetre ahogy elnézem a seggberúgott trollotokat, most téphetjük a hajunkat az S4 topikban...
-
gumimokus
tag
válasz
Szia! Még mindig itt tartasz....?
A pozitív véleményedet nincs már imerjük, leírtad párszor,nincs valami negatív?
-
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #2640 üzenetére
Végülis már a kamerára is jött egy elég jó megoldás,attól jobbat mobilos berkekben,már hülyeség elvárni..
A többi állitása meg siralmas...
eleve,minek adjon ki hetente frissitést a gyártó,mikor minden rendbe. ugyanazt adja ki más verziószámmal??felesleges,inkább dolgozzanak helyette a 4.2-őn..
a szervizről meg annyit,hogy nincs atz LG szervizével semmi gond,nem is tudjuk,hogy hol van..A samsungál meg már házhoz vannak rendelve,annyira sűrűn kell igénybe venni.
-
csababarca
őstag
válasz
- kamera nem oksa
- akksi nem oksa
- nagyon melegedik a készülék????
Kamera miért nem oksa? Miért kell ennél jobb? nézz már meg újonnan egy telefont, és annak a kameráját ebben az árfekvésben. Ha jobbat találsz szólj. ÉS az S3at meg ne említsd, mert egyrészt drágább, másrészt minden másban elhasal.
Akksi? Ember,minden droidos telefont rendes használattal tölteni kell naponta. ezt is. Viszont nekem most is 3 órás kijelzőidővel 40%on áll, egy nap, 2 óra használattal. kell ennél jobb? (jah,semmi energiakímélő funkció nincs bekapcsolva, csak az ECO mód.)
Melegszik? ezt mégis hol hallottad? nekem az L7 jobban melegedett az egymagos procijával,mint ez. Pedig ezt nyúzom játékokkal is,de minimális melegedés van.Semmi baj nincs vele, ha leírod a véleményedet, de ezek hazugságok amiket írsz, messze nem igazak.
Persze az akksi valóban nem oké egy nokia 3310hez képest, illetve a Kamera gyengébb az S4-IPhone 5 kettőstől. De ehhez képest jóval olcsóbb is.
Frissíteni meg nem kell a telót, 4.3ig megkap majd mindent, de a 4.1.2-vel is sokkal jobban fut,mint az S4,ahol állandó nyavajgás megy a laggolás miatt. itt ilyen nincs, mert remekül van optimatizálva.Úgyhogy, nem kell a lehúzó szöveg, a kamerás dolog az egyedüli amit meg lehet érteni, ha valakinek ez a fétise,de a többi az kitalált dolog.
HUN-os régiókód? akkor az telenoros lehet,nem?
-
koxminator
senior tag
válasz
Nem haragszik rád senki, de nem is ért Téged senki.
Tisztában vagyunk az álláspontoddal, elmondtad, megértettük, nem kell minden hozzászólásban fikázni és hasonlók. Mindezt úgy, hogy életedben nem láttad élőben, nem fogtad a kezedben és nem használtad, halvány fingod sincs arról, milyen a merülése, milyen használattal és mihez viszonyítva. Nem akarok személyeskedni, de nagyon kiváncsi lennék, hány éves vagy (bár igaz és tény, hogy az életkor sem magyarázat mindenre).Mi is tisztában vagyunk az LG-vel kapcsolatos dolgokkal, az ismert kockázatok és mellékhatások tudatában döntöttünk és vettük meg a G-t. Nekünk már nem kell bizonygatni semmit, mi elfogadtuk, hogy ezt+azt tudja, kész.
Mint mondtam, nyugodtan vegyél ifost, samut, htc vagy sonyt, senki nem fog rád ezért haragudni, de az, hogy itt telesírod a topikot, semmi értelme. Vagy mit akarsz ezzel bizonyítani? Kinek? Minek?
Itt részemről be is fejeztem, nem óhajtok tovább a témával foglalkozni, elmondtam, amit szerettem volna.
-
jooker82
nagyúr
válasz
ekkora hülyeségeket nem irhatsz...komolyan.... S3-ról jöttek sokan,meg one x-ről,mindenki jobbnak tarta a g-t aki használja,te mint kivülálló ,nulla használattal pedig lehúzod itt 6 pontban...aminek fele se igaz..
-
vaszika
csendes tag
Nem reg lettem friss G tulajdonos,Romaniaban elek ezert Orange-tol vettem.A telefonon 10d verzio van a telefon viszont azt irja ez a legujjab szoftver ra!A doboz hatuljan HDS-LGE0162001-et ir.Esetleg nem tudjatok ez melyik piacra szant valtozat?A valaszokat elore is koszonom!
-
lesli.h
aktív tag
válasz
jooker82 #2629 üzenetére
Éjjel vagyis 21.00-tól reggel 6.00-ig repülőn van,mert dolgozom és a munkahelyemen a cégest használom.
Energia takarékos és eco mód bekapcsolva, fényerő automata,de 50%-on.
Volt egy kis Wifi, zene, fotó, hát nagyjából ennyi.
Ja és 30 másodpercre van állítva a képernyő kímélő,vagyis az elsötétülés. -
lesli.h
aktív tag
válasz
RigoJancsi #2601 üzenetére
-
lesli.h
aktív tag
válasz
-
Sógi
addikt
válasz
kalapacsolok #2587 üzenetére
Telenornál van csak gyári moi garancia, azt nem tudom, hogy mennyi. A régió kód rá van ragasztva a doboz aljára, ott láthatod melyik országnal szánta a gyártó. Az akkuidő jó, kérdés, hogy mik az elvárásaid..?
A szoftver frissítés halad, csak nem olyan gyorsan, mint samunál, de nincs is rá szükség, mert nagyon jól össze van hangolva a hw-vel. -
-
lesli.h
aktív tag
válasz
koxminator #2449 üzenetére
Az első!
-
koxminator
senior tag
hagyjátok rigójancsit, S3 topikban is közröhej tárgyává vált már, ott is szenvedett egy csomó dologgal, jött itt a zte blade2 +s3 meg egyéb cseréivel, nem kell vele foglalkozni
Viszont akinek ennyire nem jön be, nem tetszik a teló a sok információ meg képek alapján, az mi a fakkért itt sír? Senkit nem érdekel, vegyen magának mást, ifost, galaxy camerát, tökömtudja mit, és hogy egy klasszikust idézzek: oszt' jó napot
más: mentek meg minden, és felrakom ezt a szingapúri 10g-t, kiváncsi vagyok rá, mi változott benne (ha egyáltalán feltűnik)
-
törölt tag
Feltudna dobni valaki egy fotót a dobozon lévő matricáról, ahol a régió betűjel van, már csak azért, hogy ha szerdán megyek a kütyüért, akkor egyből tudjam hol keresni, és ne kelljen percekig bogarásznom hol is találom és mit keressek?
Mellesleg én is S3-ról váltok
-
gumimokus
tag
válasz
Hali! Fórumtársunk sógi is S3-ról váltott,neki más a véleménye,mivel ismerem őt,adok is rá!Úgy veszem észre követed a hhozzászolásokat,ha neked ez jött le tényleg más telefont vegyél!
-
xedamen
senior tag
válasz
Amíg nem használtad ne nyilatkozz már az akksiról ember!!
Ez itt a készülék topicja, nem az S3-é!
Komolyan nem értem az ilyen embereket...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest