Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
válasz
ferrari1 #4257 üzenetére
Köszi!
Kavarjuk fel az állóvizet! Kimentek a lányok??? Beszélgessünk egy kicsit a hüvelygombáról! Akarom mondani az LG Optimus GJről, ami elvileg ugyanaz mint a G csak vízálló!!! Na jah meg levehető a hátlap??? NA de Mónika! Ahogy nézem elég játéktelefon színű a piros. Valaki több infót róla? Miben tud többet vagy kevesebbet. MErt ha levehető a hátlap akkor átvariálható esetleg indukciós töltésre is? (Ez az én vesszőparipám
) És 100 tehát olcsóbb mint a sima G DÁÁÁÁÁÁÁ NEm akartam lecserélni az új telót de ha sok lesz az előnye lehet elgondolkodok rajta.
-
Sógi
addikt
válasz
ferrari1 #4264 üzenetére
Tudom, én is S4 miniről beszélek!
Akkor most mit nem értünk?
Kijelzőben és memóriában nem szeretnék ráfizetéssel "visszafejlődni", bár értem, hogy elég az a ram...
Amoled nem kell, nagyon bejött az IPS.(#4263) koxminator: Mert egy beteg világban élünk, ill. scifis kezd lenni
Azt várom már, hogy a marsra is lehessen nyaralni menni
-
Sógi
addikt
válasz
ferrari1 #4250 üzenetére
Értelek, csak egy gond van, hogy nekem tökéletes a G, méretre is, nem akarom lecserélni, azért köszi az infót, annak jó lesz, aki váltani akar
Mennyit is kéne ráfizetni arra? 40 ezret?(#4254) Tsebacsi: Ezt a kagylós okosat én is imádnám, de nincs sok értelme manapság...
-
gumimokus
tag
válasz
ferrari1 #4075 üzenetére
Szia! Hát csak szuszogjál,tudod öregesen...inkább mint eladd
. Más. Mostanra laktam be 10g-t,változást nem nagyon érzek. Más. .Az elmult héten vettem egy Xperia Z-ét kipróbálásra,de már új tulaja van,nem tetszett,hiába no,egy G után nagyok az elvárások egy telóval szemben!
-
Sógi
addikt
válasz
ferrari1 #4072 üzenetére
Majd meglátjuk, most egyenlőre volt egy durva bakija, már pont belaktam, mikor freegeevel akartam cwm-et feltenni, de nem ismeri a 10G bootloaderét, ezért feltöltöttem nekik, aztán mondom kilépek a gyári recoverybe quickboot-tal, erre legyalulta 0-ra a telefont, vagyis hard reset, de még a belső sd-t is törölte
Most kezdhettem újra -
paquita
tag
válasz
ferrari1 #4051 üzenetére
Ahogy elinditottam a messengert nalam garantalt volt a fagyas. Kerdes mikor tert magahoz. Ezen mar 4.2.2 van, nem tudom ez mennyire befolyasolhatja a dolgot.
Es amugy elegedett vagy vele? Mit tudnal kiemelni, ami nem tetszik, es leginkabb tetszik benne?
Elegge dilemmaban vagyok, nem tudom a telefon hibaja lehet-e, vagy a programok esetleg meg nem teljesen kompatibilisek ezzel a rendszerrel.
Arban kb egy kategoria, en Angliaban elek, es hosszabb tavra szeretnek telefont, nem par honapra, ami jo, megbizhato. -
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
ferrari1 #3896 üzenetére
Köszönöm szépen!
A preload kivételével a többi wipe megvolt,de azt nem értem,hogy az sd-t miért nem formázta a gyári visszaállítás.
Kipróbálom amit írtál mert érdekes a helyzet,az említett töltés közbeni világításon kívül egyébként teljesen jól működik a rendszer,stabil és gyors.
koxminator:köszi,emlékszem én is,hogy cwm felrakása előtt nem világított nekem sem.A bootolás menete nálad is úgy megy ahogy írtam?
-
ferrari1
őstag
válasz
ferrari1 #3846 üzenetére
Előbb kértem / írtam utána olvastam / kerestem
de el lehet nézni, mert reggel van
Innét lehet most is tölteni.
-
kisp113
tag
válasz
ferrari1 #2946 üzenetére
A tesztben külön ki volt emelve, gondolom nem custom FW volt.
" A főmenü oldalra lapozós, külön lapon elérhetjük a letöltött alkalmazásokat és a widgeteket. Itt szintén állítható a sorrend, a háttérkép típusa és bekapcsolhatunk egy kisebb ikonos nézetet, ekkor 5x4 helyett 6x5 látszik egy lapon."
-
ßrainiac
addikt
válasz
ferrari1 #2462 üzenetére
Hat ez az
Pedig tetszett a telefon.
De amoled utan az lcd es emelle meg a rosszabb kameraminoseg tul sok kompromisszum nekem.
"Viszont ha kicsit is szeret fotózni a mobillal lehet észreveszi ezeket a dolgokat."
Tokeletesen megfogtad a lenyeget. Koszonom
leslien: nem, nem csak arrol van szo, az s3 is jobb kepet lo es en errol valtottam volna..
-
-
Bossi
őstag
-
cassius.clay
senior tag
válasz
ferrari1 #1540 üzenetére
Köszi a tippet. Z volt már nálam is pár napra, nem fogott meg, viszont az S3 kamerája tényleg ütősre sikeredett, megapixelek ide vagy oda. Az Optimus G tökéletes lenne számomra, csak kicsit soknak tartom az árát, ahhoz képest, hogy LG és a bővíthetőség hiánya nálam nem elfogadott.
Nem tudom mi legyen. Eddig az Xperia T felé hajlok a legjobban, ár/érték aránya és számomra kielégítő tudása miatt. -
cassius.clay
senior tag
válasz
ferrari1 #1532 üzenetére
Tudnál kicsit többet írni róluk? Neked melyikben mi tetszett illetve nem tetszett?
sheep: Köszi, megyeget az angol, csekkolom.
Amúgy engem csak a bővíthetőség hiánya zavar. Néztem és egy árban van a Galaxy SIII és az OPtimus G újonnan gsm boltokban. Szerintetek melyik érné meg jobban és miért? -
AMD_64
csendes tag
válasz
ferrari1 #986 üzenetére
Megpróbáltam egy másik gépen az is XP-s és ott simán ment, mint ahogy írtad.
De a saját gépemen nem megy és hülyét kapok szinte egész napom elment... Kb. 10 sec-ig látja a gép és utána szétkapcsolja, lge android net mtp device hibával. Biztos összeakad valamivel de nem tudok rájönni
A másik gép frankón látta mtp-n és pc suite-vel is, de nem engedett fájlokat átmásolni a telóra, intézőből próbáltam, TC. meg nem ismerte fel, valami ötletetek van -
válasz
ferrari1 #940 üzenetére
Én ilyen hard case-t tuti nem veszek. Így oda a telefon anyagérzete, ami ennél mondjuk pont prémium-szintű. Nincs kedvem egy érdes műanyagot fogdosni. Ha karcos lesz, hát az lesz, használattal jár.
Boltban vettem hozzá egy műbőr kihúzós tokot, egyelőre elég, igaz kicsit kilóg belőle a teteje (2mm). Ha majd lesz hozzá valami normális gyár bőr kihúzós, arra váltok!PLusz még mindig keresek autós tartót/töltőt hozzá, mert a navi kelleni fog a nyáron.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest