- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi642
tag
válasz
Balázs1986 #44868 üzenetére
Miert van az hogy semmi videot nem tudok megnezni? Cm 11 van fent!
-
norbi642
tag
Sziasztok!Tudna valaki linkelni egy flash playert mert sehol nem talalok! A telo meg folyamat keri ehez ahoz!
-
norbi642
tag
jah és egy jó kernelt hozzá!Köszönöm szépen!
-
norbi642
tag
Sziasztok tudna nekem valaki linkelni egy new bootloader es tonyp féle cm10.1 et mert elvileg töltöttem le de feltelepítem és a django 1.6.5 fogad!
-
norbi642
tag
django 1.6.5 höz tudtok adni linket?meg egy jó hozzávalo kernelhez?
-
norbi642
tag
és win 8 alatt az apx drivert hogy lehet feltenni?
-
norbi642
tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy 2x re hogy lehet visszatenni a régi bootloadert?V30 a miatt kellene!
-
norbi642
tag
Sziasztok kellene kis segifseg django 1.5 a mediafile ok keresesenel megfagy egyszeruen van mikor 14% nal van mikor 90 nel de nem fejezi be es fentmarad a kis sd kartya ikon!
-
norbi642
tag
Sziasztok kellene kis segifseg django 1.5 a mediafile ok keresesenel megfagy egyszeruen van mikor 14% nal van mikor 90 nel de nem fejezi be es fentmarad a kis sd kartya ikon!
-
norbi642
tag
Sziasztok feltettem a v30a 1.5 djangot de a tarhely elokeszites megall 90 % nal,erre tud valaki megoldast?
-
norbi642
tag
Sziasztok,mi a velemenyetek a Django x1.5 rol,erdemes felrakni?
-
norbi642
tag
válasz
Balázs1986 #36595 üzenetére
köszi csak a felét nem értem!segítenél kicsit nekem mi mit jelent?
-
norbi642
tag
Sziasztok!Win 8 alatt probálnám telepíteni az apx drivert de azt írja hogy nincs digitálisan aláírva igy nem lehet!Mit tudnék tenni?Köszi előre is!
-
norbi642
tag
Sziasztok, keretek egy linket a cm10 pengus kernelhez a legujabbhoz mert a kitett már nem mukodik
-
norbi642
tag
Sziasztok,valami progi ami megcseréli a külső és belső sd-t?Tehát a külsőt látja alapértelmezettnek!?
-
norbi642
tag
Sziasztok érdeklődnek hogy azt hol tudom beállítan hogy a netes letolteseimet hova mentse a téli mert a belső hely elfogyott és folyamat azt írja hogy nem tudok letolteni mert nincs hely! Cm10.1
-
norbi642
tag
nah,én is felraktam a cm10 et eddig jó kamera wifi oké csak a gapps et nem találom,valaki linkelhetne egyet mert nemtudom a telszámaimat elérni,plusz az sd met nem látom erre is kellene megoldás ha valaki tud!
-
norbi642
tag
Sziasztok,valami jo kis mp3 letolto progit tudtok mondani nekem,ami muxik is?!koszi szepen elore is
-
norbi642
tag
válasz
_seth_ #34808 üzenetére
igen igen és pont ez a bajom!Mivel fent volt a v30 a de gondoltom legyen visszaraktam v20q-t nvflash el és még mindíg azt mondja hogy a 30 a van fent!pedig pc suite kidobja hogy van frissítés aztán mikor a teló software verziót nézi ott v30a nincs szükség frissítésre!pedig v20 q van fent!
-
norbi642
tag
És igen software updater megtalálta a v30 a-t!
-
norbi642
tag
Tudnátok linkelni egy nvflash v10b-t?
-
norbi642
tag
Milyen bb t ajánlotok v30 a hoz?
-
norbi642
tag
válasz
buktagt540 #34654 üzenetére
hmmmm,jó kérdés,mert felraktam a 28g t abban tökéletes volt minden aztán a v30 a-t ebbe már nincs wifim!Mit ajánlotok?
-
norbi642
tag
miért nem tudom használni a wifit?erre nem tud senki semmit,egyszerűen nem kapcsol be csak folyamat villogtatja mint amikor rányomsz hogy bekapcsoljon!?
-
norbi642
tag
Ti találkoztatok olyannal v30a nál hogy a wifi nem kapcsol be?nekem nem akar sehogy sem!
-
norbi642
tag
Sziasztok valami Adobe flashplayer szeruseget nem tud valaki linkelni?
-
norbi642
tag
Sziasztok! Az elméletileg hivasproblema javítasal ellátott cm10et honnan lehet letolteni?és a másik kérdés hogy kell valamit trukkozni vagy telepítés Csak mert magában foglalja a javítás?
-
norbi642
tag
válasz
buktagt540 #34151 üzenetére
Ez tényleg jó rom,tegnap óta én is ezt használom nincs vele baj bár a cpu oc nem akar nagyon működni mert ha feljebbhúzod akor le is fagy rögtön de nincs más probléma és ezt az egyet le is írják xda-n hogy nem teljesen működőképes!+van ez a v6supercharger,fingom nincs hogy mire jó!?????
-
norbi642
tag
Sziasztok!http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2007968 ennél a v28g nél ez a v6 supercharger mire jó,ez mit csinál?
-
norbi642
tag
Sziasztok feltetem ezt a tegnap esti nvflash es ics t amien elméletileg volt egy rom manager!Nah de nem bírom telepíteni,mi ilyenkor a teendő!Root oké meg nekem nem is szaggat a rom csak érdekelne ez hogy miért nem sikerál!?
-
norbi642
tag
cwm et hogy lehet tenni az ics re?
-
norbi642
tag
Az ics nél találkozott valaki töltés problémával,haveromnak is 2x e van és ha felteszi töltőre akkor ahelyett hogy töltene,inkább merül a teló!
-
norbi642
tag
Nekem tokeletesen megy mostanaig az ics!hang meg toltes meg minden oké!remelem igy is marad!
-
norbi642
tag
Nekem nagyon bejön ez az ics!K..va jó!
-
norbi642
tag
A telefonálás alatti Óra jelet hol tudom beállítani?
-
norbi642
tag
-
norbi642
tag
meg az su 660 as bb k ről amit írnak hogy az megoldás lehet!?
-
norbi642
tag
A mai frissítésrő kinek mi a véleménye?Legfőképpen a hang érdekel mert nekem csak azal volt bajom!
-
norbi642
tag
Nah ez a mai a mobil hálózat dolgot leszámítva nekem fasza!töltés is 4%rol 1 Óra alatt 63% on PC ról ez meg talán jobb mint az eddigi romokkal!
-
norbi642
tag
Hát nekem továbra is csak a repülőgépes mód ki be kapcsolására talál hálózatot!
-
norbi642
tag
A getril miért írja a rill verzióhoz hogy none?
-
norbi642
tag
Nah végülis megoldottam a hívószámkijelzést a dominóközponton kersztül bekapcsoltattam mert a teló nem reagál rá!
-
norbi642
tag
válasz
buktagt540 #32284 üzenetére
a hívoszám kijelzés megy nektek?
-
norbi642
tag
De azt nem tudom sehogy elérni hogy a számom kijelezze ha mást hívok!
-
norbi642
tag
Nektek megy a maival a hálózet?Nekem sehogysem talál hálót!
-
norbi642
tag
getril is azt irja még mindíg ril verionál hogy none,és no ril exist!
-
norbi642
tag
Elvileg melyik ril van a mai cm10 ben mert nekem nemtalált hálót getrillel átraktam a ril de most olvastam xda n hogy csak ki be kapcs után talál hálot!Valahogy visszakéne csinálnom de nem tom hogy mert getril nem jelzi az eredetit!
-
norbi642
tag
válasz
Levi941127 #32258 üzenetére
Hát a tegnapival onnan is az estivel nekem annyi bajom volt hogy ha feldugtam töltőre akkor lefagyott a teló és semmi csak aksi kivét segített! Nah van mai cm 10 és azért vannak változtatások úgynézem!
-
norbi642
tag
Mára is ígértek valamit a skacok?lesz valami újítás megint?
-
norbi642
tag
válasz
banuszzs79 #32198 üzenetére
Feldobtam de nekem eddig sem villogott!+ a 11:03 perces kernel verziót jelzi meg tulajdonképpen minden a 11:03 percesé!
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #32171 üzenetére
áhhhh akkor bocsi!Nah mindenesetre érdekes,visszaraktam a tegnapit ahol először jelent meg a háttértár dolog,de nincs most sem és azt sem jelzi a teló ha rádugom a gépre!
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #32166 üzenetére
Ti is a mai cm et használjátok?Mert nekem mikor feltettem még megvolt az usb háttértár most meg nincs,de az az érdekes,hogy először telepítés után még volt!Ezellen valamit lehet tenni vagy nem?
-
norbi642
tag
Egy kérdésem lenne,a .md5sum a letöltésnél micsoda?a rom letöltése alatt található!
-
norbi642
tag
Vajon ez a mai milyen lehet?
-
norbi642
tag
Én a tegnap estit használom de nálam a leírtak közül egyik hoba sem jött elő,Aksi 2 óra alatt feltöltődött nem is merül(gyorsabban mint álltalában)nincs képernyő felvillanás hang jó és megy is rajta minden nem fagy a teló+nekem a kikapcsoló gomb rezgés sem volt még tapasztalható!
-
norbi642
tag
Hat ezt nem értem nálam nincs csillogás!ne mar hogy en legyek az egyetlen!
-
norbi642
tag
Akkor baromi makom van vagy nem Tom!viszont észrevettem meg egy jo dolgot ebben a nem fogadott hívásoknal ha eddig legorgetted a képernyőt csak a név volt kint ki hívott most kint van a hívás üzenetküldés funkció is!
-
norbi642
tag
Nem tudom mi lehetne még bár mondom a töltöttség nekem is kintvan de nincs vele gáz eddig semmi!a hangra leszek kíváncsi,a cm 10 melyik bb t használje elméletileg?
-
norbi642
tag
válasz
Balázs1986 #32052 üzenetére
Nekem is kintvan a töltottségi szint de semmi!Már 15 perce figyelem de nincs villogás!
-
norbi642
tag
Nah a hangot is teszteljük,és akkor ha az is jó akkor marad is a dolog!Báár még mindíg a v10d bb van fent!de azóta most telóztam kb 20 percet és még okés hát teszt!és mintha a kamera és a video képminőség is jobb lenne!
-
norbi642
tag
válasz
Balázs1986 #32033 üzenetére
Nah ez a harmadik nekem most tökéletes,a kamera a hang,minden fasza evvel és nem villog lezert képernyőnél a kép sem!Hale Juli és végre van usb háttértár is!JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII és van benne már file manager is!
-
norbi642
tag
Nah megnézzük mit mutat a 3. változat!Remélem itt javítva vannak már a dolgok!
-
norbi642
tag
Dobjatok légyszi egy linket a harmadik hoz kiproszalom
-
norbi642
tag
válasz
Levi941127 #31928 üzenetére
Ehhez nem kell mindent legyalulni ugye?
-
norbi642
tag
válasz
hali_tomi #31892 üzenetére
Bocs hogy beleszólok a beszélgetésetekbe de nekem ilyet akkor csinált mikor feltettem a gapps et,aztán nyomtam egy wipe factory resetet,fel a rom megint és jó lett egy ideig,de azt már hallom mikor nálam kicsöng tehát avval nincs gond csak elvileg a túloldalon recsegek kissé azt mondják!de most feltettem v10d t és azóta lekopogom megjavulni látszik a dolog,legalábbis eddig nem volt panasz rá,folyamat próbálgatom párommal,már vagy 15x hívtam hogy hallasz?
-
norbi642
tag
Nincs valami jo baseband tippetek mert amit délelőtt feltettem eddig jó volt semmi gáz nem volt vele de most az előbb hívtak és semmit nem halottak a túloldalon csak ment a nagy halózgatás!Most feltettem v10d t de nem tudom ez jó lesz e!Szóval ha van valami tipp vagy bevált akkor jól jönne nekem is!
-
norbi642
tag
válasz
Pistiboy88 #31785 üzenetére
Csatlakozom ugyan ez a helyzet nálam is!
-
norbi642
tag
válasz
buktagt540 #31761 üzenetére
hát akkor nem tudom,esetleg valami más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest