- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigabyga
aktív tag
válasz
Fapuma77624 #1195 üzenetére
Nekem S3 nál csinált ilyeneket hogy csak úgy elfolyt a memória.azért is romltam mindig.lg-t megse foldul a fejemben...
Akku ido nagyon jo..asszony nyomja a game-t rajta nap mint nap.vasárnap +tegnap is jatszott rajta és 35%sikerült készítenie.én meg mellette 1,5órát beszéltem ügyféllel.
S3 után felkészülés.
Nekem 1.24-1.01kzött van a szabad ram -
SBMke
tag
Helló,
Ezt produkálta nekem a hosszú hétvégére
Szerk : Természetesen, GPS , WIFI , 3G, Bluetooth végig be volt kapcsolva, telefonálások nagy része kékfülessel!Hát én is meg asszony is hihetetlenül elégedettek vagyunk ezzel a telefonnal!
Szóval mindenikek csak ajánlani tudom!
Üdv
PS: Rádadásnak most lőttem : http://rs.sbm.hu/lgg/2013-05-20 15.25.50.jpg
-
migabi24
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1188 üzenetére
Kicsit fura amiket írsz, az S4-nél eleve csak 1.78Gb ram érhető el, hogy lesz abból 1.95 foglalt, meg az is érdekes, hogy rosszabb volna az üzemidő, én egész nap netezek és 5-5.30 h kijelző időket produkál
-
jooker82
nagyúr
válasz
csababarca #1190 üzenetére
700mb és 1,1 Gb között...
Fapuma77624: A root szót ird be ide a keresőbe és kidobja miként lehet,pont a hétvégén is csinálták...
-
Fapuma77624
tag
Root jog h szerezhető rajta?
-
csababarca
őstag
válasz
Fapuma77624 #1188 üzenetére
G-nél mennyi szabad ram van? úgy általánosan.
-
Fapuma77624
tag
Egy vmit hiányolok így pár nap után.S4-ben a galeriában benne voltak a facebookos képeim és a dropbox-os is.Itt csak a picasat látom+egy másik fülön a dropboxot.Csak nálam van így v mindenkinél.
Callrecorder létezhet?Vagy root kell hozzá gondolom. -
Fapuma77624
tag
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1184 üzenetére
Melyik résznél laggol be az S4? amúgy még nálad van az is?
-
gumimokus
tag
Majdnem egy véleményen vagyunk!Nekem külső sokat számít,de az IPS kijelző is sokkal szebb mint,a samoled,az FHD-nek nincs annyi előnye mint a htránya.
-
csababarca
őstag
ELvégzek a héten egy pénzügyi előrejelzést,hogy hogy alakul a helyzetem, de egyre inkább vágyok a G-re...de lehet megvárom a szeptembert, nem tudom, túl jókat írtok róla
-
Fapuma77624
tag
válasz
jooker82 #1181 üzenetére
S4 üzemideje gyengébb ennél.Holnap megyek egy ONE-ért, tesztelésre kapom
A megugrandó nem az S4 hanem a G lesz.S4 leszerepelt nálam a csillivilli hülyeségekkel.Szebb mint a szappanos S3 de semmivel sem jobb.A szintetikus tesztekben a számokat ne nézzük.Nem érdekel mert amig ezen nem látok,tapasztalok lassulást ,addigPersze van akinek feláll rá de a baj az S4 csúnyán be tud szaggatni.4mag ide,8mag oda.Plusz a HTC One is elverte nem egy szaklap szerint.(kiváncsi vagyok h mi igaz ebböl)És igenis egy csúcs hardver,csúcs mobilban legyen ne abban a köntösben legyen amiben a többi.Nem beszélve arról h úgy is néz ki a Touchwiz is mindegyiken.Az 50Ezresen is szaggat meg a 230Ezresen is.
És nem utolsó sorban 2 LG G-t veszel majdnem az S4 áránEgy feketét meg egy fehéret csakhogy ne kelljen hátlapot cserélni ha fehérhez van kedvem
-
gumimokus
tag
válasz
Fapuma77624 #1180 üzenetére
Örülök hogy segíthettem,szurkoltam Neked,mert láttam mennyit próbálkoztál.Én is az akksi idő javulását tapasztaltam csak,minden másban eddig is okés volt ez a "szépség"!Nagyon nem bánom hogy ezt vettem az S4 he.lyett
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1180 üzenetére
Na végre..
v10e lett? kicsivel majd jobb lesz az üzemidő,ennyit tapasztaltunk.. Az S4-nek milyen volt az ideje?
-
gumimokus
tag
válasz
Fapuma77624 #1178 üzenetére
Igen
-
gumimokus
tag
válasz
Fapuma77624 #1174 üzenetére
Egy at egyben a képnek megfelelően állítsd be,ez fontos!!!
-
gumimokus
tag
Az enyém TWN,de kdz-vel elsőre felment a 10E...
-
dodicsaba
aktív tag
Nekem is svájci a teló de magától felkínálta a frissítést és meg is csinálta 10 b-ről 10 e -re
-
gumimokus
tag
Szerintemjöjjön a kdz, már régen kész lenne
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1169 üzenetére
Szerintem ez nem kell..basszus én is pedig pénteken frissitettem és ugyenezek nekem is előjöttek,de,hogy,hogy a fenébe jutottam túl rajta,már nem tudom,pedig nekem egyszerű volt...
zárd be az x-el,vagy cancel,ahányszor csak előjön,majd abbahagyja.
ha nem akkor kdz.. -
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1163 üzenetére
Itt lesz a v10E SWS régiójút szedd le..
Amúgy,ha azt irja,hogy ez a legfrissebb,akkor ott még valami driver gubanc van..
Legjobb,ha kdz vel csinálod. Leszeded azt a v10E romot.
A kdz packod gondolom megvan. telepited az msxl fájlt rendszergazdaként,majd telefon kikapcs,hangerő fel-le egyszerre nyomva usb csatlakoztat,megjelenik a download mód... kdz program megnyit,majd az enablert is elinditod rendszergazdaként és on állásba teszed a tálcán..
Betallózod a letöltött fájl és a launch gombbal inditod..2x kell nyomni minden gombot..
A folyamat elindul,kiirja,hogy nem válaszol,meg egyebek,de ne törődj vele a kb 5 percig tart majd finished,ekkor leveheted a telefont.. -
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1161 üzenetére
oké,ide is feltudod tölteni...Ha nagyon nem jönne össze akkor ott a kdz-s megoldás is.
-
jooker82
nagyúr
Próbáld ezekkel zárj be mindent...vagy,ha tudod töröld is..
-
Fapuma77624
tag
válasz
jooker82 #1155 üzenetére
Én nem is kattintok sehova.Láttam azt az ablakot de gondolom ha már egyszer fent van akkor minek mégegyszer.Ez az ablak felugrik amikor vizsgálódik és felajánlja a frissítést.Nem tudok vele mit csinálni.Így is úgy is elindul a driver telepítés.Csak ha mégse gombra nyomok ,áll le.
-
Fapuma77624
tag
válasz
jooker82 #1154 üzenetére
Én is tovább tudok menni rajta de ha nem kérem vagy ha ablakában a piros x-el kilövöm akkor is végig futatja.Ha közben mégse nyomok akkor is.Ha rányomok a frissítés gombra akkor előugrik az az ablak amiben egy néni meg egy bácsika beszélget és ott "Komunikációs probléma a telefon és a PC között" kb 20-25%-nál.
Ilyenkor mi van?Újra indítom a Winfost.Pill és itt vagyok. -
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1153 üzenetére
ha másodjára csatlakoztatod,már nem kell a driverre kattintani,megvárni mig felismeri a készüléket és frissités..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1153 üzenetére
letudod fényképezni? nekem is irt ilyesmit,de tovább tudtam lépni rajta
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1151 üzenetére
ha már telepitetted a drivert,akkor szerintem zárd be a programot,majd indisd újra és úgy csatlakoztasd....Lehet,megint felajánlja a drivert ,de zárd be azt a kis ablakot és frissités....
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1149 üzenetére
ok,ha elakadnál szólj..
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1147 üzenetére
Ha azt a frissitő packot letöltötted,akkor abban lesz egy piros kis program B2c-vel kezdődik,azt telepitsd majd kapcsold ki a telefont és csatlakoztasd úgy,hogy a 2 hangerőgombot lefele nyomod.. ezután a programnak fel kell ismernie,ha jól tudom drivertelepitést ajánl,meg hogy új frissités elérhető..
Na innen már csak katt a frissitésre, letölti a fájlt és frissiti is magának... -
-
Fapuma77624
tag
Használtam 26.-ától az S4-et mindaddig amig meg nem láttam az LG G-t.Na mondom kipróbálom.Az S4 után felüdülés ez az Optimus 3.0 launcher.A szemmel gögetés hiányát észre sem veszem
,levegőben lapozás etc...mind egy marketing bullshit...nem beszélve arról h a fele rendszert elfoglalja az ehez fogható baromságok..
Egy vmit hiányolok így pár nap után.S4-ben a galeriában benne voltak a facebookos képeim és a dropbox-os is.Itt csak a picasat látom+egy másik fülön a dropboxot.Csak nálam van így v mindenkinél.
Callrecorder létezhet?Vagy root kell hozzá gondolom.
Nekem nem ajánlotta még fel az updeter a frissítést 10E-re,bár azt sem tudom h melyik a frissebb és h miben különbözik.
Nagyon jó,super ez a teló és ha az ebereket nem paliznák be a sok szar marketinggel akkor még fényesebb lenne ez a G,de ez meg az LG hibája h nem hypolja agyon....viszont így kell és kb ilyen anyagokból összerakni egy prémium telcsit(itt lehet jönni h zongoralakk etc...)de azért vegyük már észre h a Samu 2x annyiért tolja le emberek torkán a plastic szaros S4-et FHD kijelzővel.Itt megjegyezném h egymás mellett volt a kezemben és FHD ide vagy oda ,szebb az IPS HD+.Föleg napsütésben.. írom ezt pedig semmi juttatást nem kapok sajnos az LG-töl ... -
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1144 üzenetére
Nem tudom mit ragasztottak le,de,ha SWS,akkor svájci,tehát a gyári B2 frissitővel le tudod frissiteni.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Fapuma77624 #1141 üzenetére
Na megvan a régiószám? anélkül nem tudunk tanácsot adni a frissitésben.
-
dodicsaba
aktív tag
Tud valaki olyan programot a G-re amire el tudom könyvelni a napi pénzköltésemet. Play áruházba találtam ami magyar nyelvű is de az fizetős. Olyan szeretnék ami nem fizetős és esetleg magyar is.
-
jooker82
nagyúr
válasz
CyberSoma #1134 üzenetére
Itt nincs háznál szerviz,mert nincs is rá szükség...Megveszed és használod...
Gyári garival szerintem olyan 140 körül lesz,boltival,olyan 120-ért megkapod,mi is mind igy vettük és egyetlen gond nem volt még eddig..
Ha gyárival veszed,amúgy nagyon korrekt a szerviz és általába minden megyeszékhelyen van LG szerviz.. -
CyberSoma
tag
válasz
jooker82 #1133 üzenetére
Sajnos meguntam a One S-t
És nézegetem, hogy mi lehetne az utód. A Galaxy S4 topik forrong, hogy mennyire rosszúl és rossz minőségű anyagokból van összerakva, hardware-es és software-es hibákkal teli, és iszonyatosan sokba is kerül.
A HTC One szintén nagyon drága, összerakási hibákkal, stb. Nomeg a 4 megapixeles kamera, ami a tapasztalatok szerint, nem hozza az elvárt minőséget...
De ezzel a "G" vel az LG tényleg egy gyönyörű telót csinált...
Amúgy garancia érvényesítéssel van valakinek tapasztalata? Korrektek? Gyorsak? Gondolom itt nincs háznál szervíz, mint a samunál.... -
jooker82
nagyúr
-
kigoi
senior tag
válasz
Fapuma77624 #1125 üzenetére
Nekem magától kiírta hogy frissíthetem a szoftvert10b ről 10e-re,nem értem te miért nem kaptál ilyen értesítőt.
Egyenlőre még nem vettem észre semmilyen előny a 10e-re való frissítéstől. -
gumimokus
tag
válasz
Olvass vissza! ferrari1 882-es hozzászólása.
-
CyberSoma
tag
Én is nagyon gondolkodok egy ilyen teló beszerzésén.
Esetleg tudna valaki teljes felbontású, méretű fotókat linkelni, amik ezzel készültek?
Köszi -
jooker82
nagyúr
válasz
A doboz alján milyen 3 betűs kódot látsz?
-
Fapuma77624
tag
Ez van nálam a szoftververziónál:
E97510b-H3G-XX
Es nem tudtok vmi infót ahol megtalálom ezt a KDZs frissitést? Eddig samum volt es full nem vagyok képben az LGvel h hogy is van itt.Romokat hol találok? XDAn találtam de a magyar 10e nem elérhető,a németet szedtem le de ez meg csak kb 20-25mb.Most akkor mi is van? Ezt a KDZ updatert hol is találom?
Product CodeBX6464 Na akkor ez milyen is?OOOppppsss most látom az alatta lévő matricán,a vonalkód felett halványan h SWS.De akkor miért van ráragasztva még egy matrica?Amúgy minden szám stimmel mert alatta látszik az IMEI is és az is ugyanaz.
Erröl a frissítésröl tudna vki infóval szolgálni?Egy link is elég.Most 10b van fent.Érdemes erre mást?Egy 10e-t? -
kigoi
senior tag
válasz
Fapuma77624 #1119 üzenetére
jobb szélső gombot nyomd meg alul,válaszd ki a rendszerbeállításokat,utána legalul ott van hogy A TELEFONRÓL,abban van olyan hogy szoftver adatok,rámész és máris írja legalul a szoftver verziódat,ott lesz az E975 után,nekem 10e -van.
hogy milyen a telód a doboz alján ott van,nekem rá is van írva hogy made in korea de rajta is van hogy SWS,ott van ahol a szín is jelölve van.
-
-
Fapuma77624
tag
Vki elmondaná h hol és milyen az én G-m? Hol találok infót róla a teloban? És ezek a 10B meg 10E vagy mik mit is jelentenek? Honnan tudom h nekem mi van fent?? Elvileg németböl való a kicsike.
-
jooker82
nagyúr
Több mint 4 órát birt kijelzőbe az aksim,tegnap délután óta..ez szuper..
Max fényerő,3G,wifi,GPS bekapcsolva.. -
gumimokus
tag
válasz
Gigabyga #1111 üzenetére
gumimokus
(újonc)Szia!Én is ez alapján csináltam és sikerült.
-Innéthttp://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-lg-e975-optimus-g/402632-anleitungroot-custom--roms-modding-fuer-lg-e975-optimus-g.html#post5508608 töltsd le a "Root LG Optimus G - Windows" link alatt lévő "ZV9-ZVB-Root" zip-et. Csomagold ki valahová.
- Telefonon kapcsold be az USB hibakeresést Beállítások / fejlesztői beállítások / USB hibakeresés
- Csatlakoztasd a telefont kábellel a géphez és válaszd ki a "csak töltés" funkciót
- Indítsd el a kicsomagolt mappában lévő "CurrentRoot" alkalmazást
- Értelemszerűen kövesd az utasításokat. Mikor megjelenik az az ablak, hogy mit szeretnél tenni az sd kártyával, válaszd ki a telefonon az csatlakozás MTP módon lehetőséget.Ha minden rendben ment és mindent jól csináltál végigmegy és újraindul a telefon. Végeztével lesz egy rootolt telcsid .
Bízom benne ez is sikerülni fog
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Hát megpróbáltam felrootolni a G-t de nem nagyon sikerültmindent a leírás szerint csináltam 2x de nem működik
Valaki tudna segíteni?! -
jooker82
nagyúr
Google earth létezik erre a telefonra? Mely telefonokban van még ez a proci?Mert gondolom,ha arra jó valami,akkor erre is.
-
jooker82
nagyúr
válasz
lesli.h #1107 üzenetére
annyiért simán megvenném...ezek a gsm boltok is úgyis javarészt zsákbamacskák....mármint a javitást illetően.. Amúgy valóban tudja IMEI alapján is javitani az LG,mert tőlem is egyszer azt kérte az ügyfélszolgálat...A lényeg,ha gond lenne az ügyfélszolgálatot hivd és ott kérd szervizre a telefont.
-
-
lesli.h
aktív tag
Szerintetek meg szabad venni ezt a készüléket?
Az idézet, válasz az érdeklődésemre,új bontatlan G eladó!"Szia!
LG központból származik a készülék, mintadarab, így garijegy nem volt a dobozban.
Ha mégis probléma lenne vele, garanciális javítást IMEI szám + dobozon lévő országkód alapján elvégzi rajta az LG hazai szervízpartnere ( ami a Telemax, 2040 Budaörs, Kinizsi u 2/B), mivel saját szervízhálózatuk mobiltelefonokra nincs.
Üdv"
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest