- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
Psychonaut #34147 üzenetére
Így már okés. Köszönöm.
Még egy valami. Az is zárt bootloader-s?
-
ZZotyo
csendes tag
válasz
Psychonaut #34124 üzenetére
Az addig rendbe van de van egy rakat verzió!
Perpill egy tégla a telefonom mert smartflas-el nem tudok mit kezdeni vele, sajnos az nvflash-el meg nem vagyok képbe, de ha lennél olya kedves és dobnál egy linket hogy szerinted melyik rommal tudnám megoldani a problémám azt megköszönném -
ZZotyo
csendes tag
válasz
Psychonaut #34122 üzenetére
nvflash-hez hol találok romokat?
-
szentkuti11
addikt
válasz
Psychonaut #34112 üzenetére
Az általam letöltött .zip romban (V20Q) van egy META-INF és egy system könyvtár, egy boot.img és egy kiterjesztés nélküli fájl.
-
balazs8907
tag
válasz
Psychonaut #34103 üzenetére
Köszi szépen. Megtudom kereseni, nem küszködöm ilyen problémával mint sok más ember
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Psychonaut #34031 üzenetére
Köszönöm!
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Psychonaut #34029 üzenetére
Ez Smartflash? Ezzel gyors, stabil, minden működik? Aksit is jól kezeli?
-
peter_27
aktív tag
válasz
Psychonaut #33932 üzenetére
Mire váltottál?
Az enyémnek is megvan már az új tulaja, csak arra vár, hogy hozzájussak egy nexus4 vagy ha az nem sikerül akkor egy sgs3-hoz. -
mr.szabados
tag
válasz
Psychonaut #33884 üzenetére
Ja értem kössz az infókat!
-
mr.szabados
tag
válasz
Psychonaut #33881 üzenetére
mért mi a különbség a 2 között?
-
mr.szabados
tag
válasz
Psychonaut #33877 üzenetére
arra gondoltam hogy 2 rom van telepítve a telóra és lehet válsztani melyilk induljon.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Psychonaut #33850 üzenetére
+1
-
stilo18
addikt
válasz
Psychonaut #33756 üzenetére
-
buktagt540
senior tag
válasz
Psychonaut #33699 üzenetére
Ha már itt tartunk...gsm home-os is szürkeimportos ugye?Német a doboza,szóval onnan van.De van garancia rá elvileg egy év,ott van számlán,és minden tartozékkal kaptam(vette az előző tulaj).
-
nk69
tag
válasz
Psychonaut #33587 üzenetére
auuuu nem igazán, csak szemezgettem!!
-
Chofy
csendes tag
válasz
Psychonaut #33537 üzenetére
Szia ez sem mutat műholdat
Segíts!!! Kint voltam az utcán!!!, de semmi!!!
-
Tutu7030
veterán
válasz
Psychonaut #33502 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a hangot(nálam is így van).
-
atti1848
senior tag
válasz
Psychonaut #33438 üzenetére
Most megpróbáltam a V28G-hez a G BB-t felrakni,de ugyan ez a hiba, ugyan ott áll meg és Error.
És az az érdekes,hogy az órát szinkronizálja, de teret nem talál.
-
riki5511
csendes tag
válasz
Psychonaut #33438 üzenetére
LGE verzió
LGP990-V20s
-
riki5511
csendes tag
válasz
Psychonaut #33435 üzenetére
Android 2.3.4
Kernel verzió:2.6.32.9
alap verzió
1035.2120110725
-
gabe96
aktív tag
válasz
Psychonaut #33344 üzenetére
az szép, nekem a wifit nagyon nem szereti, és nem tudom nézte-e már valaki, de nekem először hihetetlenül merült a v28+root verzió, és feltettem ano-frills cpu kezelőt, és azt néztem, hogy a min. és a max. freq. is 1ghz-en van, illetve a governor interactive-ra állítva, ami tudomásom szerint sem a procinak, sem az aksinak nem tesz jót, így átállítottam a min. freq. 608-ra, és ondemand-ra, így most egész jó a fogyasztás, de még mindig nem olyan mint amilyenről írnak egyesek, úgyhogy most tolom is fel a v28g-t, aztán meglátjuk mi lesz
-
nemtabo
aktív tag
válasz
Psychonaut #33338 üzenetére
A V20Q-val az utóbbi időben majdnem többször földhöz vágtam a telót, - már kinéztem az utódját - ez a V28E feledteti a rosszat (egyenlőre). A wifi viszont nagyon meríti az aksit.
-
Algotis
addikt
válasz
Psychonaut #33331 üzenetére
Mert a root meg a főzött romozás nem az...?
-
SBMke
tag
válasz
Psychonaut #33192 üzenetére
Hali,
Melyikről beszélsz ?
Tegnap este még végül felraktam ezt a leakes ROM ot.
(4.0.4, Ismerelten "Alap verzió",kernel 2.6.39.4,Cikksz: IMM76L.LG-P990-P99028e_EUR_XX.1211091837,szoft990028e_EURXX)
Tegnap este tök jó volt minden, tudtam telefonálni is, ma reggelre már csak a ricsaj van a vonal tulsó végén, engem nem hallanak
Lehetséges hogy valamelyik installált APP al függ ez össze ?
Vagy van valakinek valami okos hozzászólása ehhez a dologhoz ?Üdv
-
banuszzs79
tag
válasz
Psychonaut #33209 üzenetére
Aha értem viszont ez jó dolog alapvetően szerintem
bár érdekes hogy nem minden programot hoz vissza
amit feltettem
...
Na fenn van az új cucc cmw mükszik
eddig
-
banuszzs79
tag
válasz
Psychonaut #33187 üzenetére
Lesz jobb? Szerintem Lg szarik rá ezt kaptuk ennek kell örülni max ha bele nyulnak a fejlesztők és feljavitják de akkor már inkább a cm10 hez kéne hozzá tenni a hasznos dolgokat nem egy ics-t fejleszteni nem igaz? bár nem tudom programozás szempontjából mi mennyire variálható
-
snipr
aktív tag
válasz
Psychonaut #33133 üzenetére
Ez jol hangzik... 3G a hálózat? (félek nem, de még ugy is jo)
-
Crytek
nagyúr
válasz
Psychonaut #33098 üzenetére
Az előbb írták v28T-re még nincs cwm!
-
rasztemo
csendes tag
válasz
Psychonaut #33076 üzenetére
Igen átállítottam, de az OSX úgyse látja. Viszont épp az előbb próbáltam ki Windows alatt és ott működik.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Psychonaut #32373 üzenetére
Hát nem tudom, mikor volt az 55 FT-s akció akkor bátyám és én is vettünk 1-1 alkalmazást. Ekkor levonta a maga az alkalmazás árat és egy 200 Ft értékű összeget mindkettőnktől(2 különböző kártyáról lettek véve).
-
suppe
tag
válasz
Psychonaut #31985 üzenetére
Hát gondolom ez is romfüggő... nekem ez nem smartflash-es euro openes rom, hanem v20l-ről ota-n frissítettem rá még anno.
-
banuszzs79
tag
válasz
Psychonaut #31889 üzenetére
Gapps értem és abból melyiket
érdkes hogy az a rezgés amit irtatok kikapcsnál először rezgett most már nem rezeg azóta mükszik hogy újra inditottam
szóval melyik gapps és hogyan kell telepiteni azt?
-
buktagt540
senior tag
válasz
Psychonaut #31872 üzenetére
Igaz,és ezért akartam eredetileg nexus s-t,a stock JB miatt.De most erre is van CM10 és azért játékoknál,illetve a komolyabb,effektekkel teletűzdelt appoknál számít a hardver.
-
reflxx
aktív tag
válasz
Psychonaut #31685 üzenetére
Ha ezt felteszem elég 1ből install from zip mint hybrid 3.6ról 3.7re??
Illetve ez kijavítja azt a hibát, hogy sokszor nem hallok senkit / engem sem hallanak telefonálás közben??
Bocsi, de nincs időm végigolvasni útközben vagyok -
törölt tag
válasz
Psychonaut #31691 üzenetére
4X-em van, a 2X-et már eladtam elég régen, csak annyit láttam, hogy hirtelen több száz(!!) hozzászólás érkezett a topikban.
-
Levi941127
senior tag
válasz
Psychonaut #31607 üzenetére
Csak nekünk ez kínai
-
akela91
addikt
válasz
Psychonaut #31271 üzenetére
Te aztán nem vagy semmi türelemből
-
defy456
aktív tag
válasz
Psychonaut #31101 üzenetére
Nem vagyok követelődző. Főleg mert én is tudom, hogy ingyen munkáról van szó. De akkor minek vannak ezek az időpontok?
-
dergander
addikt
válasz
Psychonaut #31101 üzenetére
Valóban említve volt már hogy kész van a CM10 csak a forráskód kiadásra várt Ricardo...de lehet most hogy megkapta a drivert máshogy fest a dolog és finomítani kell...
-
vicamuso
tag
válasz
Psychonaut #31029 üzenetére
Köszönöm és Naras-nak is a választ.
Nem igazán látom még át teljesen, (Kernel, ROM stb stb ) ezért tettem fel a kérdést kutatni ezek után pedig nem igen volt időm.
-
dergander
addikt
válasz
Psychonaut #31062 üzenetére
Tegnap volt egy twitteres link most vagy abba a topicba amit adtam vagy az ICS debug topicba,ott volt egy hír hogy hamarosan a p990 is elérhető lesz a forráskód,tehát vagy lesz nekünk is rom vagy beletojik az LG és majd customolunk egy kört
-
SBMke
tag
válasz
Psychonaut #31064 üzenetére
+1
jaja, mennek a találgatások, mindenkinek viszket attól függően hogy mije van a lába között
Ahogy elnézem, én sem láttam semmi konkrétat arra hogy mikor. Találgatás szinten van annyi hogy ma már szerintük nem, talán esetleg holnap, a vasárnapi BOT os fordítások miatt írták többen hogy majd vasárnap, de ennyi erővel én is mondhatom hogy jövöhét közepe ... szoval semmi infóDe inkább várok még 1 hetet, mint kapjak egy félkész szart / már megint ?! /
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #31062 üzenetére
XDA-n (ahogy én olvastam, bár lehet, hogy rossz az angolom), csak tippelték a megjelenést. Többen azt is írták, hogy a nightly-k vasárnap szoktak felkerülni, így szerintük meg majd vasárnap jön. ,,Hivatalosan'' senki sem nyilatkozott a CM csapattól sem eddig. Legalábbis, mint írtam, én így láttam
-
dergander
addikt
válasz
Psychonaut #31060 üzenetére
Igen tessék [link] lapozgasd végig...
-
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #30178 üzenetére
Hát remélem, hogy nem fogok sírni érte
-
törölt tag
válasz
Psychonaut #30051 üzenetére
Ha ez nem kamu, akkor szerintem áprilisban lazán leállították a fejlesztését. Mert semmi sem indokolná, hogy olyan sokáig küzdjenek vele...
Amúgy, ebben van már tegra2 driver? Nem lehetne kiszedni belőle? -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Psychonaut #29959 üzenetére
Köszi! És egy Hybrid romot is ugyan így kell feltenni?
-
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #29942 üzenetére
+ Dusee: Vasútállomásra szeretnék menni. Köszönöm szépen, nektek! Alszok is mert 5:23-kor indulok...
Remélem, nem tévedek el..
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Psychonaut #29818 üzenetére
A garanciás idő jogsértés idején a jogsértés időtartamára pauzál. Tehát ha mondjuk 1 hónapod van hátra a 12 hónapos garanciából, azonban a garanciára kötelezett nem tartja be a kötelezettségét, emiatt te jogorvoslatot keresel, és mondjuk csak 1 év múlva születik a kötelezettet terhelő döntés, akkor annak átvételétől számított 1 hónap múlva jár csak le a garancia (hacsak a döntés ettől eltérően nem rendelkezik), azaz összegezve 12 hónap helyett 23 hónapos garanciád lesz (igaz, ebben van egy 11 hónapos inaktív időszak). Ráadásul hatósági eljárás esetén adott esetben a tárgybeni eszköz értékéhez képest elég komoly bírsággal is számolnia kell a kötelezettnek.
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #29818 üzenetére
Én ugyan használtan vettem a telefonomat (jó, volt vagy 2 hetes
), de az előző tulaj bennehagyott pár képet... egy lányról, aki egy autónál pózol... érdekes testtartásokban
Lányos zavaromban gyorsan töröltem őket, de picit meglepődtem
Én telefonban ilyet nem tárolnék, bár tudom, hogy sokan igen
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Psychonaut #29782 üzenetére
Khm.
Mondom: de bejelentettek rá. -
cjvt3o
aktív tag
válasz
Psychonaut #29777 üzenetére
Nos, továbbra sincs kedvem összevadászni elérhető hivatkozásokat.
A Google-Motorola nem tucat gyártó, az Atrix 4G távolról sem alsó kategóriás, és bizony (mondhatni értelemszerűen) ígértek rá ICS-t, hozzáteszem, valójában akkor sem lenne elfogadható, hogy nem lesz, ha nem is ígértek volna.
-
dergander
addikt
válasz
Psychonaut #29695 üzenetére
Dehogynem tehetnek róla az LG szolgái,képviselik a céget akkor képviseljék a sok fikázást is amit jogosan irnak a magyarok
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #29675 üzenetére
Én v20s-t használok, semmi bajom nincs vele a 3-4 napi újraindítási kötelezettséget leszámítva
-
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #29606 üzenetére
A lényeg a számonkérhetőség. Így ki van védve, hogy az asztalt verd. Végül is valahol érthető.
(nyílván egyet én sem értek a dologgal, de ugy ez van) -
baluka6
aktív tag
válasz
Psychonaut #29610 üzenetére
Nekem a 2x előtt egy Zte Blade-em volt,gyári 2.2vel használtam 1 évig. Gőzöm nem volt a rom cseréről és ilyenekről, még is meg voltam vele elégedve. A 2x-nél ezt nem tudom elérni...viszont egyik játék sem szaggat rajta!
Más: Hybrid 3.7-nél van olyan téma,hogy a menüben is látszik a háttérkép. Ez beállítás kérdése? Mert tegnap szórakoztam pár launcherrel és elállítódott és nem tudom visszaállítani arra. Pedig szerintem nagyon jó. Valami ötlet?
-
Balázs1986
őstag
válasz
Psychonaut #29581 üzenetére
Nem tudom, neked mióta van meg a telefon. Én régóta vagyok tulaj (2011 április, akkor még Tegra Zone-ról nem lehetett Mo-n letölteni ingyenes játékot sem amikor megvettem...
), v10b (2.2) óta frissítgetek, és próbálgatok ki nem kevés főzött rom+bb párost és tweak-et, mint alternatívát jobb működésre. Érdekes módon mégis meg tudom állni, hogy ne offoljam / trágárkodjam szét egy közösségi, nem típus specifikus oldal falát / fórumát, ahova mellesleg valószínűleg olyanok is járnak (sőt, többnyire olyanok), akiket ez zavarhat (az LG-n kívül, persze
) mert mondjuk nem 2X-ük van. Nem fogja nekem senki megmagyarázni, hogy ez egy előnyös magatartás, és társadalmi példának minősül. Mert vannak akik azt látják, hogy egyesek ezt megcsinálják, és ennek mintájára ők is elkezdik, mert akkor nyilván megtehetik...aztán persze más helyeken is, ahol alaptalan. Aztán meg megy a csodálkozás, hogy mekkora faszkalapokká lettek az emberek (fiatalok főleg, akik fb-n nőnek fel).
Van egy vonal, amit akármekkora takony a másik fél, nem kell átlépni. Értelmes kommunikáció...ezt hiányoljuk az LG-től...a tapló üzengetés semmivel sem jobb, magát minősíti akinek annyi az összes mondandója, hogy "basszátok meg", stb.
Na én se offolok itt tovább ezzelSávszél vállalás: gondolom azért van így, mert vannak lefedetlen területek, ahol nem hogy adatforgalom, de térerő sincs. Az pedig kiskapu lehetne. Viszont régebben volt lefedettség-térkép, ahol színekkel jelölték, hogy az ország melyik területén mi az amit elvileg szolgáltatnak.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Psychonaut #29599 üzenetére
Ezt mondjuk így utoljára (a PP. szerint a bíróságnak köztudomású tények bizonyítását nem kell kérnie, vö: aki Telenoros, az ugyebár ezt tudja, hiszen szerződése van, az esetleges kívülállók számára lehet talán új a szolgáltató oldala), de most az egyszer beírtam a böngészőbe a telenor.hu linket:
http://www.telenor.hu/hipernet-csomagok
A minőségi mutató jogszabály szerinti meghatározása:
A Szolgáltató által kínált sávszélesség, azaz internet-hozzáférési szolgáltatás nyújtása során az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban elérhető, a szolgáltatáshoz rendelt adatátviteli sebesség felső elméleti határa, a lefedettségi terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban 2G, 3G, HSPA technológia esetén: 0 Mbit/s.
A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség, azaz internet hozzáférési szolgáltatáshoz rendelt a Szolgáltató által az adott előfizetői hozzáférési ponton le- és feltöltési irányban a lefedettségi terület bármely kültéri pontján, bármely időpontban teljesíteni vállalt legkisebb adatátviteli sebesség 2G, 3G, HSPA technológia esetén: 0 Mbit/s. -
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #29599 üzenetére
"A Szolgáltató által garantált le- és feltöltési sebesség 2G, 3G, HSPA technológia esetén: 0 Mbit/s."
-
Balázs1986
őstag
válasz
Psychonaut #29546 üzenetére
En sem mondta hogy az LG hozzaallasa normalis, sot, joparszor elmondtam hogy mi a velemenyem a "hirzarlatrol". De akkor is van egy modja a dolgoknak. Az fb oldal nem kizarolag o2x oldal, mas is olvassa, miert kell tragarsaggal szurni a szemet? Ertelmes keretek kozt is lehet panaszkodni, azzal semmi bajom, pont ezt irtam eddig is, azok elfernek
wolruf: Neked is ugyanezt tudom mondani, nem a normalisan megfogalmazottakkal van baj
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #29557 üzenetére
Nekem sincs rajta semmi speciális cucc (még nem speciális se nagyon), de akkor is beleütközök a hibákba. Főleg most sarkosodik ez ki, mivel az Xperia Neo hetekig ment el úgy, hogy el is felejtettem hogy az LG-t újra kell indítgatni. Nos, mióta visszatértem rá, tesz róla a telefon, hogy ne felejtsem el
De mint írva lett, nekem biztos hardverhibás a telefonom. Elvégre 2-3 nap használat után hardverhiba lesz, addig köszi, jól elvanEzt nekem semmilyen LG varázslótanonc nem tudja hardveresen megvuduzni, ez egy szar szoftver (mint az összes erre a telefonra). Ennyi.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Psychonaut #29550 üzenetére
Azt nem mondtam, hogy ott nincs baj a a fejekben.
De az, hogy oldalakon keresztül csak a lehúzás megy a tulajok részéről, az is elég szánalmas.
Szerintem sokan itt már nem is akarják normálisan használni. Egész nap a hibákat keresgetik, és ha találnak, akkor lehet miről beszélni. Persze ez csak szvsz, nem megkövezni.... -
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #29464 üzenetére
Sry, nem tudtam. Majd kitörli valamelyik moderátor.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #29395 üzenetére
akkor tette közzé a sajtó,én már júniusban leszedtem...
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Psychonaut #29341 üzenetére
XD
Egyébként mi ez a Q3 illetve Q4?
-
ben800
aktív tag
válasz
Psychonaut #29341 üzenetére
Azt már óideje apja kommentekben
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28995 üzenetére
Ok, egyenlőre nagyon szépen köszönöm, amint kész jelzem a végeredményt.
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28993 üzenetére
Ahh, ez egyenlőre megy. Bár sokkal kisebb, mint a többi, remélem jó lesz. És akkor ezt biggyesztem fel a smartflash-el?
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28991 üzenetére
Igen, tudom, keresgélem, de ezen meg nem elérhető a 2-es 4-es zip...
-
banderasz77
addikt
válasz
Psychonaut #28989 üzenetére
Nincs letöltési szerver.....
-
snipr
aktív tag
válasz
Psychonaut #28983 üzenetére
Nekem sincs jobb ötletem... a 4.0.akármit nem tudom honnan szedtétek, de az még nincs erre a készülére... le kell tölteni egy gyári v20q-t és megpróbálni azt flashelni rá!
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #28903 üzenetére
Van egy srác, cserélné 2X-re az Xperia Pro-ját, én is még picit várok, a QWERTY a Milestone óta nagyon hiányzik, de nem tudok megbarátkozni az Xperia menüvel és a fényképezőgépével. Az O2X nagyon jó telcsi hardverileg, csak ez a fránya szoftver
-
zragon18
tag
válasz
Psychonaut #28803 üzenetére
Köszi az infot..
csak azért kérdeztem egyébként mert o3d-ben a v21b pl nem lehetett és ezért kellett frissítenem v21e-re.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Psychonaut #28593 üzenetére
Talált.
Holnap kiderülnek a részletek, most adtam le rá a rendelést. -
Dusee
őstag
válasz
Psychonaut #28564 üzenetére
felraktam en is, eddig bejott, gyors, jol testreszabhato, es nem eszik tul sok ramot.
koszi(#28565) Bolond^^: koszi neked is a tippeket, egyelore bevalt az adw
-
Balázs1986
őstag
válasz
Psychonaut #28388 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak régebbi típusoknál volt...MSI 100% hogy előszeretettel csinálta EX, GX, VR szériáknál, ezekkel jópár köröm volt. De Acer és Asus is járt nálam így. Lényeg, hogy régebbi kártyákra nem tudtad feltolni az újabb nVidia drivereket.
Nekem most egy Toshibám van, ennél nem volt ilyen gond, viszont ebben AMD kártya van.
Mindenesetre nem véletlenül foglalkoznak ezzel a g3d-nél
For full support including series 9, 200 and GTX 470 and 480 you can use (download here) a modded .inf file for that broad GeForce support.ntomka: Akkor sem egyenértékű az autós példa. Majd ha elfüstöl a SoC, akkor lesz összehasonlítható egy beszart motorral. Max szgép vezérlésű motorral lehetne hasonlóságot keresni, ahol utólag javíthatnának a teljesítményen, de mégse teszik.
Azt meg végképp nem mondtam, hogy a te játszmád lenne az nVidiával. Csak azt, hogy nem kizárólag az egyik felet lehet anyázni, ha a másik legalább annyira ludas. De anno amikor Linus anyázta az nVidiát, még te is ezen a véleményen voltál -
törölt tag
válasz
Psychonaut #28304 üzenetére
xda
-
ßrainiac
addikt
válasz
Psychonaut #27974 üzenetére
Jol gondolom h nem kell wipe data ha temasek 7.2-rol megyek a hybridre?
Megeri amugy valtani?Thx.
-
simi12345
tag
válasz
Psychonaut #27976 üzenetére
nekem is kiadta elsőnek, csak az xda oldalon belül nem találtam a letöltőlinket,
de már levettem a napszemüveget és megvilágosodtam
-
simi12345
tag
válasz
Psychonaut #27974 üzenetére
igen ez, köszi
-
ntomka
nagyúr
válasz
Psychonaut #27962 üzenetére
Persze, de az iFan-ok igazán leszokhatnának a világmegváltó dumákról minden kiadás kapcsán, ha egyszer semmi újat nem tesznek le az asztalra igazából.
-
wolruf
őstag
válasz
Psychonaut #27922 üzenetére
Eeeegen, ez sajnos kizárólag a magyarországi ügyfélszolgálatosok felé támadás, a gyártó/fejlesztő erről a büdös életben nem hall/nem vesz tudomást. Szegény ügyfélszolgálatos pedig csak tűzfalként funkcionál. Mint ügyfélszolgálatos (nem, nem LG, ne támadjatok
), tudom... :-/
-
babhun
aktív tag
válasz
Psychonaut #27919 üzenetére
Igen, gondolom hogy ilyesmi választ kapok, ha kapok! Nembaj, legalább b****gattam 1 kicsit őket!
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Psychonaut #27907 üzenetére
sajnos a fórumkeresőt sem ismeri senki
-
válasz
Psychonaut #27907 üzenetére
és milyen igaza volt, hisz te kikerested neki
-
jooker82
nagyúr
válasz
Psychonaut #27517 üzenetére
Mondjuk,ez tényleg érdekes lesz,a szifon 5-ről felbukkant képek egy az egyben hasonlitanak erre...Ellenben,ha az van,mint az S3,előtti mizéria, akkor tárgytalan..
-
Dusee
őstag
válasz
ez egy vicc
azon nem gondolkodtak, hogy az Apple meg simán beperli őket az iphone 4 like telójukért?
és had ne soroljam, nem csak ez a 2 telefonjuk volt ilyen iphone klón. -
Kurzuh
aktív tag
válasz
XD
Ezek a kínai lopások már nevetségesek
-
Levi941127
senior tag
válasz
Psychonaut #27468 üzenetére
Hát elég lenne ha csak az ui 3.0-át csiszolgatnák, őszintén szólva az a quick memo hidegen hagy, kézzel amúgyis nehéz normális vonalakat húzni...
-
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #27465 üzenetére
Jó is lenne.
vagy inkább az ha fejlesztő lennék.. Unokatesóm pont az LG-nek fejleszt alkalmazást. Németországban most vizsgázik valami fejlesztő cuccből. Optimus 3D-t kapott ajándékba, meg hogy azon próbálgassa a dolgokat. Nagyon jó telefon az is..
-
ntomka
nagyúr
válasz
Psychonaut #27334 üzenetére
Megkérdeztem fordításügyileg egy ismerőst, várom a válaszát.
-
babhun
aktív tag
válasz
Psychonaut #27323 üzenetére
Ez a szöveg:
@ Dolmag_tweet Helló sajátOptimus 2x ICS O / S ütemezése várhatóan fúró áthaladt jövő közleményei. Megjegyzés: cikkek, http:// goo.gl/k4DJA > Remélem, hogy képes átadni a lehető leghamarabb. Köszönöm.
A linken meg ez:
LG Optimus 2X "RAM 512MB ICS Korszerűsített l bet
Bejegyezte: 2012/08/23 4:13:25 PM
[NEWS paradicsom Transactions of a riporter] LG Optimus 2X upgrade Google Android 4.0 (Ice Cream Sandwich ICS) úgy döntött, hogy megy a kinevezést.23 kapacitását 538.37MB fájlméret Optimus 2X ICS fájl az alkalmazás szerver feltölteni az összes állami és szerint egy tisztviselője LG Electronics frissítési szolgáltatás a tervek szerint a jövő hónapban kezdődik.
Amellett, hogy az Optimus 2X, Optimus 3D és Optimus 3D kocka termék stratégia papírt Android 4.0 frissítés.
Korea Consumer Optimus 2X hivatalosan is megjelent tavaly januárban 25, 2011, fellépett az időben ICS frissítést bizonytalan, hogy elárasztják a fogyasztói panaszok, de végül véglegesítette kulcsfontosságú támogatási szolgáltatások.
A termék elindította a Optimus 2X, különösen a múltról 1 év és 6 hónap elteltével a téglalap ki egy időben a Samsung Galaxy S telefon.
Véletlen elérésű memória (RAM) rendelkezésre álló kapacitás manapság 2GB működő okostelefon ICS mindössze 512MB Mivel ICS frissíteni a lehetőségét állkapocs hiányzik.
1GB RAM használ okostelefont, még ha a versenytársak szívesen ICS Továbbfejlesztett technikai teher mandamyeo álláspontját.
De tudod bepillantást, hogy ellentétben a múltban, post-támogató technológiák és szolgáltatások LG Electronics jelentős mértékben fejlődött az Optimus 2X ICS korszerűsítik.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Psychonaut #27309 üzenetére
Q2 végén meg majd bejelentik, hogy Q3.
-
Algotis
addikt
válasz
Psychonaut #26937 üzenetére
unrootolni hogyan? ugyanezzel a progival?
-
RECSKA
veterán
válasz
Psychonaut #26900 üzenetére
jaja, viber jóbuli
-
Algotis
addikt
válasz
Psychonaut #26874 üzenetére
Hallottam valami cm9 ről is. Az jobb? Vagy csak más?
-
persil
nagyúr
válasz
Psychonaut #26781 üzenetére
De ilyen egyszerűen nincs... Megőrülök.
Az a hivatalos piros ikonos lg updater vagy micsoda is fent és azzal tettem fel a telefonhoz tartozó usb drivereket, ami szerinte most a lehető legfantasztikusabb. A telefon mikor csatlakoztatva van szintén azt írja, hogy most éppen usb-n lóg és be van kapcsolva a mass storage szóval minden fantasztikus, csak éppen nem látom a meghajtót...
Szrk.: és mire megírtam a hsz-t MAGÁTÓL csatlakoztatta a telefont...
Istenem. -
theomo
tag
válasz
Psychonaut #26776 üzenetére
Ezer hála és köszönet, pont azt a menüpontot nem néztem!
-
Bolond^^
tag
válasz
Psychonaut #26755 üzenetére
Egy felhasználó ezt írta a Facebook poszt alá: '37 days left to due date.' Ha igaza van akkor az nem aug 31.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest