- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
1. Melegszik a ketyere. Persze ha csak használod akkor.
2. Védelem miatt van hogy a fényerőt egy bizonyos százalék fölé nem tudod vinni. ( nézz utána interneten, hogy miért is ) Röviden Védi a telefon kijelzőjét mivel az érintőkijelző hajlamos a meghibásodásra a nagy meleg hatására, nyugi nem tönkre megy csak pontatlan lesz, de szervizben azon segítenekMásik dolog. Még mindig meleg a ketyere. Kijelző fűti is rendesen az alkatrészeket, és hát a kijelző alatt található a telefon kis 40nm-s lelke a Tegra 3 lapocska ami nem szereti ha 200 fokon működik. Tehát e miatt is van hogy szórakozik fényerővel.
Javaslom neked az automata fényerőt. Verőfényes napsütésben puszta közepén egy deka fa vagy bokor vagy árnyék nincs a közelemben tökéletesen lehet használni. Meg amúgy is
50% felett valahogy nekem kisüti a szemem.
Eddig semmi hibáját nem találtam a telefonnak. Pedig dózerólom rendesen. Max annyi hogy merül
De hát utoljára ami telefonnal megvoltam ilyen téren elégedve az a Nokia 3210-3310-esem volt
-
stickrs
senior tag
én pont a kamera miatt adtam el a 4x-et..nemtudom javitották-e már,de egy közepesen megvilágitott helyen már nagyon gyönge videot csinált..meg a képek se voltak túl izmosak,pl galaxy s2 simán odaverte. volt mind2 nálam pár napig,és hát ez van. ha a kamera a fő szempont akk én nem ajánlom neked,persze attól is függ hogy mik az elvárásaid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest