- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én ezt a történetet inkább úgy tudom, hogy ő nyúlta le mások munkáit, felhasználta a saját ROM-jaiban, aztán elfelejtette odaírni, hogy az adott javítást/kódot/feature-t ki is készítette valójában... és ezért küldték el xda-ról. Az xda felhozatalt ismerve pedig inkább ennek a történetnek hiszek. Ettől függetlenül mondjuk majdnem mindenki azt írta ott is, hogy a ROM-jai nagyon jók voltak (bár olvastam erről is azért eltérő véleményt), szóval egy próbát megérhet a dolog (feltétlenül számoljatok be róla, ha valaki feltenné majd).
De ezek mindig olyan dolgok, hogy úgysem tudjuk meg soha biztosan, ki volt a csúf kopasz hókuszpók...
-
tothl
addikt
WoW most látom, hogy Feeyo csinált Cronos Ginger ROM -ot az O2X -hez.
Elmondom, hogy Hero -ra az ő romja volt toronymagasan a legjobb leggyorsabb legstabilabb mindig ....Szóval ezt kipróbálom az biztos.ha valakit érdekel : www.cronosproject.org
xda-n ne keressétek, Feeyo, a fejlesztő nem kívánatos személy arrafelé, miután anno megadta a lökést a fejlesztéseknek a 2.1 , 2.2 időkben, majd mindenki lenyúlta és elkergette...
-
jooker82
nagyúr
válasz
Dhampir #7886 üzenetére
Az ilyen nagy cégek,legkevésbé a saját hazájukban rakják össze..... Ott termelik,ahol olcsó a munkaerő..... Koreában,csak a fentiek adják ki a parancsot,bár lehet,h egykét gyártósor ott is van.... A samsungot,nokiát is hazánkban rakják össze.... PL az LG-nek egy hatalmas kijelzőgyára van Lengyelországban....
A tervezésen múlik minden,összerakni bárhol összerakják.... -
Rotate
veterán
válasz
tome.jr #7892 üzenetére
az a baj, hogy asszony jön vissza holnap, így már nem igen lesz időm rá, ma kéne összehozni valami használhatót
később megpróbálom, hogy csak a felhasználói alkalmazásokat backupolom, és lehet úgy jó is lesz... mert első indítás után nagyon gyors volt
sőt, meg a gyári launcher is szépen csusszant jobbra-balra
szorítsatok
wolruf:
próbáld ki a Gr1-et vagy már talán Gr2 is van
igaz még ugyanez a GUI van rajta, de maga a rendszer már alakul
bár még beta, de több mint a semmi, kipróbálni jó az
-
tome.jr
addikt
-
Rotate
veterán
válasz
tome.jr #7890 üzenetére
ragaszkodok a Go Launcherhez
már hozzámnőtt
viszont lehet az a baj, hogy Titanium Backuppal a rendszer adatokat is visszahoztam... nem kellett volna?
este lehet megpróbálok egy wipe-ot, reflash, és csak a felhasználói alkalmazásokat és beállításait hozom vissza... lehet ez segíteni fog
-
KonzolKartel
őstag
Valaki probalta mar a crono romot?
-
Rotate
veterán
Hát nem tom mi legyen most a telefonnal... mit tudok most így hirtelen rárakni sima fr19-re wipe nélkül? nincs kedvem most olyan sokat dolgozni vele...
-
Dhampir
félisten
Nem tudom, de én a tapasztalatok alapján mondom, nem a levegőből merítettem. Mind a korábbi X10 Mini Pro a dobozán és az akkumulátor alatti területen található címkén (éppen tegnap állítgattam be valakinek), mind pedig az Xperia Neo (a topikjában rákérdeztem egy friss tulajtól) 'Made in China' feliratú.
De nem a Sony érdekelt eredetileg, hanem az LG.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A 2X mennyire kínai gyártású készülék, vagy egyáltalán nem? Ami információ a dobozáról, illetve a készülékről leolvasható róla, mi deríthető ki? -
mattam
csendes tag
Ha fel szeretném tenni az 1.7.29-es miui-ra a 622 v10c neu-t,akkor kell vmi speciàlisat csinálni??Vagy csak simán smartf.-el felrakom és ennyi?
-
Rotate
veterán
válasz
tome.jr #7874 üzenetére
az van, hogy nekem a gyári gyorsabb volt... viszont többi verzió meg nem érdekel, mert gagyi a témázása pl a fearnek is...
szűzen nagyon gyors volt, de amint belaktam kicsit akadozós lett... pl a fruit ninja thd is be-be akadozott első indításnál... aksi időről majd este, vagy holnap tudok nyilatkozni, most van az első kisülés...
quadrant sem ment nálan 2700 fölé, pedig elvileg nem így kellett volna lennie...
egyelőre még várok, hátha beáll, például most egész jó... remélem nem kell visszaraknom a gyárit, sok vele a macera
-
drpele
senior tag
Tegnap este feltettem a 622-es BB-t és a 622-es RIL-t is, s ment vissza a Cyanogenmod. Ma mindenki arra panaszkodik, hogy akváriumból beszélek, vagy mi?
-
Rotate
veterán
na fenn az fr19, minden cuccom visszapakoltam, használatra kész
egyelőre nem győzött meg, bővebben holnap
-
Zamasun
aktív tag
Tervezek venni egy ilyen telót, de olvastam még régebbről bizonyos fagyásokról, belassulásokról, kiszámíthatatlan működésről stb. Ezek a hibák javítva lettek már?
-
tome.jr
addikt
Tegnap én is olvastam a postot, páran úgy vélik csak a bb fog változni esetleg a ril. Remélem valamit hozzányúlnak azért a romhoz is. Mindenesetre várjuk szeretettel, talán építenek majd rá egy fr20-at.
Kíváncsi vagyok mire jutsz az fr19-cel. Már ideje volt, hogy kipróbálj te is egy cr-t.
-
Rotate
veterán
na jó, rábeszéltem magam, ma este felrakom az fr19 hivatalos verzióját... van innen valaki aki azt használja? a gyári LG téma van benne? Gallery, Telefonkönyv, SMS, Zene, ezek a cuccok ugyanazok mint a gyáriban?
Iomega:
OboStore nekem ingyenes, vettem már onnan cuccokat
az autós tartómat is pl... viszont így töltővel tényleg jobb vétel... feltéve, ha ez nem valami szarabb aksi, mert ugye ki tudja ebayen is ki a megbízható... nem egy eladó adta vissza a cucc árát, csak hogy átírjam pozitivra a feedbacket
-
Iomega
addikt
-
Rotate
veterán
"LG Italia has confirmed that a new update Froyo v10d is coming.
The update will update the baseband to version 1035.21_20110725.
The official changelog will be released in coming days, currently LG Italia said that will improve overall stability, will fix the pinch to zoom and other bugs..Download will be available in coming weeks "
Mi történt LGéknél? Beindultak vagy mi?
-
Iomega
addikt
-
lortnok
csendes tag
"...nem voltak komoly gondjaim a gyári rommal, csak nem tudtam vele telefonálni és nem csöngött amikor hívtak=nem lehet vele telefonálni...." LOL ez végülis nem nagy gond xd
-
Iomega
addikt
Nem a legfrissebb videó, de jól látható, hogy az SGS II is tudott akadozni. A Shrek-kes játék betöltésénél, ez nagyon durván előjött.
Persze azóta gondolom már megoldódott a probléma.
-
derrik
őstag
Gyári Telenor-os a készülékem !
Kíváncsiságból a Updater-re dugtam.....a 622-es neu romot v10e-re akarja frissíteni ???
Akkor most? Mivan?? -
suppe
tag
szerintem vegye meg és ha bejön neki, akkor siker, ha meg nem jön be, akkor itt egy újabb elrettentő példa mindenki számára.
-
Rotate
veterán
igazából, az a v10c az semmivel sem több mint a te v10b romod, benne van az mkv, gyorsabb valamivel, és a legtöbb kezdeti hiba vagy eltűnt, vagy mérséklődött
csak kár hogy 2 hónapig tartott kiadni
SGS2-re hetente vagy 2 hetente érkeznek a javítások, itt meg bármi hiba van, 1 hónap mire beismerik, még egy hónap mire megcsinálják, és még egy hónap mire el is jut hozzánk...
-
suppe
tag
ááá... tudom, hogy lehetne akár a v10c-re is frissíteni, az elég jónak tűnt a beszámolóitok alapján. Meg már megkaptam itt hónapokkal ezelőtt is, hogy miért nem frissítek, pedig akkor még nem volt v10c neu se, csak v10d. Amúgy nekem tényleg nem igényem a hiper-szuper felhasználói felület, skin, meg, hogy milyen a képernyőzár stb... konkrétan tök mindegy. Ez a pár apró hiba meg olyan, hogy már nem érdekel. Majd ha lesz ebben az évezredben egy olyan gyári 2.3, amire ti is azt mondjátok, hogy végre, ehhez kellett ennyi idő?! akkor majd felrakom azt. Addig is jó ez a froyo is.
-
sanyo8
csendes tag
Vaterás párbeszéd a kínai 2x-ről:
"Tisztelt *******!fizetni lehetne úgy hogy elôre átutalok 30.000,- ft-t és amikor már jön postán akkor utánvételesen kifizetni a többit? - noname
Tisztelt noname! Sajnos nem. - *********"De miért? ha én lennék az eladó akkor egy előleggel rendelkező potenciális ügyfelet veszítettem el.....hiszen a saját lakcímét is megadhatja a kínainak,hogy oda érkezzen a mobil nem????
szándékosan nem írtam nevet.
Fake az egész. -
Rotate
veterán
válasz
tome.jr #7812 üzenetére
igazából jó minden, csak kiváncsi vagyok az milyen
jó néha vannak apró hibák amikkel el vagyok, és félek, ha felrakom, elő jön valami hülyeség ami másnak nem volt, és nincs rá megoldás
szerk. és abból a felsorolt 3 romból 2 gyári, én is gyárival tolom, szerencsére nekem bőven nem használhatatlan, sőt, imádom az apró hibákkal együtt, ennyi mindegyikben telefonban van
-
SBMke
tag
Nem csak Te, még én is gyárival használom, mint mondtam eddig komoly gondjaim nem voltak.
Azt vettem mondjuk észre hogy idönként kell neki a restart, valamint egyszer kétszer nekem is produkálta ezt a "csörög de mégse" anomáliát. Nálam általában ilyenkor telefonálni sem tudok vele, tehát mintha látszólag eldobná a térerőt, vagy nem lenne. Restart után fasza szokott lenni újra.Szal még mindig nem rootolt stock rom
Mivel jelenleg nem igaz rám, ami itt sokakra, hogy stock al használhatatlan, igy valszleg megvárom a 2.3 at vagy ami kijön. Max ha szar lesz, majd utána nekiállok MUI -nak
Bár amit elöbb kérdeztek az engem is érdekelne, hogy melyik most a "legjobb" rom .. tudom hogy most ez igy megválaszolhatatlan
Akik már jobban probálgatták ezeket, és lenne egy kis idejük, ha irna valaki egy ilyen választható romok PRO és CON összefoglalást azt biztos szivesen elolvasnám
Köszi elöre is
-
suppe
tag
válasz
HaRdCoRe #7794 üzenetére
Akkor pontosítok én is... nálam a térerő ikonon látszott, hogy nincs térerő. Így nem tudtam hívni senkit. Volt egy nem fogadott hívásom (későn hallottam meg és amikor vissza akartam hívni nem volt térerőm). Teló újraindít, térerő volt, de kb. csak 10 mp-ig. És kb. 3/4 óráig nem volt térerőm. Ez konkrétan Veszprémben volt. Amúgy én vagyok közületek az a talán egyetlen elvetemült, aki még a gyári rommal nyomja (v10b).
Eddig ilyet nem produkált, olyan előfordul havonta 1-2 alkalommal, hogy hívás után befagy a készülék kb. 1 percre. (Ezen kívül csak a rossz hangminőség ami gáz, de ez már fel sem tűnik, és a galériában nagyításkor előjövő "csíkozás" ami cink, de ezekkel együtt tudok élni.) De olyan, hogy nem tudnak elérni (hívás, sms) még nem volt. Ezért érdeklődtem, hogy hálózati (Telenor) gond lehetett, vagy készülék. Amúgy ezért sem frissítettem se gyári se custom romra, mert a v10b-vel eddig elértek. Nálam ez a legfontosabb jelenleg. A kínai rom-ot majdnem felraktam, de aztán mégsem...
-
Rotate
veterán
lehet én is bepróbálom majd vmikor, jól jön egy pótaksi
így néz ki?
http://www.obostore.com/1800mah-spare-battery-for-lg-optimus-2x-p-1326.html?zenid=181ee4b5019e2554970708410220cd8d
csak mert innen csak 6 dodó, szal ha az is ilyen akkor inkább innen veszem majd
kenny123:
de ha elbaszódik, meg vagy lőve, mert nem tudod kihez vinni, és a javítással ott fogsz kijönni, mintha megvetted volna normális áron...
egyébként azt néztem, hogy a kezdeti eladáshullám kb véget is ért, mivel már alig találok HA-n eladót, már csak annak van meg aki a bolti ár környékén árulja...
-
kenny123
addikt
válasz
kenny123 #7798 üzenetére
Újabb válasz arra, hogy ez mitől ilyen olcsó :
Egy ismerősöm kint él kínában, és egy cégnél dolgozik, az mind1 hol. Azt hiszem el árulhatok mindent hiszen nem gondolnám, hogy önnek is akadnánk ilyen kapcsolatai.
Szoval a lényeg, hogy a cég ügyfelei a cég nevére vásárolnak előfizetéses telefonokat.
Kínában is működik ez a 2éves hűségnyilatkozatos történet. Tehát van 1 előfizető: megrendel 1 előfizetést a cég nevére, kap 1 telefont is hozzá. De 2 évenként kaphat mindig 1 telefont. Sokan nem kernek telefont 2 évente, de az előfizetést nem mondják le. És így azokat a telefonokat az ismerősöm el tudja hozni. (nem tudom mennyire volt érthető, ha nem tiszta írjon) -
Iomega
addikt
válasz
kenny123 #7798 üzenetére
Mi leírtuk, hogy mi a helyzet, a döntés a Te kezedben van. Az igazság az , hogy vásárolni is tudni kell, okosan mérlegelve. Fontos az, hogy mit, miért, honnan, mennyiért vásárolsz. Na meg az internetes vásárlás, egy kicsit más kategória. Rutint, tapasztalatot kell benne szerezni.
-
Rotate
veterán
azon gondolkodom, hogy ha addig nem lesz GB, augusztus végén felrakom GBig kipróbálni az FR19-et, miért ne alapon
-
sanyo8
csendes tag
válasz
kenny123 #7798 üzenetére
A legegyszerűbb tényből indulj ki:
Ha mondjuk 50e kínából egy valódi 2x, akkor arra már a magyar gsm boltosok tömkelege, illetve a vaterahiénák sokasága ráugrott volna még akkor is ha ők adnak rá garit saját maguk, hiszen 2db árából 3 db-ot tud venni kínából.
Ráadásul van buyer a madeinchina.com-on, aki ilyet árul (csak nem meri kiírni, hogy LG!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest