- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
RigoJancsi #2634 üzenetére
Nem haragszik rád senki, de nem is ért Téged senki.
Tisztában vagyunk az álláspontoddal, elmondtad, megértettük, nem kell minden hozzászólásban fikázni és hasonlók. Mindezt úgy, hogy életedben nem láttad élőben, nem fogtad a kezedben és nem használtad, halvány fingod sincs arról, milyen a merülése, milyen használattal és mihez viszonyítva. Nem akarok személyeskedni, de nagyon kiváncsi lennék, hány éves vagy (bár igaz és tény, hogy az életkor sem magyarázat mindenre).Mi is tisztában vagyunk az LG-vel kapcsolatos dolgokkal, az ismert kockázatok és mellékhatások tudatában döntöttünk és vettük meg a G-t. Nekünk már nem kell bizonygatni semmit, mi elfogadtuk, hogy ezt+azt tudja, kész.
Mint mondtam, nyugodtan vegyél ifost, samut, htc vagy sonyt, senki nem fog rád ezért haragudni, de az, hogy itt telesírod a topikot, semmi értelme. Vagy mit akarsz ezzel bizonyítani? Kinek? Minek?
Itt részemről be is fejeztem, nem óhajtok tovább a témával foglalkozni, elmondtam, amit szerettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LED világítás a lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Stellar Blade
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest