- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola-
őstag
Ez egy olyan dolog, hogy kinek melyik technológia tetszik.....Mint lentebb írtam egyiken a fehér jobb másikon a fekete. VISZONT egy biztos, hogy az ips lcd technológiánál a sima HD olyan éles képet eredményez mint az amoled FULL HD kijelzője.(s3-nak van hd kijelzője amoledbe, de olyan szőrös a képe ezek után mint az 56-os bunkerszar) Azért írtam, hogy partiban vannak....Az s4 is egy baromira jó telefon.(fényképezőt még nem volt időm tesztelni mert most johnny walker este van nálunk.
) Amúgy a feleségem is le akarja csapni az optimus G-t....lehet kettő is lesz.
-
bazsi0322
tag
Igen, nekem. Részegen az ember sok mindent elejt...
Az oldalán lehet látni minimálisan, hogy le lett ejtve. A hátulján én még rajta hagytam a gyári fóliát így egy darab karc sincs rajta, de repedés meg pláne. Több mint valószínű, hogy betonra esett, kézmagasságból. Nálam jól bírta.
-
gps76
őstag
Az amoled azért ég be,mert magában a képpontok világítanak,és idővel gyengülnek(gondolom túl vannak hajtva a megfelelő fényerő miatt).
Nekem is volt már sgs3,optimus 4xHD,stb.,meg az utóbbi időben sokféle kétkártyás(kétmagos,négymagos),és a G eddig meggyőző minden téren.
Valamelyik nap nyomkodtam egy xperia Z-t,hát nem egy nagy eresztés... -
Davebowman
senior tag
Nekem Canon 30D-m van. Lőttem vele 25-30 képet egy kiránduláson. 3 jó lett, a többit el-balfaldos-tam (ha úgy tetszik elmónikáztam) a defy-mmel meg lőttem 4et és mégis azokat toltam fel a netre előbb. A dslr-ről még le sem mentettem a képeket, a mobilos képeket meg a szülők/nagyszülők like-olták.
Amúgy a képstabi a dslr-eknél pár F-értékkel felér, tehát ha olyan nagy a különbség, akkor én is inkább a képstabis sgs3-at választom. De attól félek egy "nem sdlr" gépnél ez nem számíthat olyan sokat, tehát EZT VESZEM MEG én is. 5 hónapom van rá eldönteni.
-
Sógi
addikt
Szép képeket lehet vele készíteni zsebből is, csak tudni kell használni és megfelelően beállítani. .. keressetek rá az S3 contra G fotóimra, nemrég linkeltem, szinte hasonló a két gép fotózásban, a Gnél a stabilizátor hiányzik csak...
Ha már a minőségéről beszélünk, nem árt a jó anyag minőség sem
-
jooker82
nagyúr
Ezaz látod. 110-ért van most bolti garis.. Ha valahol nézel gyári garanciásat,biztosan nem lesz 140 alatt...Ha kevés a pénzed simán megéri az előbbi. Max,ha bármi gond lenne ami a szervizet illeti,nem javitaná a gsm bolt,van 30+-od megjavitani,ami lehet,hogy fél év múlva,de lehet,hogy sose következik be,amig nálad lesz.
Ha meg full tönkremenne,ott a gsm bolt se kötözködhet.
De,amúgy sok hibát,meg kopást olvasol itt? Nagrészünk GSM boltból vette. -
jooker82
nagyúr
Azt sose úgy teszik közzé,hiogy 1 millió hibás samsung lett a 30-ból,melyet hamarosan orvosolnak.. de nem is úgy,hogy 1000 LG lett hibás a 10000-ből... Vagy van hiba,vagy nincs... Most lehet,hogy vannak az S4,meg One topicban 150-en ,itt meg 30-an vagyunk,de ott vannak rendesen hibák,,akár akadozás vagy laggolás,vagy pixelhiba,illesztési, stb,de vannak. Itt olvastál hasonlóról? bármiről? arányában akkor,hol a több hiba?
Itt is vélhetően több millió fogyott már amúgy hidd el,összességében,világszerte. De én a német és olasz fórumokon se látok semmi gondot..
-
dodicsaba
aktív tag
-
jooker82
nagyúr
Már a 4x is az volt,nagyon jó..már ott igen rendbe volt minden és nyoma sem volt a 2x féle kisiklásnak, a JB-t is szinte ahogy beigérték úgy teljesült...Nézd a Sony-t a tavalyi csúcsuk az Ion még most sem kapott JB-t,de az igen erős S se....
A samsung is csak azokat ontja frissitéssel,melyekből milliós darabszámot értékesitettek...
Olvasgasd végig,hogy hányan kérdeztük meg eddig mi tulajok,h mikor jön már,vagy lesz-e 4.2....Tán egyszer se.... Mert ez igy is tökéletes és nem várjuk megzavarodva,mint egyes topicikba,ahol a hibajavitásokat várják... Majd jön,ha kész van és inkább csinálják meg normálisan,minthogy elkapkodják...és használhatatlan legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BMW topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest