Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
baluka6 #19695 üzenetére
Ad 1: a nexus sem tökéletes, most is jelenleg romolással szívok.
A kamera pl messze jobb a 4xben-
Egyedül tudod miért adtam el? mert meguntam nem mert szar és fosh.
Sose szerettem az lg-t de elég sok embernek ajánlottam miután meg vettem. de egyszerűen más kellett és pont.
Szóval nem lehúzás de létező dolog hogy a gyári ui be be tud állni néha . És kb ennyi gond is volt a telefonnal. -
batai15
félisten
-
aya
addikt
válasz
baluka6 #19246 üzenetére
a samsung mostanában nem a szivem csücske, érdekes hogy ott is ez a helyzet.
Piszok jó ez a P880, nem cserélem le mostanában semmire az is biztos. Kamerával semmi gondom,szépek a játékok, és piszok gyors. Ja és nem serceg zenehalgatás alatt, pedig a legutobbi 4 androidos telefonomnál ez probléma volt.
-
sch_a
addikt
válasz
baluka6 #18978 üzenetére
Nekem a google keresés tartotta ébren, töröltem a google asszisztenst (úgyis kb. 0 információval tudott szolgálni), ez most megszűnt. Viszont a naptár még mindig ébren tartja, ötletem sincs mitől. Naptár és Naptár tárolás is szerepel a listában. De most pl. az üzenetek van az első helyen.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
baluka6 #18735 üzenetére
Nem tudom én sem mitől van ez így. Minden felesleges dolgot kilővök.
Ami van az a folyamatos net, wifi vagy 3G, gmail szinkron, viber. 2 óra kijelző használat (böngészés, emailezes, viber) kb, igy 10 órát tud..
ICS, JB vel is probáltam már tökmindegy... ennyit bír.
Idegesítő, ha reggel elmegyek és tudom, hogy csak késő este érek haza, akkor kell vinnem töltöt vagy meg kell gondolnom, hogy mikor nyulok a telefonomhoz.... -
sch_a
addikt
válasz
baluka6 #18608 üzenetére
Nem tudom, én eddig azt vettem észre, mintha a wifitől melegedne.
Pl. miközben töltötte le a RR3-at, de volt olyan is, hogy zenét hallgattam és közben Playről töltöttem appokat. Na akkor a magas hőmérséklet miatt nem engedte 70%-nál feljebb a fényerőt... Remélem nem az enyém valami hibás darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- RAM topik
- Kuponkunyeráló
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Milyen videókártyát?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest