- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli577
senior tag
Mivel frissítettél? Ha az LG Update Tool-lal, akkor szerintem azt felejtsd el és használd a Smartflash-t. Az első hsz-ben megtalálod a pontos leírást és rakd fel (vagy vissza
) a v10d europen-t. Annál frissebb gyári még nincs, valószínűleg egy szolgáltatói romra frissítettél. Testvéremnél is ugyanez volt, kétszer használtam az Update Tool-t, mind a kétszer rossz romra frissített és nála is eltűnt a magyar nyelv.
-
-SamS-
tag
nekem tegnap a beweather alkalmazás nagyon meghülyült, többszöri újra rakás sem segített.
így vissza tettem a gyárit, azzal legalább a következő napokat is láthatom h mire számítsak -
Eli577
senior tag
Köszönet Rotate kollegának!
Akinek amúgy ilyen gondja van, hogy azt írja ki rendszerprogram telepítésekor, hogy "Nincs telepítve", azoknak: CWM-ben csináljarok egy dalvik cache wipe-ot és újraindítás után menni fog. -
uyka
tag
Üdv !
v10d- ről v10e szoftverre frissített a telefon és a magyar nyelvet angol- ként ismeri föl .
mi a teendő ilyenkor, hogy magyar legyen ? -
cjvt3o
aktív tag
válasz
tome.jr #9092 üzenetére
Én csak azt szajkózom, amit mondanak nekem.
Anno a céges előfizetés lejártakor is volt ilyen történet, a korábbi előfizetést szerettük volna meghosszabbítani, de határozatlan idővel. Az 1. ügyfélszolgálatos nem tudta, de visszahív. Nem hívott, a 2. viszont tudta, semmi akadálya, így és így kell kérni írásban. Megtettük, kaptunk választ, hogy rendben, tudomásul vették, hogy felmondtuk. 3. ügyfélszolgálatosnál reklamáltunk, hogy nem mondtuk fel, csak határozatlant akarunk, aki szerint csak valami félreértés lehet, írjunk levelet. Nem írtunk, ehelyett 4. ügyfélszolgálatost hívtunk fel, aki előbb a jogi osztályra, onnan pedig az Előfizetők Egyedi Összezavarását Koordináló Osztályra kapcsolt, ahol elmondták, hogy márpedig olyan nincs, hogy határozatlan időre hosszabbítjuk a hűségidő lejárta után a szerződést, viszont iparkodjunk azzal a felmondással, mert mindjárt automatikusan meghosszabbodik 2 évre, oszt akkor lesz nemulass. Folyamatosan az ÁSZF-re hivatkoztak, amiben ugyan én azóta se találtam meg, hogy mi is tiltaná pontosan a dolgot (pedig más ügyből kifolyólag muszáj volt töviről hegyire átnéznem mellékletestül), de végül úgy döntöttünk, váltunk előfizetést, mert se időnk, se energiánk ezzel foglalkozni tovább.
(És akkor még a más szolgáltatótól telenor üzleti előfizetésbe áthozandó magánszám igaz történetét le se írtam.
)
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
tome.jr #9070 üzenetére
Kipróbáltam ma ezt, nem voltam elérhető, beszéltem 1220-al másik számról.
A ránézés annyiból állt, hogy azt mondta a hölgy, nem vagyok letiltva (be van fizetve a számla
).
Azt mondta, hogy 10-20 percen belül küldenek valami frissítést a SIM-emre, de lehet, érdemes lenne lecserélni, mert már 3 éves, így jogosult vagyok ingyenes cserére. (Amiből az következik, hogy ha az általuk adott SIM-kártyával nem tudom igénybe venni az általuk nyújtott szolgáltatást, de a SIM kevesebb, mint 3 éves, akkor fizetnem kell, hogy kapjak egy jó SIM-et. Khm.)
A frissítésnek nem látom nyomát (ismerős már végigjátszotta ezt amúgy, minden eredmény nélkül, szerinte jönni kellett volna SMS-nek), de végül is még csak 3 óra telt el a 10-20 perc lejárta óta.
Igazából az lenne a megoldás, hogy 3 különböző telefonnal (2x, One, Blade) és 3 különböző kártyával össze kéne várni ezt a hibajelenséget, és akkor betámadni egy olyan Telenor kirendeltséget, ahol nem csak eladók, de sw/hw szakemberek is vannak, hogy tessék, itt vannak a minták.
A telefonok és kártyák adottak, az összevárás problémás (üzleti előfizetések ugyanis mind), 10 ezer négyzetkilométeres körzetben pedig nem tudok olyan Telenor kirendeltségről, ahol vannak hw/sw szakik.
-
Magnat
veterán
Hi,
nekem is van egy ilyen szerkentyűm, pár kérdés, köszi ha vki tud válaszolni:
-V10c rommal is előjön időnként BSOD, ráadásul nem töltés közben vagyis nem csak akkor, hanem pl most kb 1 órával ki-bekapcs után is. Nem jön elő túl gyakran -mondjuk hetente-, de ez is pont elég ahhoz, h ha fontos hívást várok, kb percenként nyomkodjam a telefont, h "él"-e még... van ilyen másnak is? Csak mert általában mindenhol azt olvasom, h ez töltés közben fordul elő.
- a billentyűzeten van egy dedikált gomb a smiley-knak, ez számomra teljesen megfejthetetlen, h mikor van ott és mikor nincs?
-néha elmegy a net, ilyenkor hiába kapcsolom ki-be a wifit, 3g-t, látszólag kapcsolódik a telefon, de sem wifin, sem 3g-n nincs adatforgalom - restart után ok, de ezt is elég macerás folyamatosan csekkolgatni, h azért nem jön mail mert nincs vagy mert elment a net
- a térerő csapnivalóan szar, ok h fejleszt a Telenor, de pl a melóhelyemen 2 kollégámnak is telnoros, 1iknek Iphone4, a másiknak LG P500, nekem a 2X, de messze nekem dobálja el a legtöbb hívást. Próbaképpen úgy is használtam pár nap, h csak 2g legyen, mert gondoltam, h csak a 3g a gyenge és mindig ide-oda lépked, de sajnos úgy is megszakadt. Tény, h ott 1ébként is szar a térerő, jelentettem is a szolgáltatónak, állítottak is rajta, persze nem segített, de máshol sem akarja kiütni a szignál a kijelzőt, soxor esik le a jelszint -100Dbm környékére, ami ha jól tévedek, elég gyenge már.
-feltettem az 1. hsz-ben említett Led Light nevű progit (eddig egy másikat használtam, de ott több gombnyomásra jött meg a fény), ezzel meg az a nyűgöm, h sok esetben mikor kikapcsolom a lámpát, a widget még úgy jelzi, mintha világítana, csak 5-6 mp múlva kapcsol le ... ha közben megint rányomok, eléggé összezavarodik szegény... ez másnál is előfordul? -
cozyka83
tag
A telefon használható hotspotként?
-
peter_27
aktív tag
Újabb rekordot sikerült elérnem "bekapcsolás óta eltelt idő"-vel.
Most kezdett belassulni a rendszer, így megérett egy újraindításra. Ezt a romot mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezalatt az idő alatt semmiféle hiba nem jelentkezett.Minden bejövő hívás megérkezett, wifi/mobilnet(3g)/gps mindig stabil, egyszer sem dobta el a jelet. Ha ezzel jelent volna meg a 2X, akkor most legalább 10000-er drágább lenne a használt ára is, valamint nem rombolt, hanem emelt volna az LG presztízsén.
-
Rotate
veterán
Mindkettőtöknek ment mailben, remélem így működni fog, kéne neki......
Ha nem menne akkor valahogy kivésem magát az apk-t, csak most így tudtam megoldani, így is mennie kéne, Titanium ilyenkor elmenti az apk-t is, szal a restore elvileg kicseréli a camhack apkját erre és jó is
-
horseface77
tag
Sziasztok.Próbálta már valaki az lg camera pro-t? Elég sok opció van benne.
-
fuzzyka
tag
Helló!!
Szerintetek a gyári v10d-sajátjával vagy a cameraMod-os cuccal lehet jobb képet lőni, mert az az igazság h össze se hasonlítottam csak automatice feltettem, De itt mindenki annyira írja, hogy sokat javult, h gondoltam visszateszem csak nincsen meg az apk! Azt, hogy tudnám megszerezni?
-
tome.jr
addikt
Múltkor nekem is hasonló gondom volt csak nálam full térerő mellett sms-t küldött a rendszer arról, hogy kerestek de nem voltam elérhető. Miután indítottam egy hívást a telóról megint elérhető lettem. Ezután betelefonáltam a Telenorba, ahol azt tanácsolták ha legközelebb ilyen gond van akkor hagyjam békén a telót, telefonáljak be egy másik készülékről és akkor a rendszerükben rá tudnak nézni mi lehet a probléma forrása. Azóta nálam nem jelentkezett a hiba, de ha nálad ez gyakran előfordul akkor javaslom hívd fel ilyenkor a 1220-at egy másik telóról és csekkoltasd le az elérhetőségedet. Tényleg jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba, hogy mi okozhatja ezt a jelenséget. Egyébként mikor én beszéltem az ügyfélszolgálatossal direkt rákérdeztem, hogy szerinte ez a telefon hibája lehet-e és azt mondta ezt nem tudja megállapítani, pedig nyilván az lett volna a legegyszerűbb megoldás ha azt mondja nálam van valami gebasz.
Egyébként ha az fr17-tel meg vagy elégedve szerintem ne cseréld le. A kamera hack-et leszámítva nálam az volt a legjobb rom. Kevesebb anomália volt vele mint az fr19-cel és a mostani v10d alapú főzött rommal.
Egyébként kijött egy új v10d custom rom: O2X FLAIR FR
-
Rotate
veterán
Mint fentebb írtam nekem Titanium backup egy az egyben visszahozza a számokat, neveket, ahogy ott voltak, feljebb a képen mutattam is, hogy melyik elemet kell backupolni adatostól, és nem lesz gond...
Aztán csak elrakod a mentést, majd ha kell visszahozod ugyanúgy Titaniummal... Próbáld ki... Backupold vele, törölj vagy változtass meg 1-2 nevet, majd tolj egy restoret... Olyan lesz amint azelőtt
-
jooker82
nagyúr
válasz
kun0203 #9064 üzenetére
De ne makróba próbálgasd,hanem normál képet...ott lett elcseszve a fókusz.....Bár mintha az utóbbi 2 frissitésnél mintha javitottak volna rajta...
szóval,ha elmegyek kirándulni....pl egy tengerpart mellé,akkor nem a virágszirmokat fogom fényképezni....Nem értem mért jön elő mindenki a makro képekkel....abban általában minden telefon jeleskedik.... -
kun0203
tag
Sajnos most csak ezek a képeket találtam a gépen amelyek o2x-el készültek:
Gyári kameraprogi:
[link]
camera 360:
[link]
[link]A v10d sokat javított a minőségen de még lehet hova fejlődni, de most egyelőre a kamera előtti plexivel van bajom mert baromi könnyen karcolódik és ez meg is látszik a képeken.
Ha kell akkor lövök pár képet még csak mondd mire vagy kiváncsi (makró, tájkép...).
-
cjvt3o
aktív tag
Mivel 3 telefon típusból (2 LG, 1 ZTE) 5 másik telefonnál tapasztaltam az elérhetőségi hibát, valamennyi Telenoros, ugyanakkor ugyanezeknél a típusoknál más szolgáltató előfizetői (eddig nekem) nem erősítették meg, egyelőre nem tudok egyértelműen abban hinni, hogy ez a teló hibája.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
horseface77 #9055 üzenetére
Ez sajnos ennél összetettebb.
Adott 4 névjegyzék forrás: Google, Facebook, Skype, SIM.
A bejegyzések egy jó részénél van ismétlődés, ráadásul az adatokat csak a személy köti össze, azaz más a név (pl.: Khlutszvicsiárd Gothárd, Kluszcsi, K.Gothárd, gothard1972), egyes adatok átfedésben vannak (ugyanaz a telefonszám, vagy e-mail cím több rekordban is szerepel), mások nincsenek, és az egyes átfedésben lévő adatok esetleg nem egy személyhez tartoznak (pl.: cégnév, cég telefonszám több különböző személynél is azonos lehet).
Éppen ezért egyszer (kétszer
) végig kellett ballagni a névjegyzéken, és a különálló névjegyeket össze kellett kapcsolni.
Ez az összekapcsolt állapot az, aminek a mentésére nem találtam eddig megoldást (Titaniummal még nem próbálkoztam). Az összekapcsoltságot, mint olyat kellene valahogy menteni, hiszen ez biztosítja azt, hogy az egyes, a különböző forrásokból történő szinkronizáló mechanizmusok (Google, Facebook, Skype) "tudjanak arról", hogy az adott névjegy összekapcsolva mással már létezik, nem kell újabb példányt létrehozni belőle.
Az LG Suite nem volt képes kimenteni ezt (pedig számomra éppen ez lett volna a logikus eszköz).
-
Rotate
veterán
Egyébként Paul mielőtt elment kirándulni hagyott egy ilyen üzenetet:
When I return, the 2X ROM will be the first to get updated. I plan to release a final 'Fr20' Froyo ROM (with the latest changes / updates) and a new 'Gr3' Gingerbread ROM as my first releases after getting back. I know some people have noted I also have a MCR for Galaxy S II now... this is true, but I am still supporting the 2X at this time and it will be updated first when I get back!
Dióhéjban annyi, hogy mikor hazaért frissíti a legújabb kiszivárogtatott ROM-ra a Gingerbread release-ét, és Gr3 néven ki is adja hamarosan, továbbá a legfrissebb változtatásokkal frissítésekkel elkészíti az Fr20-at
Egyébként a napokban már utazik haza
-
Rotate
veterán
titanium backuppal is ki lehet menteni a névjegyzéket... zölddel van írva a listában... valami KAPCSOLATOK 2.2.2 vagy ilyesmi... nálam szépen elmenti, és vissza tudom vele hozni... ugyanígy járok el az sms-ekkel is...
v10d-re szerintem még régebbi custom romokról is érdemes frissíteni
Itt az zölddel írt kell neked
-
horseface77
tag
Az az fr17 igen régi már,az abban lévő bugok már javítva lettek a legújabb stock romban.A névjegyeket illetően:csinál egy exportálást sd-re akkor kapsz egy .vcf filet amit be lehet importálni gmail-ba és máris ott vannak a névjegyeid mindig kéznél és egy kattintással szinkronizálhatod is a telóval.
-
cjvt3o
aktív tag
válasz
kun0203 #9049 üzenetére
Tudnál belinkelni v10d-vel készült képet (csak az összehasonlítás végett).
Nálam FR17 van,1-2 kisebb-nagyobb problémám akad, de összességében úgy gondoltam, kivárom a hivatalos 2.3-at, addig ezekkel a hibákkal együtt lehet élni - egyedül a "fátyolos" fényképminőség zavar (igaz 1-2 kattintással helyrehúzhatóak a képek Gimp alatt).
A másik napi rendszerességgel jelentkező hiba - ti. hogy a működő és hívásképes telefont nem lehet elérni, illetve nem kap meg sms-ket, amíg nem kezdeményezek hívást, vagy újra nem indítom - nem a 2X sara, ugyanúgy tapasztalom One-on, és ZTE Blade-n is, gyári és főzött rommal egyaránt, ergo ebben a Telenor a ludas (némi aggodalommal tölt el, hogy ez már fél éve legalább így van).
A rom cserétől egyébként továbbra is azért ódzkodom, mert nem találtam eddig megoldást a névjegyzék export-jára ill. importjára, és pár száz darab névjegy "kézzel" újrarendezgetése egyelőre nem vonz.
-
Bear
aktív tag
válasz
enekes19sve #9051 üzenetére
SMS-> beállítások -csatornák, innen törölj minden csatornát.
-
horseface77
tag
válasz
enekes19sve #9051 üzenetére
Üzenet-beállítások-csatornák-nál kitörlöd.
-
-
kun0203
tag
válasz
enekes19sve #9048 üzenetére
V10D-vel + camera360-al nagyon szép képeket lehet lőni.
-
enekes19sve
csendes tag
Sziasztok!
Van valami olyan alkalmazás, vagy kernel, ami javítja a fényképek minőségét, hasonlóképpen, mint ahogy a felvételeket a camera mod?
-
derrik
őstag
Aki kereste ! MIUI háttérképek!
http://data.hu/get/4173346/wallpaper.rar -
derrik
őstag
Aki használja ? Tudja-e, hogy a gyári zenelejátszóból indított nóta miért indítja az Google Music-ot is?? És ott totál nem is az a szám indul el amit akartam, és kétszer kell a zene lejátszóból is kilépnem. 1x az LG, 1x a Google appból ?????
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9044 üzenetére
Én konkrétan a WS platinummal csináltam,melyet a tv is sokáig reklámozott.....csak telefonhoz elég húzós lenne az ára...a szett 12000 ft..... de én nyilván kocsihoz vettem,csak néha a telefont is kifényesitettem vele....
A kocsimon az ablakot is lehetett vele polirozni.... és egy védőréteget húzott rá,ami valóban igaz és még az esetleges karcolásoktól is védte....
Valóban nem lehet tudni,h egy érintős telefonnál mit vált ki,de akinek már nagyon karcos,v már úgyismindegy alapon gondolkodik,egy próbát megérhet.... -
Balázs1986
őstag
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9042 üzenetére
De én nem papirral csiszoltam,hanem polirpasztával,amely egyetlen réteget sem szed le,az üvegből... felkentem rá...hagytam megszáradni....és letöröltem.... Gyakorlatilag,annyi hatása van a mintha egy vizes szivaccsal áttörölném és mégis szépen csillog utána....meg az esetleges karcolásokat elfedi.....A kocsimnál is sokszor csináltam ezt....csak azt ugyebár hetente mosni kell és egy idő után lekopott a paszta...
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #9041 üzenetére
Mert alatta van. Két összepréselt réteget képzelj el. Ha a felsőt éri egy karc, az nem megy át az alsóra.
Másrészt, a polírozással ugye vékonyítod -> gyengíted ezt az üveg réteget, ergo a gg veszíteni fog az -egyébként esésnél így sem túl nagy- ellenállásából is.
És ha összerakom azt a két dolgot, hogy az érintést érzékelő réteg az üveg alján van, és hogy a polírozás vékonyítja ezt az egyébként is vékony üveget, akkor kijön az, hogy előbb-utóbb (vagy egy mély karc eltüntetésének megkísérlésénél) eltoszódhat az érintésvezérlés is. -
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9039 üzenetére
de most,ha az üvegfelület megkarcolódik,akkor mért nem sérül az érintőpanel...mégis ugyanúgy működik tovább...
-
Balázs1986
őstag
válasz
jooker82 #9037 üzenetére
Épp csak annyi, hogy a K800 előlapja nem üveg, hanem plexi, és főleg nincs az aljára vasalva (vagy mittudoménmilyentechnológiávalnyomjákrá) egy vezető réteg (mivel az érintésvezérlés konkrétan egybe van beépítve a kijelzővel, nem pedig mögötte egy külön lapon van)
K800-nak én is bátrabban esnék neki, mint enneksagit: Ha be van kapcsolva az értesítés, kellene küldenie.
-
sagit
veterán
sziasztok
off a téma és bocsi hogy írok... csak 1 kérdés...
alvó állapotban ( screen off) de bekapcsolt wifivel jelzi pl a maileket azonnal a telefon? értesít róla rögtön?
köszi a választ
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9036 üzenetére
Egy SE k800... De az lényegtelen,h az üvegfelület alatt mi van....
-
jooker82
nagyúr
válasz
Balázs1986 #9022 üzenetére
Én poliroztam már pasztával telefon kijelzőt....Igaz nem volt rajta karc,de szép fényes lett.....autópasztával csináltam....Eliveg a karcokat is elfedi...bár az autók esetén pár mosással lejön,de addig szépen csillog...meg könnyebb törölni...
Nekem még a fólia is rajta van,ugyh hülyeség lenne ilyenbe belekezdenem,.... -
Skynet258
veterán
Nem próbálgattam ilyesmit személy szerint, de anno a fórumomban játszogattak a Gingerbread bill-el, pl ékezeteket raktak bele (akkor még nem volt benne), színezgették... és semmi gond nem volt. A te módosításod sem akkor falat, hogy megfeküdje az android gyomrát.
Max csinálj az eredetiről egy backup-ot.
-
Soni84
tag
válasz
Skynet258 #9031 üzenetére
Hát ha már benne vagyok akkor csak körülnézek mit ronthatok el
Próbáltad egyébként?
Utána csak újracompile-olom, felinstallálom a telefonra és kész, ugye?Más: tegnap felraktam CM7-et(115), és egészen jó, bár nekem hiányzott az LG felület, illetve a kamera nagyon ratyi volt(ködös). Illetve battery life is mintha egy hangyányit jobb lett volna. Próbáltam rákeresni, hogy lehet ezt javítani, de nem találtam konkrétan CM7-re való kamera fixet. Visszaraktam rá utána a open EURO-t, és láss csodát, kamera újra használható! (ok, kicsit szaggat sötétbe, de az nem olyan gáz)
Tipp? -
Soni84
tag
Volt már valaki aki decompile-olt volna bármilyen applicationt, hogy megváltoztassa azt?
LG keyboardba akarok belenézni, és megtalálni a változót ami az ékezetes betűk felugrásának idejét tárolja. Az egyik legjobb keyboard amit valaha használtam, nehéz félreütni, és nagyon responsive is. Swiftkey-t használtam eddig, az is jó, csak kicsit laggol. Meg úgy egyébként is érdekel ez a téma, tanultam java-t.Szerk: meg is van
Egyébként lévén beépített system applicationról van szó, elképzelhető, hogy lesz vele problémám? CSinált már valaki előtte ilyet?
-
-SamS-
tag
válasz
Skynet258 #9027 üzenetére
énis szavaztam, de nem akartam kommenthuntolni hogy +1
az ötleteket köszönöm, de úgy látom hogy a karc marad akkor
nem vészes és csak fehéren szembetűnő és ha valamivel játszom vagy nézek rajta akkor "keresni" kell hogy hol is van pontosan, szóval annyira nem vészes.
-
Skynet258
veterán
válasz
Balázs1986 #9022 üzenetére
De kemény... mondjuk tökéletes nem lett így sem...
-
Balázs1986
őstag
Mondjuk én ki nem próbálnám...
wolruf: "Gorilla Glass is an environmentally friendly alkali-aluminosilicate thin-sheet glass."
-
janes74
senior tag
korábban betette valaki a MIUI hátteret de nem találom.Help!
-
derrik
őstag
szerintem........
a polírozó anyagok mint ez is, műanyag alapú dolgok polírozására alkalmasak ! És ott is csak több fokozatban tudom elképzelni. Durva : a karc eltüntetése, finom: elő polírozás, és finom vagy fényezés..../kicsit szakmába vág/ az üveg tárgyakat szintén több lépcsőben kell szerintem de hogy hogyan és mivel arról minimum egy "képkeretezőt kell meg kérdezni"
Én magam meg nem próbálnám...... a régebbi érintő kijelzős telefonok mint az Omnia I-nél ezt nem ajánlották! De hogy most mi a helyzet ???? -
-SamS-
tag
szerintetek ez beválhat a karc eltüntetésére ?
http://www.drmobil.hu/product_info.php?products_id=292 -
Tutu7030
veterán
Csak a telenornál ilyen szívás mobilnetet használni az lg-vel, vagy a másik két szolgáltatónál is? Sokszor a 3g/edge váltáskor hosszú ideig ledobja a hálózat(még a 1220 sem hívható).
Jooker82
A telenornál is ez a sablon szöveg. -
uyka
tag
Skynet258 , kun0203 !
:- > Köszönőm . Szépen !
-
uyka
tag
Üdv !
Nos nekem is megérkezett a telefon délután 13:00 kor azóta töltőn van . .
és ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni mennyi időt kell töltőn hagyni ?
meg miképpen tegyem ?
mert halottam olyat is, hogy 3x kell pirítóst csinálni az akksijából .
ezt úgy, hogy megy 12 órán át . utána lemerítem de nem kikapcsolásig .
és ugyan ezt 3x . . . . -
-SamS-
tag
akkor marad a karc ha jól gondolom, láttam hogy van lehetőség polírozásra is adott készítményekkel, ezek mennyire hasznosak ? amúgy nagyjából 1cm az egész csak pont középen van, és fehér háttéren látható, annyira nem zavaró és a működést sem zavarja természetesen
csak idegesít hogy 2 hetesen megkarcolódott úgy h látszik is :S
-
Balázs1986
őstag
Ha ragasztásra panaszkodsz, akkor leszedik az érintőpanelt, feltesznek egy új ragasztócsíkot a kijelző és az érintőpanel közé, és kész is. Ha a foltokat nálad a kijelző produkálja, akkor kijelzőt cserélnek (de nem hinném, szerintem ez is bevilágítás következménye). Az érintőpaneledet egyik esetben sem cserélik. Arra az lehetne pl. jó megoldás, ha behalna az érintésvezérlés.
Rotate: beelőztél
-
-SamS-
tag
valahogy az én kijelzőm is összekarcolódott, van valami megoldás a karc eltüntetésére ?
ha nincs akkor holnap vissza viszem a boltba és a kijelző ragasztására panaszkodok majd
és a két saroknál levő sárgás behatásra.ekkor az egész kijelző panelt cserélik ? értem ez alatt hogy a kijelzőn levő karc is kilesz cserélve " új " gorilla grassra ?
-
bumbi84
csendes tag
Én amúgy azért toltam factory resetet, mert az xda-ról leszedett rom felrakása után furcsa módon néhány oda nem illő fájl/program jelent meg a telefonon. Mintha egy előző user hagyott volna ott néhány dolgot. Nem tudom, hogy készülnek ezek a smartflash fájlok, lehet, hogy a készítők a rendszerrel együtt összecsomagoltak néhányat a programjaik/fájljaik közül?
-
bumbi84
csendes tag
Nem igazán értem, miért sírnak annyian a 2.3-as frissítés után. Amióta felsmartflasheltem ezt a 7.25-ös v10d euro opent (kb. másfél hete), azóta tökéletes a telefon, most végre úgy működik, ahogy mindig is kellett volna neki. A régebbi gyári rommal volt elég problémám nekem is, de ezzel most mindegyik megszűnt. Persze lehet, hogy a rendszer nullára rakása oldotta meg a problémákat. Nem tudom, hogy végül is minek köszönhető a tökéletes működés, de én javaslom mindenkinek, akinek problémája van a telefonnal, hogy smartflash-sel tegye rá ezt a romot, és toljon egy factory resetet, mert így gyakorlatilag egy friss, szűz rendszert kap. Aztán ha még így is gond van, akkor már elképzelhető, hogy a szervíz a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest