- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
válasz
#93966848 #5126 üzenetére
Jelenleg 2 darab S4-et használok de volt S3-am és G-m is. Az S3-nál lényegesen jobb a kijelzője. Igaz kissé fakóbb ( természetesebb ) viszont sokkal élesebb. Jobb ránézni. Az S4-et már lehet " professzionális fénykép " módba állítani, ami rengeteget segít a túlszaturáltságon. Mindkét kijelző a maga nevében remek!
Megelőztek
-
ferrari1
őstag
válasz
csonkaj87 #5094 üzenetére
Nekem van. Irtam Pü-t
-
ferrari1
őstag
Van egy bontatlan Nillkin tokom. Akit érdekel írjon pü-t vagy hívjon. Kispesten átvehető
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Az a mindenki én vagyok. Sógi hozzászólására reagáltam , de ha ez Téged zavar, akkor bocsánat! Ígérem nem teszem többet!
-
ferrari1
őstag
Bocsánat a topiktól!
Csak bátorítani tudnálak az S4 mini megvételéhez! Tegnap vettem egyet én is a telenornál. Nem kell egyensúlyoznom ahhoz, hogy nehogy leejtsem egy kezes használatkor. Megfogom és a tenyerembe szabták. Rendesen működik rajta a BT hívásfogadás
. Memóriától sem kell tartanod, mert a szabad 1.32gigából jelen pillanatban, belakott rendszernél ( 32 alkalmazás ) jelen pillanatban 672 megát használ. Igen a kijelző kisebb felbontású de véleményem szerint nagyon korrekt. Jó, nem nagybácsi szintű de akkor is szép. Első ránézéskor láttam egy kicsi szőrösödést de már nem látom mondom ezt úgy, hogy itt figyel mellette a nagyobbik verzió. Nem bántam meg a cserét egyáltalán
-
ferrari1
őstag
Én a freegeet hanyagolnám. Root nem lehet gond! Nekem meg tegnap mikor driver gondom volt ugyanez a jelenség fogadott. Nem ismerte fel a telefont. Lehúzom a gépről, ujraindítom a telefont és minden képernyőérintésre, alkalmazásmegnyitásra villogó piros keret fogad a képernyőn. Drivereket ujraraktam és utána minden jó lett. Ment fel hiba nélkül a 10G. Kapott egy rootot és ennyi.
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Enyém meg eladóvá vált
-
ferrari1
őstag
válasz
paquita #4052 üzenetére
Kezdem ami nem tetszik és nem tudom megszokni: a hívásfogadási késedelem, főleg BT headsetnél, ami 2-3 mp. A kamerája semigazi, vannak jobbak is az árkategóriájában. Ezzel ki is merült a negatívumok sora. Igen, elégedett lennék de sajnos már a 3. frissítés óta nem tudták megoldani ezt a késedelmes dolgot. Viszont atomstabil, szuper kijelző, reccenésmentes működés, a vártnál jobb akkuteljesítmény és még sorolhatnám
-
ferrari1
őstag
válasz
paquita #4048 üzenetére
Nem jellemző a fagyás olyan szinten, hogy eddig csak 1 embertől hallottam ezt. A telefon atomstabilnak mondható, de majd megerősítenek. Ez is tud melegedni hiszen 4 mag dolgozik ha meghajtják. A face messengert használom én is de eddig egyetlen telefonon nem fagyott meg miatta. Valószínűnek tartom, hogy ott más lesz a gond.
-
ferrari1
őstag
Egy utolsó kép G-vel. Tegnapi készítésű csak úgy jártamban keltemben
-
ferrari1
őstag
válasz
komoyosz #3992 üzenetére
Én onnét töltöttem le és már használtam vele a kdz-t gond nélkül. Már megoldottam egyébként. Fent van a 10g. Sajnos nem javították a BT késedelmi időt de mintha kevesebb lenne. A telefont gyorsabbnak érzem, a kamera jobb lett-e?
Két kép csak csípőből csak úgy: 1 2
Egyenlőre lakom visszafelé. Még írok ha van bármi érdemi eltérés.
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #3968 üzenetére
Nem biztos, hogy nekem van igazam! Ilyen könnyen feladod?
Egy kollégámtól tudom. A munkahelyemen ő a kapcsolattartó a két cég között. Elég jó rálátása van a telenor dolgaira. Ha most rossz infót adott meg, akkor én is félreinformáltam most mindnkit. Ebben az esetben bocsi! Ill. felhívtam egy ügyfelest és rákérdeztem. Csak az időpontban mondott mást, ami szerinte 2012.08.30. De mindegy is. Akinek szügsége lesz rá úgyis utánajár a dolognak személyesen.
Hátha valaki talál benne fontos infókat magának Telenor -
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #3952 üzenetére
Ez szerencsére nem így van! Hibázott az ügyfélszolgálatos. Van lehetőség a Telenornál a szolgáltatói korlátozás feloldására akár vásárláskor akár utána még előfizetéses ügyfeleknek is. A 2012 dec. 31.-e előtt vásárolt készülékeknél 7000, az utána vásároltak esetében 10.000 Ft a hivatalos függetlenítés díja.
Más. Feltette valaki már a spanyol 10G-t komoyosz fórumtársunkon kívül?
-
ferrari1
őstag
válasz
Gameboy77 #3895 üzenetére
Ha van CWM-ed, akkor ott formázhatod az SD kártyát is. Utána csináld meg a 3 wipe-ot ( data / factory, dalvik és cache ) és a preloadot is formázd. Utána mehet fel a kdz. Miután készen vagy csinálj egy factory-t megint. Bízom benne, hogy rendbe jön.
Sőt ott, ahol az sd-t formázni tudod, formázhatsz mindent, pl system...
-
ferrari1
őstag
válasz
koxminator #3893 üzenetére
Mégegy bizonyíték arra, hogy az androidot nehezen lehet megölni
-
ferrari1
őstag
Csak van egy baj is! Jobban tetszik külsőre mint az S4 ill. nincs verseny közöttük
-
ferrari1
őstag
Újra csatlakoztam közétek
Itt van a kezemben és még mindig gyönyörű! Kék ( fekete ), SWS, most megy rá a 10F.
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #3849 üzenetére
Ha minden igaz ma veszem meg egyik ismerősömét. Átcsábultam az almás oldalra másodkészülékkel, de olyan mintha egy számológépet használtam volna. Gyors, stabil meg minden de nekem nagyon korlátok közé van szorítva. Gmailnak nincs push csak ha letöltök hozzá alkalmazást. Akkor meg nem lehet saját hangot adni az értesítéseknek a gmail appon belül
...
-
ferrari1
őstag
válasz
ferrari1 #3846 üzenetére
Előbb kértem / írtam utána olvastam / kerestem
de el lehet nézni, mert reggel van
Innét lehet most is tölteni.
-
ferrari1
őstag
Akinek megvan letöltve az SWS 10E kérem tolja fel valami értelmes helyre ( pl. dropbox ), mert a letöltőhely nálam nem működik.
-
ferrari1
őstag
Kérdeznék gyorsban. Az újabb SW-ben 10 D, 10F javítottak valamit a hívásfogadási késedelmeken ill a kamerán? Most nem a hekkelt kamerára lennék kíváncsi.
Lehet visszacsábulok
-
ferrari1
őstag
Gyerekek, felnőttek, szerintem elég volt már.!
Lehet rosszat írni egy készülékről, de csak akkor hiteles, ha saját tapasztalata alapján születik a vélemény. Nem itt, ott kiállított darabok megtapizása után amit előtte ezren szétnyomkodtak, elállítottak.
Tapasztalatból mondom, hogy jelenleg a G a mostani piac legjobb ár / érték arányú készüléke!
A véleményemet a következő képek talán alátámasztják:
Igaz nem vagyok senki, de kicsit már unalmas az, amit egyesek csinálnak, irogatnak.
Azt is tudom, hogy ezek után majd megkapom tőlük: menjek osztani az észt a saját helyemre, de nem megyek, mert kíváncsi vagyok a készülék alakulására. Hamarosan a páromnak lesz a mindennapi életének a része egy G.
Bocsi a képek rossz minőségéért.
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #2464 üzenetére
Soha nem mondtam, hogy azt várom el tőlük
Tudom a helyén kezelni a dolgokat. Nem is tükröshöz viszonyítottam, hanem a saját kategóriájában egy másik telefonhoz.
ßrainiac: Az az LCD az egy IPS, ami mérföldekkel jobb
Használtam mindkettőt ( G, S3 ). Minden másban jobb ill a zenében egyenértékű a G!
-
ferrari1
őstag
A probléma szerintem a lencsénél van. Talán a képfeldolgozó szoftver is belejátszik. A régebbi HTC-k sem remekelnek kamera terén, sőt én az One kamerájától sem vagyok hasraesve egyáltalán.
Tsebacsi: Igen, talán. Viszont ha kicsit is szeret fotózni a mobillal lehet észreveszi ezeket a dolgokat. Ha a samu tud szinte ugyanabban az árkategóriában jobb képességű kamerát beletenni a telefonba, akkor a többi gyártó miért nem?
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #2444 üzenetére
Igen, ezek telefonok, ( legyen akár a G, S3, S4 stb... ) soha nem fognak helyettesíteni egy komolyabb fényképezőgépet. Akkor ne az S4-hez hasonlítsuk a G kameráját hanem az S3-hoz mondjuk. Az sem idei darab és annyiba kerül, mint a G. Sajnos annak is jobb a kamerája. Tudom, mert volt mindkettő. Én a képeket sajnos fotós szemmel nézem, az egyik tanult szakmám és dolgoztam is benne 8 évet. Nagyon jó ( szerintem a legjobb ár érték arányú ) telefon a G, ezt elismerem, de fotó terén lenne mit javítani rajta rendesen.
-
ferrari1
őstag
válasz
zalcsika #1617 üzenetére
Soha nem távolítottam el egyik telefonomról sem root-ot úgy, hogy utána az a rom maradt rajta. Butaságot nem szeretnék írni. Jobban jársz, ha újrarakod akár ennek alapján is. Tisztább, biztonságosabb érzés
-
ferrari1
őstag
válasz
leslien #1612 üzenetére
- Innét töltsd le a zip-et. Csomagold ki valahová.
- Telefonon kapcsold be az USB hibakeresést Beállítások / fejlesztői beállítások / USB hibakeresés
- Csatlakoztasd a telefont kábellel a géphez és válaszd ki a "csak töltés" funkciót
- Indítsd el a kicsomagolt mappában lévő "CurrentRoot" alkalmazást
- Értelemszerűen kövesd az utasításokat. Mikor megjelenik az az ablak, hogy mit szeretnél tenni az sd kártyával, válaszd ki a telefonon az csatlakozás MTP módon lehetőséget.Ha minden rendben ment és mindent jól csináltál végigmegy és újraindul a telefon. Végeztével lesz egy rootolt telcsid.
-
ferrari1
őstag
válasz
cassius.clay #1544 üzenetére
Az Iont megerősíthetem én is
-
ferrari1
őstag
válasz
cassius.clay #1541 üzenetére
Az Xperia T-nek van a legkutyaütőbb kijelzője
-
ferrari1
őstag
válasz
cassius.clay #1535 üzenetére
A Sonyról még nem nagyon tudok sokat írni, tegnap volt az első nap hogy használtam.
Mindhárom készülék használati élménye teljesen más. A három közül az S3-nak van a legjobb kamerája, zeneileg a Sony tetszik legjobban. Az anyaghasználat ill. összeszerelés tekintetében az S3 a legutolsó. A Z-nek olyan " iPhone-os " érzésű fogása van az üveg miatt. Véleményem szerint egyenértékű a G-vel. Telefonálás minőségben a Sony és a G színtén egyforma, kristálytiszta. Akikkel beszéltem azok azt mondták, hogy a Sony a legtisztább. MW600-at használok minden telefonomhoz.
Melyiket venném? Az S3 már kizárt. A másik kettő közül nem tudnék dönteni. Mindkettő nagyon jó és egyik sem tökéletes. Ami a G-nél zavart az a BT használatánál a hívásfogadási késedelmi idő.
Nazara: 2 óra 3 perc
-
ferrari1
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #1530 üzenetére
Nekem volt mindhárom ( S3, Optimus G és Xperia Z, ) most a Z van 2 napja. A Z-nek oldalról kicsit nem annyira jó a kijelzője mint a másik kettőnek de szemből gyönyörű, nekem természetesnek hat. A .253-as SW vel javítottak a kijelzőn és lehet egyénileg kalibrálni is. Akksiidő az első töltés után így alakult eddig:
Szerintem nem gáz, sőt első ez még jobb lesz.
-
ferrari1
őstag
Csak tudnám az árát már
Ha jó áron lesz, lehet visszacsábulok
-
ferrari1
őstag
Nekem első csatlakozáskor megkérdezte hogyan szeretnék csatlakozni. Kiválasztottam a nekem kellő módot és feltelepítette a drivereket. Utána ment minden rendben.
miklos0308: Itt leírtam a véleményem a zenéről és a kameráról. Hátha hasznos lehet.
-
ferrari1
őstag
válasz
Gigabyga #974 üzenetére
Akinek - samsungos szóval élve - SWS a product kódja az OTA-n is ezt kapja. Akinek nem az a kódnak megfelelő romot.
Ez alapján te is fel tudod tenni magadnak
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Fájó szívvel, de megváltam a G-től. Egyszerűen nem bírom megszokni a késedelmi időt a felvételnél BT használatakor. Mivel a kékfoghoz ragaszkodom...
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #941 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Nekem a hátam " borsózik " a kihúzós tokoktól
Egyébként az az érdes műanyag az egyik legjobb fogású és anyaghasználatú tok, amit valaha is fogtam a kezemben ( nem keveset ). Selymes tapintású és ráadásul nem csúszik. A prémium hatás nekem akkor jönne elő, ha fémből lenne a háza. Nem azt mondom, hogy nem prémium, mert igenis borzalmasan jól összerakott háza van! Tok nélkül nekem akkor is csúszik.
Rommal minden rendben van?
-
ferrari1
őstag
Ma rendeltem egy ilyen tokot. Ezt a márkát használom állandóan, nagyon minőségi és esztétikus termék. Védje csak a telcsit
-
ferrari1
őstag
De nagy a csend :-) Mindenkinél minden rendben, és az jó! :-)
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #931 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott! Nézd a jó oldalát! Spóroltál sok pénzt
Viccet félretéve, nekem semmi plusz progit nem kellett telepíteni és jelszót sem kért! Nem volt a kártya levédve?
Ilyen idegbaj velem kb 2 éve történt, mikor galaxy s1 szoftver frissítés után az imei is eltünt. Kezdő androidosként akkor volt igazi ajjaj
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #913 üzenetére
Windows 8 lesz a ludas! Nem kell az enabler. Keress egy Windows 7-es gépet. Többet én sem tudok sajnos :-( Nekem elsőre ment. Igaz mobilról vagyok, lehet én nem látom, de mintha a progiból hiányozna a felső fele! Ott tudsz állítani bizonyos dolgokat. Ha csak én nem látom, bocsi.
-
ferrari1
őstag
válasz
Tsebacsi #880 üzenetére
Először öltsd le ezt .
Utána innét a neked megfelelő romot.
Telepítsd fel a drivert ha még nem lennének fent .
Ha mindez megvan kapcsold ki a telefont.
Nyomd egyszerre a hangerő le és fel gombokat és közben dugd rá a gépre kábellel. Fel fogja telepíteni a neki kellő drivereket.Ezekután csomagold ki a KDZ_FW_UPD.rar fájlt. Azon belül van egy szintén KDZ_FW_UPD névre hallgató alkalmazás. Indítsd el és a kép alapján állítsd be:
Mindennel megvagy akkor katt a " Launch software update " gombra. Kicsit gondolkodik, kiírja, hogy a progi nem válaszol de ne aggódj, teszi a dolgát.
Végigmegy és a telefon újraindul. Addig ne húzd le a kábelről, míg ki nem írja, hogy " IParam=1 "
Miután kiírta, lehúzhatod és készen is vagy.Remélem így érthető. Leírni nehezebb mint megcsinálni.
-
ferrari1
őstag
Egy újabb nemértem dolog
Telefon töltőn lóg, hívnak és mikor felveszem lenémít és kis idő után bontja a kapcsolatot
Töltőről való lehúzás után minden rendben. Újra csatlakoztatva ismételten az előző jelenség. 10E.
-
ferrari1
őstag
válasz
Daralo:) #835 üzenetére
Kijelzőtől ne félj! SGS 3-ról jöttem át. Hidd el, szebb, a szememnek sokkal nyugtatóbb nézni mint azt! Igen, a kamera nem éri el a galaxy szintjét, de nem rossz. Kissé zajosabb és mosottabb a széleken, de ismétlem: nem vészes! Ha nem ismerném az S3-at, mondhatnám nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest