Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloss
őstag
válasz
Ra's al Ghul #44710 üzenetére
Szia!
Hát ezt nem tudom biztosra mondani. Látod, egyik telefonon ez a jó, másikon az.
Én azért ezt használom, mert ezzel jó a kamera, az üzemidő és a voip hívás.
De már nagyon érik egy másik készülék vásárlása -
Kloss
őstag
válasz
Ra's al Ghul #44707 üzenetére
Én is felraktam nemrég. Minden jól ment, aztán mégse.
Az első nap délutánján már használhatatlanná vált a telefon, annyira lelassult, ette az akkumulátort nagyon.
Így este került vissza rá a Gueste Hybrid rom. -
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #44693 üzenetére
Én anno ezeket szedtem ki.
Ha az LG névjegyzéket használod, nem a Google-t, akkor a PC Suite-ot ne töröld (meg akkor se, ha olyan perverz vagy, hogy PC Suite módban szoktad csatlakoztatni szgéphez)
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #44689 üzenetére
Sziasztok!
A gyári 2.3.x romon miután rootoltam a készüléket melyek azok az alkalmazások amiket eltávolíthatok (feleslegesek)?
-
Nor23
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #44611 üzenetére
Írtam privátot
-
Nor23
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #44608 üzenetére
Gyári 2.3.4
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #44515 üzenetére
Pár hsz-szel hátrébb linkelte Deminos.
novahuta: Az USB hibaelhárítás nincs véletlen bekapcsolva a telefonon? (Nem emlékszem már merre van, talán a Biztonságban). Ha be van, akkor szgépre kötéskor egy kis bogár jelenik meg a teló bal felső sarkában. Ha nem ez a gond, akkor valahol szintén a Beállításokban a PC csatlakozás módja kiválasztható elvileg. Illetve, amikor csatlakoztatod (és nincs a hibaelhárítás bekapcsolva) akkor az USB csatlakozást jelzi is a legördülő menüben. Arra rábökve csatlakozik a teló a géphez.
Nor23: Ha teljesen gyári 2.3 van rajta, akkor sem mindegy, melyik. Nekem a V20O, V20Q jöttek be a legjobban, de van aki a V20S-re esküszik. Illetve, nem árt root-olni, és a felesleges gyári alkalmazásokat kiszedni. Anno magam is csináltam listát arról ami nekem / szerintem felesleges, ide be is írtam, ha van időd / türelmed, keresd ki
Illetve a közösségi app-okat, különösen a Facebook alkalmazást felejtsd el, még a csúcshardvereket is kinyírják. Böngészőből érdemes az olyasmit nézegetni.
GardaY: Neked se válaszoltak a kollégák, látom
Lehet, hogy csak elfeledkeztek rólad, de lehet egy sokkal szakmaibb oka is, ami nem más, mint hogy az O2X-ek nagyon eltérően viselkednek egymáshoz képest ugyanazzal a ROM-mal. Ki kell tapasztalni, hogy a tied melyiket szereti. De ha picit olvasgatsz, a rengeteg lehetőség közül általában 3-4 opcióra le lehet szűkíteni a listát.
Klon: GPS lakáson belül?
Maga a GPS mutatta fixen a 3 műholdat, vagy csak működött a navi? Mert utóbbi esetben az AGPS vagy a WIFI lehetett ott inkább a megoldás.
-
Algotis
addikt
válasz
Ra's al Ghul #44351 üzenetére
Nekem a CM10 kk exp 126os kernellel jön be a legjobban 1,2ghz oc-val, nekem ez a leggördülékenyebb
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #44351 üzenetére
én most tonyp THE rom-ját használom, a build 26-osat!
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #44047 üzenetére
Másold át a telefonra csoportosan.
Névjegyek / Bal érintőgomb, Import/Export, másolás SIM-ről. -
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #42902 üzenetére
Kenan melyik kernellel van ez?
-
Tutu7030
veterán
válasz
Mondtam én, hogy jó. -
Algotis
addikt
válasz
Na, akkor rakom fel én is.
Lassan a tököm kivan már a mivv cm10.1 beta 12-vel... -
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41331 üzenetére
-
Weeman1
veterán
válasz
Ra's al Ghul #41313 üzenetére
Nem érdemes használni.
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41279 üzenetére
most kob 07-et használom,atom gyors,és 170-100 mb között mindig a szabad ram,de érdemes a 128 MB zram-ot választani
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41277 üzenetére
igen!!!"
tedd fel az 1.6.5 öt,bár nkm az 1.6.1 is szépen ment -
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41260 üzenetére
Django 1.6.5 és kob 07 oc 3valahany ramhackes,vagy a legnagyobb,most nemtudom melyik
,és zram128 mb
most pl 160 mb a szabad ram,megy a térkép,meg boat browser plusz ez az még -
csampei
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41152 üzenetére
Szerintem prostikereső app lehet
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41142 üzenetére
a Civz a legjob!!!!
és a cpu adjuster -
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41114 üzenetére
ajánlom a 32MB ramhackeset
-
Klon
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #41114 üzenetére
Dalvik wipe kell!
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41110 üzenetére
[link] azt ajánlom, OC 1.5 GHz ig
-
esox
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41093 üzenetére
Én x.1.6.5-ről tudom ugyanezeket elmondani
. ICS kamerát aroma installban tudod kiválasztani, ha nem kell, nem rakod fel.
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #41091 üzenetére
van benne egy autofocus--os kamera
-
babhun
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #41091 üzenetére
Azt a ROM-ot még nem próbáltam. Nekem az 1.6.1 fut a telón és erről csak jókat tudok mondani.
-
babhun
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #41089 üzenetére
Hello!
X1.6-ra ne, de X1.6.1-re igen, lecserélheted, meg a kernel-t is a 0.7-re. Full wipe nem árt, ezért csinálj mentést titanium backup-al. -
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #40733 üzenetére
minden féle modok,amik szerintem többet ártanak mint használnak,de ez csak az én véleményem
-
david_97
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #40730 üzenetére
ne csereld,hova tovább,sztem annál szarabb a rendszer,túl van zsúfolva
-
Weeman1
veterán
válasz
Ra's al Ghul #39282 üzenetére
Csak egy picit használd az oldal keresőjét és választ kapsz mindenre.
-
Seirei
tag
válasz
Ra's al Ghul #39255 üzenetére
Operat használok, az elég gyors, legalábbis számomra megfelel.
Youtube HQ belőve, és nekem is elég gyatrának tűnik a minőség. HQ-t kivéve meg pixelhalmaz az egész.
Továbbá számomra baromi lassan is tölti az akkut. 15 perce raktam töltőre és 8%-ot töltött eddig :/ -
buktagt540
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #38658 üzenetére
Van, CM10 et bátran ajánlom.
-
Weeman1
veterán
válasz
Ra's al Ghul #38658 üzenetére
Django 1.4
-
rbence
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #38656 üzenetére
Amiket én eddig kipróbáltam, elég sok hibával küszködtek, szerintem egyelőre nem érdemes használni őket, legfeljebb tesztelés és bugreport végett.
-
Weeman1
veterán
válasz
Ra's al Ghul #38389 üzenetére
-
Weeman1
veterán
válasz
Ra's al Ghul #38223 üzenetére
A gyári ICS már kijött rá.
Főzött romokat meg itt találsz hozzá. -
Tutu7030
veterán
válasz
Ra's al Ghul #36053 üzenetére
-
_seth_
veterán
válasz
Ra's al Ghul #36053 üzenetére
V30A, nem szélvész de stabilnak mondható.
-
válasz
Ra's al Ghul #35743 üzenetére
kicsit visszaolvasnál
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ra's al Ghul #33790 üzenetére
Azóta sem.
-
_seth_
veterán
válasz
Ra's al Ghul #32250 üzenetére
ICS? Ha visszaolvasol láthatod, hogy már Jelly Bean van. Főzött és kiszivárgott van eddig de egyik sem 100%-os. CM10 azaz JB esetén az akku gyorsan merül, hívásnál általában nincs hang, képernyő néha felvillan lezárt állapotban is, többnyire ezek a hibák jelenleg. Hogy kinél mi jön elő az elég változatos.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #30479 üzenetére
Van már infó (természetesen bennfentes, megbízható, tuti forrásból - az informátor nagynénjének az unokatesója együtt utazott az IC-n azzal a volt Malév pilótával, aki Londonban véletlenül elcserélte az Olaszországból kicsempészett paradicsommártással teli bőröndjét az LG szöuli székhelyénél dolgozó portás szomszédjának a könyvelőjével, vagy valami ilyesmi), hogy az egyik 2X mutációhoz december elején jön ki stabil ICS, utána várható az európaihoz.
Mivel az európai 2x-hez már tavaly ilyenkor is nyugodtan lehetett várni gyári ICS-t, elképzelhető, hogy ez csak annyit jelent, az LG jogászai nem találták a különböző licenc és egyéb szerződésekbe ütközőnek, ha a felhasználók bármely időzóna bármely időpontjában a stabil gyári ICS megjelenését várják, függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatónál vannak, ideértve a kanadai parmezán szolgáltatók felhasználóit is.
Egyes, elsősorban az Applenél, illetve a Samsungnál dolgozó megfigyelők szerint az LG egyik belső fejlesztői utasításában a 2012 december második felére tervezett, Maya kódnéven futó világvégét is 2013 Q3-ra halasztotta, hogy ne vonja el a rendelkezésre álló erőforrást a 2X-hez ígért ICS fejlesztéstől, erről azonban hivatalosan egyik cég képviselője sem tudott nyilatkozni, mert nem kérdeztük meg tőlük. A Google műholdas adatait vizsgálva azonban elképzelhetőnek tűnik, hogy az érintett csoport újabb személlyel, immár egy fősre bővült, a GMap-os autó ugyanis október elején egy pizzafutárt örökített meg a 2x ICS fejlesztői központ bejáratánál, a képeken pedig jól kivehető 1 db téliszalámis pizza dupla sajttal és pepperónival.
A Google hivatalos állásfoglalása továbbra is várat magára, azonban a Motorola schaumburgi székhelye melletti hamburgeres alól kiszivárgott információk szerint biztosra vehető, hogy 2012 Q4 időszakban az LG már nem ad ki stabil GB Rom-ot az európai 2x mutációkhoz. Erre utal az a tény is, hogy nem hawaii pizzát rendeltek, a téliszalámi és pepperóni páros mézeskaláccsal fogyasztva ugyanis jó eséllyel gyomorrontást eredményezne, amit az Apple-lel kötött szabadalmi szerződések mobiltelefon esetében kizárólag az iOS alapú eszközökre engedélyeznek (ez egyébként a nemrég lezajlott Apple-Samsung szabadalmi pernek is tárgya lett volna, de a jogászoknak ilyesmi eszébe sem jutott).
Lapzártakor a londoni hatóságok sült halas pizzát rendeltek olasz paradicsomszósszal, mobiltelefonon.
-
Vizinyenyec
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #30479 üzenetére
Q2-re aztán q3-ra, de ezek lejártak, új időpontot pedig még nem ígértek. Abban bízunk, hogy mostmár bármelyik nap jöhet valami
-
Psychonaut
veterán
válasz
Ra's al Ghul #26490 üzenetére
Nem.
-
everest140
tag
válasz
Ra's al Ghul #26490 üzenetére
Ezt még nem lehet tudni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #22585 üzenetére
Amennyire tudom a CM7 elég kiforrott már, tehetsz vele egy próbát.
-
madmike
őstag
válasz
Ra's al Ghul #20633 üzenetére
Én Temasek CM7-es romját használom, vadonka kernelével , teljes megelégedettséggel
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #20633 üzenetére
CyanogenMod7. Hivatalos ICS-re meg szerintem ne nagyon várj, hivatalos verzió talán október tájékán kijön. De már most vannak rá ICS romok XDA-n.
U.I: Valaki erre?
-
derrik
őstag
válasz
Ra's al Ghul #16903 üzenetére
....a honlapon azt írja, Rom Manager segítségével is telepíthető.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Ra's al Ghul #16901 üzenetére
Én a cm7 nightly full-202-vel használom másfél hónapja. Eddig még nem produkált semmi szivatást.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #13974 üzenetére
Persze...már kijött a 2.3...és igen stabil...innen letudod szedni smartflashel tedd fel...
-
lbalog01
tag
válasz
Ra's al Ghul #13871 üzenetére
titaniummal elmented amit akarsz, elmented a külső sd-re, új rendszer felrak, titanium letölt és visszatesz mentések.....
-
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4661 üzenetére
Üzenetek, beállítások, csatornák, és ami ott van, töröld ki.
-
djstavross
tag
válasz
Ra's al Ghul #4631 üzenetére
Hát igen én ezért is várom még ki türelmesen a frissítést, meglátjuk mit hoz!
Egyébként én megértem ezeket a buhera szoftokat is, viszont lássuk be, hogy ha az egyik javít egy hibát akkor generál egy másikat és ez így elindít egy lavinát. Sokan leírtuk már, hogy kinek milyen problémái voltak/vannak a telefonnal kapcsolatban és ezeket visszaolvasva nem jut eszembe olyan része a készüléknek, amivel eddig még nem volt probléma...talán a zenelejátszó.
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #4567 üzenetére
Akár igaz is lehetne, de ha kilőtte akkor újraindul, és ennyi volt a többletfogyasztásos történet. Ilyen extrém merülést emiatt kb akkor érne el, ha 10percenként kilőné a dolgait. Annyira azért talán csak nem megszállott
De az tényleg igaz, hogy totál felesleges kilőni bármit is, ami nem azért fut mert befagyott. -
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4538 üzenetére
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #4453 üzenetére
Igen. A root csak egy jog. Kb úgy képzeld el, mint ha a Windows-ban csinálnál egy Pistike felhasználót (hogy idevágjon, legyen mondjuk rendszergazda jogköre). Aztán leszeded a Windows-t egy formattal, felteszel egy másikat. Pistike eltűnik. Na kb ez van itt is
Skynet258: Na megelőztél
-
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4453 üzenetére
Persze, ez teljesen normális, ha ROM-ot cserélsz...
-
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4430 üzenetére
Csak olyan kártyát fogadnak el, amivel lehet neten fizetni (az egyszerűség kedvéért: dombornyomott, bár természetesen a netes kártyák kivételek). AMEX, Mastercard, stb.
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4426 üzenetére
A készüléken nem fogod tudni törölni az alapértelmezett Google accountodat.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4424 üzenetére
Hát, pedig akkor szokott ez a hiba jelentkezni... akkor passz.
-
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4419 üzenetére
Azért mert nem ugyanazzal a Google account-al vagy belépve a PC-s Marketre, mint ami a telefonon meg van adva.
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4421 üzenetére
Próbáld meg a telefonon törölni a market adatokat.
Beállítások/Alkalmazások/Alaklmazások kezelése/Összes/Market/Adatok törlése
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4419 üzenetére
Nézd meg a jobb felső sarokban a My Market Account -nál Settings -ben látod e a készülékedet?
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4416 üzenetére
PC-n vagy a készüléken írja ki ezt az üzenetet?
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4413 üzenetére
alig feljebb írta Skynet, hogy használja a SeekDroid-ot... nem baj ám ha kicsit visszaolvasunk
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4112 üzenetére
a 3D-hez oda is van írva, hogy experimental... nem meglepő, hogy nem működik optimálisan...
-
anzo
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #4103 üzenetére
Hányadik futtatásra vagy kiváncsi? Ahányszor futtatod a Quadrantot annyiszor más értéket mutat használj másik programot pl.:AnTuTu
-
C.Brigante
veterán
válasz
Ra's al Ghul #4007 üzenetére
de ha nagyon monitoringozni akarod a telefonod programilag, akkor ezt az app-ot felteheted ez hasznos: "3d watchdog"
app --> application --> alkalmazás
a 4020-as hsz most nekem adott headshot-ot
-
C.Brigante
veterán
válasz
Kenan ---> jooker82 esetleg ti testvérek vagytok vagy 2 felhasználónévvel nyomod?
-
Skynet258
veterán
válasz
Nem, nem érdemes. Most már remélem jobb, és nem fogod naponta kétóránként megkérdezni...
-
Atigyerek89
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #3973 üzenetére
használd a Toggle Data -t az tutira működik
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3966 üzenetére
Azt akármikor csinálhatsz, amikor szeretnél. Az adataidra nincs hatással. De az sem őrületes nagy gond, ha kihagytad. Teszteld a a szoftvert, ha gáz akkor csináld meg, nem kell az egész rom-ot újrarakni hozzá.
Dzsodzs: Beállítások / Alkalmazások / Alkalmazások kezelése, ott kiválasztod, és "Leállítás". De felesleges.
Jooker82: "Atigyerek...:a filmeket alapból lejátsza a gyári lejátszó....." Ez azért erős kijelentés így általánosítva, nem 1 és nem 2 fajta kódolás van, mindent ez sem visz
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #3942 üzenetére
hát azt amit te már látom felraktál....
vagyishát rajta van,de sokminden nem működik,meg elvileg mindennek törlődnie kellett volna a belső memóriából...
Te rootoltad?? v te mivel kezdted?? -
Skynet258
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3931 üzenetére
Nem a telefon tárolja, hogy mit vettél meg, hanem a Google account-od - tehát ugyanahhoz az account-hoz már nem kell megvenni ismét.
-
Andi0908
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #3920 üzenetére
Köszi szépen így már világos!
Még olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet Google Account-ot váltani? -
qwerty1125
csendes tag
válasz
Ra's al Ghul #3910 üzenetére
Ket ujjaddal lefele huzol a kepernyon akkor atmegy 3D-re es utana eleg kozel kell zoom-olni.
Nem mindenhol van 3D tartalom. Budapestnek is csak a belo keruletei vannak meg. -
C.Brigante
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3898 üzenetére
tök fölösleges...
Kenan: nem kell
Pumba: 1 óra alatt 10% idle-be az sok!
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3898 üzenetére
elsőre is láttuk, ha nem válaszoltunk akkor vagy nem tudjuk, vagy nem érdemes...
-
C.Brigante
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3872 üzenetére
jéézus, mi van veletek??? ezt most tényleg megkérdezed, h a google maps-et le tudod e tölteni a marketből???
ennyire meleg lenne??
bocs a kicsit negatív hozzáállásért de ez már tényleg gáz. -
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3858 üzenetére
nekem nincs vele gondom... már egy ideje használom, és jó üzemidőm van
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3855 üzenetére
minimalistic text widget... csak türelem kell az összerakáshoz...
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3850 üzenetére
spb nem túl ajánlott eléggé szívja az aksit...
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3845 üzenetére
Háttérkép beállításnál te tudod beállítani hogy mekkora területet akarsz adott képből háttérnek, arra figyelj hogy ez az egy háttér eloszlik a főképernyőid között.
mrThomi: Ezt a gondolatmenetet nagyon nem értem. x*y kijelzőre x*y méretű háttérkép normál esetben (tehát ha nem vacak minőségű a kép) nagyon jó
Nem értem, mindegy
-
mrThomi
addikt
válasz
Ra's al Ghul #3845 üzenetére
320 x 480 hoz kel 640 x 480 hogy jo legyen, akkor nézd meg mekkora a 2x kijelzöje és szorozd fel annak megfelelöen.
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3837 üzenetére
nekem gyors volt a Launcher Pro és a GO Launcher EX is, de végülis szimpibb lett a GO Launcher EX és azt használom hetek óta
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3834 üzenetére
az alkalmazásaid listája maga az app drawer
már előbb leirtam, és azon belül van a Kezdőképernyők nevű app, és abban tudsz váltani homescreen-t, persze csak ha van fenn a telefonon más is mint az LG Home
a piros karikával bejelölt cucc az app drawer
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3831 üzenetére
az app drawer az maga a "menü"... az Alkalmazások, ahol sorban vannak az appjaid
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3827 üzenetére
rakhatsz, illetve az apddrawer kezdőképernyő nevű appjában ki is választhatod, lehet van telepítve más is, csak az LG Home az aktív
nézd meg, illetve nyugodtan telepíts amilyet csak szeretnél
-
Rotate
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3820 üzenetére
felesleges, ha utána rárakod az fr17-et...
-
C.Brigante
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3778 üzenetére
fr17 fear10 ma du. tettem fel. tényleg keci gyors és stabil rom.
Balázs1986
: vettem fel fullHD be egy 3 perces videót tényleg szép képe van van de nekem a mosódás helyett akadozott a kép. de tényleg szép a képe tv-n megnéztem. nem néztem a change logját a fear10-nek, nem is tudom a camera mod benne van e, mindjárt megnézem. -
ferikek
aktív tag
válasz
Ra's al Ghul #3705 üzenetére
Nem létezik az a kifejezés, hogy "garanciavesztés"! Nincs ilyen a jogszabályokban, ezt csak a kereskedők/szervizek kitalálják.
Felteheted, de ha ez a vmi mondjuk kicsinálja az alaplapot és a forgalmazó bizonyítja, hogy az alaplapod a feltett vmi miatt ment tönkre, akkor azt neked pénzért javítja/javíttatja meg. Ettől függetlenül a jótállás a beszerelt alkatrészre újraindul, a telefon többi része pedig "garis" marad.Ha esetleg ezt megkaptad privátban, akkor elnézést, valszeg rossz gombot nyomtam
-
Balázs1986
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3698 üzenetére
Full wipe / factory reset.
Aztán Advanced / Battery wipe, és ugyanott a Dalvik wipe is (lehet, hogy ez utóbbi benne van a full wipe-ban, de nem vagyok biztos benne. Észrevételem szerint a Battery wipe nincs).
Wipe előtt mindenképp archiváld a fontos dolgaid! -
drpele
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #3698 üzenetére
Mivel más kernel van az új ROM-ban, ezért a battery sats-ot sem árt Wipe-olni, de csakis tele akksinál. Ez bármikor megtehető, nem kell feltétlen ROM flasheléssel egybekötve.
Azonban a stock ROM-ról jövet az új custom ROM elepítése előtt egy Wipe data/factory reset-et is kellene csinálnod.
-
drpele
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #3688 üzenetére
Ha már rootoltad, s feltetted RomManagerből a Clockworkmod recoveryt, akkor minden további nélkül mehet fel akár az FR17, vagy bármelyik másik custom ROM is.
De mivel gyári ROM-ról térsz át, így kötelező flashelés előtt a wipe.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Ra's al Ghul #3676 üzenetére
én azt mondom tedd fel elsőnek az fr15-öt ha most csinálod elöször. (nem mintha nem lenne mindegy melyiket teszed fel elsőnek) ha tetszik, felteszed a fear 17-est. (szerintem)
én az fr15-öt tettem fel, de 2.3-ig el is leszek ezzel, nem látom értelmét a stock alapú romok tovább gyúrmázását! Majd a főzött gingerekből akarok szemezgetni..
tome.jr
: de ez se lassú/bár engem nem nehéz rábeszélni másik romra loool
-
tome.jr
addikt
válasz
Ra's al Ghul #3676 üzenetére
Mindenképp próbáld ki. Több mint 10 romot próbáltam már és eddig ez a legjobb, leggyorsabb, legstabilabb mind közül.
C.Brigante: Fényévekkel gyorsabb mint az fr15, neked is ajánlok egy próbát.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ra's al Ghul #3667 üzenetére
Az első hsz-ba benne lenne,dehát az egy horrorba illő történet megvalósitani.....
Az a baj,h nincs pontról pontra leirva.....igy bele se mernék kezdeni...
Pedig sokmindenki örülne egy villámgyors stabil telónak... -
tome.jr
addikt
válasz
Ra's al Ghul #3660 üzenetére
Nem leszel vele előrébb, emiatt nincs plusz gari.
-
KonzolKartel
őstag
válasz
Ra's al Ghul #3642 üzenetére
Ez szerintem nem hiba, de mind1. Esetleg esztétikai, de ha nem keresed, akkor nem is látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest