Új hozzászólás Aktív témák
-
se4ever2
aktív tag
válasz
Tsebacsi #11945 üzenetére
Hát külsőre és anyagminőségre az egyik legjobb telefon.
Szóval nem is ezért raktam fel a kérdést, hanem hogy a belső elegendő-e még ma... Nem egy erőmű az tény, de ha megnézem hogy 77.000 forintért újonnan mit lehet kapni... LG L90, F6, Sony M2... Ne vicceljünk már, nem egy kategóriában játszanak, hiába vadonatúj telefonok...
Valaki esetleg vásárolt már a Firstphone-tól?
-
-Faceless-
őstag
válasz
Tsebacsi #11709 üzenetére
Az s4 pro minden téren 3-4-szer túlteljesíti a snapdragon 400-at, főleg ha a gyengébbik két magos krait 200 magos verzióról van szó. Általános felhasználásban nem észrevehető arra az F6 is elég, de egy heavy usernek az már lehet kevés. Leginkább játékok terén jöhet ki a különbség.
-
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #11579 üzenetére
Használd egészséggel,mi még kitartunk egy ideig
Mióta átirtam a voda APN-jét,nincs annyi térerőingadozás. akinek olyan gondja volt korábban és vagy a nem fogadott hivás,annak érdemes.Ja amúgy jól olvastam,hogy megvan még a G-d is? Ha nem lenne nagy kérés lönél mindkettővel 2-2 távolabbi képet?automatán a legnyagyobb felbontásban
Köszi -
Gtaati
őstag
válasz
Tsebacsi #11509 üzenetére
Helló, hát kihangosítás magától probléma nem volt, hálózatot nem dobált még
remélem nem is fog egyik sem , az üzemidő mindkettőnknél változó attól függ mennyire van használva és mi, van amikor 1 nap van hogy 1-et sem, volt h 2 napot is kibírt. Frissítés meg persze mindenkinek jó meg örülnénk neki, de a jelenlegi rendszerrel is maximálisan elégedett vagyok és párom is. Tehát összességében erősen gondolkoznom kellene h mi rosszat tudnék rá mondani, de persze ez felhasználó és igény függő is. Ja karcolásról nem tudok beszámolni mivel mindkettő gyári tokban van ami az elejt hátulját körbe szinte az egészet védi. Ami lehetne jobba az a gyári füles.
-
válasz
Tsebacsi #11244 üzenetére
Nálam ez betegség, de büszkén vállalom.
Nekem is tetszik, bár a műanyag ház kicsit taszít (ami végülis annyira nem lényeg mert egy Quickwindow Nillkin tokom már van hozzá. és az is műanyag hátul)
Bár én azt mondom hogy a G-nél még mindig nincs jobb telefon annyira szép és gyors. -
-
Ordowick
tag
válasz
Tsebacsi #11213 üzenetére
Olvasgatva ezt az angol leírást ( nem vagyok a topon angolból, de azért nagyjából értem), ez mosta kdz-s frissítés?
Meg ez akkor hagy gyáriban mindent? Ezen kívül valahonnan le kell töltenem még magát a 10 i szoftvert is? Ha igen, akkor azt honnan?
Bocsi az ennyi hülye kérdésért, csak mielőtt belevágok, biztosra akarok menni.Köszi
-
Rover623
félisten
válasz
Tsebacsi #11046 üzenetére
Lassan kezdem érteni a problémádat!
"Alapból" valóban nincs ilyen lehetőség az Androidban, legalábbis az LG-nél!
Mobile Dynamix/Printershare
Ricoh/Smart Device Print&Scan
HP/All-in-One RemoteÉn ezeket használom...
#tapaizo:sajna nem...ha engem hívnak, szinte mindig kihangosít ez a nyomorult...de most nincs kedvem egy teljes wipe-hoz...
-
CoroStar86
senior tag
válasz
Tsebacsi #10968 üzenetére
Nálam hálózat eldobás talán egyszer fordult elő, még tavaly ősszel (ha az volt egyáltalán, már nem is emlékszem...). Kihangosítós hiba pedig sosem fordult elő. Egyetlen hibája (bő fél éve van meg), hogy pár alkalommal 30% körüli töltöttségről kikapcsol pillanatok alatt, néha ez után bekapcsolni se lehet, csak ha 10mp-ig nyomom a power gombot, majd utána újra bekapcs. Ezeket leszámítva még így is az egyik legbugmentesebb telefon, amit életemben használtam (Android sose volt hibátlan és sose lesz, aki ilyet akar, pár fagyásnak bele kell férni...
).
-
tabletgenius
tag
válasz
Tsebacsi #10951 üzenetére
A nyomvonal kirajzolassal nincs is gond, csak a hosszaval. A gps adatok feldolgozasakor jelenik meg a tevesztes, vagy eleve rossz adatokat vesz. (itt a magassagertekekre gondolok, s hiaba a sikban nezve helyen a nyomvonal, mert ha ket szomszedos rogzitett pont helyzete fuggolegs sikban tevesen mentodik, a koztuk levo tav is hibasan szamolodik. Kulon konyveszete van ennek.. nem is terhelem tovabb a forumot ezzel, csak erdekelt, hogy vajon mas is eszlelt ilyen hibat, vagy csak en.
-
koxminator
senior tag
válasz
Tsebacsi #10928 üzenetére
Na, kikerestem Neked.
Ebben a hsz-ben van az a link, amely alapján csináltam.
Ebben a hsz-emben írtam le, hogy én nálam miként kellett megcsinálni, milyen módosítással, mert ahogy ott leírták, na úgy nem ment.
Remélem így már érthetőbb az egész.
tapaizo: na én Chrome-ot nem használok a telón, csak a gyári böngészőjét (az alá be lehet tenni a flasht és van kilépés gombja, amit a Google még mindig nem volt képes berakni a mobilos böngészőjébe
)
-
feelurself
aktív tag
válasz
Tsebacsi #10909 üzenetére
Poén kedvéért megpróbáltam simán ráhúzni a V10H-ra a V10G-t mindenféle wipe nélkül. Az eredmény egy bebootolt, ámde 5 másodperc után kifagyott rendszer.
Mindenképp ajánlott wipeolgatni mielőtt újrahúzod. Én a data-t szoktam visszaállítani nandroidból, többi nem érdekes. -
bajnokpityu
félisten
válasz
Tsebacsi #10853 üzenetére
első,ami szembetűnik, hogy simábbak a karakterek a g2-n. sokat nem lehet profitálni a felbontásból, mert baromi picik a pixelek, de azért észrevenni. a következő, hogy ki akar esni a kezedből, csúszik, mint a kifogott hal. aztán az a feltűnő,hogy jobb az akksija. aztán, hogy leesik, hogy basszus, ez tiszta samsung, kérem vissza a g1 designt, ez nagyon amatőr.
nem sikerült megértenem,mi akkora rohadt nagy durranás a hátlapi gombban. a dupla kattos bekapcsolás meg inkább kényszer volt, mert ha hátán fekszik,akkor nem éred el a bekapcsoló gombot.
és ennyi. 10-20e Ftot kb megérne, mert fél évnyi garit megúszik az ember, de nem 40et...
ugyanolyan gyors/lassú ugyanannyira akad, ha olyanja van,és ugyanúgy smooth, ha meg jól van telepitve. sebességben minimális az előrelépés...
-
feelurself
aktív tag
válasz
Tsebacsi #10734 üzenetére
Nem győzködni akarlak, jó telefon a G2, de (szvsz) nem ér meg annyi felárat.
tapaizo: Bátran állítom én is hogy lassabb. Volt, hogy meg-meg röccent néha(a qva anyját), ami szerintem annak köszönhető, hogy FHD és a mérnökök egyrészt izomból akarták megoldani, tojva ezzel a perfect optimalizációra.
-
válasz
Tsebacsi #10712 üzenetére
Ugyan tobbnyire elegedett vagyok a teloval, csak a kivancsisag vonz. A 4x utan zavart, hogy ez szelesebb de viszonylag megszoktam.. viszont ujabb +1mm szelesseg
Az akksija gobdolom jobb, ulletve a fenykepezogeppel nemvagyok megelegedve... ahoz kepest milyen jonak tuntettek fel, nem igazan erzem, tutinak. Formailag viszont az ediggi legjobb. Megnyujtott s2
A g2 a vekony keret miatt tetszik, de mar az s3-4 kerekites atvetele kevesbe hat meg. Bar az is egy negativum, hogy ennel csuszosabb telom sem volt meg.
-
koxminator
senior tag
válasz
Tsebacsi #10645 üzenetére
Én is csak jószándékból említettem. Sajnos 1 vagy max. 2 készülékhez volt elérhető hivatalosan még régen, az egyik a telenoros motorola xt volt asszem, a másik a galaxy 3. Ezt leszámítva csak nemhivatalosan létezik, valahol az internet bugyraiban, én ezt hallottam legalábbis
-
-
w333
félisten
válasz
Tsebacsi #10601 üzenetére
Miért a HSDPA nem elég a 30-40MB ?
Különben a 4.4 -l szerintem már biztosan működni fog normálisan
Vagy miért nem raksz fel valamilyen főzött romot, azzal nincs ilyen gondAjánlom a MiUi V5 Android 4.2.2 vagy CM11 Android 4.4.2
-
Balázs1986
őstag
válasz
Tsebacsi #10543 üzenetére
A Nillkin nektek mennyire masszív? Nekem már volt 2, mindegyiknek ugyanaz lett a veszte: egy hónapon belül berepedt, majd lepattant az egyik sarkuk, onnnantól meg ugye kuka.
Használat: zsebben, sok felállás-leülés, illetve biciklizéskor is zsebben tartom. Ennek következtében elég sokszor volt kicsit feszített állapotban. Ilyenkor általában féloldalasan ki is pattant a telefon a tokból. Lehet, hogy a sok visszarakást nem bírta. De akkor is, lényeg, hogy nálam a zsebhasználatot nem bírták, és mivel több tok is ezt produkálta, nem hiszem, hogy egyedi hiba lenne.
Átálltam a TPU tokokra, vannak igényesen kinézők is.
Ebből pl. a fekete tök jól néz ki, és ami fontos, hogy nem tapad túlságosan, mint néhány gumitok.
Ebből is van egy feketém, de őszintén szólva még nem próbáltam ki.
Van még áttetszőből ilyenem és ilyenem, utóbbi kicsit gagyi az S minta miatt.
Van még egy ilyen műanyag-szerű áttetsző Imak tokom is, de még ezt sem próbáltam. Ez viszont nem takar mindenhol. -
lacifer2013
csendes tag
válasz
Tsebacsi #10507 üzenetére
Szerintem nem a G-vel van probléma.
Céges előfizetéssel használom, szolgáltató a T-Mobile.Többször előfordult már, hogy az egyik vagy másik kollégám megkeresett, hogy rossz a telefonja vagy akármi, mert nem nem tudják hívni, és ő sem tud. Ilyenkor nekem sem volt jó. Neki Samuja van, két másik kollégámnak Nokia. Szóval egyből négy mobil leakadt a hálózatról.
Nem lehet, hogy a szolgáltató miatt van néha probléma? -
barisssa
tag
válasz
Tsebacsi #10507 üzenetére
Nekem október óta van meg a fón, és egyszer volt hálózat eldobásom, de vissza is állt magától kb 10 másodperc után, még az első hónapban, azóta nem tapasztaltam ezt a hibát és semmilyen más hibát se!
Szoftververzióm: e97510f-eur-xx
Gyárit használom, nem raktam föl rá másikat, így vettem!Üdv
-
-
Demolator
tag
válasz
Tsebacsi #10439 üzenetére
Na most megnéztem ezt a videót és tényleg le vagyok döbbenve az eredeti fülesén nincs is hangerőállítógomb se fel se le. Mitmondjak ez 1 mega minusz a telónak na attól még szeretjük de hogy 1 ilyen alapfunkciót nem raktak bele azé durva. 10 éves mezei telók is tudták már ezt... és akkor most ha le akarom halkítani vagy fel akkor mindíg a telefonon kell nyomkodnom?... .( Nem is létezik hozzá hangerőállítós füles? bár ott vannak a BT fülesek ugye azzal biztos működik
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Tsebacsi #10434 üzenetére
Hi, én a multiling keyboardot használom (a BETA-t!) magyar szótárral, és annak plain textben van a saját szótára amit bármikor javíthatsz.
Mellesleg a DIY (do it yourself) bill kiosztás miatt mindenkinek ajánlom. KB 300KHa valakit érdekel elküldöm a bill kiosztásomat, hogy ne kelljen órákig állítgatni.
-
koxminator
senior tag
válasz
Tsebacsi #10319 üzenetére
Szerintem valamilyen európai E-s, F-es romot, vagy esetleg egy I-st próbálj meg. Nekem most másfél hete van 10I, és még nem tapasztaltam a hálózatdobálást. H-nál időnként nekem is csinálta.
Az I-nél viszont vigyázz, mert 1Gb-nál nagyobb a KDZ és akkor trükközni kell, ahogy már korábban leírtuk. -
heidrich
senior tag
válasz
Tsebacsi #9811 üzenetére
jah azt gondoltam amúgy csak megjegyeztem.
de hogy ennyire merüljön azt nem értem.
4 hetes a teló, szóval ennyi idős a rendszer is, H van rajta, 30-35 app amik szükségesek, G Now off, helyszolgáltatások off. Semmi olyan nincs rajta mint ami ne lett volna a korábbi Androidjaimon.
Nem értem. Remélem egy korábbi sw legoldja, de a fenének van kedve ujrahúzni a telefont.
Nem túl kecsegtető:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest