- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
DJ bambula #26324 üzenetére
Uuu ezt jó h megtudtam, épp pár napja tettem fel, de nem vontam volna párhuzamot, akkor megy is a törlés!
már azt hittem ennyire elromlott az egész teló, de akkor szerencsére nem
Köszi az infot! -
I_Am
veterán
válasz
DJ bambula #25781 üzenetére
ne haragudj, de újonc létedre elsőnek a fórum működését tanuld meg, aztán akarj kitiltatni valakit.
-
Konyika
senior tag
válasz
DJ bambula #25284 üzenetére
Ne kérj bocsánatot
Ez nem okoskodás!!
Persze, renszergazdaként futtatom! Igen az újratelepítés lehet, hogy segít.
Kipróbálom másik gépen! Hátha!! -
Konyika
senior tag
válasz
DJ bambula #25280 üzenetére
A KDZ el kezd dolgozni majd írja, hogy phone not found -majd FINISH!!
-
Konyika
senior tag
válasz
DJ bambula #25278 üzenetére
Kipróbáltam, Így sem látja.
De egy próbát megért. Köszi
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DJ bambula #23656 üzenetére
Használj fülest (csak ne akadjon be a forgó tokmányba)....én ilyenkor ki szoktam hangosítani.
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
DJ bambula #23658 üzenetére
Hét én is fehérvári vagyok és nekem mindig van sőt még mellette lévő kis faluban is 3G-t használok és én is Telenoros vagyok..
-
aktív tag
válasz
DJ bambula #23656 üzenetére
Lehet nem jó a térerő? vedd le 2G-re
-
aktív tag
válasz
DJ bambula #23654 üzenetére
Nekem nagyon hangos... olyan mintha ki lenne hangosítva. akkor ott a telefonnal van a baj. Esetleg nem poros vagy ilyesmi?
-
hanics
aktív tag
válasz
DJ bambula #23624 üzenetére
Igen persze koszonom
hanics1985@gmail.com -ra ha elkuldod azt nagyon megkoszonom. Es akkor JB re is tudok talan fasza pattent gps varazsolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest