- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasgal
senior tag
Gyerekek én most az Fr19 et használom bő egy hete, előtte Fr 17 et használtam! Mindkét rom teljesen tökéletesen bevált nekem, de az Fr19 ben nem tudom húzni a procit és nagyon hiányzik az a +400Mhz!
Ezt már probáltam: ([KERNEL] 4 Apr r4: MoDaCo Custom Kernel for the LG 2X - Stock Edition (2.6.32.9) de tönkre vágta a szoftot, újra kellett raknom!
Van valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani Fr19 alatt a proci húzást?
Köszönöm
-
tothl
addikt
A hatlapon a kis kukucska plexit kellene kicserelni valami ertelmes tukrozodesmentes üvegre.......
szerintem sokat dobna a fenykepezon
-
tothl
addikt
Jelentem a Fear 12.2 -vel az akkuidő látványosan jobbnak tűnik mint az FR17 -tel.
Az 502 -es BB -t használom mert igaz kicsit halk de jó a hangminősége. Minden működik pöpecül.
Mondjuk nekem nem volt soha meg nem kapott sms és vonalproblémám, meg restartolós problémám sem. A kártyám viszont T -s, és lehet, hogy ez szerepet játszik ebben, a kinti fórumokon is látnak összefüggést szolgáltató és kártya ügyben... -
kristoof92
tag
nálam semmi probléma a telefonálással, jól hallanak, és jól hallok. 69-es nightly használok, és a bb-t, ril-t soha nem változtattam.
a kamera nekem is gánynak tűnt egy darabig, de rájöttem, hogy a plexi belső oldalán ott volt egy ujjlenyomatmiután letöröltem kivűl-belül tisztességesen, nem volt komoly probléma a minőséggel
-
derrik
őstag
Hali.....
Valaki tudja a GoogleMaps hová menti le a térképrészleteket??? Mert sok helyen járok, pár nagyváros már megvan. Ezeket elszeretném menteni! Vagy közzé is lehet tenni. -
Rotate
veterán
végre sikerült jól beállítani a widgetlockert
szuper most
-
Pumba3
tag
CM7eseket kérdezem én is: Titeket jól hall az akivel beszéltek? Nem recsegtek, víz-hangzotok, torzítotok az illetőnek? Ha nem, milyen CM7, bb és ril-t használtok?
Kamera képe nekem kicsit homályos, de nem olyan vészes hogy ne szeressem!
bilglion_lord Tome.jr a FR19 FEAR 12.0 - 622RIL/606BB-t használja. CM7-el pedig nekem is volt ilyen szenzor problémám. Talán az RC1-el.
-
biglion-lord
tag
válasz
Skynet258 #6335 üzenetére
Hát igen jó neked, de én sajna nem igazán tudok, így marad a fordító. A körvonalakat megadja
és igen volt rá példa hogy nem győztem elnézést kérni a fordító végett amikor Amerikába beszéltem egyik ismerősömmel csak szerencsére az illető tud magyarul és mondtam hogyan sikeredett ilyen jól fogalmaznom vagy is mivel fogalmaztam
nevette
1 kis észrevétel este ismét rom rakás, de ugyan az ami korábban volt (Cyanogen) semmi más, ma nem mindig adta vissza a képernyőt alvó üzemmódba maradt telefonálás után (szenzor). Pedig a rom ugyan az és semmi más előtte nem volt ez a hiba szépen funkcionált. Ma mivel le esett, hogy van másik PC
így arra telepítettem a PCSuite + USB programot és ott sem látja a Suitle tehát a telóval lesz a gond, megy vissza a gyári és ismét vissza Cyanogen rom hátha korrigálja a hibát.
-
simi12345
tag
most tudatosult bennem, hogy ez az iphone mekkora egy fostalicska,
haveromnak mutatni akartam,hogy én honnan szedem az mp3 zenéket a 2x-re. (linkelős visszaszámolós majd downloadra bökés és mentés mindez opera mobile-lal)
erre próbálja és mire a mentésre kerülne a sor nem engedi lementeni sehova... mondom mifasz???erre próbál mindenféle progikat hátha, de nem akar összejönni...
na mondom szééép, neszarozzunk küldöm át bt-n, ha már igy kibasztak veled
erre mondja hogy nem tudja fogadni...
dupla mifasz??????? mivan??????? nem tudod fogadniiiii????????
és nem, ez van
képet sem???
aztsem, semmitde még küldeni sem tud
erre azért van okosság 8000 ft-ért, és teljes értékű lesz a bt egy progival
azt még nem törték fel? kérdem én
de sajna próbálták és nem sikerült még
na mondom soha nem vennék ilyen fost!!!!
zenéket laptopról tesz fel egy szinkronizáció után
jhaaaa egyvalami működik: ha küldöm neki emailban akkor azt letudja menteni
DE SZÉP AZ ÉLET IPHONE NÉLKÜL
-
nemtabo
aktív tag
Én sem versenyként tettem fel, de annál a mobilnál nem vettem magammal a Pana fz-7-emet. Otála Optimus one-t vettem, na az übergagyi, utána ezt. Ennél sem érzem, hogy a Panát nem kéne vinnem.
Végre sikerült a 06.06-os V10c felflashelnem, talán mont az fr17-es is felmegy.....
-
tome.jr
addikt
válasz
KonzolKartel #6379 üzenetére
Engem alapból nem izgat. Amit múltkor néztem róla videót ott sem nyerte el a tetszésemet a felület. Majd ha kijön a hivatalos 2.3 és már kitesztelték itt páran akkor egy főzött verziót felteszek belőle, de addig maradok a modaco vonalon.
-
derrik
őstag
Továbbra is az OVI mail eléréssel küzdöm
-az email kliensről semmilyen beállítással nem érem el
-és a telefon böngészőjéből sem nyitható meg
Laptopról viszont IGEN..... -
Balázs1986
őstag
válasz
nemtabo #6369 üzenetére
Valószínűleg pont az 5MPixel miatt csinál az X10 szebb képeket (kb ugyanakkora szenzoron kisebb felbontáson kisebb képponttávolság...). Arról nem is beszélve, hogy eleve az SE a régi nagy "kameramobil" gyártó, illik nekik normális kamerát szerelni (bár újabban nem feltétlen sikerül). Az első szériás K750 minőségét -szerintem- azóta is kb csak a Nokia N8 múlja felül. Ezt a telefont sem kell 8MP módban használni, teljesen felesleges ilyen objektívvel ekkora képet lőni. Ez csak egy vakítás. Nyugodtan tedd vissza "5M" módba, és szebbek lesznek a készített képek.
Távoli képet meg kompakt fényképező sem csinál élesre, sőt, akár egy tükörreflexes se, ha teszemazt "csak" egy 18-55 -ös objektív van rajta. Akkor egy telefon egy műanyag fedeles objektívval hogy is csinálhatna?
-
kun0203
tag
Amúgy azt nem tudjátok hogy valamelyik frissítéssel vagy alternatív módon elérhető-e az usb otg funkció?
-
mycso
veterán
válasz
nemtabo #6369 üzenetére
Hát, ugye nem ugyanakkor és ugyan azt fotóztátok.
Egyébként az xperia x10 is, a 2x-éhez hasonló képeket csinál...sötétbe, szobába, makró tökéletes, kint szabadba mosott, ködös semmilyen.
A gyártók picit elszálltam ezzel a megapixel háborúval...megapixel van, minőség nincs.
-
wolruf
őstag
válasz
nemtabo #6369 üzenetére
Nem célom versenyezni, hiszen szinte lehetetlen. Szép az a kép is, de ha a fal előtti fákat nézed, a levelek ott is homályosan látszanak. Az általam készített kép eléggé árnyékos, két ház közötti valami. Jobb helyre most nem tudok kimenni
Tegyük szívünkre a kezünket. Kell ennél jobb?! Nyilván nyaraláshoz én is viszem a 400D-t, de nem biztos, hogy csak azzal fogok kattogtatni. Csak a fókusz ne lenne ilyen lassú benne -
kristoof92
tag
CM7-et használókat kérddezem. hogyan lehet elővarázsolni a google talk videós részét? nálam csak a sima szöveges megoldás működik, a kamerásat fel sem ajánlja
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #6366 üzenetére
Nem mérem HTC-hez, sohasem volt nekem. Milestone 1-em volt, előtte Nokia 6500Slide. A többi okostelcsi meg nem hat meg, mert ez több, remek egy mobilhoz képest (szerintem).
Régebben egy-két Nokiának volt ennél valamelyest jobb képe, de ezzel nem értem mi a gond. Töröljétek le az optikát fotó előttEngem jobban zavar az itteni tesztben is látható, elmaszatolt-szélek dolog, meg a picit lassú fókusz. A többi remek
Full HD 40"-es TV-n nézve is még csodás, részletesek a képek.
-
tome.jr
addikt
Kijött a Miau béta: [link]
Kicsit mégis bugos, meg félig kínai, de aki akar már játszadozhat vele.
-
wolruf
őstag
válasz
jooker82 #6363 üzenetére
Ez is homályosnak számít?
Ettől az ,,optika'' mérettől ilyen kép szerintem nagyon jó. Picit túlexponált (bár most nem ideálisak a fényviszonyok sem), kicsit hordósít a széle,de szerintem határozottan kellemes a képe (viszonyítási alap: Milestone). Számomra ez teljesen megfelel, lehet igénytelen vagyok
-
tothl
addikt
Ezt a telóval lőttem nem auto, hanem napfényes fehéregyensúllyal. A kamerának szerintem csak szoftveres baja van semmi több, amúgy jó képeket lehet vele csinálni telóhoz mérten.
-
a.sebi
őstag
válasz
jooker82 #6358 üzenetére
nem probaltam...de nem hiszem hogy ez a baj... amiota kivettem az aksit mert lefagyott be sem kapcsol... ha lelenne merulve akkor is csak kikene irnia az akku jelet... biztos hogy ezzel a szarral van baj.....mindegy leszarom.. hnap repul az orion oktogon ba szervizelesre ...oszt mneglátjuk....nem tudsz turbo simet ehez a keszulekhez.... vagy valami jo trukkot hogy t mobilos legyen?
-
nemtabo
aktív tag
Előző verziójú driverre cseréltem az ujabb gépemen lévőt, mire az lg mibile update V10c-re frissítette a telót. Igy sem tette fel a Fr 17-et. Feltettem az ujabb 4.0.0.5 cwmr-t azt sem teszi fel.
Restoret csak úgy csinál, ha előtte ráengedem a r1-backtoext3-2x-unsigned.zip-et.Smartflash-et próbáltam a 06.06-os V10c-t , de a legvégén error jelez.
Tud valaki valami ötletet, vagy egy üveg vicodint vagy rivotrilt küldeni?
-
mycso
veterán
-
a.sebi
őstag
hello tegnap kaptam meg egy lg optimus 2 x telot....pannonos tegnap nyitottam ki.... nem tolt rendesen ... egesz ejszaka rajta hagytam es 65 szazalekig ment fel.... ma lemerult... ratettem es 10 ig enged csak..... a toltesz pedig jelzi a keszulek... hallottatok már hasonló problémáról... mi a teendő?
jah es tudtok hozzá turbo simet? -
tothl
addikt
Nos föltettel a Fear 12.2 -t.....SOKKAL gyorsabbnak érzem mint az FR17 -et, így ezzel a kernellel is..OC nélkül....úgy látom modifikált kamera van benne, mert remek a bitrate...
-
Rotate
veterán
elvileg ez a magyarországra vonatkozó cumó, mivel HU-t raktam a végére, és ez a legújabb sor:
219 LGP990 V10E_00 VIP Europe HR/Croatia NVI-IFX GSM 4.9.8.1 http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/USBSW/GSM/EI/LGUnitedMobileDriver_S4981MAN32AP22_ML_WHQL_Ver_3.2.1.zip
-
Rotate
veterán
érdekes felfedezést tettem, nem tudom, hogy fektetett nézetben is működik-e, de portrait módban, ha duplán rábökünk a Szóközre, akkor tesz egy pontot, és szóközt utána
Ez tetszik, esetleg ha van valami trükkötök arra, hogy hogy lehet hasonlóan egyszerűen vesszőt rakni, anélkül, hogy átmenjek a számos részhez, akkor ne féljetek elmondani
ha már volt a szóközös a cucc, akkor semmi, csak gondoltam beírom
-
peter_27
aktív tag
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
az alábbi problémával szembesülök mostanában, egyre sűrűbben: hiába dugom töltőre a telót, csak megjelenik a "villám" az aksi ikonon de nem tölti...
mind1 hogy ha pc usb portról vagy hálózatról próbálkozom, kikapcs aksi ki-be majd ezután már fogadja a töltést -
Skynet258
veterán
válasz
biglion-lord #6331 üzenetére
Én meg nem Google fordítóval nézem, hanem beszélni angol.
Google fordító alapnak jó lehet, de necces, mert sokszor hülyeségeket fordít.
-
derrik
őstag
Na ilyen sem volt még, tegnap újra pakoltam a ROM-ot mert! V10c Neu volt fent bb622-vel.
-Tapasztalat : lehet hogy a 622-es bb spórol valamit az üzemidőn/én nem vettem észre/
de 606 -hoz képest instabil, és gyengébb a térereje. A határ túloldaláról centire pontosan
telefonálni sem tudtam a 622-vel!A rom cserét követően az alábbi problémáim léptek föl, és kérném a segítségeteket!
1. Telepítés közben egy kedvenc app-om beragadt azóta nem tudom semmilyen verzióban telepíteni. A hibaüzenet : Nincs Telepítve
2. Nem fogadja el az Ovi Mail beállításaimat sem ! Ha valakinek lenne működő beállítása kérem szépen ossza meg velem. -
wolruf
őstag
-
-
Skynet258
veterán
válasz
biglion-lord #6324 üzenetére
Inkább fordítva.
"You may have heard but Qik was acquired by Skype earlier this year."
Tehát a Skype vettem egy a Qik-et.
-
janes74
senior tag
Egyébként ez van rajta:alapverzió: 1035.21_20110405, kernel:2.6.32.9-dirty, cikkszám: FRG83G, LGE:V10-c
-
biglion-lord
tag
Még jó hogy mindenki kínlódik, ha eladták a Skypet, erre kíváncsi leszek.
Már mindenki mindent elad.Qik is now Skype
You may have heard but Qik was acquired by Skype earlier this year. And we’ve been working hard to release our latest rev, adding some cool new features. Now you should be able to enjoy live video chat with everyone you know while you’re on the go—even your friends who use iPhones. Yep. That’s right. The new & improved version of Qik Video Connect enables Android users to video chat live with anyone who uses an iPhone (and of course an Android) over 3G, 4G* and WiFi. Plus, you can still instantly record and share videos with your Facebook friends, Twitter followers, on YouTube and more.*If you have anything other than Qik Video Connect, including multiple apps, delete it/them.
**iOS devices do not currently utilize a 4G network.
Save Video & Update Now!
Qik! Follow these steps:
Save your videos!
Check to see what version of Qik you've got.
IMPORTANT: If you have multiple apps on your phone--OR anything other than Qik Video Connect--DELETE it/them! (It's the ONLY way you'll be able to enjoy all Qik Video Connect has to offer!)
Download the newest Qik Video Connect!
Now Qik! So you can see what (and who) you're missing!Brand New Policies
And because we’re now Skype, we have some new policies in place and our Terms of Use and Privacy Policy have both changed. Effective immediately, the Skype Terms of Use will govern your use of Qik’s software, products and websites and your personal information will be processed in accordance with the Skype Privacy Policy. No action is necessary if you agree with these changes. But if you don’t, you’ll want to review your termination rights in Section 11 of our Terms of Use.
-
Rotate
veterán
no megint találtam valamit, király színes 1 A-os autós töltőfejek 3 dollárért, Magyarországra van + 2 dollár posta
az azt jelenti, hogy 925 forint postát is beleszámolva... instant get
-
biglion-lord
tag
Na az mind semmi valamit sikerült benéznem és Recovery menüben teljes halál lett
nem reagált semmire pár perc gondolkodás után gondoltam itt már nincs mit tenni
aksi ki-be és ismét belépek a Recovery menüben
működik. A frászt hozta rám
Az USB csatlakozás még mindig nem ok, vagy is a gép látja totálban is minden ok csak a LG PC Suite nem tud csatlakozni a telcsihez. Így gondoltam 2 romot kipróbálok hátha ott a hiba. Ha nem akkor LG PC Suite törlés és ismét lelepít, de nem tudja valaki ha törlöm akkor a szinkronizálásokat is törli? Nem találom a mentéseket, valaki tud infóval szolgálni, köszönöm.
Újabb pár szál haj őszült -
Bagoly81
aktív tag
válasz
jooker82 #6317 üzenetére
jaja nemtudnálak, mert nemállandó, de ha mindenki rendes áron venné, és nemadná el bukóval 0 naposan... akkor most is 100 lenne az ára.
kamera hát.. nemigen lett jobb de jobban érzem magam hogy feltettem , keveset fényképezek, videozok, ezért az én véleményem nem mérvadó,
-
Tesztelo.hu
senior tag
Az Auchan akciós újságjában 119e függetlenül.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Bagoly81 #6310 üzenetére
Érdekes...Nekem 2g-n,sima háttérrel auto fényerőn,röhögve elment 2 napot,ha főleg csak telefonálni,meg némi netre használtam...tovább már nem lett volna hiteles a tesztem,mivel usb-re dugtam.
A haverod is lehet csak telefonálni meg egykét dologra használja...te meg lehet többet netezel stb...
Azért a vásárlásnál mégiscsak a hivatalos üzletből garanciával vásárolt terméket tekintjük mérvadónak...persze mindenkinek van egy haverja,aki olcsóbban ajánl eztazt,szerintem a te eseted is csak egy egyszeri eset..fogadni merek,hogy engem meg 5 társamat már nem tudnál kiszolgálni azzal az árral...
A kamerád egyébként jobb lett a javitással?? -
dfcwolf
tag
Nekem eleinte semmi gondom nem volt az akksi idővel. 2 napig vígan muzsikált. Aztán valami változott és brutális merülést mutatott. Kivettem az app killert meg pár dolgot és javult a helyzet. Viszont a két napos üzemidőt soha többé nem tudta. Ilyen volt a kijelzetlen hívás is. Egyzser csak előjött... Hogy mi okozhatta...
Viszont most rendeltem rá mobilnetet. Folyamatosan online. Szinkronizál 2 g-mail és egy FB fiókot. Fut rajta a Skype. Mégsem merül hamarabb... Egy napot így is bír, mint eddig...
-
kun0203
tag
válasz
biglion-lord #6314 üzenetére
Gondolom a hosszú várakozási idő a 2.3-ra azt jelenti hogy a sok hibát igyekeznek kijavítani (vagy hogy elfelejtették és fél nappal a kiadás előtt álnak neki). Arra azért kíváncsi leszek hogy az ice cream sandwichet mikor fogják kiadni o2x-re
.
Skynet258: ha jó hírt akarsz akkor tessék: találtam vevőt a tökéletesen működő blademre hogy tudjak venni egy pocsékul működő fél nap alatt lemerülő telefont amivel még telefonálni sem lehet. Ez jó hír?
-
-
Rotate
veterán
tök jó lenne ez a lockscreen, ki is próbáltam, de azért nem fogom használni, amiért a widget lockert sem... ha csörög a telefon, nem a swipe-os felvevő van, hanem olyan mintha nem is lenne lezárva a képernyő... ez sajna nem tetszik így...
esetleg valakinek ötlet/megoldás, hogy hogy lehetne úgy custom lockscreent használni, hogy közben a telefon valóban is lezárt állapotban legyen, és a lezárt állapotban levő felvevőt kinálja fel a hívásnál?
janes74:
hogy tetszik? első benyomások?
-
biglion-lord
tag
válasz
Bagoly81 #6297 üzenetére
Félre értés ne essék itt nem védésről van szó csak mondjuk úgy 1 általános tények sorozatáról. A helyzet az, hogy nem különb itt egyik a másik cégtől, mindegyik pénzre hajt és ezt csak csalások sorozatával tudják megoldani és ahogy írtam mi isszuk a levét.
Azért a 60ft mögött van 1 szerződés is ami külön tarifacsomagot vonz maga után amit mondhatni rendesen feltételekhez kötik amit havonta csácsázni kell csekken, ha lebeszélted vagy kihasználtad, ha nem és ez 2 évig így van. Mivel én is így vettem tudom mit írok, mivel korábban meg sütötte a kása a számat nem merek egyszerre annyi pénzt kiadni 1 készülékért. Mivel öreg motoros vagyok a telénél így megkaphattam kedvezményesen és 15 lepedő kp + 1 évig nincs 3000ft a törlesztése a telcsinek, így mentem bele és a tarifa ami teljesen lebeszélhető ez kicsit húzósabb 6000ft + 2000ft körüli ami 500mb internetet is tartalmaz. Tehát ki van ez azért találva és ha jól számolunk akkor nem is olyan olcsó az az olcsó. Azért úgy gondoltam apródonként el megy és még így is lehet a közepébe választottam ami a készüléket illeti.
Ahogy korábban írtam, ha valaki nyitna LG felhasználóknak szanatóriumot én tuti ott lennék az elsők között mert elég durva az a tény, hogy 3 hónapja vagy több szinte napi rendszerességgel éjszakákba nyúlóan telefont hangolok mert aminek kellene nem működik vagy teljesen meghülyül és azért úgy rom mint egyéb programok tömkelege van piacon és ezeket összehangolni, összeszedni
De mire éppen beállítanád akkor tuti valaki megzavarodik és frissíti valamelyik programot és lám már meg is hülyült, na akkor kezd előröl. Tehát nincs itt dicsérve a dolog csak kínjában az ember mit tud csinálni, itt sírni a fórumon.
A tények alapján maga a készülék nem rossz csak nincs hozzá megfelelő rom és itt a pont.
Így én is arra a bizonyos 2.3 megoldásra várok reménykedve a megoldások tárházára, mert őszinte akarok lenni ez nem boldog felhasználást jelent hanem idegileg kimerülést és mintha nem lenne más elég problémája az embernek.No most már mondjatok valami jót is a sok rossz mellett.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz
jooker82 #6303 üzenetére
tök mind1 menyi a reális ha tudsz anyiért kapni nekem most mondták 55 ért is volna zsír ujonan ez a telo, nem perspektiva nekem hogy menyiért lenne, én az elején vettem, és nem mostantól várok arra amiért más mától,
sgs2 vel tudom össze hasonlitani, mert az egyik havernak az van, többet telefonál nálam 2* minimum, neki 1,5-2 nap mig nekem 1 és nebeszéljünk itt arról, hogy ezt kapcsoljam ki azt kapcsoljam ki, jó hogy nem mondjam le a internetemet, hogy 2 napot kihuzzon a csúcstelefonom. mig neki megy minden. az a 150 mah akummlátor kapacitás nemhoz 1 napot pluszba, jah és nagyobb a kijelzője is. takarozhatunk itt mindenféle önsanyargatással, de sajnos ne áltassuk magunkat azzal, hogy egy magyar rom internet bekapcsolással, nem merül le 8-10 óra alatt.
amugy neu10c 622 vel kamera javitással rootolva vagyok amin nincs wildget, fekete a háttér, nincs animáció, nincs autó szinkron, adat kapcsolat viszont van, facebook bevan kapcsolva. task killer nincs.
-
Skynet258
veterán
A készülékház nekem bejön, minőségi, jól néz ki, és kopásom sincs (még), így azzal nincs is bajom (SGS-nél nyikorgott a körbefutó krómhatású műanyag, és sok más embernél is pl. Itt nincs ilyesmi). Sőt, szerintem a legtöbbünknek nem a külsővel, nem is a belsővel (a Tegra jó dolog) van a bajunk, hanem ennek a szoftvernek nevezett förmedvénnyel.
Nagyon bízom ebben a 2.3-ban, de majd jól pofára esek... -
biglion-lord
tag
válasz
jooker82 #6296 üzenetére
Motorola, Samsung Régebben Nokia párti voltam az első kis telefonom a Nokia volt mivel a Nokia volt az első a piacon aki kicsinyített és mivel nagyon jó kis kütyü volt, sokáig azokat vásároltam illetve használtam. Mind ezek előtt Siemens mondhatni fél aktatáskás, de akkor nagyon jó volt az
.
LG2X: Valahol olvastam a burkolat kialakítása azért esett a jelenlegi jó minőségű anyagra mert a fém sokat drágított volna az árán, mivel a fém anyaga illetve kidolgozása jóval többe kerül mint a műanyagé. Megjegyzem nagyon patent a külleme és az illesztések annak ellenére, hogy műanyag kategória.
-
derrik
őstag
Úgy látom általános és valószínűleg jogos elkeseredési hullám lett úrrá a népen.......
Sajnos ilyen a fogyasztói társadalom. Nekünk igényeink vannak és ezért villantanak a szemünkbeAz autóknál régen 10 évente váltottak típust. Most 3 évente. Annak idején örültünk ha a 3210-ünkbe került egy vibra motor. Most már ez is kevés
Jó kis masina ez, csak gyagya néha. Én úgy látom a Google is hibás.....ők azt mondták. Ha ilyen és ilyen a hardver specifikációja akkor menni fog! Hát nem megy
Az LG és más gyártók régebbi Android készülékeit nem kellett terméktámogatásban részesíteni mert a hardver nem tudott többet, vagy még annyit sem. De itt tud! Könyörgöm......és ez a szégyen!!! Vagy pedig pl. a Toyota visszatud hívni fél millió autót mert hibás......de ők adnak magukra. Az LG pedig nem. Pedig én nem fogok sokáig más telefont venni mert nem tudok. Az SE p800-tól kezdve van okos telefonom, és az nem ma jelent meg. Eddig mindegyiknek volt gyenge pontja. A legtöbb az Omnia I-nek.
Ez csak felvetés szinten kérdem......mi lenne ha fogalmaznánk egy sablonlevelet és mindenki elküldené az LG-nek a saját IME számával??? Tudom kitörölhetjük vele. De így kicsit kiállnánk azon tagtársaik mellett akik eddig megpróbálták a gesztenyét kikaparni nekünk........sajna mindeddig hiába -
jooker82
nagyúr
válasz
Bagoly81 #6297 üzenetére
Ha függetlenül 60 lenne a telefon,akkor valószinűleg rekordokat döntögetne az eladása...ahonnan én vettem 115 ért 4 hónapja,ot most 92,szerintem ez reális...
Bevolt igérve a 2.3...jönni is fog...az,hogy 1 napot bir,az használatfüggő és a megvétel előtt 4500 helyen olvashattál róla,hogy mennyit is bir....Ha energiatakarékos módra állitod,kibirhat 2-3 napot is....
A mikrofon és kamera tény,h szar,de az előbbire már van megoldás,csak szét kell nézni....
Igenis jól össze van rakva...én 4 hónapja hordom zsebben tok nélkül és egy pisszenés nincs rajta..meg nyekergésnek még nyoma sincs.....Pedig,ha legugolok,gyakran megfeszül a zsebemben....Nem kell elejteni,meg kulcscsomók közt hordani... ők is pereljenek vissza téged,mert nem rendeltetésszerűen használod -
derrik
őstag
Úgy látom általános és valószínűleg jogos elkeseredési hullám lett úrrá a népen.......
Sajnos ilyen a fogyasztói társadalom. Nekünk igényeink vannak és ezért villantanak a szemünkbeAz autóknál régen 10 évente váltottak típust. Most 3 évente. Annak idején örültünk ha a 3210-ünkbe került egy vibra motor. Most már ez is kevés
Jó kis masina ez, csak gyagya néha. Én úgy látom a Google is hibás.....ők azt mondták. Ha ilyen és ilyen a hardver specifikációja akkor menni fog! Hát nem megy
Az LG és más gyártók régebbi Android készülékeit nem kellett terméktámogatásban részesíteni mert a hardver nem tudott többet, vagy még annyit sem. De itt tud! Könyörgöm......és ez a szégyen!!! Vagy pedig pl. a Toyota visszatud hívni fél millió autót mert hibás......de ők adnak magukra. Az LG pedig nem. Pedig én nem fogok sokáig más telefont venni mert nem tudok. Az SE p800-tól kezdve van okos telefonom, és az nem ma jelent meg. Eddig mindegyiknek volt gyenge pontja. A legtöbb az Omnia I-nek.
Ez csak felvetés szinten kérdem......mi lenne ha fogalmaznánk egy sablonlevelet és mindenki elküldené az LG-nek a saját IME számával??? Tudom kitörölhetjük vele. De így kicsit kiállnánk azon tagtársaik mellett akik eddig megpróbálták a gesztenyét kikaparni nekünk........sajna mindeddig hiába -
derrik
őstag
Ez csak felvetés szinten kérdem......mi lenne ha fogalmaznánk egy sablonlevelet és mindenki elküldené az LG-nek a saját IME számával??? Tudom kitörölhetjük vele. De így kicsit kiállnánk azon tagtársaik mellett akik eddig megpróbálták a gesztenyét kikaparni nekünk........sajna mindeddig hiába
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest