- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
A romban alapból két kamera van,a kk sajátja és egy portolt lg! a portolt lg-nél fc-t dob ha előlapira akarsz váltani
A kk kamerában beállitod a fókuszt és jó lesz,nem lesz homályos a kép! Nekem egyszer csinált olyat,hogy nem indult az anyukájáért sem,de megoldotta egy adatok törlése az alk.kezelőben -
david_97
senior tag
200+ órákot simán elmegy nekem,fb messenger egyfolytában fut,más olyan programot nem is nagyon használok,Boat megyen mint az óra,a megynyitott lapok nem lövik ki egymást.Akku idő nekem kb 1nap,de úgy hogy reggeltől meló végéig nem is használom szinte,csak a buszon zenét hallgatok,aztán ha hazajövök és átmegyek hard android felhasználóba mint szokásom,lemerítem 3-4 óra alatt(a procim 1300 Mhz)
Task killert használok,néha nyomok neki egyet-egyet,mert sosem árt! A kamera nemtudom mennyire fontos neked,de a gyári kameráján ha átállitasz ezt-azt szép képeket csinálUgy röviden ennyi
ha van konkrét kérdésed,akkor hajrá -
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
Én most stable M1 rh-val tolom,jobbnak nem mondanám! az előbb olyat lassult az egész hogy földhöz b@sztam volna! filmnézés közben hivtak,beakadt a film,és ki sem jelezte ki hiv,csak rezgett :©,
Más:kellett volna nekem egy régebbi kk kernel,de nem találtam sehol! csak az m1-et meg a 3.0 ásat! esetleg valaki tud linket ahol fönt vannak? -
Balázs1986
őstag
A dolgaid megmaradására a Google fiók szinkronja a tippem. Ha be volt kapcsolva a személyes dolgaid szinkronja, akkor azokat mobilnetről lehúzhatta. Persze ehhez az egészhez az a kulcs, hogy a CM indításakor, amikor kéri a Google fiókod létrehozását, vagy a jelenlegi megadását, akkor az teljesüljön.
-
david_97
senior tag
a 26odikai verziót tetted fel,nekem nincsenek vele ilyen dolgaim ES file explorert használok,a boat tényleg szaggat néha,de sajnos nekem a miw sem volt már az igazi,ahogy laktam befelé annál hamarabb kellett ujrainditani
már csak 30-40 órákat ment! ez előtt tonyp cm10-e volt fönt,atomgyors még 200óra után is,de a multitasking része meg pont pocsék
cm11 tetszenek az ujjitások(a tárcsázó is) lassunak nem lassu,a kamera nekem eddig jó(a cm10.2-höz való lg camera) a rendszer viszonylag fürge,és az uj kernel is pöpec,ahhoz képest hogy csak 340MB ramot kapunk,jobban kezeli a multitaskot mint más romok 380MB-al
a böngészés néha tényleg kicsit nehézkés,a beépitett flash tartalmakat nem mindig játsza le(főleg pl:videók az indexen)
a gyári browser nagyon szépen fut,akadásmentes,csak kb 20 percenként dob egy fc-t
az ART-ot kikapcsoltam...
"röviden" ennyi a véleményem.... -
david_97
senior tag
üdv...igen "természetesen" próbáltam
a multitask szerintem itt is elég gagyi...már a mivv-hez viszonyitva,akármilyen rom+kernel párost próbálok,valahogy mindig visszatérek erre a romra,egyszerűen nagyszerű,kár hogy mivv leállt a további fejlesztéssel,a kamerán lenne mit csiszolni,de a multitaskja és a gyorsasága szerintem verhetetlen
voltak a THE ROM-BAN továbbá launcher kilövések,és pl egy fb+forum+index és bármilyen böngésző behal,az index kilő minden oldalt! Speciel Boat browsert használok mindig,az mivvbeta12-n jól megy! -
david_97
senior tag
jobbnak nem mondanám,de van benne egy Appbar nevű dolog ami nagyon bejön,akkut jól kezeli(bár jobban merül mint a beta12) de nem vészes,kissebb ujjitások vannak benne,mindössze ennyi miatt váltottam,sajnos a ramot rosszabbul kezeli,néha eldobja a launchert
KLOSS:felteszem drivra ha gondolod -
david_97
senior tag
nekem nincs sehol,ott sincs ahol laci laci irta,azt hittem h én nem látom,de úgy tűnik eltűnt
de ez a mivv rom nagyon ott van! a kamera gondot ugy oldottam meg h ics kamerat tettem fel cwmből
KÜLDENE VALAKI EGY SCREENSHOTOT HOGY HOL IS KELL LENNIE?
mert eddig ott volt,most nincs! -
-
-
Balázs1986
őstag
-
tabletgenius
tag
pont azt a topikot neztem en is es meglepo, mert ott is belinkelve a kompatibilitasi lista: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13380058&postcount=2, ez szerint csak a lg p500asra megy a szoft. Megis a paranoid post utolso oldalan ajnarozzak, hogy a marciusi spirit fm mukodik, bar tul hangosan.. nalam meg semmi.
-
god992
aktív tag
eddig nagy különbséget nem tapasztalok, 1.4el csak az volt a bajom, hogy kaptam elég sok BSOD-t... elvileg ebben az már fixálva van, szabad ram 100MB fölött, úgy hogy van facebook+fb messenger, viber és társaik. közel 40 telepített app., de ha találok valami hibát leírom, remélem nem fogok
-
buktagt540
senior tag
-
snipr
aktív tag
Holo launcherrel nekem sem volt jó (az "alap" xperia-t ki se probaltam)... ADW-vel viszont nincs ilyen gondom (valoszinuleg sokat számit az adw advanced beallitasai kozt a "keep in memory" mellett a pipa
).
Egyébként rezeg a léc nálam is a nagyon kevés memoria miatt, csak már megszoktam a nagyobb felbontást, és nem akaródzik visszaállni róla... inkabb bootolgatom 2-3 naponta...
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Anime filmek és sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Formula-1
- OLED TV topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- SzoftverPremium.hu
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest