- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
#07400704 #12382 üzenetére
Ha beírod a szót, az a billentyűzet felett is megjelenik, mint javaslat. De, ha a szótár számára ismeretlen szó kerül beírásra, az is megjelenik ott, és ha arra a szóra ráböksz, akkor feldobja a kétforintos kérdést, hogy hozzá akarod e adni a szótárhoz.. qwertz bill. esetén legalább is így van.
-
muchacoado
aktív tag
-
4ttilab
csendes tag
válasz
#07400704 #11834 üzenetére
Sziasztok,
először is köszönöm a válaszokat.
Végül bevittem a boltba (szervizbe), felvették garanciális javításra, kb. 1 hét múlva szóltak, hogy kész. (Semmit nem mondtak, hogy mit csináltak vele, a készüléket javították és nem cserélték.)
Úgy tapasztalom, mintha a korábbinál (a hiba előtt) kisebb térerőt mutatna most, de legalább működik.
Az a tapasztalat, hogy GSM/WCDMA/LTE és a GSM/WCDMA hálózat típusok közötti váltás nem okoz változást.
Üdv, Attila -
Balázs1986
őstag
válasz
#07400704 #11744 üzenetére
Akkor te vagy nagyon szerencsés vagy, vagy nagyon pormentes környezetben élsz
berbatov2: Ezt a telefon szoftverének kell tudnia elsősorban. Az pedig nincs kiképezve ilyen tokokra, nincs rá alkalmazás. Kizárólag ennyi híja van a dolognak. Ha lenne tok gyártó, aki a mi telónk méretében gyártana "ablakos" tokot, és Play-ről letölthető alkalmazást tenne közé hozzá, szerintem nagy sikere lenne.
Szerk.: bár, belegondolva...lehet, hogy a háttérvilágítással akkor is macera lenne, nem tudom mennyire speciális igényű az, hogy csak adott részen legyen. -
csababarca
őstag
válasz
#07400704 #10818 üzenetére
Ezt adom. Igazából nincs a piacon jelen olyan telefon,melyre elcserélném akár 1 az 1be. (úgy,hogy meg is tartanám a telót, mert egy iphone 5Sre elcserélném,de adnám is el
, és vennék megint egy G-t
)
Vártam a Samu S5-t,előzetes képek ígértek egy szögletesebb világot,minimális kávával,hát ehhez képest, egy gagyi hatású tucat lett. G2 meg jó-jó,de az sem a must have kategória.egy iphone 6ra azért kíváncsi leszek, mert ha valóban növelik igényeimnek megfelelően a képernyőt,akkor lehet arra rámegyek majd.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
#07400704 #10754 üzenetére
Egy kis segítség a döntésedhez: amiben jobb a G2- kijelző gyönyörű, aksi brutál,ket napot vígan elbbirt,pedig nyúztam rendesen: ),kamera. Hátrányok: érezhetően lassabb,nincs olyan gördülékeny mint a G,anyaghasználat(műanyag és bizony recseg a hátlap . ..) azért 120-130 ezerért ez nem fér bele.Összességében egy jó telefon a G2,igazából azt kell eldöntened megér e plussz 50 felárat. Nekem nem érte meg
-
bajnokpityu
félisten
válasz
#07400704 #10754 üzenetére
nagyon szeretem az LG féle beépített appokat. csak ezek miatt jöttem át galaxy nexusról. Legkevéssé sem bántam meg, maradnék ennél a vonalnál. epenist meg túléli az ember, amikor rájön, hogy van élet a naponta frissülő firmware mellett is. mert nicns rá igazából szükség.
-
Ordowick
tag
válasz
#07400704 #10745 üzenetére
Hali!
Nekem is G van, de már az első pillanattól kezdve gondolkodik, amikot megnyitom a névjegyzéket. Ez engem is zavar, bár már megszoktam teljesen. Meg elég sokszor nem röccenésmentes a működése, bár ez is az eleje óta megvan. A netezést szeretem vele, az batomi gyors, bár ez is inkább a gyári böngészővel, a chrome sokszor megakadt. Legtöbbszór használom az eco-modeot. Ez lassíthatja ennyire?(azt hiszrm próbáltam már nélküle, és nem éreztem jelentős különbséget...) 10f van rajta. Esetleg mivel gyorsíthatnám?
Köszi -
pumukli21
csendes tag
válasz
#07400704 #10367 üzenetére
Nekem pedig éjjel kikapcsolt a telefon. Töltőn volt. Reggel azt vettem észre, h. nem ébresztett. Levettem töltőről: zöld lámpácska felvillant foyamatosan "villogott" ahogy nyomkodtam gombokat és nem reagált semmire a kijelző. Aztán egyszercsak bekapcsolt. Kérte a Pin-t.
Szerintetek mi lehetett a baj?Minden éjjel töltöm.
Köszi,
Pumukli -
zannor
tag
válasz
#07400704 #10368 üzenetére
Természetesen minimum ingyen vagy 150 eFt-ér legyen! Tudod: vagy-vagy
Egy jó állapotban lévő készülékért 70 eFt szerintem reális. Tudom-tudom, most minden G tulaj a szívéhez nyúl, de 5-6 hónap múlva a G2 lesz ugyanennyi. Olyan piszok gyorsan veszti minden az értékét...
-
Davebowman
senior tag
válasz
#07400704 #10182 üzenetére
Had védjek meg mindenkit, ez szakmai topik, nem cset-klub. Amúgy ha valakinek elcsesződne a hangerő gombja, az NEHOGY újraindítsa a telót mert ha bootlopot kap nincs download-mod sem. Megoldottam, szétszedtem. Összekaristoltam, és nagynehezen feltoltam rá a stable 4.3at. Most megy, de így elég gáz. Nincs valakinek összezört G-je? Csak a kis hangerő gomb mögötti szalagkábel kellene.
-
Balázs1986
őstag
válasz
#07400704 #10182 üzenetére
Vagy csak nem itt kockulnak ilyenkor, inkább gyorsan írnak és sietnek vissza a családhoz. Vagy, ami még jogosabb, hogy nem akarják a szakmai topic-ot feleslegesen tele off-olni
Ha minden ünnepnél mindenki köszöntgetne mindenkit, igencsak hamar átláthatatlan lenne az egész, totál feleslegesen. A PH nem erről szól, kivéve az eleve ilyesmire kitalált OFF topic-okat. Meg azokra is gondolj, akik nem gyakorolják a vallást (vagy nem a keresztényt).
Szóval több szempontból is indokolatlannak érzem a számonkérést, különösen úgy, hogy még csak nem is OFF-oltad
Bár, egyetlen 1 topic-ban én is köszöntöttem az embereket, de abban a topic-ban már több, mint 2000 "rendes" hsz-em van, plusz az már egy kiforrott közösség, így ott ennyi belefért.
De akkor ha már úgyis írtam egy OFF-ot, itt is Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
koxminator
senior tag
válasz
#07400704 #10110 üzenetére
Ezt a Free Antivirus & Security-t.
A letöltéseket is vizsgálja, telepítéskor szintén megvizsgálja az apk-kat, valamint egyéb más dolgokat is tud.
-
tasakos
tag
válasz
#07400704 #9894 üzenetére
Szia!
Én a helyedben Optimus 4X-et vennék! Már elég jó árban hozzá lehet jutni akár újonnan is! Amiket itt mondtak előttem, felejtsd el. Árához képest a legjobb vétel a piacon a G után! Tapasztalatból mondom, majdnem egy évig voltam elégedett felhasználója a telefonnak. A gyári 4.1.2 gyors és smooth rajta! A fényképező is jól működik. Kicsit melegszik. De ez a tegra 3-as soc sajátossága. Akksiban valamivel gyengébb mint a G, de hangsúlyozom, még így is elég szépen bírta a strapát. Én a Te helyedben mindenképpen megnézném ezt a készüléket!
-
DarkDeer
senior tag
válasz
#07400704 #8384 üzenetére
Ezen a fórumon és az xda-n is rengetegen küzdenek vele. Az érintetlen gyári rom alatt azt mutatja a térerő ikon, hogy minden rendben, de ha valaki hív téged vagy üzenetet küld akkor nem tudnak elérni, olyan mintha ki lennél kapcsolva. Na és persze ha hívást szeretnél indítani, vagy netezni akkor nem tudsz, mert kiírja, hogy nincs elérhető hálózat. Ez teljesen változó időben jelentkezik, nekem 24 órán belül mindig jelentkezik, néha naponta háromszor is. Egy újraindítás után megint működik a mobil a következő hibáig.
Érdekes módon ez a hiba csak gyári romokkal jön elő, főzött romokkal nincs ilyen hiba.
Próbáljuk megtalálni az okát, ezért romolok és zipeket telepítek, hátha meglesz a megoldás, én ugyanis ragaszkodom a gyári romhoz, nem akarom CM-el használni a G-t. -
Pampipapi
tag
válasz
#07400704 #8382 üzenetére
Azt aláírom, hogy sok előnye van ha gyártói garival veszel készüléket, de akiknél ez a hiba előjött (hidd el vannak páran), azoknál jellemzően gyári ROM-mal, ahogy a boltból elhozták. Sőt pont egyéb ROM-nál nem jött elő, de DarkDeer azért rakott fel CM ROM-ot, mert a gyárival gondja akadt (ahogy én is), pedig Ő a gyárit akarta/akarja működő képessé tenni.
Pl. én gyártói garival vettem HTC One S készüléket pár hónapja, szintén agyon dicsért telefon, most viszem gariztatni, nem is egy problémával (3-4), gyári ROM semmi mókolás.
Androidos gépet sokan pont azért vesznek, mert nyitott a rendszer, próbálgatni akarnak ROM-okat, ettől még lehetne megbízható (főleg gyári ROM-mal).
A feleségemnek és nekem kellene két db jó telefon, már sok variáció felmerült, most az lesz, hogy nekem marad a HTC, neki meg veszek egy IPhone 4S-t, pár ezer Ft-ból megvesszük rá a szükséges progikat és kész. A Galaxy ACE-től nem vártam anno sokat, de még azt sem kaptam meg, telefonálásra pl. teljesen alkalmatlan volt az is. Ez már a vicc kategória, nem voltam IPhone párti, de talán végre nem fogok csalódni.
Ez már korral is jár, ha 16-20 éves lennék, mást gondolnék... Meg azokat is megértem akik imádják a G-t, ha nem jön elő ez a hiba, akkor jó kis telefon ez.
Abba meg nem is akarok mélyebben belemenni, hogy milyen brutális hardver kell ahhoz, hogy egyáltalán az alap android rendszer teljesen akadás mentesen menjen.... De ez is megér egy misét,de tömören: nevetséges (bár IOS-nél sem sokkal jobb a helyzet ezen a téren)Mindez csak az én véleményem, bocs, hogy hosszú voltam!
-
kyle16
tag
válasz
#07400704 #7285 üzenetére
jaja XHP ha meg aktiválni akarod HP
na megvan a hívásértesítő is. HE kóddal lehet bekapcsolni ugyanúgy sms-be akkor valszeg az XHE kóddal lehet lemondani is. már csak az a kérdés ha esetleg ki vagyok kapcsolva és akkor hívnak akkor küld smst a nem fogadott hívásról vagy akkor se -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest