- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Srácok nagyon baba ez a kütyü. A minősége nagyon komoly. A kijelző is álom.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Tsebacsi #588 üzenetére
Szerintem OTA-n sosem lesz frissíthető,mert ázsiai régióba szánt a teló.Ha manuálisan keresel frissítést azt írja ki,hogy nincs regisztrálva a készülék.
Neked viszont érdemes lenne KDZ-vel frissíteni,mert akkor egy full magyar romod lenne krix-krax-ok nélkül.Itt a segédlet,kipróbáltam ,működik:[link]
-
jooker82
nagyúr
Kijött a V10D szoft,tolhatjátok felfele...[link]
-
Gameboy77
aktív tag
Én úgy tudom,hogy a lötyögést a kamera lencséje produkálja,mert nincs fixen rögzítve,ami nem hiba,hanem a konstrukci sajátossága.Ezt egyébként a Nexus4 topicpan olvastam,ezért gondolom,hogy nálunk is így van.
jacis:szerintemmicro usb/hdmi mhl kábel kell hozzá mint a legtöbb telóhoz,aminek nincs közvetlen hdmi portja.Ha esetleg ismerőseid közül valakinek lenne ilyen kábele,ki lehetne próbálni.Itt a ph aprón is sokan árulnak mhl kábelt,biztos ki is lehet próbálni.
-
debrejo
senior tag
Tokot egyelőre csak ebay vagy amazonról lehet hozzá, még a sógoroknál sincs hozzá semmi (minden boltot bejártam már Bécsben és környékén). Más, sajnos aggasztóbb dolog a telefonnal kapcsolatban: a kamera környékén belül lötyög valami ha "megrázom". Asztalra letéve vettem észre és csak totál csendes helyen hallani. Visszavittem a szolgáltatóhoz hogy ezzel lehet-e kezdeni valamit, a srácnak is pont ilyenje van, az is lötyögött. Azt mondta aznap én voltam a harmadik aki ezzel ment vissza. Kibontottunk 2 másikat megnézni, azok is lötyögtek. Valaki tapasztalta ezt?
-
gabor3229
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszik a leírások alapján ez a telefon, szeretnék is befektetni egybe, de nem akarom megvenni anélkül, hogy kipróbálnám.
Nem tudjátok véletlenül, van erre lehetőségem valahol Bp-n?
Köszi! -
jacis
nagyúr
Sziasztok,
TV-re milyen kávellel lehet rákötni a telefont? Esetleg slimport kell ehhez is?
Ki hol vett iyen kábelt?
Választ köszi. -
wheights
csendes tag
Sziasztok!
Tud esetleg valaki arról, hogy lehet-e már, illetve hol lehet szilikon tokot kapni az Optimus G-hez?
Köszönöm.Egyébként én nagyon elégedett vagyok a telefonnal, minden funkciója tuti jól működik. Erősen ajánlott készülék
-
MartOOn
addikt
válasz
RigoJancsi #565 üzenetére
nagyobb memoria... maradjunk ennyiben.
a tobbi ugyanaz. kijelzo egyazegyben ugyanaz a fenykepezo hiaba nagyobb... nem tud jobbat loni... max egy hangyaf@sznyival.
-
jacis
nagyúr
válasz
tzsolesz #558 üzenetére
Sziasztok,
Remélem nem hagyok ki semmit...
GSMline-tól vettem a telót. Eddig nagyon bejön. Minőségben a Nexusom szintjén van. Nagyon gyors. Az akksi egyelőre kb azt hozza mint a nexus, de ez valszeg javulni fog mert ez az első feltőltése még.
Azért vettem G-t a nexus után, mert nagyon bejön az LG féle minőség illetve erre van egy év garim anexusra meg nem volt mert amcsi modell volt.
Jah még a 32GB-os háttértár is fontos volt. A kijelző semmivel nem jobb a nexusétól... aki azt mondja az még nem látta a nexust a G mellett. -
Joao
tag
Arról van információ, hogy a szolgáltatókhoz jön-e a cucc?
-
jacis
nagyúr
Üdv. Emberek
Közétek tartozomb mai naptól kezdve -
válasz
RigoJancsi #552 üzenetére
Akku szerintem rendben! Reggel fél7kor vettem le a töltőről, most néztem meg, folyamatos 3G, wifi bekapcs de nem megy (itt nincs) és 89%-on van (3/4 7kor egy 5seces telefonálás is volt). Tegnap többet nyomogattam, akkor délután 5-re 67%-ra ment le, de egész gyorsan fel is töltődik. A nagy kijelzőhöz és a 4 maghoz képest rendben van.
Az a kék inkább fekete szerintemPersze ettől még természetes fényben kékes beütése van.
A kijelző meglepően jól olvasható napfényben is (tegnap ellenőriztem).
A GPS-t eddig nem erőltettem, de azzal se lehet nagy gond, foursquare mindig megmondta, hol vagyok egész gyorsan. -
Gameboy77
aktív tag
válasz
Tsebacsi #549 üzenetére
Csináltál már gyári visszaállítást?Lehet hogy teljesen elfelejtene magyarul.
Minden esetre furcsa,hogy ha van olyan gyári rom ami 100%-os magyar nyelvi támogatottságot kapott,akkor más régióba szánt szintén gyári rom miért csak részben magyar.
A morelocale alkalmazás látszik ha fel van telepítve?Mert ha nem,akkor lehet hogy a boltban ahol vetted,azzal magyarították,és azért nem történt semmi amikor te is felraktad.(persze ez csak feltételezés) -
Gameboy77
aktív tag
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
Tsebacsi #543 üzenetére
Nekem full magyar volt az a rom amivel kaptam a telót,meg az is amit KDZ-vel raktam fel:[link]
Amikor itt írtad:[link],hogy van gyárilag egy kínai játék rajta,már akkor gyanús volt,hogy nem biztos hogy ugyan az a rom van mindkettőnk telóján.
Az én képernyőmentésemmel összevetve milyen a te készülékeden lévő rom?
-
Még valami, ami nem hagy nyugodni:
Akik boltos telót vettek, nektek is helyenként angol, helyenként magyar a telefon? Pl. a beállítások nekem angolul van. Ezt teszem azt egy Morelocal 2 javítja, vagy ne gyilkoljam ilyenekkel a telefont?
-
kigoi
senior tag
válasz
jooker82 #538 üzenetére
Tehát akkor ha most vennék egy G-t ami bluenak van írva akkor ezt a sötét inkább feketének tűnő készüléket kapnám és 32gbos és nem bővíthető lenne.
Az igazából kár mert szerettem volna bővíteni de 25gb is sok mindenre elég.
A kérdésem nem csak elméleti egyébként tényleg venni szeretnék nemsokára,természetesen ugyan ezeket majd még megkérdezem a boltostól is mielőtt kimondom hogy megveszem csak nem hagyott nyugodni ez a pár kérdés.
köszi a választ. -
jooker82
nagyúr
-
kigoi
senior tag
Lenne pár kérdésem a G vel kapcsolatban.
A gsm boltokban blue és white szín közül lehet választani.
A blue az ez a feketés kinézet vagy pedig valami világos kék lenne mert a google-be beírva ki dob ilyen subaru kék színű optimus g t is.
http://img.gadgetian.com/LG-Optimus-G-L21.png
További kérdésem hogy van olyan amiben a hátlapban nincs minta pl.
http://1.bp.blogspot.com/-yMPAkV9ty0g/URmjuAzcWMI/AAAAAAAApUQ/HEnJXFdIUmU/s1600/LG+Optimus+G+back.JPG
Amit Magyarországon árusítanak ugye nem ilyen hanem az amiben benne van rendesen a minta?
Még egy kérdésnek pedig hogy két féle G-t árusítanak hazánkban bővíthetőség terén?
Mert egyik boltnak a leírásában az van hogy 16gb és bővíthető másiknál meg hogy 32gb és nem bővíthető.
Most akkor melyik?
Aki tud válaszolni bármelyik kérdésemre kérem válaszoljon,köszönöm. -
Egy olyan problémám lenne a telefonnal, hogy a hátán lévő matrica nekem iszonyat gyorsan kopik (lehet a húzós tok miatt?). MI lesz velem, ha az lekopik? Már csináltam róla fotót, hogy tudjam, mi az imei szám meg a serial, de ha végleg lekopik, akkor milesz?
-
jooker82
nagyúr
Ez tán vmi aksi optimalizáló lenne?[link]
-
-
sheep
addikt
Igen ezt ismerem, itt is az sgs3 lett a jobb kamerában. Elolvastam már az összes optimus g-vel kapcsolatos dolgot. Igazából nagyon tetszik csak a kamera miatt nem tudok dönteni közte és a sgs3 között.
Viszont a sgs3 meg nem nagyon tetszik, egy nagy műanyag szappantartó, semmi elegancia nincs benne. -
justman
csendes tag
válasz
jooker82 #525 üzenetére
Hangminőségben (telefonként) nekem nagyságrendekkel jobb, mint az sgs3. Az első hívásoktól teljesen lehidaltam, hogy mennyivel jobban hallom a másik felet. Az én oldalamról nem kaptam olyan visszajelzéseket, hogy nagyon nagy a különbség...
Zenei részen nem tesztelgettem sokat, de mintha ott is jobb lenne valamivel.Fényképezőként még tesztelem, de nem érzem, hogy sokkal gyengébb lenne, mint a samu...
-
Gameboy77
aktív tag
üdv. a klubban,csak egyet érteni tudok veled,én is SGS3-ról váltottam,és azt érzem,hogy megtaláltam azt a telefont amit kerestem.A gyári UI messze a legjobb amit használtam(volt HTC-m is),könnyen rootolható.
A karcért részvétem,nekem első dolgom volt tokot és fóliát venni rá,így a sérülékenységről nem tudok nyilatkozni.Az biztos hogy a GG2 a telefonok márkájától függetlenül egyforma minőségű kell hogy legyen.
-
justman
csendes tag
válasz
jooker82 #522 üzenetére
Amúgy (nekem) messze veri az sgs3-at. (jó, az tény, hogy annak fél év használat után sikerült alaplapcseréig meghalnia, ezért a bizalmam megrendült) Kicsit zavar a kisebb képernyő (ami ugyan szebb és jobban olvasható) de ez az első androidos telefonom (4. a sorban) ahol pl. nem cserélem kapásból a gyári home-ot, és mind sebességben, mind készenlétben (több, mint egy nap) elégedett vagyok vele.
(csak az a fránya karc...hát az ledöbbentett)
Pl. a - szintén samu nexus s, az volt, hogy rücskös betonra zuhant fájdalmasan hangos csattanással, és a képernyő nem!, csak a keret lett karcos...
és hát, ahogy mondtam, az sgs3 az jóval több esést kellett, hogy elviseljen, és gyakorlatilag karcmentes... -
justman
csendes tag
Sziasztok G tulajok!
Egy kellemetlen problémával találkoztam, pár hetes a telefonom.
Valamelyik nap vettem észre, hogy elég erőteljes - körömmel érzékelhető mélységű - karcolás van az előlapon, a kijelző közepén.
Volt két kisebb esése a cuccnak, de nem betonra, vagy valami hasonló erős felületre, egyéb karcosságot okozó helyzetre (pl. kulcscsomó) nem emlékszem.
Az előző SGS3-am ennél sokkal több zuhanást, esést, pottyanást egyebet bírt ki minden karcolás nélkül.Nem gondolom, hogy visszavihetném a boltba, azzal - hogy mondjuk - valami gagyi példányt fogtam ki, inkább csak érdekel, lehet-e az, hogy a G-re rakott Gorillaglass ennyire könnyen megadja magát?
-
jooker82
nagyúr
S3 vs Xperia Z vsOptimus G Azért szégyen a Z kijelzője,a G mindkettőt lenyomja...
-
jooker82
nagyúr
Kaptam egyí videót a G-ről,ime egy infoösszehasonlitás..
OPT 2X
Format : MPEG-4
Format profile : 3GPP Media Release 4
Codec ID : 3gp4
File size : 30.6 MiB
Duration : 26s 154ms
Overall bit rate : 9 822 Kbps
Video
ID : 2
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Baseline@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Codec ID : avc1
Codec ID/Info : Advanced Video Coding
Duration : 26s 154ms
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 9 744 Kbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 088 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Variable
Frame rate : 24.000 fps
Minimum frame rate : 21.413 fps
Maximum frame rate : 27.322 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.194
Stream size : 30.4 MiB (99%)
Language : English
Audio
ID : 1
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format profile : LC
Codec ID : 40
Duration : 26s 53ms
Bit rate : 64.0 Kbps
Maximum bit rate : 320 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 22.05 KHz
Compression mode : Lossy
Stream size : 200 KiB (1%)
Language : EngLG PRADA 3.0
Format profile : Base Media
Codec ID : isom
File size : 80.9 MiB
Duration : 39s 802ms
Overall bit rate : 17.0 Mbps
Video
Format settings, GOP : M=1, N=30
Duration : 39s 802ms
Bit rate : 16.8 Mbps
Height : 1 080 pixels
Frame rate : 29.697 fps
Minimum frame rate : 29.654 fps
Maximum frame rate : 59.367 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.273
Stream size : 79.8 MiB (99%)
Title : VideoHandle
Material_Duration : 39768
Material_StreamSize : 83668126
Material_FrameCount : 1182
Audio
Duration : 39s 613ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 64.0 Kbps
Nominal bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 1 channel
Channel positions : Front: C
Sampling rate : 22.05 KHz
Stream size : 309 KiB (0%)
Title : SoundHandle
Language : EnglishOptimus 4X:
General
Complete name : C:\Users\attila\Downloads\Video\tesztvid.mp4
File size : 20.8 MiB
Duration : 21s 966ms
Overall bit rate : 7 953 Kbps
Video
Format profile : Baseline@L4.2
Duration : 21s 559ms
Bit rate : 7 794 Kbps
Height : 1 080 pixels
Frame rate : 22.125 fps
Minimum frame rate : 7.479 fps
Maximum frame rate : 35.280 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.170
Stream size : 20.0 MiB (96%)
Audio
Duration : 21s 966ms
Bit rate : 156 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Stream size : 418 KiB (2%)
Material_Duration : 22008
Material_Duration_FirstFrame : 42
Material_StreamSize : 427592Optimus G:
General
Complete name : C:\Users\loki\Videos\CAM0040[1].mp4
File size : 73.7 MiB
Duration : 36s 10ms
Overall bit rate : 17.2 Mbps
Performer : LGE
Encoded date : UTC 2013-04-11 11:58:39
Tagged date : UTC 2013-04-11 11:58:39Video
Format settings, GOP : M=1, N=61
Duration : 35s 765ms
Bit rate : 17.0 Mbps
Height : 1 088 pixels
Frame rate : 30.029 fps
Minimum frame rate : 23.292 fps
Maximum frame rate : 30.591 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.271
Stream size : 72.6 MiB (99%)
Tagged date : UTC 2013-04-11 11:58:39Audio
Duration : 36s 10ms
Bit rate : 156 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Stream size : 686 KiB (1%)
Tagged date : UTC 2013-04-11 11:58:39 -
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
jooker82 #512 üzenetére
Nálam egy erősebb nap úgy néz ki,hogy kb. fél óra hanghívás,1óra netezés,1-1.5 óra játék,szinkronizálások,durván 3óra kijelző használattal reggeltől estig és 20% alá ritkán esik a töltöttségi szint.
A fényerő 45%-ra van állítva,és automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz. -
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #504 üzenetére
De,a dobozban van -e NFC?mert a bemutatóknál,ahogy láttam,olyat nem vettek ki a dobozból..
800 mb szabad ramból,még a szomszédoknak is jut..,szóval az bőven elég..
dodicsabak,köszi,akkor bemegyek majd a vodához és közlöm,hogy térerőgondok vannak.Nekem amúgy még a régi van,2004-es. Szerintem ezt nem lehetne micro simre vágni,mivel nagy a fém része.
Játékok,navigáció van már erre a telóra?
-
Wheelbarrow
aktív tag
válasz
dodicsaba #506 üzenetére
Nemrég én is vívtam a vodával sim csere ügyében. Volt egy kis levelezés a központi ügyfélszolgálattal. Ki kellett nyomtatnom a válasz e-mailt amiben az szerepel, hogy a hét évesnél régebbi sim elavultnak számít, a cseréje ingyenes a kártyás ügyfeleknek is ha az kéri a cserét akinek a nevén van. A micro-simre váltás szerintem szintén elavultságra hivatkozásnak számít
Ha meg nem akkor egy gsm boltban párszázért méretre vágják ha nem a régi nagy chip van rajta. Ha az, akkor meg elavult -
dodicsaba
aktív tag
válasz
jooker82 #491 üzenetére
azt mond a vodánál hogy hibás a sim -sokszor nem ismeri fel a telefon nincs térerő ami magától jön megy. Mindenképp hibára hivatkozz kérj cserét és kicserélik ingyen. Már csak olyan sim van amiből ki tudod pattintani a micro simet. Tőlem is pénzt kértek volna a cserére de mivel hibára hivatkoztam -határozottan igy ingyen kicserélték. Semmi kép ne azt mond nekik hogy a microsim mait kell másik. Csak azt hogy hibás és ki fogják ingyen cserélni.
-
Gameboy77
aktív tag
válasz
jooker82 #501 üzenetére
Bekapcsolás után 1.2gb szabad ram szokott lenni,ami egy idő után lemegy 900mb-ra,amit egy ram optimalizálás orvosolhat.
A videót illetően én is a tárhellyel voltam meglőve,így könnyebb lesz.
A hangerős összevetést én is olvastam (nem gyenge utánaolvasás előzte meg a vásárlást
).
-
jooker82
nagyúr
válasz
Tsebacsi #500 üzenetére
Könnyebb is ,igen. Nfc-t kaptatok hozzá?
http://www.zippyshare.com/ [link]Ide,feltölthetsz egy 10 mp-es videót,1080p-be.Köszi
A hátulján szép az a kristályszerkezet?
mennyi szabad ramotok szokott lenni?
Amúgy,biztos tudjátok,h az érintős telefonok közül,ha jól tudom,szinte mindenben ez a teló a leghangosabb..
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó új csúcsmodellje az utóbbi idők egyik legjobban sikerült készüléke, amely bátran megállja helyét a konkurencia versenyzőivel szemben.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest