- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz
dkovizoli #47869 üzenetére
Köszi,de silenziónak a kérdésére vetettem fel ezt az ötletet,én még magam nyitottam ki a g4-esemet,amikor visszakaptam az alaplapcsere után,meg rootoltam,és felraktam a twrp-t hozzá.
Elvileg ha a géprekötve el tudná indítani parancssorból a twrp-t akkor tudná wipe-olni amit szeretne,amit nem tudok hogy zárt bootloaderrel menne-e. -
robogo81
senior tag
válasz
gixxergabi #47867 üzenetére
A gyári telefonon nem tudja elinditani kivülről a twrp-t?
Már ha megvannak a megfelelő fájlok a gépen? adb reboot bootloader,meg a fastboot boot recovery.img parancsokkal?
Igaz nem tudom hogy zárt bootloadrnél működik-e . -
robogo81
senior tag
Üdv!
Találkozott valaki azzal a hibával mostanában,hogy a telepített alkalmazások magától eltűnnek,de az ikonja helye( egy android ikon) megmarad?
Eddig fel se tünt,de pár napja eltünt a google alkalmazások egy része csak úgy hip hop,jelenleg felraktam a malwarebyte progiját hogy átnézze a rendszert, nem talált semmit,de a telefon újraindítása után ugyanúgy törlődött a program,csak az ikon maradt meg.
A telefon gyári verziós 6.0,csak valami nem sok megás javítást kapott még tavaly ami gyári.
Gondoltam hogy úgyis régi a rendszer,hogy az alapoktól ujrarakom a telefont, a gyári firmware felrakásától kezdve,de így aktualizálom a folyamatot.de próbálkoznék valami egyedi rommal is.
Nem igazán mai a post,de van frissebb kiadású rom,valaki használja napi rendszernek ezt a romot?Vagy valami jobbat,vagy használhatót tudtok?
Köszi! -
robogo81
senior tag
Kíváncsi vagyok,fog-e biztonsági frissítést kiadni az LG a g4-re,a gugli szerint nehezebb kihasználni a hibát az arm chipeken,de a Cortex-A57 is rajta van a listán.
Mármint a "processzor-gate"-re gondoltam. -
robogo81
senior tag
válasz
gixxergabi #44863 üzenetére
Bezzeg az orejót a samu meg a sunyi is frissíti a telefonjaira. link
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
A System Tuner-ben,meg az Adiutorban a feszültséget nem lehet állítani?
Én az adiutort használom,csökkentett órajellel,meg csak az egyik nagy magot,de ha lehetne low feszelni annak örülnék.
Igaz amennyit használom aktívan,azzal napokig elmegy(csak a grennify-el van hibernálva amit lehet,még a f@szbuk is,kivéve a viber) -
robogo81
senior tag
válasz
outdoor #43486 üzenetére
Persze! Hozzá van kötve egy kábellel,meg egy hasi-tasival egy 6 voltos motor akku(dörill pávörbenk).
A viccet félretéve az órajelek vannak levéve(meg a proci reakciója? takarékosra véve a kernel adiutor-ral,a netezésnél nem annyira lassú,inkább kényelmes, a videófelvevés/lejátszásnál nem észrevehető(a 120 frémes felvétel sem akad,meg a uhd sem),a komolyabb 3d-s progiknál már nagyon érezhető,de akkor pár mozdulattal a fék kikapcsolható másodpercek alatt.Örvendeztem amikor pár nap alatt visszajött pestről(alaplapcsere után),csak amikor 80 fokot mutatott a cpu-z az első komolyabb pörgés után(frissítette a saját programjait,nem az enyéimet a playból) na akkor ijedtem meg,igaz hogy van kraft bőven,de a kijelző konkrétan sütött.
De attól még tetszik a telefon. -
robogo81
senior tag
Nemrég hozzájutottam,akkor kapott egy hard resetet,utána amikor először kapott netet,és elkezdte a kötelező frissítéseit ,láttam a cpu-z-vel 8al kezdődő értékeket is,gyorsan lefogattam a Kernel Adiutorral az órajeleit,utána csak 50 fok körüliket ment max,de a teljesítményén azért látszik.
-
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani,hogy melyik beállítás okozza azt ,hogy a képernyő beállítást(fényerő,kikapcsolási idő) nem jegyzi meg újraindulás után? -
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Érdemes felrakni a 3.x twrp-t ha a telefonon v20g rom van,vagy jó a 2.8.6?
A pc-n mivel érdemes szerkeszteni a dng fotókat?A picasso csak jpg ment,az IrfanView meg fele akkora felbontásúnak látja, de az szinte bármibe mentheti el. -
robogo81
senior tag
Sziasztok!
Az egyik munkatársamnak van G4-e,2 éve vette de a gari nemrég lejárt,és pár napja futott bele,hogy csak a logóig jut el,a gyerek túlzás hogy műszaki zseni,csak annyit csinált hogy ki-bekapcsolja meg aksi ki.A recovery menüről csak esetleg hallott.
Mivel már beruházott a samu egyik újabb S osztályára ,így a telefonnal nem tudom mi lesz.
Holnap behozza a munkahelyre és megnézzük hogy mi lehet vele kezdeni(ha belehet lépni a recoverybe akkor megy a hard reset,vagy semmi és akkor jön a B-terv).
Az érdekelne hogy mennyit ér a telefon bootlooposan,alkatrészáron,meg a javítás mennyibe kerül,megéri-e beruházni egy ilyen dologba,mert azért a telefon arra amire használnám bőven sok,új főpanellel átszervizelve még elég ideig tudnám használni(2-3 évente váltok telefont.és azt is inkább használtan,eddig sikerült kifogni jókat,bírták is).
JA tényleg van tapasztalat a debreceni Lg szervizzel( a víztorony utcai) hogy dolgoznak,megbízhatóak,bevállalnak telefont?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest