Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • balazs1022

    őstag

    válasz GEIL #47607 üzenetére

    Erre nem nagyon tudok mit irni. Nem akarom a G4-et szidni. De az biztos h a hardver az a mai napig megallja a helyet. De vmi megsem jon ossze. Kijelzoik vacakolnak. Hardver belassul, meg elkezd sokat fogyasztani, akksi meg gyengulni. Aztan a forrasztasrol ne is beszeljunk. Igazabol en sem ertem mi folyik ott.. Ez szerintem nagyon szomoru..

    Nekem mas markaju telefonom van es regebbi. Viszont hardverben nagyon hasonlo (snapi 801, 3000-es akksi, fullHD/2k kijelzo). Megsem latom az avulas jeleit. Nekem sose volt baj az ips kijelzommel. A kijelzo sem valt fel, pedig mar 4 eves elmult. Tesom most vette a legujabb iphone-t de az enyemnek sokkal jobb a kijelzoje. Szinhelyesebb.
    Akksi: SOT-ban is hozza a 4 orat mint gyarilag. Asszony huawei-jet havonta ujra kell inditani mert folyamat belassul. En meg pl sosem szoktam.
    Szoval ugy erzem vhol nagyon elcsusztak az LG-nel a dolgok már ahogy itt a topikjat olvasgatom a kezdetektol. :/

    Nekem nagy favorit volt anno a G4. Mindig almodoztam rola. Egy nap vki felajanlotta h cserelne velem. De mire eljott a megbeszélt nap a cserere, szolt h megsem adja el mert addigra elromlott az ove. (Errol képet is kuldott.A kijelzo adta meg magát) Szoval nagy szerencsem volt h nem jott ossze. Ennek mar 2 eve. Az enyem azota is vigan elvan.

    (Kameraban is ott lohol az enyem a G4 utan. Igaz nincs OIS meg csak 13mp-es. De ugyanugy Sony szenzor van benne. Szoftveresen is adott minden: Van manual fokusz, raw, zarido: 1/5000 es 89" sec kozott, zaj kikapcsolasa, élő hisztogram, stb.) Alairasomban talalsz kepeket. :)

    [ Szerkesztve ]

    https://fototrend.hu/fotok/fotos/balazs1022/index.html

Új hozzászólás Aktív témák