Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #13918 üzenetére
Na, recovery és download mód is van, csak éppen a telefonon nincs fent rom.zip, download módban meg nem lehet felcsatolni a telefont (win10 virtualboxon).
Háttértárként sem tudom csatolni ubuntun sem, hogy legalább zipet másoljak rá, mert ezt írja: "A(z) LGE Android Phone nem csatolható. Az MTP eszköz („[usb:006,062]”) nem nyitható meg"
-
gr8tjoey
aktív tag
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Tutu7030 #13812 üzenetére
Valami 5e alatt vettem akksit, és vagy 800 Ft-ért szétszedő szerszámot.
Nekem a márkaszervizes szereléssel nincs jó tapasztalatom, becsípték a hátlap felrakásakor az akksi mellett végigfutó vezetéket, és úgy csavarozták fel az egész hátlapot.
Nekem ennél jobban sikerült a műtét, bár nem tudtam teljesen nyom nélkül szétszedni, de legalább összerakni igen. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tutu7030 #13800 üzenetére
ugyanolyan jó a 4.4es rom. gyakorlatilag tökéletes. a loli meg a legtöbb tipusnál hozott némi mellékízt, G2nél is. de még mindig egyik legjobb vételnek tartom a G2t, loli ide-oda.
másfél éves a G2m, kerestem utódját, aztán egy hónapnyi hezitálás után kértem árat egy új G2re. -
enigmawutash
tag
válasz
Tutu7030 #13597 üzenetére
köszönöm szépen . Akkor azért lehet vele normális képet lőni. Persze ez csak egy mobil kamera. Csak amit én csináltam képet az kritikán aluli volt.
...amugy sose értettem mi határozza meg a mobilkamerák teljsetiményét, de az tudom nem a mpix az biztos
+motofi: persze nem kamerabajnok telót akar venni (1020) de szeret fényképezni. g3
, bár g2 ről nem hallotam volna h kiemelkedő kamja lenne
-
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #13597 üzenetére
Na, leméretezte a fórummotor..
teljes méret -
lejbi
tag
-
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #13376 üzenetére
Nekem sincs, de hála a Telenor bénázásának, fel tudok menni 4G-re
Pár hónapja lehetett 500Mb 4G csomagot rendelni akcióban, meg is rendeltem, el is fogadták, de mint kiderült, a flotta előfizetés miatt nem vagyok rá jogosult, így pár nap után felmondták. 4G-re viszont azóta is fel tudok mászni -
hotkar
senior tag
válasz
Tutu7030 #13239 üzenetére
Ez mi ez
Hogy lehet akárcsak idáig is eljutni?
Annyit látok, h. valamilyen böngészőből el tudtad érni a telefon könyvtárát.
Közben letöltöttem egy wifi file transfer nevű progit a telefonra, azzal minden müxik, de gyanítom, ez csak egy wifi router közbeiktatásával tud jó lenni.
Azért az Airdroidot is megnézem.
Köszi a segítséget mindenkinek.
-
elwood
csendes tag
válasz
Tutu7030 #12922 üzenetére
Ok. Az a hardware. Azt meg lehet nézni valahogy, hogy milyen firmware van rajta ? Hogy melyik verziora kell várni, hogy ota frissüljön ?
Nekem valamit felraktak a GSM-HOME -ba ahol vettem dobozosan. CWT-s taiwani. De még mindig nem ajánlja fel a frissítést pedig már kint vannak a magyarok is. Meg lehet nézni valahol, hogy mit tettek rá ?
-
-
Rotor82
aktív tag
válasz
Tutu7030 #12880 üzenetére
Kérhetnék egy linket a Holland 10i -hez?
Nekem Singapore -i a telóm, erre is jó a holland? (bocs a láma kérdésért)
Jelenleg bootloop van a telómon, eltűnt a CWM is, mivel megpróbáltam kdz -vel frissíteni HUN 10H)... Sikertelenül...És ez az egész a nem működő gps -em miatt jutott el idáig...
Valaki tudna segíteni? -
Tutu7030
veterán
válasz
Tutu7030 #12871 üzenetére
Ez bizony nem sikerült.
A sw letöltés után újraindult, hogy akkor most frissülni fog. Nem sikerült neki, mert a sw frissítés képernyőn kb 20 mp után megjelent egy kis felugró ablak, amiben apró betűkkel valami "Err_Oxyz" felirat volt (nem láttam pontosan, hogy mi, mert olyan pici volt).
(#12872) Kurzuh
OTA-n csak a v20A jöttJa, a root a baja.
-
Bigemperor
senior tag
-
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #11802 üzenetére
Ez sajnos részben a szolgáltatóknál dolgozók hibája is, a "töltse 12/16/24/egyéb_random_szám óráig" a mai napig hallgató. Mentség lehetne nekik, ha lenne még nikkel akksi az új modellekben is, de én egyről sem tudok. Mondjuk, belegondolva az sem lenne mentség, nézzék szépen meg, hogy milyen akksit adnak ki a kezükből, ennyit meg lehet tanulni.
-
-
danesz79
csendes tag
válasz
Tutu7030 #10114 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Nekem is D verzióm van amit nem akarom frissíteni mert bonyolultnak tűnik az egész. (félek elrontom) Sokan írják D-vel is megy a 4G. De nekem a Mobilhálózatoknál nincs is olyan lehetőségem, hogy kiválasszam LTE. Vagy lehet a Telenoros előfizetésem nem tudja elvégre csak 200Mb-om van! De páromnak ugyanaz a előfizetési csomagja van mint nekem és a 3G meg megy neki Samu Advance S telcsijén Szóval mit tegyek legalább 3G menjen???
-
stemplar07
őstag
válasz
Tutu7030 #10129 üzenetére
:-))) köszönöm.. és azt is ,hogy belinkelted igazán segítőkész vagy :-)
sajnos nekem is van ez a menü és be is jelöltem.... meg aztán elég régóta androidozom.., de az LTE-t nem is írja ki és a speedtest is csak max H+ -t mér.. ..a vicc h ezt a SIM-et átrakom az iPhone 5 -be műxik !!! ..
lehet beviszem mindkét telefont a T-be és kérek egy új nano,, tököm,, mikro matrjoska ,,átalakítót?
De van ehhez az előfizetéshez egy un. autós kártya is ..ami mikro SIM, és azzal sem megy ..
huh
ha nem megy..akor sajna .. eladó lesz sajna.. akit érdekel egy fél éves (fél év bolti garis) fehér hát fekete előlep ..karcmentes fóliás nilkin tokkal, +egy sima tok .. -
Balázs1986
őstag
válasz
Tutu7030 #9859 üzenetére
Igen, de ez már egy friss hír. Kb. egy hónapja volt valami ütemezési listáról hír, gyártókra bontva, és ott még ideiként emlékszem a G2-re, jövő év elejére pedig a G esetében.
sunone: Ó, az LG és a petíciók...már az Optimus 2X idején is "nagyon törődtek" a nép akaratával
jooker82: Igen, a 2X nagy menete...mit összevártunk a GB-re, meg aztán az ICS-re
Szerintem annyi a különbség a 2X és a G között, hogy míg 2X-nél nagyon hiányzott egy jól optimalizált, hardveres lehetőségeket kihasználó frissítés (miközben az nVidia felől érkező 0 támogatás és a RAM mérete ellehetetlenítette ennek a frissítésnek a sikerességét, szóval ördögi kör feeling), addig a G-nél csak kisebb hiányosságokat pótolna, no meg a legfrissebb rendszer érzését elégítené ki.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tutu7030 #9859 üzenetére
Ennyit a kanadai LG-ről.[2012-07-31] -----2012-09-05
-
heidrich
senior tag
válasz
Tutu7030 #9808 üzenetére
nekem már rég 55-60%-on lenne...
most is esett 7 óra alatt vagy 8-10%-ot. de van ez több is mert ahogy kezembe vettem 2 perc alatt még esett 4-et...
mondjuk nekem össze vissza mutat, valamikor felfelé is mennek a százalékok...
közben hogy gépelek még esett 3-at.
ez kész vicc.
végeredmény hogy 7 órával ezelőtt 32-n volt most 12.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest