- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SybenX
őstag
válasz
Silenzio #29136 üzenetére
Én ezelőtt N5-öt használtam és nem érzem lassabbnak a G4-et.A nexusokkal az a baj,tele van buggal és te csak béta teszterként számítasz ezért is váltottam.Igaz,hogy a nexusok a legjobb androidos telefonok,de egy idő után bele lehet unni az állandó sosem javított buggokba.
-
Quqesz
nagyúr
-
kp78
addikt
válasz
Silenzio #29107 üzenetére
A google helyelőzmények ha még nincs kikapcsolva, akkor az is kikapcs.
Persze ha nincs rá szükséged.
Nálam mióta ez nem megy (backup már első nap ki lett lőve), rendben van az üzemidő. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Silenzio #29098 üzenetére
Ez amúgy egy érdekes jelenség, hogy van akinek ez van akinek másik szoftver verzió kezeli jól az akkut. Sokaknak xar volt a v20d, de többeknek-nekem is- remekül muzsikál. Ha nem jó egy rom, akkor fel kell tenni egy másikat, nem bonyolult és látod lesz eredménye.
Mouzrr
Mert a netoldalra égett oda, nem a kijelzőbe. -
Mikemend
senior tag
válasz
Silenzio #29025 üzenetére
Várj, mert ezt a részét tudom, ott már nem is lövöldözök. A "szokásos" feladatkezelőre gondolok, ahol kihúzgálom a futó taskokat. Tehát nem hard módon lövöm ki, külön programmal vagy a futó alkalmazásoknál, hanem a lapozóban, a legutóbbi képernyőknél.
Különben ma megnéztem és nálam ha nem 100%-ra van feltöltve, akkor egy este alatt (10-6-ig) 4%-ot esik az akku. Ha 100%-ra van töltve, akkor meg semmit. Érdekes. -
brek666
tag
válasz
Silenzio #28998 üzenetére
Ennyi.Teljesen igazad van.Magyarán ergya.És amikor azt állítom,hogy a leggyengébb az akku része a telefonnak és a legtöbb embernek aki egész nap használja (Wifi always on .adat always on,st)annak nem megy max 3 órát se...Erre jön egy egy roll aki lehelikopterezi a topik nagy részét és bizonygatja,hogy már neki akkor is 5 óra meg 3nap----És ez igaz is lehet csak akkor gy.k nem használja..nem telefonál nincs feloldva a képernyő...Erre írtam ja akkor nekem is elmegy akár 6 napot 1 óra sot al...
Ezért hasonlítjuk össze a SOT-ot mindig mert ez a márvadó...Ebben a G4 nagyon lemarad alján van a sornak.ETTŐL még imádom legjobb telefonom eddig pedig volt vagy 40 eddig... -
brek666
tag
válasz
Silenzio #28902 üzenetére
+1
Azt azért hozzátenném,hogy qqc 2.0 ás powebankal 20 perc alatt bele lehet tenni közel 20-25%-ot az meg több mint 1 óra normál hazósz nálat mellett
Persze a tény az tény az akku a leggyengébb pontja a G! nek.De ezt már az első teszteknél lehettet tudni a megjelenés elött is.Szóval nem volt zsákbamacska.(#28903) trobi28
Ez nem a teljes...És nem is látható a full ciklus..
.. töltsd fel 100 %ra majd tedd fell ezt az appot:.
[link]
Készíts vele ilyen formában egy videót:
[link] -
gipsztigris
addikt
válasz
Silenzio #28902 üzenetére
"Pest autóúton a telefont a dokkoló nem hagyja merülni. Bár tapasztalataim szerint a kijelzőnek olyan energiaéhsége van, hogy tölteni sem."
Akkor ott valami gyenge autós töltőt használtok. 2A-es töltőm van a kocsiban, és navigáció mellett is szépen töltődik a telefon. Tegnap 32%-nál indultam egy 100 km-es útra, és az út végén 75%-on volt a telefon....és ment a Waze végig.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Silenzio #28863 üzenetére
Ez egy akksis tok, és nem túlméretes akkumulátor.
Ha szükség van rá felcsatolod, ha nincs, használod a gyári akksit.
-
zombinyul
addikt
válasz
Silenzio #28813 üzenetére
Én is azt tapasztalom, hogy vagy 3x jobban bírja az i6 mint a G4. Most 38 óra készenléttel, és a telefon szerint 6 óra SoT-tal 37%-ig merült, ami a G4-nél tökéletesen elképzelhetetlen volt. Csutkára merítve mit tudott volna... Ráadásul rengeteg Messenger, böngészés (zömében max, vagy ahhoz közeli fényerőn), zene, és telefonálás volt benne, helyadatok, mobilnet, minden non stop... Tehát kicsit sem kíméltem. A G4 12 óra készenlétre tudott 3 óra kijelzőt, ennél kímélőbb használattal.
Hozzáteszem, az i6 3 napos, 2x volt feltöltve, tehát még fogja jobban is bírni.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Silenzio #28809 üzenetére
Egész máshogy számolja a droid, és az iOS a SoT-ot, ha jól tudom
Az android csak azt számolja bele, amikor ténylegesen be is volt kapcsolva a kijelző, az iOS viszont azt amikor nem volt teljesen standby a telefon. Például mikor a háttérben a programok frissítettek, zenét hallgatsz kikapcsolt kijelzőnél, ilyenek. Szóval iOS-en az a SoT nem teljesen mérvadó.(Természetesen ettől még lehet jó az akkuidő, egész napos telefonálgatással valóban alig eszik, de ha elkezdesz rajta netezni, bekapcsolt kijelzőnél ügyködni, akkor ugyan úgy fog merülni mint az összes telefon).
na, csak megelőztek
-
DaDa
senior tag
válasz
Ez érdekes, én szifon 6-ról váltottam vissza droidra. És azt kell mondanom semmivel sem volt jobba szifon sot-ja mint a G4-nek pedig nekem átlagban 2.5 -3 óra sot jön össze az LG-vel sőt... Ahogy előttem mondták ha nem használtam oké volt. De pl. navigációnál percenként csökkent 1%-ot az akku, melegben fél percenként. De játék közben is pergett a szemem előtt a százalék. (ebben mondjuk tiszta G4)
Tisztára olyan érzésem volt, hogy néha átver a szifon mert nekem is kijött 4-5 óra SOT de ez képtelenség volt.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Az iPhone hülyén számolja a SoT-ot nagyon, nem releváns az érték amit mutat. Stand-by ba meg ugye szinte semmit se fogyaszt mert alig van futó folyamat.
Nálam 1 hétig bírta egy 6 Plus, naponta 2x töltöttem az én használatommal. Gyakran a G4 se bírja estig de sokkal jobb mint az iPhone.
-
ctvagyok
őstag
válasz
Silenzio #28795 üzenetére
Nem tudom segít-e, de nálam is 40-50% on áll a kijelző fogyasztása. Viszont nincs ilyen gyors merülésem ha nem piszkálom. Szerintem ebből szerviz lesz.
Nálam 3-4h között ingadozik a az SoT, sosem lesz sajnos iPhone szintű üzemidő. Túl sokat eszik a hardver.(#28796) Aryon87
Csak ne keresd rajta a hibákat, mert még elszomorodsz. Sajnos én nem merek bevásárolni G5-ből annyi rosszat olvastam róla. Én ha hibásat kapnék akár mennyire kicsit is, engem nagyon zavarna. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Silenzio #28756 üzenetére
Szia!
Ne parázz, használd nyugodtan. A kamera használata tudja szívni az akkut ez nem hiba. Ha mindent beállítottál és továbbra is rossz, akkor bemész az LG szervízbe és veszel 5e egy új aksit. A másikat meg beteszed a táskába ha kell esetleg.Technoman
Én is akkor indítom újra, ha úgy érzem vmi nem kerek. Ez kb 300-500 óra után szokott bekövetkezni. -
sszemtelen
őstag
válasz
Silenzio #28756 üzenetére
Értem, és megértem. De azt is tessenek tiszteletben tartani (akinek nem inge ne öltözzön) hogy van akinek jól működik a cucc, nem merül ijesztően, nem akad be a rendszer mint fogyasztó. De mikor a fórum 70%-a azzal van tele hogy "így rossz, úgy rossz, így nem működik az akku, úgy merül", az már kicsit irritáló. Erre anno a topikgazda is felhívta a figyelmet. Heisenberg69 stílusa valóban inkább a kocsmába való egy-két korsó sör után, mint egy kulturált témamegbeszéléshez.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Silenzio #28723 üzenetére
Ott nálad valami húzza az akksit. Én nyomnék egy hard reset.
Mellesleg ennyi erővel én is mondhatnám, hogy a 10 éves nokiám ment 5 napot.Rakj a Z2-be 5.5" qhd kijelzőt, éhesebb hardvert, megnézem hogy bírja majd.
Ugyanez vonatkozik azokra akik G2-rol jönnek (én is) és csodálkoznak hogy ugyanakkora akku mellett hamarabb merül. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Silenzio #28727 üzenetére
Én átfésülném a szinkronizációkat, helymeghatározáshoz való hozzáféréseket, mert látszólag poweruser vagy, szóval fingatod a vasat, de ennek ellenére nem tűnik teljesen normálisnak a merülés (persze ha Google backup be van kapcsolva, akkor normálisnak is nevezhető, kérdés van-e rá szükség).
Mutathatnál nekünk akku statisztikákat (a teljes listával), hátha van valami ami triggerel egy másik szolgáltatást (pl: Play-szolgáltatsokat elég sok minden tudja járatni).
(#28728) rasurosenpai: Én nem a G4-el járok általában futni, de tegnap pont igen. Endomondo + nagy pontosságú (GPS) helymeghatározás. 55%-on állt az akku induláskor és a 1,5 órás edzés végére is csak 40%-ra csökkent. Szerintem ez nem olyan gázos érték, inkább teljesen átlagos.
-
DaDa
senior tag
válasz
Silenzio #28723 üzenetére
1,5 óra után a 46% elfogadható sajnos. Az átlag SOT-ok 3 órásak szoktak lenni. Pár töltés után jobba beáll majd az akku. Bár néha felbukkan egy-egy "Tündérmese" 4-5 óra SOT-okkal amiket el is hiszek de az átlag 3-3.5 óra. Ennek azért egy napig bírnia kéne. Aki ennél többet SOT-ozik egy nap az egyáltalán mit csinál mást?
jó csak gonoszkodom, bocsi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Formula-1
- Mini-ITX
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest