- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
kazan23 #47751 üzenetére
Na, meg is érkezett az akksi... gondolom tutajon jött
Elsőre egy kicsit bőnek tűnik a matricája, de nagyon-nagyon hasonlít a 2016-osra (ez 2019. márciusi). Elég nehezen ment be a helyére, de bent van stabilan.
40%-kal érkezett, viszonylag gyorsan lement 38-7-6%-ra, csak úgy.
Szoktátok meríteni, vagy hosszan tölteni így elsőre, vagy ez old-school dili? -
takcslajos1
tag
válasz
kazan23 #46694 üzenetére
MMben meg LPben is
Kivéve ha MMben volt V10 camera apkd de ott is úgy volt, csak volt pluszban manual videó módod (ami nougatban már nem működik (1080p@60fps)).Talán ha megkértek valakit akinek V10e és Nougatja van hogy feltöltse a camera apkját valahova, hátha...
Vagy portolni kéne valahogy azt az apkt, amihez még nem értek -
kazan23
aktív tag
válasz
kazan23 #46350 üzenetére
Hogy szedhetem le Chrome-ból az LG_Root.zip fájlt?
Letiltja, így ni -
gjoco1
addikt
-
kazan23
aktív tag
válasz
kazan23 #43740 üzenetére
Most kapott egy full HR-t gombokkal.
Érdekes módon MOST egyből a wifivel kezdi, azaz kezdené szegény az "Internet beállítása" fejezetet, nagyon fura. Még mondja is, hogy Mobilhálózati díjak merülhetnek fel, a wifi pedig ...meríti az akkumulátort.És ezzel véget is ért minden.
Van egy szürke "következő" gomb és egy aktív "vissza".
Rövid volt ez a 9 hónap. -
Quqesz
nagyúr
válasz
kazan23 #43714 üzenetére
Egyet próbálj ki: töröld az összes mentett wifit, majd add hozzá újból. Lehet ez segít.
Dluinet
Sem a G2(2014.04), sem a G4(2015.11) nem hagyta el aksi terén magát nálam, pedig mindég 2-5% környékén megy töltőre és reggel csak lehúztam őket. De egyikben sem kellett aksit cserélni a mai napig....és ez nem csak nálam ilyen. Szóval ezt sok helyen leírják, amit írsz, de rengetegen rácáfoltunk má. De persze mindenki azt csinál amit akar..... -
Quqesz
nagyúr
válasz
kazan23 #38728 üzenetére
Valahol igazság szerint az történik, aminek történnie kéne: az lg legyárt egy készüléket és az tök mind1 milyen boltban veszed, ha van számlád jár a gari...egyre több gyártó jön erre rá(pl huawei/honor)....gépjármű esetében pl tök mind1 melyik országban vetted eu-n belül, bármelyikben beviheted a márkaszervízbe gariztatni, nem kell akkár több országon keresztül hazavitetned...
-
törölt tag
válasz
kazan23 #38704 üzenetére
Nálam egyelőre ugyanez (bár nekem a proximity sz*rakodik, nem tudom h a motion sensor alatt mire gondolsz).
Egyelőre most visszatettem a sim kártyát a régi 4.5" motorolámba, így hívással nem próbálgattam a G4-et pár napja, de próbálok a végére járni ennek a proximity problémának. -
ToniSoprano
addikt
-
törölt tag
-
dlaj
őstag
válasz
kazan23 #37943 üzenetére
Én ezt használtam, amikor valamelyik telefonom nem forgatott. (Az első találat a Rotation Control) Jobb mint a semmi.
A CIB-nél, pedig ma voltak problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest