- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos727
senior tag
Én egy Huawei Mate 10 Lite-ra váltottam, családon belül jelképes összegért. Nem gondolkodik, hozza a G4 tempóját, bár nálam az is gyors volt végig. Benchmarkokkal nem foglalkozom, inkább használat közben érdekel a tempó, és simán hozza az elvártat. Talán a messenger buborékjai kevésbé fektetik meg felnyitáskor, mint anno a G4-et néha. Ujjlenyomat olvasó nagyon jó, hogy van rajta, ezt hiányoltam a G4-ből, viszont jobb lenne, ha elöl lenne (de akkor nem lehetne ilyen pici a káva).
Kijelző óriásinak G4 után is (5.9"), nagyon látványos, felbontás és színek is rendben. Nagy kezem van, de egykezes használat kényelmetlen G4-hez képest (meg úgy általában elég határeset).
Kamerája nagyon jó éjjel-nappal, fókusz jól dolgozik. Igaz olyan nagyon sokat nem tudtam még vele foglalkozni. Portré móddal minden féle témáról lehet jó képet csinálni. Front cam jobb ezen. Sokat "művészkedtem" G4-el, szerintem ez is meg fogja állni a helyét, de a pro mód felépítését még szokni kell. Fülessel nagyon jól szól ez is, viszont a hangszórója jobb a G4-nek, Sokkal természetesebben szól. Cserébe akku időben messze jobb a Huawei. Összességében nem érzem, hogy lefele váltottam, olykor hiányozni fog az infra, a mérete, cserébe az akku idő kárpótol, illetve a negatívumként is megemlített mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HP notebook topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- ASUS routerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest