- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #1498 üzenetére
Playről való?Mennie kell [link] a forrás a hiba ..
-
csababarca
őstag
Asphalt 6-7 miért lép ki állandóan? nem akarnak elindulni, első csalódás
-
kigoi
senior tag
Akkor ha jól értem itt magyarban csak is SWS-t lehet kapni mert az az ami ide szánt,valamint csak arra van 10e szoftver.
-
Sógi
addikt
válasz
Drbonci #1492 üzenetére
Igen, nem sokat használtam a simát a memória "elfogyás" miatt, most a 2g ram bőven elég..Miért tetszett jobban a kijelzője S3nak? Ez sokkal fényesebb és természethűbb, ahogy a videókon és a külföldi tesztekben olvasgattam.. Sőt élesebbnek is írták. Miért vettél Gt? Mi volt közvetlen előtte?
(#1487 ) jooker82: oda van írva az ár alá, ha van készleten, ha nincs akkor meg azt írják, hogy rendelésre beszerzik.. Én is így fogom megrendelni, ha már láttam előben és picit meg nyomkodtam.
-
Drbonci
aktív tag
Régen volt S3-am így nehéz viszonyítani. Formára nekem ez sokkal jobban bejön, kijelzőben a samu amoled tetszik jobban, de ennek is nagyon jó . A 2GB ram se hátrány, bár ha jól emlékszem Te voltál aki elsők között váltott az LTE-s változatra. Ehhez nem nagyon van főzött rom, de nincs is rá szükség, rootoltam kitakarítottam ennyit csináltam vele.
-
törölt tag
Sziasztok!
Nagyon erősen gondolkodom az Optimus G-n, főleg, hogy végre van gyári garisan a Telenornál.
A nyomtató meg a tok csak hab a tortán. Bár a nyomtatót tuti eladnám.Én is S3-hoz viszonyítva lennék kíváncsi pár dologra:
1, S3-on időnként zavart, hogy a kijelző nem elég éles, viszont ott imádtam, hogy a színek szinte lefojnak a kijelzőről. Mivel ez nem amoled, nem fakók a színek?!
2, S3-on a Sennheiser cx 300-II fülesemmel bitang jól szólt az fm rádió és az mp3 is. Az Optimus G-nél mennyire jó az audio rész?!
3, Egyes tesztek szerint a telefonálás hangminősége, kamerája és a nezetés sebessége nem a legjobb, illetve gyengébb,mint S3-on. Ez mennyire igaz?!
Nagyon köszi
-
jooker82
nagyúr
válasz
koxminator #1480 üzenetére
Attól függetlenül láthattad,hogy egy nap alatt megérkezett..
-
válasz
csababarca #1482 üzenetére
így igaz, ahhoz lte képes előfizetői csomag kell.
-
csababarca
őstag
LTE-t még nem sikerült elővarázsolni,bár lehet ahhoz külön adatcsomag kell szolgáltatótól..
-
koxminator
senior tag
szopper, hogy telenor nem független és szopper, hogy expansys már csak rendelésre szerzi be...hát, így nem tudom hogy lesz ilyen telefonom...
-
Drbonci
aktív tag
Csak nekem tűnt fel hogy azonnal reagál az ébresztésre a bekapcsoló gombbal. Se S3 se semelyik telefon nem tudta ezt, mindnél várni kellett 0,5-1 sec-t hogy feléledjen a kijelző.
-
lesli.h
aktív tag
Ha valakit érdekel a gyári tok meg a nyomtató az keressen privátban.
http://www.ebay.com/itm/GENUINE-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975K-LS970-SPRINT-BLACK-LEATHER-FLIP-CASE-COVER-/121092586267?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item1c31ae3b1b
http://mobilarena.hu/hir/lg_blog_nfc-s_nyomtato_a_zsebben.html
-
roka.32
csendes tag
Sziasztok
Én is G tulajdonos vagyok már több mint 1 hónapja
Azt szeretném, kérdezni, hogy ti honnan telepítitek a 10E-s romot? (az enyémen még eredeti 10A van) Mert azon az oldalon, amit már elég sokszor belinkeltetek ide, ott a magyarnál csak B és D van. Nem merek tippelgetni.... ti melyiket telepítettétek?
Előre is köszönöm
-
csababarca
őstag
Most elég gyorsan fogy az akku, de sokat nyomkodom,meg gondolom,majd beáll 2-3 töltés után.
viszont kegyetlen gyors, reagál mindenre, végre élvezet felvenni a telefont,mert nem akad beegyébként, akinek nincs szüksége a telenortól kapott tokra, attól átvenném (pénzért,persze). Telenorban mondták,hogy csak csomagban kapható a két kiegészítő.
-
tamcsu10
tag
válasz
jooker82 #1466 üzenetére
Először nagynak tűnt de hamar megszoktam. Nagyon szép aki eddig látta mindenki leakarta nyúlni
Hátul a matrica létjogosultságát nem értem mivel elolvasni se tudom
Eddig mindenben bevált. Bár az fura h 2x-nél 30% fényerővel elvoltam itt 70%alatt nagyon sötétnek hat... de ez nem vmi lényeges
Sim próbálgatás közben összemértük 1 HOX-al hát kb agyonverte minden téren. Nem bántam meg nagyon jól össze lett rakva minőségi számomra tökéletes
Este lehet a nyomtatót is kipróbálom ha már adták
-
csababarca
őstag
én is lefrissítettem v10D-re, marha jó a teló, fura,hogy a facebook megnyitása 1-2 sec neki, L7en ennek a többszöröse volt!!
mindjárt kimegyek a városba, megnézzük mit tud a mobilnet...
-
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #1453 üzenetére
Gratula mindenkinek!! Az a fóliát csak egyszerűen feltpiszkálod az egyik sarkánál és lejön szépen...
Szerintem legelőször csontig meritsétek és este tegyétek töltőre,reggelig had nyomassa.. Be kell járatni egy kicsit... -
válasz
csababarca #1456 üzenetére
Az A4-es számlát szokták kérni, fénymásold le, amikor kérik, legyen neked is 1 példányod.
-
csababarca
őstag
Azért nem gyenge ez az expansys. tegnap délelőtt 10kor rendeltem meg, most meg itt van már a kezemben. nem lassúak...
egyébként a gariztatás hogy megy? beregisztráltam az LG oldalán, expansystól csak egy A4es számlát kaptam. -
válasz
csababarca #1453 üzenetére
Ezeket már nem kell, használd ahogy jólesik.
-
csababarca
őstag
válasz
tamcsu10 #1452 üzenetére
Akkor legalább nem bánom meg,hogy megrendeltem expansysról.
Nagyon fura az L7 után, meg se reccsen, bár még nem teszteltem nagyon,hogy mit bír.Gyönyörű a kijelző, bár a adatokkal teli fóliát még nem vettem le róla, nem merem, amit rendeltem hozzá fólia pedig,hát nem vagyok nagy szakértője a feltételének..lehet megbízok vele valakit.
hogy töltsem? 35%-n volt amikor hozták, nyomjam fel maxra, majd csutkára le?
-
csababarca
őstag
Megjött!!!! de gyönyörű, uramatyám
-
csababarca
őstag
Ezt a pechet, 10 perccel előbb jött a futár, nem voltam még itthon!
most beszéltem a diszpécserrel, mondta hogy ír nekik,hogy ha tudnak hozzák vissza...francba,tudtam h ez lesz. -
tamcsu10
tag
Megérkezett a telenor-os készülékem csak 1 szót találtam rá eddig gyönyörű
-
SBMke
tag
válasz
Tsebacsi #1442 üzenetére
Hali,
Én még amikor megvettem a telókat, akkor frissítettem mindkettőt SWS E re.
Azóta nem piszkáltam a ROM okat, és minden fasza, minden tökéletes mindkét telefonon.
Eggyik HKG másik SWS.És bizony túl nagy ész sem kellett a frissítéshez, ugyhogy mindenkinek menni fog!
Szerintem ne ez alapján válasszátok ki hogy honnan veszitek, mert a HKG is pontosan tök ugyanolyan mint az SWS. ( legalábbis nekem ez a véleményem ).Üdv
-
-
Sógi
addikt
válasz
Tsebacsi #1440 üzenetére
Köszi, látom, egész jó a tok ellátás hozzá ebay-en.
Esetleges hiba esetén az eu-s gari jeggyel kell beballagni vmelyik LG szervizbe, ahol szó nélkül elfogadják azt? Az expansys honnan szerzi be ezeket?
Frissítés otán megy simán, gondolom...? Hasonló a samsunghoz, hogy, ha rootolt, akkor nem frissít?
-
Sógi
addikt
Expansyson tegnap volt még 15 db készleten, ma reggel 0...
Itt is a home gomb hosszan a multitask?
-
Fapuma77624
tag
válasz
Kokufuu1986 #1434 üzenetére
Nekem van egy két hetes SWS kodu G-m eladó.Még mielott kérdeznétek,nem ,nem amiatt eladó nert vmi baj van vele.Program fejlesztés miatt Nexus 4 kell.Tehát igazából cserélném nem is eladnám.Feláldozom a 32gb-ot a 16-ért,csak Nexus 4 kell,szűz droid...Ha vkinek kell szóljon....
-
leslien
nagyúr
Van már hír a Telenoros G röl ?
-
válasz
Kokufuu1986 #1434 üzenetére
Eddig csak azt a hírt kaptuk, hogy nem lesz. Szerintem nem változott
-
Kokufuu1986
tag
Van valami hír arról, hogy lesz-e T-nél?
-
Rájöttem, Hongkongi telefon itthon nem fog menni OTA-s frissítéssel. Márhajó
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Tudja valaki hogy az akkumulátor használatnál a google szolgáltatás az micsoda? Nincs nettem a telon nem is használok wifit sem és 17 % ir fogyasztásnak? Ki lehet azt kapcsolni vagy egyeltalán mit dolgozik az amikor nincs is nettem.
-
rolandg
tag
válasz
csababarca #1428 üzenetére
Ha érdeklődsz, és megtudsz valamit, majd jelezz kérlek ide is, mert szerintem többünket (kettőnket biztosan) érdekel :-).
Kamera tényleg nagyon jó, főleg 2X után.
Akku: tegnap 2,5 órányi beszélgetés és 2 óra képernyőhasználat után tettem fel úgy töltőre, hogy 33%-on volt a töltöttség, mindezt folyamatos 3G mellett. Első töltés után.
-
everest140
tag
Ma pont 2 hetes a G-m. 2x után azt kell hogy mondjam, ég és föld a kettő
.Formailag nagyon szép és elegáns darab, eddig mindenki pozitívan véleményezte a külsejét, akinek mutattam. A kijelző valami csodás, semmiképp sem lehet belekötni. Akku idő meglepően jó, rosszabbra számítottam vásárlás elött. A 2GB rammal és ezzel a 4magos procival villámgyors a teló, jópár folyamat egyszerre futása után is semmi szaggatás, lassulás. A LG UI is nagyon tetszik. A kamera telefonos kamerához képest teljessen jó, aki ennél jobb képet szeretne az úgyis a maga saját megszokott fényképezőgépével fog fotózni. Ebben az árkategóriába szerintem ez a legjobb telefon. Akik gondolkodnak a vásárlásán, nekik mindenképpen ajánlom így 2 hét után, az LG meglepően jó telefont adott ki tele pozitívumokkal. Tegnap szoftverfrissítést jelzett a telefon és felrakta a v10e-t. Csak így tovább!
-
rolandg
tag
válasz
csababarca #1405 üzenetére
Én is expansysnál vettem, angliából küldték, és francia volt. Amikor a UPS megkapta, következő munkanap itt volt.
Akik bizonytalankodnak: Optimus 2X-ről váltottam. Az borzalom volt ehhez képest. Szoftveresen is (volt hogy egy nap 3-szor indítottam újra). És az akkuidő az új akkuval is gáz ehhez képest. A fogás prémium hatás, pedig E-s Nokia készülékek voltak sorban korábban. Nekem az előlapi gomb nagyon zavaró, és nekem pl Samukon kifejezetten nem tetszik. A teló nagyon egyben van. Ujjlenyomatokat - mint minden üveg - szorgalmasan gyűjti :-).
És: Magyarországon nem lehet a gyári tokot megvenni? Nagyon szeretnék egyet.
-
lesli.h
aktív tag
Nekem ma jött meg a Telenortól,de még nem tudtam kipróbálni,mert éjszakás vagyok.
Írja már meg valaki,hogy kell megnézni a függőséget. Beléptem a szerviz kóddal,de ott nem találom.
Kártyát egyenlőre nem teszek bele,mert ha nem jók lesznek a tapasztalatok,akkor így egyszerűbb eladni. -
tamcsu10
tag
Holnap reggel átveszem a készüléket... érdemes azonnal rárakni a 10d-t v 10e-t?
-
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #1414 üzenetére
Olvastam a mobilportos tesztet, abban is jó kritikát kapott, + látom li-pol akku van benne, ami elviekben jobb a li-ionnál...?
Neked mennyit megy el a telefon kb?
Nálam S3 2-3 óra kijelzővel és 2 óra beszélgetéssel elvan két napig. Gondolom ezt ez is simán tudja...?
Igen, az nagyon tetszik, hogy full fekete, meg amit a kijelzőről írnak, hogy nem veri vissza a fényt vagy mi...és jobb az érintésérzékenysége is..
Neked mióta van meg?Irhatna más G tulaj is véleményeket a telóról és hogy miről váltott...
-
jooker82
nagyúr
ugyanolyan minőség a hátulja,mint az eleje,igy vélem,hogy GG...és ebből következik,hogy kissé ottmarad az ujjunk helye.. Ha erősen végighúzom a körmöm se karcolódik,tehát a plastic kizárva..
Valaki pesti kolléga,hátha felajánlja,hogy 5 percre bemutatja neked.Élőben másabb a telefon,mint igy képeken,ott jön le igazán a minőség..Meg az eleje full fekete,a kijelző alig látszik,lezárt állapotban,ez teszi igazán naggyá..
-
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #1412 üzenetére
Nem kérdőjelezem meg a G megbízhatóságát...
Össze kéne fussak egy G tulajjal és akkor tudnék dönteni.
Nagyon jó árban van sztem 115e! Tényleg minőségi érzés lehet a kézben tartani, a formája/alakja tetszik, hasonlít az S2-hőz, szerettem a téglalap alakjátMondjuk a kerekített forma is nagyon jó.
A tesztben csak én nem láttam, h GG2 a hátulja is? Mondjuk nem hinném, hogy nem az, nagy baromság lenne...Én elégedett voltam eddig a GG kijelzőkkel, nálam egyik sem karcolódott...
Ha jól tudom, akkor S3 is GG2...
Hátulja tuti gyűjti az ujjlenyomatot, ugye?Azért sajnálom, hogy nem pörög ez a topic annyira, mert tuti jó kis teló ez és baromi jól is néz ki...
Majdnem meg merném kérdőjelezni, hogy minőségibb, prémiumabb érzés, mint a galaxyk... -
jooker82
nagyúr
Nem vélték,meg nem látták,hanem használták...
Talán a telenornál tudod megtekinteni..vagy,ha valakivel összefutsz innen.. Kb 2-3 hónapja kapható az euban .. Innen is van már aki 2 hónapja használja.
Az LG,amúgy sem a hardveres hibáiról hires..de az utóbbi 1-1,5 évben már a szoftveresről se.. -
Sógi
addikt
válasz
jooker82 #1410 üzenetére
"vélték" vagy látták ténylegesen a fényerejét?
Az S3-ra sincs prémium gariCsak egy bolti, de nincs rá szükség, volt S2-öm és ez a 2. S3-am, nem ég be olyan könnyen az a kijelző...Nekem egyik sem égett be még, pedig volt használva..
Jó lenne látni egymás mellett max fényerőn. Van valahol kirakva élőben, ahol megnézhetem/kipróbálhatom Pesten gsm boltokon kívül?
A semmi gond a telóval című sztorit pedig annyival egészíteném ki, hogy elég új széria, nem?
Nem csomozkodásból, csak, ha lecserélem biztosra kell mennem
Ami viszont zavar, h nincs fizikai gomb, azt nagyon szeretem....Sokan váltottak S3-ról? Akik arról váltottak írhatnának pár mondatot a tapasztalataikról!
-
jooker82
nagyúr
-
Sógi
addikt
Szemezgetek ezzel a G-vel, elég jól néz ki, sőt! Feketében érdekelne csak.
Most S3 LTE-m van, ami tök jó, nincs vele bajom, de valahogy megfogott ez a teló és szívesen kipróbálnék más márkát is, olvasgattam erre-arra és sokan szidták az LG-t, de úgy érzem, ezzel most betaláltak, persze tudom, hogy nincs prémium gari, meg havonta friss rom, de ez annyira nem izgatna, ha megbízható...
S4-et is nézegettem, de annyira nem kattantam rá, max kinézetre tetszik, de ultra drága és még sok-sok frissítésre vár
Szóval...Ez az üveg mennyire karcolódhat? Elől és hátul is GG2 van? Perem ill. szélei kopnak vajon?
Garanciát lehet érvényesíteni simán MO-n, ha expansystól rendelném? Lehet ezt rootolni?
A kijelzőjére nagyon rá vagyok kattanva, biztos sokkal jobb, mint S3...Sokszor napfényben nem sokat látok belőle, itt mi a helyzet?
Kamera kiálló része kopik? Mennyivel nagyobb, mint S3? -
Tutu7030
veterán
válasz
csababarca #1405 üzenetére
Ma bent voltam a telenorban. Bogarászom az árlistát (megnéztem a "Gé" árát), erre oda vágódik az eladó, hogy miben segíthet? Mondtam neki, hogy köszi, csak az árlistát néztem meg. Dobja a következő kérdést: Melyik készülék érdekel?
Mondtam neki, hogy a "Gé". Erre jött a meglepő válasz: Nincs nekik, és azt nem is forgalmazzák. Majd talán egyszer valamikor...
Jó amikor képben vannak az eladók. -
koxminator
senior tag
telenorosok mindenképpen írjanak legyenek szívesek, hogy független-e a készülékük
-
csababarca
őstag
Fel is adták a telefonomat, Angliából,szóval UK-s lesz a teló elvileg. remélem holnap vagy holnapután megérkezik...
de azért telenorosok írjanak, hátha független az,ettől függetlenül még érdekel.
-
nexus6
aktív tag
válasz
csababarca #1388 üzenetére
én is reménykedem, hogy független lesz...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Gameboy77 #1401 üzenetére
Hát nem sikerült meggyőznöd, a kinézet és az optimalizálás 2 különböző dolog, akkor szerintetek az lg jobban optimalizálja az androidot mint maga az android fejlesztő csapata, ha egyszer jó valami ahhoz miért nyúltak volna hozzá, az hogy 1-2 xml fájlt átírtak, néhány pngt kicseréltek, a systemui-ban meg a framework-ben, meg belerakták a saját launcherüket, ennyi történt szerintem, de ezzel nincs is baj ezért jó a teló
-
csababarca
őstag
Megrendeltem expansys-tól,kíváncsi vagyok,milyen gyors az ügyintézés,jó lenne,ha péntekre megérkezne.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
migabi24 #1397 üzenetére
Szerintem ne fokozd a hülyeséget,az Androidot az Open Handset Alliance fejleszti,a gyártók csak licencelik.
A Nexuson csupasz Android os van, az LG pedig a saját készülékeire optimalizálja az általa megtervezett és fejlesztett felhasználói felületet (UI-t).
Mellesleg az N4-en frissebb Android verzió fut mint az Optimus G-n.Ha úgy lenne ahogy te gondolod,akkor a G is megkaphatná a legújabb os verziót az N4 után 2 nappal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Politika
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest