- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rubensito
csendes tag
Ma reggel óbégatott a telefon, hogy van új szoftver. Le is töltöttem, E97510h-...
Google a barátom, de most nem segített, ezért akinek van infója, hogy mit kell tudni erről a verziórol, az kérem, hogy dobjon egy linket.
Köszönöm!!!
-
Rubensito
csendes tag
Tapasztalt már olyat valaki, hogy töltéskor jelez, hogy 100%, feltöltött, majd ahogy leveszem, azonnal visszaesik 91%-ra. Lehet hogy ezért van olyan érzésem is, hogy kevesebbet bír egy töltéssel.
Utána visszadugtam, ismét 100%, lehúztam és tartja.
-
Rubensito
csendes tag
VÁNDOR TOK 2 sörért
Tovább adnám Sógi-tól 2 sörért kapott LG E975 tokom. Nekem megjött a Nillkin, így ez felesleges.
Ahogy már többen ecseteltük, ez a tok nem túl jó minőség, a képhez képest az oldala fehér, és a festés sem tökéletes, ellenben a funkcióját betölti amíg valaki egy normális tokot beszerez.
Személyes csere 2 doboz söre Budapesten.
Ha érdekel írj privátba.
-
Rubensito
csendes tag
Megjött a futár, meghozta a Nillkin tokot.
Nem bántam volna, ha oldalt nem teljesen sima, de amúgy tökéletes. -
Rubensito
csendes tag
Fólia info:
Kipróbáltam két féle fóliát,
- Dipos Crystal Clear LG Optimus G E975 (2x Vorne, 2x Hinten)
- MyScreen protector LG Optimus G E975 (Crystal, antiReflex)Felhelyezés
Mindkettő esetében le kell húzni a rajta lévő fóliát, igazítani, majd rásimítani. A MyScreen-nél a Crystal típuson elöl és hátul is fólia van, a Diposnál csak egy oldalon. A MyScreen megoldást jobbnak tartom, mert a simítgatásnál még nem a végleges fóliát piszkálod. Az antiReflex esetén szerintem csak egy fólia van, viszont azt strapabíróbbnak írja.Mérethelyesség
Egál, nincs jelentős különbség.Érzékenység
A Dipos sokkal érzékenyebb az apró szöszökre, légbuborékot képez maga körül, nem szép. A MyScreen ezzel szemben rászívja magát a képernyőre, nincs légbuborék a szöszökkel. Ha már nem sikerül szösz nélkül, akkor MyScreen.Újjlenyomat
Egál. Mindegyik gyűjti mint az állat.A csupasz képernyő ilyen szempontból jobb volt, viszont jobban is féltettem, ezért a fólia.
Praktikum
A Dipos valamiféle ragadós anyaggal van bekenve, amitől a képernyőre tapad, viszont ebbe beletapad a por és a szösz, tehát csak egy esélyed van próbálkozni vele és ha nem labor körülmények között dolgozol, akkor könnyen lehet szöszös. Ilyenkor pedig csúnya, dobhatod ki. Ezzel szemben a MyScreen állítólag lemosható, tehát lehet újra próbálkozni, ha valami gubanc van.Nálam a MyScreen a nyerő.
-
Rubensito
csendes tag
Nekem ZTE Bladeről érezhető volt a "zsebben elfér" téma változása, leginkább az említett kocsiba ülök helyzetben, de nem vészes. Az első zsebben elfér ha kell, viszont én is kiveszem. A skate-hez képest szerintem meg sem fogod érezni a váltást.
-
Rubensito
csendes tag
válasz
RigoJancsi #3146 üzenetére
Az árat nem néztem, nem táska érdekelt, csak szép színes volt az összkép, kamerára való. Decatlon.
-
Rubensito
csendes tag
Bár én a munkaidőm egy légkondis irodában töltöm, tehát a meleg csak fél napos terheléssel éri a telefont, nincs sem lassulás, sem egyéb probléma.
Remélem nem hagytad a napon a telefont!
-
Rubensito
csendes tag
Ma délután lőttem néhány képet, ha feltöltött az aksi, akkor felteszem. Szerintem nagyon rendben van a gyári sw-vel is a fénykép, de a tutit megmondják majd a hozzáértők.
Vásárlás téma: A Mobilexpressznél EU régiós a G, a lapon is írják, hogy csak az EU-ba szánt telefonokból hoznak. Nekem pl. NLD
-
Rubensito
csendes tag
aku idő:
Eco mód bekapcsolva
37%
1 nap 13 óra 27 perc akkumlátoron
2 óra 39 perc képernyő
32 perc beszélgetés
böngésző, jútyube videó, 20 perc
Ma reggeltől aktív wifi, folyamatod exchange frissítés -
Rubensito
csendes tag
Ma végre jutott kicsi idő a telefonra.
Mobilexpressztől érkezett tagnap a telefon. A zacsi le volt zárva, a telefon doboza nem, viszont minden fólia eredeti és sértetlen volt a telón, a képernyőn, alul, körbe, a gombokon.
Tegnap mikro sim vágatás után gyors teszt a hangminőségre, fényképre, alapok. Este otthon töltő + frissítés D-re.Ma végre nyomkodás, appok letöltése, e-mail és wifi beállítások, fényképek, net, …
63%-os fényerőn, tűző napon, napszemüvegben is jól látható a képernyő, amúgy mindenki csodájára jár aki látja.Minden villámgyors, semmi röccenés.
Stabilan 800-850 MB RAM szabad, RAM törléssel 1,0-1,2 GB.
Most 73%-on az aksi az alábbi felhasználás mellett:
- 12 óra 17 perc akumlátoron
- Képernyő 1 óra 26 perc
- Hívások 10 perc
- Wifi kb. 1 óra
- e-mailek szinkronizációja, applikációk letöltése (fb, e-book olvasó)
- Most nézem, Eco mód aktív.Eddig minden hozzá fűzött reményem beváltotta.
1 probléma: Magyar viszonylatban szinte elérhetetlen egy normális tok, és fólia. Ha valaki tud pesten boltot, kérem írja meg. Köszi!
-
Rubensito
csendes tag
Megjött a G-m.
Ma annyi időm lesz csak, hogy micro-ra vágassam a sim-et, és beüzemeljem, tesztelni és belakni majd holnap, ha túl vagyok a vezérigazgatós megbeszélésen.
-
Rubensito
csendes tag
Ha már a sör a téma: Tok
-
Rubensito
csendes tag
Megerősítem, 2 sör, házhoz. Viszont az első jelenkező voltam, így telefontok is járt ajándékba.
Ez a kép már nem csak a barátságon van túl!
-
Rubensito
csendes tag
Ma Sógi jóvoltából megtapiztam a telefont. Láttatlanban rendeletem meg a képek és az olvasottak alapján, de ez csak erősítette az érzést: KELL NEKEM!
Holnap délután érkezik a G-m.Sógi: Köszi a tokot! Egészségedre!
-
Rubensito
csendes tag
G rendelésem leadva a mobilexpressznél!
-
Rubensito
csendes tag
Tutu7030:
Köszi a futáros infot, ez megnyugtató!RigoJancsi:
Legalább 5 teszt olvasható a neten, és itt a fórumban 2500+ bejegyzés. Olvasd végig.Még nincs meg a G-m, de olvasok, ezért tudom, hogy:
- Nem kell sok SW frissítés, mert alapból jobbam megy mint az agyon frissített Samsung
- A garancia lehet hogy jobb a samunál, ahogy olvasom a fórumokat szüksége is van rá
- A kamera épp olyan mint az átlag. Kategóriájának megfelelő képekkel. Amúgy pedig a fényképezéskor 1 fókusztávolság van, tehát ezért éles a közeli, fényképezni kívánt virág és elmosódottabb a háttérben látható bokros rész. Logikus!
- Az aksi nem oksa, hanem super oksa
- Eddig senki nem mondott olyat, hogy jobban melegedne mint bármelyik másik. Sőt, volt aki azt mondta, hogy kevésbé.
- Az ára nem akar lemenni, de ha így is lesz, akkor az sok plusz LG felhasználót jelent majd. Amúgy meg itt senki nem akarja eladni a sajátját.Uff
-
Rubensito
csendes tag
Tutu7030: Már nem tudsz lebeszélni!
Kérdés azokhoz, akik a Mobilexpressz-től rendelték:
Mivel hétközben dolgozom, valószínűleg a munkahelyemre fogom rendelni. Ez egy pláza 3. emeleti irodaszintjén van, megtalálható, de okozhat problémát. Napközbeni intervallumot lehet beállítani? Lehet telefonos megkeresést kérni (van rá mező online rendelés esetén?), ha a futár nem talál fel?Nem szeretném, hogy a futár (megunva a keresést) "elfutna" vágyaim netovábbjával.
-
Rubensito
csendes tag
Nem írtok rosszakat, sőt!!!
De máskor az asszony FB-ozni, world of tanks-ozni, ... lát, mostanában meg csak mobilos cikkek előtt görnyedni, ebből tudja, hogy nagyon kell a teló.
-
Rubensito
csendes tag
A telenor oldaláról eltűnt a telefon. Nem mintha ott akartam volna megvenni.
Jövő hét elején adom le a rendelést a G-re. Már nem bírok magammal, az asszony is mondta, hogy vegyem már meg, mert beleőrülök a sok olvasgatásba.
-
Rubensito
csendes tag
Sziasztok!
Sok olvasás után:
- a csúcskategória (One, S4) nekem nem ér annyi pénzt, ráadásul komoly problémákról olvastam mindkét telefon esetében.
- BB Z10 nagyon szimpi, tetszik az innováció (HUB, HDMI csatlakozás, ...), viszont bizonytalan vagyok vele kapcsolatban mint új rendszer, app támogatottság, ... továbbá kicsit drága nekem.Árkategóriában 100-110 környékén gondolkodtam, és a jutyubos videók, tesztek, fórum olvasgatás után egyre inkább ehhez a telefonhoz húz a szívem.
Számomra fontos, hogy ha veszek valamit, akkor nem szeretem a problémákat, és ezzel nincsenek problémák.
Az sem mellékes, hogy ha veszek valamit, akkor az legyen szép, és ez iszonyatosan jól néz ki.
A jelenleg használt Blade-hez képest bármi fejlődés lenne, de úgy látom ez túltesz a kategória többi telefonján.Amire használom a telefont,
Sok:
Levelezés (céges, privát)
Internet
FB
Fotózás, videózás
Olvasás
JegyzetekIdőnként:
Navigáció
Zene
Játék
Rádió
szeretnék word, excel doksikban matatni néhaGondolom mindent tökéletesen tud ezek közül?
Marketing:
Lehet hogy az LG marketing terén nem áll jól, de hogy EZ A VIDEO nagyon odavág, az tuti!!!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest