- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz pilóta #48132 üzenetére
Nem tudom, az enyém egyáltalán nem lassú. Pik-pakkk történik minden. Nincsenek akadások, röccenések, semmi. Gyereknek vmi új Xiaomi van, de az sem gyorsabb. Nekem ez bőven gyors. Nem kell várnom semmire. Megnyomom és már történik is a dolog. Ha a G3-at bekapcsoltam, felállt a rendszer, el kellett pl telnie egy kis időnek, mire az időjárárs widgetet frissítette. Itt ahogy wifire lépek, szinte azonnal frissül.
Akksi nálam is van, h jól bírja, van, h jobban merül. Fene tudja,mitől van.[ Szerkesztve ]
-
Nikaré
őstag
válasz pilóta #47831 üzenetére
Ezt a felsorolást így én is el tudnám fogadni.
Jack csatlakozóval, kivehető akku (ez annyira nem fontos), ívelt hátlap, ahol a hangerő, és ki/be kapcsoló gomb stb. Majd, hogy nem egyedi volt a G4, nekem nagyon bevált (a hibáival együtt is)
Máig megvan, második telefonnak használom. -
Mezcal
addikt
válasz pilóta #47831 üzenetére
Természetesen irónikusan értettem. Eleve abszurd egy S9 plusszal összevetni, mivel az S6 volt a G4 ellenfele. Amúgy igen, ez a teló teljesen jó volna ma is egy snapi 845-tel és egy nagyobb akksival. A szar hardver miatt fogyaszt annyira.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
-
KubanitoS
veterán
válasz pilóta #47703 üzenetére
Egy bőr hátlapot én is fel tudok ajánlani. Fekete, egyszer sem használt, a telefon dobozában van három éve. A telefonom ameddig kitart műanyag hátlappal használom "armor" tokban, a bőr hátlapot pedig bármennyire is sajnálom, de idővel a kukában fog landolni... szóval szívesen elpostázom neked, ha érdekel.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
gabor_01
senior tag
válasz pilóta #47679 üzenetére
Nálam pontosan ugyanez a helyzet. 2-3 nap használat simán megvan.
Igaz nekem még a 5.1 van fenn és szigorúan ellenőrzöm a futó programokat , kilövöm a nem odavalót.
A Google+ és egyéb disznóságok eleve tiltva vannak.
Nagy különbség van az alkalmazások fogyasztásában. Például a gyári böngésző sokat fogyaszt, hosszabb használat esetén a tokból is ki kell venni a telefont a melegedés miatt. A Chrome viszont nem izzítja annyira a készüléket. -
handbrake
csendes tag
válasz pilóta #47674 üzenetére
Én is alternatívát keresek, de jelenleg semmi még a kínai csodák között sincs. ( nekem az infra is jó, mert így nem kell távirányítót keresni a TV-hez...). Az üzemidőt most egy új akkuval próbálom majd kitolni, jelenleg a napot nem nagyon bírja már ki. Nekem földöntúlinak néz ki az a sok SOC idő amit itt olvasok 2,5 - 3 órák egyszerűen szerintem kivitelezhetetlen. 2-3 hívás naponta átlag 4-5 percek, mobilnet megy, alig alig böngészek, 0 youtube nagyon minámál Facebook. Nap végére így is 20-25% marad csak a reggel 99% akkuból.
Majd megpróbálok egy resetet lökni rá hátha segít..... meg persze a kijelző beéégés......
De alternatíva nincs sajnos....... 300k -ért már műszakis autót lehet venni nem telefont!
-
hard74
senior tag
válasz pilóta #39426 üzenetére
Szolgáltatós készülékre 2év gari van. Az még nem járhatott le. Nem tudsz az eredeti tulajjal beszélni , hogy kérjen a szolgáltatótol számlát? Neki adnak, és nem lenne gond a garival, bár lehet, hogy neki kellene leadni javításra is.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
hard74
senior tag
válasz pilóta #39401 üzenetére
Papír nélkül nem fognak javítani Viszont, ha te vetted a telekomnál, webshopos rendelés esetén a tekom tudja pótolnina számlát, garipapírt.Telekom telemaxhoz küldi javítani.Írasd rá a hibalistára a beégett kijelzőt, gyenge aksit, és mindent cserélnek.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Quqesz
nagyúr
válasz pilóta #37199 üzenetére
Három helyen tudod kilőni(G2 feladatkezelő helyett), drasztikus merülésnél érdemes ellenőrizni:
1.multitask alul négyzet ikon és elhúzással törlöd
2.futó appok, na ez más helyre került a G2-höz képest, most beáll/ált/fejlesztö opciók/futó szolgáltatások. Itt tudsz még kilőni dolgokat(ajánlott)
3.az akkustatisztikánál is nézd meg mi fogyaszt és ha fekete a leállítás gomb a waze-nál, nyomj rá.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vikooo
addikt
válasz pilóta #37199 üzenetére
Akkor lodd ki csak a Waze -t (vagy hasznalj google maps -et )
Vagy ha szereted szivatni magadat es a lenyeget eldobni a Droidnak akkor azonnal zarj be mindentJut eszembe, 7.0 -val jon az alkalmazas valto (alt+tab szeruen) ha bezarogatsz mindent akkor eleg nyogvenyelos lesz ez a funkcio.
En is szerettem bezarni az alkalmazasokat a Galaxy Spica -n de ott mas okbol
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz pilóta #37193 üzenetére
Hogyan kapcsoltad ki a wazet? Home v back gomb. Ha home, akkor fut tovább(asszony pont így járt 2 hete) és szívja az aksit. A gps is be tud ragadni, ha nem tud pizícionálni hirtelen, az is előfordult már. És lehet gatya az aksi is, ahogy előttem írták.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
kelly416
veterán
válasz pilóta #37043 üzenetére
Ha gmail fiókkal vagy összekötva, márpedig a Play áruházhoz ajánlott egy ilyen fiók, akkor oda szinkronizálhatod a teljes névjegyzéked, elmenti Neked a wifi-jelszavakat, mindent, amit csak felhőben el tudsz tárolni, google drive-ba elmentheted a képeidet és videóidat, a G4-en meg leszeded, ha akarod.
Az sms-ekre ott az sms backup a play-ből, az ingyenes is működik, mást nem tudom, mit menthetsz még át. Játékállások, alkalmazás beállítások kérdésesek, ha jelenleg van felhő mentésük, akkor ments oda, ha nincs, akkor titanium bakcup roottal, vagy LG biztonsági mentés, de azt nem tudom, hogy modellváltás esetén is működik-e, vagy ott felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest