- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
válasz Stauffenberg #19435 üzenetére
Apropó V10: annak a kamera szoftja nem applikálható át G4-re? Mert a videózás miatt mindenképp megérné
-
Mike81
senior tag
válasz Stauffenberg #19336 üzenetére
+1 maximálisan igazad van Aztán sokan még is átpártoltak a G4-re.
Most meg lehet kövezni, de nekem személy szerint a G2 még mindig jobban tetszik mint a G4. Pedig ezt is mindig élvezem ha kézbe veszem -
ToMmY_hun
senior tag
válasz Stauffenberg #19263 üzenetére
Rendben, este megcsinálom a leírást. Sajnos ugyanarról beszélünk. Nekem 3-400 MB RAM volt szabad a gyári romon, CM-en 1GB felett vagyok mindig, indítás után 1,5GB volt szabad. Gyárin sokszor újratöltött a Chrome, ezen nem tapasztaltam még ilyet.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
geri99
csendes tag
válasz Stauffenberg #19283 üzenetére
Köszönöm szépen, olvastam...ott erről nem volt infó, hogy lenne, de az azt is jelenti, hogy nincs azóta sem?
Csak azért is vetettem fel a kérdést, mert gondoltam, hogy ez sokunkat érint, mert nem gondolom, hogy mindenki szívesen nézeget reklámokat akaratán kívül. Továbbá sok progi megköveteli. -
törölt tag
válasz Stauffenberg #19263 üzenetére
Azért mert indokolatlanul is használja, látom a statisztikában, holott semmilyen olyan appot nem futtattam ami használná a GPS-t!
-
buliforma
csendes tag
válasz Stauffenberg #19036 üzenetére
igen megnéztem. A kijelző volt az első szorosan mögötte az android rendszer de ugye ez alá elég sokmindent begyűr. Semmi szokatlan nem volt benne ha csak az nem, hogy a szokásos tevékenységek alatt sokkal többet merült. Most megvolt az Fr újra belaktam nem backupból majd most meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
gabor_01
senior tag
válasz Stauffenberg #19012 üzenetére
Köszi !
Quqesz:
Neked is !Valóban
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18938 üzenetére
Nem tudom akkor, az a sejtésem a h818p-re nem jött még ki a 6.0
Lac122
Lg bridge mit dobott neked? Az jutott még eszembe, hogy amit kaptál hozzá a dobozban kis tájékoztatót az milyen nyelveken van?Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
pepexyvz
tag
válasz Stauffenberg #18914 üzenetére
Köszi neked is a hozzászólást
-
debcamp
aktív tag
válasz Stauffenberg #18909 üzenetére
Nekem is anno volt olyan esetem, hogy ruhástól mindennel a zsebemben (telefon is, Nokia 3650 -imádtam-) épp akkor érkeztem meg, haverok belöktek/dobtak a medencébe mellkasig ért a víz, zsebből azonnal ki a telefon szétszed, aksi ki elő-hátlapok le stb..amennyire lehetett szétszedtem, pár pillanat volt az egész. Utána 3 napig szétszedve szárítottam a napon (nyár volt, meleg, jó idő) majd félve bekapcsoltam. Simán ment.. eltelt elég sok idő, talán 1 év is, amikor elkezdett vibrálni a kijelző, csíkozódni stb. először csak hébe-hóba majd gyakrabban. Vittem nokia szervizbe ahol láthatóan megállapították/megmutatták hogy hol van elrohadva/oxidálódva az alaplap egy kis foltban. alaplap kuka. Persze nem javíttattam, esedékes volt a csere egyébként is.. de azóta is meg van, imádtam, megtartottam. Néha előveszem ránézek milyen jó kis telefonok voltak anno
-
veterán
-
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #18838 üzenetére
Én nem cirkuszolok (nem szokásom), csak kérdeztem...
Volt már nem egy ázsiai telefonom, általában kicsivel később jött a frissítés, mint amikor az adott topicban a legelsők elkezdték írni! Ellenben nekem ennyit megért a 40-50ezerrel olcsóbb árcédula!
És ha feldobok rá egy EU factory image-t (gari után persze) akkor mit csinál?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Stauffenberg #18803 üzenetére
Nem árt lementeni az EFS-t backup progival. Ha el is szállna az IMEI, vissza lehet állítani.
Én tuti mentem, mielőtt nyitom a bootloadert. ROM cserénél szokott nullás lenni az IMEI, de ha van EFS mentés, simán vissza kell tölteni.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Tybike81
őstag
válasz Stauffenberg #18803 üzenetére
Nem nagyon izgat, csak felvetettem, hogy ilyen is volt.
Addig nem izgat míg az enyém szuperül üzemelSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz Stauffenberg #18801 üzenetére
Olyankor volt neki is ez mikor nem volt térerő nála, olyankor mindig null volt az IMEI.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
válasz Stauffenberg #18799 üzenetére
Hallottatok már olyanról hogy a G4 elfelejti az imei számot?
Ma mondta ismerősöm, hogy az övé így csinált. Térerő elment, és olyankor az imei szám helyet "null" ezt írta a készülék, többször is javították már, de bizonytalan időközönként előjött ez a hiba. Most cseréli neki az LG.
Állítólag nem is G4 járt már így az Lg szerint, azt mondták neki. Ha ez tényleg így van elég elszomorítóSamsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #18774 üzenetére
A régiót hogy lehet megtudni? Ki lehet valahogy olvasni?
Igazából lustaság! Azért érdekel az OTA csak. De ha inkább a Bridge, akkor az lesz! Bár mondom, múltkor még nem jelzett , h lenne új! Nameg ja, OTA csak frissít, Bridge meg a komplett romot rakja újra. Akkor meg már lehet az FR sem árt.
Nexus 4-en megszoktam, h minden OTA jött (biztonsági pack-ok is, meg a fő és ezek al verzió váltásai is, aztán tartani akartam magam ehhez!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18774 üzenetére
Lg Bridge vs OTA
A Bridge a teljes romot letölti és úgy rakja fel(kb 1,58gb), míg az OTA csak a változásokat tölti le(kb 30-300mb alkalomtól függően). Viszont a Bridge a teljes romot húzza újra, ami jobb lehet az OTA-nál. Sztem is teljesen jó a Bridge.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
válasz Stauffenberg #18640 üzenetére
Kíváncsiságból töröltem minden olyan appot amit nem használok, köztük van a facebook, lite is...és érdekes mód az üzemidő is jobb lett! (5hr+ a kijelző idő és még 26% a töltöttség) érdekes, hogy jobb a kijelző idő azonos használat alatt, face a Chromeval van használva, messenger az pl.megmaradt. ismét nem flame keltésből dicsértem a kijelző idő javulást, de ezt érdemes volt megemlítenem.
L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18616 üzenetére
Én egy füstös slim TPU -t vettem először ideiglenesen. Abból sajnos kilógott.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18557 üzenetére
Nyílván közel sem tökéletes app de közel sem "írtsd le azonnal" app. Lássuk be ha egy telón a FB gondot okoz akkor a Storeban lévő alkalmazások 80%-a is gondot fog okozni az adott telefonon. Nem is említve azokat amik folyamatos szinkronnal futnak push funkcióval. Messenger, Viber,ChaON, Hangouts és egyéb hasonló jellegű programok. Sajnos az Android esetén igenis sokat számít a memória és a chipset, ha már ennyire optimalizálatlan a rendszer. Túl sok androidot futtató eszköz van, millió más és más paraméterrel, lehetetlen is elvárni, hogy olyan szuperül menjen minden mint iOS esetén ahol van kb. 9 féle telefon,amiből már vagy 2 nem is támogatott egy ideje, meg van vagy 4-5 tablet. Ennyi eszközre sokkal egyszerűbb mindent rendesen megírni!
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #18565 üzenetére
Nálam ez azért sarkalatos kérdés, mert a céges kártyát elég bonyolult kicserélni.
Arról nem is beszélve, ha van egy nano SIM-kártyám és mindenféle adapterem, nem kell kártyát cserélnem, ha más telefonba költözöm.Tudom, nem az a szokványos, ha az ember sűrűn költözik egyik készülékből a másikba, de én már csak egy ilyen nem szokványos gyerek vagyok.
Jó, akkor kiegészítek.
Adapter vagy SIM-kártya csere. Megpróbálni elhelyezni a nano SIM-et semmiképp'. Beleragad a SIM-tartóba, aztán gó szerviz.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18549 üzenetére
Szintén, és jó áron hozzá lehet jutni.
Amivel nagyon rossz tapasztalatom volt, az pl. a Gepard.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18544 üzenetére
Egyetértek veled, én is erre gyanakszom. Viszont úgy vettem észre, hogy divat lett a FB appokat szídni, sőt magát a Facebookot is. Nem értem ezeket az embereket, ha nem tetszik nekik vagy nem jött be nekik az app akkor ne használják, szídni azért nem kell.
Ja még a FB Lite jutott eszembe, na ha más nem az nekem biztos laggol! Holott pont annak nem kellene, szerintem optimalizálatlan. A "sima" appal semmi gondom. Nekem 24h alatt kb. 5-6%-ot igényel az akkutól, ami nem sok. -
Roland861010
veterán
válasz Stauffenberg #18544 üzenetére
Szélén volt szóval úgy nehéz volt ki simogatni 2 másodperc után ugyan olyan volt.
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18518 üzenetére
Köszi így már kezd világosodni!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18514 üzenetére
Hát áprilisi a telefon, ha akkor még ment, akkor megcsinálta, aztán meg már nem. Most nem tudom megcsinálni, ezek szerint ezért. Nagy hülyeség szerintem. Mi is a pontos oka? Nem tudtak megegyezni?
-
nagyúr
válasz Stauffenberg #18505 üzenetére
Pedig én G-n, G2-en és 10-es G4-en is tudtam facebook adatokat, képeket rendelni a telefonkönyvbe!
-
Bossi
őstag
válasz Stauffenberg #18461 üzenetére
Lehet az lenne a legjobb, csak honnan tudom leszedni...?
Tomtotom Nekem felajánlotta 02.03-i dátummal jelzi gondolom az a Telekomos... viszont nekem 20B van most fönt gondolom azért jelzi.
[ Szerkesztve ]
-
htc07
addikt
válasz Stauffenberg #18456 üzenetére
nem, a digi topikban egyszer már kitárgyaltam vele, asszem az volt a lényege, hogy tud ő szépen írni, csak nem érdekli.
de ha ez a helyzet, kérdem, én miért olvassam el ha őt sem érdekli mit ír le?
-
Bossi
őstag
válasz Stauffenberg #18436 üzenetére
A Telekomos KDZ-t hogyan is lehet leszedni? Illetve, ha jól látom a Bridge látja csak kérdés, hogy a függetlenre ráhúzhatom-e vele?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz Stauffenberg #18436 üzenetére
Köszi. Még1 kérdésem lenne .. Fent van a swiftkey...most hogy ujratette a szoftver akarhol akarok irni (viber , sms) a billentyuzeten full miniatűr lett minden betű. Ennek beallitasat merre talalom a swiftkeyen belul ?
A chrome-ot nemtudom sehogy eltuntetni?
[ Szerkesztve ]
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
Reinkz
senior tag
válasz Stauffenberg #18420 üzenetére
köszönöm már minden világos pol régiós szóval lehet ott volt v10E is már,
Pőze:
sajnos nekem is ez a tapasztalatom, mintha ma egy picit jobb lenne még adok neki 1-2 napot de ha nem akkor megy vissza minden..
-
Reinkz
senior tag
válasz Stauffenberg #18418 üzenetére
"LGUP-al rakod fel, akkor mindegy, rakd rögtön a V10E-t"
én meg ezt nem értettem mert hogy lgup-al tudom csak tudtommal.
-
Reinkz
senior tag
válasz Stauffenberg #18414 üzenetére
Nem root miatt mennék vissza bár lehet később egy 1080@60fpsnek örülnék, csak lgup-al lehet vissza menni kdzvel nem?, nincs is más választásom?
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz Stauffenberg #18405 üzenetére
Hát, ha ront a minőségen, akkor inkább hanyagolom De köszi az infót
-
Bornie127
senior tag
válasz Stauffenberg #18391 üzenetére
Azzal nincs bajom, hogy leveszi, mert szobaban most is 13 es 22% között van, hanem voltam kint es 70. Oda is eleg volt nekem az 50 környéke. Mind1, együtt lehet vele élni, de az előző jobban bejött.
-
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #18391 üzenetére
Jaja, elég agresszívan leveszi a fényerőt. Ha manuál belenyúlok, és feljebb tolom (de automatán hagyom), akkor addig jó, amíg nem változik a fényerő, de mihelyst megváltozik (elég ha fordítasz a telefonon, és visszafordítod), újra leveszi.
-
Tomtotom
senior tag
-
cheetah_
csendes tag
válasz Stauffenberg #18351 üzenetére
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha feltettem a v20B-t, a függetlent a telekomos telómra, akkor LG Bridgen keresztül fogom tudni v20D-re frissíteni, vagy már nem fogja felajánlani?
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #18351 üzenetére
Stauffenberg:
Akkor neked biztos, terrabites neted van.htc07:
Az nem opció, hogy éjszakára bekapcsolva hagyod a géped és letölti?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18342 üzenetére
Egyetértek. Gogli hova lógni is be van pipálva alapból és nem is tudsz belépni ha megy a szinkron az elején. Az ötleted viszont jó, kipróbálom majd.
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #18337 üzenetére
Kiveve ezalol az Apple termekek. Miert?
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18337 üzenetére
A voda is már v20d
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #18333 üzenetére
Őszintén megmondva a gyártók helyében csak annyi módosítást engednék, hogy rátegyék a hálózati zárat, semmi mást! Se boot logo, se csengőhang, se szolgáltatós appok!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18333 üzenetére
De tesztelik!....rajtad sztem ne aggódj, nem baj ha a v20d-kaptátok meg. Képzeld ha csak az a jött volna ki!
Mindenkinek
Nem toom ki hogy nézi, de a mikor felraktok egy új gmail címet nézzétek meg mit frissít, mert ott aztán van vagy 10 pipa és lehet fele sem kell. Viszont a szinkron(főleg ha több gmail is van) piszkosul lelassíthatja a telót! A G3s pl percekre fekete kijelzőt dobott. A másik nem tudom észrevettétek de a Hálózatok menüpontban van egy csevegő szolgáltatás is, amit alapból bekapcsol a rendszer![ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Stauffenberg #18093 üzenetére
Akkor beszéljünk a hüvelygombáról???
-
SharpSA
veterán
Szerintem csináljanak ennek egy külön topicot, aztán ott naponta akár többször is beírhatják az akku használatot.
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Aryon87
félisten
Rendben, akkor befejezem az akkutémát
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
racerx
őstag
válasz Stauffenberg #18080 üzenetére
Hát kb... Semennyire se releváns infó, egyik nap ez fut, a másik nap az, a háttérben ezt meg azt frissít a google, hideg van, meleg van.. stb stb... 20 d vel kurvajó az elő töltésnél, de ha a kovezkezőnél szarabb, akkor megy vissza a a 20c, és így tovább..
-
Bontógojó
csendes tag
-
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #17702 üzenetére
Nexusnál lehett kényszeríteni is az OTA-t, ha az ember türelmetlen volt! ! Google playkeretrendszert kellett megkeresni az Alkalmazások/Összes között, és annak nyomni egy Adatok törtlése/kényszerített leállítást, majd rebbot, és utánna ha minden jól ment felajánlotta. (Hátha itt is műxik)
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #17942 üzenetére
Snapdragon 810 azért volt más eset, mert már előre lehetett tudni milyen a felépítése és mindezt milyen csíkszélességre teszik. A "bulvársajtó" persze előre oltárt állított már neki, de ez megint más kérdés.
Szakmai oldalról már korábban tudni lehetett, hogy nem lesz 20 nm alatt.
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #17942 üzenetére
szerinted ha vmi gond lenne vele akkor pl a Samsung oda írná h Exynos/Snap...vagy ha gond lenne vele akkor nem terjedne futótűzként h és kapkodnának h mit tegyenek bele helyette!? mint G4...
btw ott van a LETV nem olvastam h bármi probléma lenne vele....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #17930 üzenetére
hangolom magam a közel jövő eseményeire .. hátha a Samsung lesz a befutó .. bár mindkettőt kipróbálom S7 edge ,G5.. az tény h most nagyot fog dobni mindegyiknél h a Qualcomm végre útól érte magát igaz a Samsung segítségével ...
#17935 zombinyul : Google helyelőzmények , be van kapcsolva?
[ Szerkesztve ]
-
fr3ntzen
aktív tag
válasz Stauffenberg #17919 üzenetére
Mind1 akkor is sok a zaj 400as isoval
"Én a rendes Fujifilm fényképezőgépeken kívül egyetlen másik digitális gép JPEG kimenetével nem vagyok megelégedve színek terén."
Vegyél olympus-t.... ott nem lesz bajod a jpeg szineivel sem ..Én PS Elementset tolom.
PS4,PS3,PSP,PS One, Huawei p30pro, Canon Eos 7D, Valami i7es erőmű :) Instagram: heroldhenzphotography, henzherold
-
mivan80
aktív tag
válasz Stauffenberg #17775 üzenetére
Aláírtam én is.
-
Aláírva !
Telekomnál vagyok de csak mint előfizetéssel. (telefon POL független verzió)L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ady74
csendes tag
Szintén aláírva!
-
buliforma
csendes tag
Aláírva
-
Bossi
őstag
Csatlakoztam... Remélem lesz valami.
-
MartOOn
addikt
Aláírva bár rejtve és osztva. Sok sikert!
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Aryon87
félisten
Alairva es osztva is
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
toto0569
addikt
Aláírva...
-
debcamp
aktív tag
Pipa
-
Quqesz
nagyúr
Aláferkantva...
Na megvagyok a belakással. Mehet a tesztelés!
Viszont nagy piros pont a vodának,egy nappal a független után kiadták a frissítést! Gps-t rég használtam, de 2-ig nem tudtam elszámolni mire volt pozi....80%-->32%-ra ment le a teljes belakás alatt(kijelző 2:10h).[ Szerkesztve ]
-
őstag
Aláírva
-
Gyugyu1987
tag
Bár nem vagyok Telekomos (nem is leszek), azért aláírtam!! Sok sikert hozzá!!!!!!
"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
zombinyul
addikt
válasz Stauffenberg #17789 üzenetére
Aláírtam én is, meg amint lehet aláiratom a családdal is.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kentucky
őstag
válasz Stauffenberg #17789 üzenetére
respect
-
törölt tag
Ugyan független a készülékem de Telekomos ügyfélként aláírtam és támogatom!
Erről milyen formában fog értesülni a Telekom egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
roninnn
csendes tag
Aláírva, köszönjük a kezdeményezést!
-
kentucky
őstag
Aláírtam. Áldom az eget, hogy az alaplapcsere után EUR készülékem lett
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Ugyan nem telekomos a G4-em, de teljes mértékben egyet értek vele
-
Roija
csendes tag
válasz Stauffenberg #17579 üzenetére
Köszönöm, megoldódott a probléma. A gond azt volt, ill. még fennáll, hogy se a telefon se a bridge nem tud kapcsolódni itthonról az lg update szervereihez: WTF? (telekom+Cisco EPC3925), míg munkahelyről ment a frissítés bridge-n keresztül (V20D).
A lényeg viszont, hogy most már én is G4 tábor soraiba tartozom! -
rgeorge
addikt
válasz Stauffenberg #17684 üzenetére
Kibicként írom csak, hogy már az LG 4XHD-nél is így volt, OTA-n csak a főverzión belüli frissítések jöttek. Az meg egyébként mindig az aktuális új főverzió sajátosságain és az adott gyártó OTA rendszerén múlik, hogy tud-e frissülni az új főverzió OTA-n.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
MartOOn
addikt
válasz Stauffenberg #17652 üzenetére
OTA-rol beszéltünk... Olvass vissza mit irtal.
"OTA-n senkinek sem frissült 5.1-ről 6.0-ra, az csak főverzión belül érkező kisebb frissítésekre szolgál. "
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
MartOOn
addikt
azert ez igy nem igaz hogy erre valo... max az lg mostanaban erre hasznalja.
-
xabolcsy
aktív tag
válasz Stauffenberg #17606 üzenetére
bootloop
Ez mi? Berakod az összefoglalóba? -
zezoka
őstag
válasz Stauffenberg #17593 üzenetére
Ja ezt lattam, egesz nap itt voltam. Csak azt hittem h ez csak most van igy, kesobb lesz OTA is.
Mint N4-nel, aki nem birta kivarni az OTA-t, az felrakta a factory imaget a kulon progival elobb.
Bocsi
Beronzapp: Bongeszni veszelyes vezetes kozben, de hszt irni? :-)
[ Szerkesztve ]
-
beronzapp
csendes tag
válasz Stauffenberg #17593 üzenetére
Hivatalos adatlapot nem találtam. Xda-n olvastam hogy tudja, bevállaltam. Ugyanott ahol a honor 7, moto x play, vibe p1- en volt lte ezen is elérhető.
Bécs mellett vagyok nemsokara átérek.
Kérhetek egy hiden menu kódot? 6.0 Vezetek :-([ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Stauffenberg #17606 üzenetére
Igen, még mindig a legjobb időjárás-jelentő a "nézz ki az ablakon" nevű app.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Reinkz
senior tag
btw nekem feldobta az 5.1.1 készülékem a V20D-t ota-n, csak még nem érzem a kényszert hogy frissítsek mert teljesen jo nekem az 5.1.1 persze ha vki írná hogy gyorsabb lehet meg is tenném
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
válasz Stauffenberg #17586 üzenetére
Linket tudnál dobni, ez egészen jól néz ki
-
vigyori78
őstag
válasz Stauffenberg #17391 üzenetére
Telenornál megerősíthetem, hogy valószínű a független ROM-ot használja.
5.1-nél is V10d-EUR volt most 6-nál is
És szerencsére nem is volt fent semmi Telenoros progi, a szoftverközpontba ajánlotta fel 5.1-nél a Telenoros appokat, hogy letölthető ha akarod. -
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #17455 üzenetére
Igen igy mas a helyzet de legalabb jobbak lettek, tanultak a hibajukbol.
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #17450 üzenetére
Ez dícséretes! Azért a Japánok...
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #17450 üzenetére
Szerintem mindenképp meg kell várni a hivatalos állásfoglalást! Reméljük legalább olyan pozitívan fogja kezelni ezt a dolgot mint pl. az általad linkelt gyártó!
Imádom a G4-et de kicsit frusztrál,hogy bármikor bekövetkezhet a bootloop probléma! -
kagzer
aktív tag
válasz Stauffenberg #17391 üzenetére
Sajnos a 72 óra nem játszik.
A T-Mobile 3 hetetbeszél, városomban nincs márkaszervíz, szerinted az LG-nek van olyan szolgáltatása mint hazai konkurensének (telefon-kocsi jön-pár nap és javítva)? -
WolfLenny
aktív tag
válasz Stauffenberg #17335 üzenetére
Vodás. Hol találom a hivatalos Vodás KDZ-ket?
-
Tybike81
őstag
válasz Stauffenberg #17341 üzenetére
Miről is írnak akkor lényegében?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Vikooo
addikt
válasz Stauffenberg #17341 üzenetére
Szerintem nem kezdenek alkatreszeket forrasztgatni a PCB-n, en azt tuti nem szeretnem.
Mashol hol lehet erintkezesi hiba ami boot loop-ot okoz? -
kocsij
tag
válasz Stauffenberg #17305 üzenetére
Ok. Na majd valamikor felrakom, remélem ennél már nem fog hibát írni mint a 20C-nél. Telekomosok közül valaki feldobhatná hogy jó-e.
Galaxy S23 Ultra
-
buliforma
csendes tag
válasz Stauffenberg #17230 üzenetére
Teljesen egyet tudok érteni. Én is amikor szabad vagyok 1,5 napot kényelmesen elmegy 4-4,5 óra kijelzővel. De ha dolgozom reggel 100% al indulok és egésznap a kocsiba a seggében van a töltő de így is 5-10%mire haza megyek. Az sem ritka, hogy a powerbankot is segítségül kell hívni. Viszont egésznap telefonálok akár 50-100 hívás 3 gmail és egy vállalati mail szinkronba folyamat mobilnet míg vezetek navi, van hogy táblázat szerkesztés is azon megy. Nekem ez a hordozható iroda és mind1 mit adsz lenullázom a nap közepére.
[ Szerkesztve ]
-
snorbi82
senior tag
válasz Stauffenberg #17248 üzenetére
én G2-n élem ki a romális vágyam.. Jelen pillanatban MIUI 7es van rajta, de nem igazi....
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
leslien
nagyúr
válasz Stauffenberg #17248 üzenetére
na ezért van nekem G4+ Toyota....
-
DaDa
senior tag
válasz Stauffenberg #17238 üzenetére
Egyetértek de százalékot nézve eme topik alapján nem lehet nagyon vészes, ha jól emlékszem "nálunk" talán 2 usernél fordult elő ez.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
WolfLenny
aktív tag
válasz Stauffenberg #17235 üzenetére
Nem kell cserélgetni..
[link]Ezzel aztán napokig töltés nélkül lehet az ember..
-
Aryon87
félisten
válasz Stauffenberg #17230 üzenetére
Azt kihagytam hogy ezt az erteket szabadnapomon ertem el munkaidoben 14 oras akkuido es atlag 3 ora kijelzoidoim vannak. (mellesleg dohanyboltban dolgozom, igy van kis idom meloban is kommunikalni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politikai mémek
- Renault, Dacia topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HTPC (házimozi PC) topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest