- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
válasz
szentkuti11 #34114 üzenetére
Akkor az nem Smartflash ROM.
-
Psychonaut
veterán
válasz
szentkuti11 #34108 üzenetére
Valamit rosszul olvastál, nem zip ROM-ot lehet Smartflashhel feltenni. Ki kell bontani a zipet, és a két kapott fájlt betallózni a Smartflash megfelelő ablakaiban.
SZERK: idézem, "az előzőleg letöltött és kicsomagolt rom .fls (baseband) részét illesszük be a CP bin sorba, míg a .bin (rom) részét az AP bin sorba"
-
Psychonaut
veterán
válasz
balazs8907 #34102 üzenetére
Smartflash talán a legegyszerűbb.
Legújabb gyári ROM: V20s
Legstabilabb gyári ROM: V20q
Szinén jól működő, stabil, gyors, gyári, de hivatalosan még nem kiadott ROM: V28gElső kettő Gingerbread és hivatalosan kiadott, utolsó Ice Cream Sandwich, és kiszivárgott változat.
SZERK: linkeket az első hozzászólásban illetve keresővel találsz.
-
Psychonaut
veterán
válasz
buktagt540 #33970 üzenetére
Gyári, de nem végleges. Majd ha hivatalosan kiadják, és a probléma még mindig fennáll, akkor lehet reklamálni.
-
Psychonaut
veterán
Na, itt a vége. Eladtam. Köszönöm mindenkinek a segítséget, további sok sikert nektek a telóval.
-
Psychonaut
veterán
válasz
mr.szabados #33883 üzenetére
két rendszeres = WP7 és Android egyszerre
-
Psychonaut
veterán
válasz
mr.szabados #33878 üzenetére
Akkor elképzelhető (lásd fentebb), én két rendszeres dual bootra gondoltam (ami pl. a HTC HD2-n lehetséges).
-
Psychonaut
veterán
válasz
mr.szabados #33876 üzenetére
Nem. Nagyon kevés telefonon lehetséges egyébként is (ha ugyanarra gondolunk).
-
Psychonaut
veterán
válasz
mr.szabados #33849 üzenetére
Nincs.
SZERK: javaslom a fórumtársaknak, hogy írassuk be a topik címébe nagybetűkkel, hogy "egyelőre nincs hivatalos ICS, sem infó róla", hátha kevesebb ilyen kérdés lesz.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ra's al Ghul #33790 üzenetére
Azóta sem.
-
Psychonaut
veterán
válasz
hali_tomi #33609 üzenetére
Nem is Kínából küldik:
Item location: Manchester, United KingdomHát akkor már szinte biztosan nem átverés! Valószínűleg véletlenül sem egy ottani GSM üzlet rendeli őket tömegesen a Távol-Keletről, majd adja tovább viszonteladóként. Remélem nincsenek illúzióitok, ezek mind kínai akksik egytől egyig, és a teljesítményüknek köze sincsen ahhoz, ami fel van rajtuk tüntetve - ettől még a gyárinál lehetnek jobbak, de csodát nem szabad várni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33554 üzenetére
Légy szíves fejezd be az orbitális marhaságok beirkálását a topikba.
A telefonnal lehet telefonálni. Semmilyen probléma nincsen a gyári Gingerbread szoftverekkel. Azok a legutóbbi hivatalosak, tehát azokat, és csakis azokat lehet mérvadónak tekinteni bármilyen kérdésben.
A CM10 egy lehetőség. A leak ICS egy lehetőség. Egyik sem a gyártó által kiadott hivatalos szoftver. Tehát ami működik benne, az működik, ami nem, az nem. És sem okod, sem jogod nincsen ezen felháborodni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33544 üzenetére
...az örülj neki hogy valaki csinál valamit nekem nem jön be vagy csinálok valamit rendesen vagy nem csinálok pont azért mert ennyi ember reménykedik nap mint nap...
Te egy harmadik utat választasz: nem csinálsz semmit, viszont leköpködöd azt, aki igen.Még egyszer: NEM. KÖTELEZŐ. HASZNÁLNI.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
dergander #33487 üzenetére
Néha lassú és akad programok bezárásánál főleg. Együtt lehet élni vele, de azért ilyeneket én csak egy leak ROM-nak néznék el, nem egy véglegesnek. Ha ezt sikerült ennyi idő alatt csinálniuk, az szégyen (és még egy emlékeztető, hogy sose vegyek frissíthető szoftverrel rendelkező LG készüléket többé).
-
Psychonaut
veterán
válasz
andriska0725 #33301 üzenetére
Amennyi idő alatt beírtad ezt a hozzászólást, megtaláltad volna a kereső segítségével...
Katt -
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33208 üzenetére
Google accountodhoz vannak kötve, és a telefon beállításainál minden bizonnyal bekapcsolva hagytad a "backup and restore" opciót.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33194 üzenetére
Ez valószínűleg még nem a végleges változat, úgyhogy igen, várható, hogy még optimalizálva lesz ennél jobban.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33188 üzenetére
Nekem nincs szükségem CM10-re, az, hogy ICS, vagy JB van a telefonomon, már kevésbé izgat, mint az, hogy GB vagy ICS. Ez a ROM mindent tud, amire szükségem van, stabil, jól bírja az akksi, és viszonylag gyors is.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #33185 üzenetére
Vannak kisebb lassulások, programokból való kilépésnél főleg, de elviselhető, és én semmilyen más esetben nem tapasztaltam akadozást - ezzel pedig máris túlszárnyalta a ROM a gyári GB teljesítményét. Ha ennél is jobb lesz, örömteli, de én már ezzel teljesen is elégedett vagyok.
-
Psychonaut
veterán
V28e: eddig minden, amit próbáltam, működik, GPS pár másodperc alatt talál jelet, hívás OK. Akksi 16 óra alatt ment le 80%-ra, WiFi végig ment, egy-két hívás volt, és körülbelül fél óra internetezés/játék.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #32834 üzenetére
Gyári, de mivel még nem verték nagy dobra a megjelenését, ezért leak. A két fogalom egyáltalán nem zárja ki egymást.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Steelheart2 #31915 üzenetére
A V20s Gingerbread, hivatalos ICS nem tudni mikor lesz.
-
Psychonaut
veterán
válasz
banuszzs79 #31888 üzenetére
Erre kell a Gapps (Google Apps), külön kell telepíteni, Recoveryben .zipből.
-
Psychonaut
veterán
válasz
buktagt540 #31870 üzenetére
Vicces ez a hardverméregetés, szerintem teljesen mindegy hány magos processzor van egy telefonban, a lényeg, hogy a szoftver tisztességesen legyen rá megírva. Az Omnia 7-em nagyságrendekkel jobb telefon volt ennél, már sajnálom, hogy váltottam (bár a több hely mindenképpen kellett, de így visszanézve, nem ilyen áron).
SZERK: OFF
-
Psychonaut
veterán
Még marad a V20q, majd ha kijön a végleges gyári/CM, akkor ráérek telepíteni.
-
Psychonaut
veterán
válasz
defy456 #31100 üzenetére
Ez igazából mind csak találgatás, a fejlesztők általában óvatosak a konkrét határidők megadásával - ha nincsenek valamiért készen addigra, körülbelül ugyanolyanok a reakciók, mint az LG facebook falán. És nem nehéz elismerni, ha valaki csak hobbiból, szabadidejében fejleszt (ráadásul gyakorlatilag ingyen), akkor könnyen elveheti a kedvét egy-egy ilyen szidalomáradat.
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ferenczi Áko #29962 üzenetére
Smartflash-el? Nem hinném, szerintem az .zip-ből telepíthető (de sosem volt fent nekem, nem tudom).
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ferenczi Áko #29958 üzenetére
Nem kell.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Bolond^^ #29940 üzenetére
Mondjuk ez attól függ, hova akarsz menni Zuglón belül, de a 7-es/173-mas/7E/173E busz mind jó neked. Felszállsz azon az oldalán az útnak, amelyikre kijössz a pályaudvarról, és leszállsz Zugló vasútállomásnál.
Egyébként a BKV honlapján is van utazástervező, ha nem bíznál a Mapsben (egyébként az is teljesen megbízható).
-
Psychonaut
veterán
válasz
cjvt3o #29820 üzenetére
Lehet, őszintén szólva nekem egy 2000 Ft-os fülhallgató nem ért meg ennyi hercehurcát (főleg, hogy nem is azt használtam a telefonhoz, és nem is adtam el utána, mert a kedvenc telefonom volt), úgyhogy hagytam a francba. De a tapasztalat megvan, soha többé nem megyek hozzájuk, és igyekszem másoknak a figyelmét is felhívni erre.
-
Psychonaut
veterán
válasz
ßrainiac #29810 üzenetére
Partnero GSM-et nagyon messziről kerüld el. Használt telefont kaptam új helyett, nem hitték el, hogy az (voltak benne fotók is a vásárlás dátuma előttről), majd mikor elromlott a füles, közölték, hogy arra nem vonatkozott a garancia, csak a telefonra, és menjek a fogyasztóvédelemhez nyugodtan, mire igazat adnának nekem, úgyis le fog járni a garanciaidő.
-
Psychonaut
veterán
válasz
cjvt3o #29786 üzenetére
Igen, ezt arra a részére mondtam a mondanivalódnak, hogy akkor is az lenne, ha nem jelentették volna be rá - tekintve, hogy a "bejelentünk egy frissítést majd töröljük/nem foglalkozunk vele" témában már kifejtettem a véleményemet itt a fórumban.
Igen, megtehetik. Igen, néha meg teszik. Nem, ettől nem lesz kevésbé szégyenteljes magatartás.
-
Psychonaut
veterán
válasz
cjvt3o #29776 üzenetére
Ez az oldal akkor lehetne releváns, ha minden egyes "Will remain on Gingerbread" bejegyzés mellett ott lenne, hogy ígértek-e valaha is ICS-t a telefonra. Azt meg már meg sem említem, hogy alsóbb kategóriákban sokkal inkább megbocsátható a gyártók ilyen jellegű nemtörődömsége, felső kategóriánál már kevésbé.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1986 #29609 üzenetére
Nem előnyös magatartás, nem hát, nem is mondta senki - de érthető. Én egyszer sem írtam az LG falára, ennyire nem érdekel a probléma, de meg tudom érteni azoknak a frusztrációját, akiket igen. Ennyi és nem több. De legyen is itt ennek vége, mert nem jutunk vele úgysem előbbre.
UI: ez a főzött ROM-os dolog meg borzasztó, hogy előjön a legtöbb Androidos telefonnal kapcsolatban...én nem akarok ilyenekkel szórakozni. Egy gyorsan és megbízhatóan működő telefont akarok csak.
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1986 #29578 üzenetére
Úgy látszik, nem értetted, amit mondani akartam: a normális hangnemben panaszkodás határideje a felhasználók nagy többségénél már réges régen lejárt. Nem azért írnak így, mert ez a hobbijuk, hanem mert az LG láthatóan balfaszkodik a frissítésekkel, és amikor mégis félhivatalosan nyilatkoznak valamit, akkor annak a tartalma (és a megfogalmazása) olyan semmitmondó és/vagy flegma, hogy csak tovább erősíti ezt a lincshangulatot.
-
-
Psychonaut
veterán
válasz
Balázs1986 #29545 üzenetére
Ezzel a gondolatmenettel az a gond, hogy a kulturált véleménynyilvánítás ideje már rég lejárt.
Nem a vásárlól határozták meg az ICS kiadási dátumát, hanem az LG maga. Az Ice Cream Sandwich 2011 októberében jelent meg. Az LG az azévi zászlóshajójára egy fél évvel későbbi dátumot határozott meg kiadásként. Majd eltolták ezt a határidőt. Majd cáfolták azt, hogy lesz egyáltalán ICS. Majd cáfolták a cáfolatot. Majd letelt a határidő, és ICS sehol.Hol tart az ügy október 1-jén:
-utolsó saját határidejük lejárt
-ICS nincs
-hivatalos álláspont nincsSzerintem ez elég bicskanyitogató hozzáállás.
SZERK: sorry fuck you-t meg nem fog senki írni, igaz, abszolút nem is kellene. Jogosan várja mindenki majd' egy évvel a globális megjelenés után, hogy az akkori piac legerősebb szereplője megkapja a ma már nem is legfrissebb Android főverziót. És jogos a felháborodás is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest