- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abus2
tag
Nekem 404-es a sorozatszám.
-
Tibor7878
tag
Srácok ezek a számok fel vannak tüntetve az alaplapon valahol? Vagy honnan lehet leolvasni a verziót? 2017 őszén cseréltek alaplapot az enyémben. Annyi, hogy előző gazdánál és dokumentum sincs róla
Kiváncs lennék átvágtak e
Köszii!
-
Tengri
senior tag
válasz
Bobby G. #45890 üzenetére
Ismerősömnek is G4-e van és a gari idő után lett bootloopos. A bement a váci útra és nem kötözködtek a cserével.
DokiBaxxi
"Elvileg csak bizonyos sorozatszám (501-509 S/N). Gyakorlatilag nálam egy 511-es lett hibás."
Hallottam már újabb alaplapos terméket is megsülni. De az LG azt is kicserélte.
-
GEIL
addikt
Telenorból hoztam ki 2015.március elején LG G4 (H815) -et...."602"-es.....lekopogom még megy....kiváncsi leszek meddig.
most 23 hónapos.
-
Bobby G.
senior tag
Azért ez így nem annyira megnyugtató.
De amúgy ez a hiba csak bizonyos sorozatszámú szériáknál merül fel, amit később orvosoltak, vagy ez teljesen modellbetegség? (Anno volt egy Olymus e10-es prizmás fényképezőm, aminek volt egy szériahibája. Előbb-utóbb mindegyiknél előjött, de a szervizben ingyen cserélték kb. az egész belsejét a hiba javításaként. Ezért ha úgy hirdetted meg, hogy nálad már szervizelték a hibát, kb. 30% nagyobb összegért tudtad eladni, hiszen egy 6-7 éves gépben is így egy teljesen új belső volt.
)
-
zoli978
tag
Nekem 2 éve van meg és az ég világon semmi baja nem volt vele, én teljesen elégedett vagyok vele
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
KubanitoS #45886 üzenetére
Akkor írok ellenpéldát (csak hogy az is legyen): nekem, illetve 3 haveromnak van (valakinek már csak volt) G4-ünk, mindenki máshol vette, de hivatalos forrásból (szolgáltató). 2 havernak garanciaidőn belül lett bootloop-os, a harmadiknak gariidő lejárta után pár héttel (aztán neki végül cserélték, miután hosszadalmasan noszogatta az LG-t), nekem garanciaidőn belül lett 1x bootloop-os, cserélték az egész telefont, most nem rég pedig ez is meghalt, ez már nem garis. Ennyit az LG-ről, meg a csúcskészülékükről. Soha többet ilyen szemetet.
Csak, hogy tovább húzzam: ismerős szervizes ügyeket intéz és van rálátása a dologra. Ő mondta, hogy elég sok G4-et küldenek vissza. Bootloop, bootloop, bootloop.
Én senkinek nem tanácsolnám, hogy megvegye a G4-et. Sőt, LG-t se ajánlok senkinek (G3 is tele volt szériahibával, plusz az is szánalmas hogy a frissítéseket is leszarják).
-
KubanitoS
veterán
válasz
Bobby G. #45884 üzenetére
Mondjuk nekem most lesz két éves a telefonom és az égvilágon semmi baja sincs. Azzal meg teljes mértékben egyetértek, hogy ár/érték arányban nincs jobb androidos telefon a piacon. Meg is néztem, még 75 ezer forintba sem kerül a telefon, ennyiért gyakorlatilag ajándék, nem szabad kihagyni.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
KubanitoS #45866 üzenetére
Köszönöm a választ mindenkinek! Elkezdtem olvasgatni a topicot de ez a bootloop hiba kissé megijesztett. Én elég mókolós vagyok minden főzött rom-ot szeretek kipróbálni, de így lehet nem mernék belefogni. A kameráját sajnálom, de nem tudom mi lehetne alternatíva ennyi pénzért.
-
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45880 üzenetére
Én most vasalom
[link]
-
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45874 üzenetére
Sajna egyikkel sem jó.
Max. a system-ig jut el kb. 22%-ig aztán lefagy -
kenwood3
addikt
Valaki hasznalja az idokep appot es widgetet? Elvileg a mostani verzioba mar allithato a widget merete, de en nem tudom 5x2-es mereture allitani a 4x2-es helyett. Valaki megnezne az oven , hogy tud-e allitani rajta? A telomon nemreg ota a nougat fut, 1 par napja raktam fel , elotte meg nem neztem .
Koszi!
-
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45874 üzenetére
Az egyik dll cserénél 11% error
a másik pedig 12% Recovery-nél fagy ki
Most töltöm a régi V10 tot fájl-t
1 nap van hátra... -
gixxergabi
senior tag
válasz
toto0569 #45873 üzenetére
elvileg az utolsó v20p-tudod... vagy dll cserélgetés...
vagy a gyári V10 tot fájlt és aztán arra a kikapcsolt nagymagos verzióját... -
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45872 üzenetére
A dll jó,mert ha kicserélem akkor az LG UP el sem indul.
A 7.0 miatt áll le 9%-nál
Próbáljak meg visszarakni egy V20g ROM-ot? -
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45869 üzenetére
de a magot nem bírom letíltani mert az csak a régebbi verziókhoz van és 9%-nál leáll.
Hiába rakom újra a v29a-t,ahhoz nem jó a tot. fájl. -
toto0569
addikt
válasz
gixxergabi #45867 üzenetére
Már meg van.
Az LG UP látja de nekem H81529a van rajta,nem lollipop és nem MarshmallowMost mit csináljak akkor vele?
-
toto0569
addikt
Lehet,az a baj,hogy Nougat van rajta?
És ehhez van tot. fájl?
-
válasz
Zsmester89 #45858 üzenetére
a cserére kaptál +két évet
-
válasz
Zsmester89 #45855 üzenetére
A két csere közt eltelt két év?
-
Bobby G.
senior tag
Sziasztok!
Öregecske, de még remekül működő Nexus 4-emet cserélném le valami újabb modellre és a G4 is bekerült a listára. Van valaki aki a Nexus 4 táborból került ide? Érdekelne a véleménye a különbségekről. Esetleg valaki nem szeretne megválni a készülékétől?
Üdv:
Robi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyaralás topik
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Külpolitika
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest