- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kromatika #40361 üzenetére
Jött már rá ota frissítés v20l asszem...
Skot78
Bakker ha előfizura vetted bemész a szolgáltatóhoz és leadod(imei alapján le tudják ellenőrizni). Nekik kell lennie számla másolat, szal no problem. Van olyan szolg ahol le is tudod tölteni a számlát utólag(tré asszem). Kicsit járj utána és lesz garid...... -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kromatika #39303 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy nem sok esetről tudunk, amikor 2016.02. utáni alaplappal is haláloztak el G4-ek.
Nem tisztem megvédeni az LG-t, mert egy ilyen hiba minden körülmények között védhetetlen, de szó szerint csak egy vagy két olyan esetről tudunk a topikban, amikor a javított, 2016.02. utáni alaplap is meghalt.
Ez lehet normál meghibásodási arány is (aki beszélt már szakszervizessel, az tudja, hogy a forrasztások kényes pontok, főleg ha hőingadozásnak vannak kitéve). Vagy okozhatta az is, hogy a szerelést végző aznap bal lábbal kelt fel.
Nehéz esélylatolgatásokba belemenni, mert ismeretlen előttünk a meghibásodási arány. De azért itt a 2016.02. után javított mobilokra nem szokott már panasz lenni. Legalábbis nem több, mint bármely más készülékre. A korábbiak tényleg kényesek.
-
Bass
addikt
válasz
kromatika #39299 üzenetére
Hamár nokia ,a.3210-m belső antennàja hat hónaposan leszakadt belül,a 3310- s rendszeresen fagyott és kikapcsolt mert hibàsan érzékelte a töltöttséget még is sokan elégedettek voltak vele. Amúgy ha az ember megbízható telót szeretne kell vàrni 1,5-2 évet hogy van e nyűgje.
-
pébé
csendes tag
válasz
kromatika #39283 üzenetére
2016.02-es alaplappal vettem az új telefonom. 1 év múlva jött elő olyan hibajelenség ,hogy nem lehetett kikapcsolni állandóan újraindult. Szervízben cseréltek az alaplapot 1 héttel ezelőtt, így most 2017.01-es van benne.
Remélem semmi gond nem lesz vele, mert nem nagyon szeretném lecserélni a G4-em. -
tirszin
senior tag
válasz
kromatika #38945 üzenetére
Nem kell 7.0, de még 7.1 sem!
A Nexus 6P-vel is inkább csak szenvedünk miatta, keményen megugrott az Android rendszer fogyasztása.
Custom kernellel kell trükközni, hogy visszajöjjön a SOT időnk a 6-os közelébe.
A 7.1 második (februári) frissítése pedig hibákat hozott mindenkinél.Az Android 6 sokkal jobb volt ebből a szempontból.
-
balazs1022
őstag
válasz
kromatika #38365 üzenetére
Sikerült találni ilyen fájlt? Am nekem is elküldheted, megpróbálom neked megkeresni. Am így akkor bármelyik zenelejátszó hangosan fog szólni. Nekem Sony hpm70 és sony ex10lp-hez kellett. KZ ED9-nél vagy Oppo mh124-es fülessel a gyári beállítás is jó. De szeretem ha van egy kis tartalék még plusszban.
-
balazs1022
őstag
válasz
kromatika #38348 üzenetére
Szia!
Rootolni kell a telcsit, majd fájlkezelővel ide barangolni: root/system/etc. Ebben a mappában kell lennie egy mixer_patch.xml fájlnak. Ezt ki kell másolni vhova, majd szövegszerkesztővel megnyitni. Ebben kell lenni vmi olyasmi sornak h: "headset" és És ott a volume-t át kell írni. Általában 70 körül szokott lenni. Kb 10-el nagyobb számot írsz be, aztán jó is lesz. Bemásolod az eredeti helyére és újra indítod a telót.
Kb ennyi.Nekem másmilyen telóm van, de kb minden androidban ez a könyvtár szerkezet. Ha mixer_patch-ként nem találod akkor default_gain-ként keresd. Tuti h az etc mappában kell lennie. Én is megnöveltem a hangerőt. Sokkal nagyobb teljesítményt ad le a jack és szebben is szól tőle a sony fülesem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kromatika #38123 üzenetére
Na sorjában
1.alaplapot csak hiba esetén cserélnek, tehát v megvárod míg elromlik v panaszkodsz. De ha így mész be nem fogják cserélni
2.ha nem volt eddig gondod sztem nem éri meg frissíteni. Ha hivatalos rom van fent nincs a szervízben gond.
Lg up és 38038 hszig ha visszalapoztál volna meg lenne a link is...... -
válasz
kromatika #34604 üzenetére
Én most adtam be azzal, hogy melegszik. Elhitték, bevették garanciális javitásra, kiváncsi leszek, mivel jön vissza. Egyébként ügyfélszolgálat is azt tanácsolta, ne várjam meg a bootloop-ot. Garipapir vagy számla kell hozzá. Én beadnám a helyedben, de ha visszakapom a telefont, ugyis beirom a tapasztalataimat.
Akinek sz@rakodik a T-s rom, csinált factory resetet? Szerintem egyébként egy kábeles clean install lenne a legjobb, gépről, az a tuti!
-
válasz
kromatika #34399 üzenetére
Én G3 akkut cseréltettem igy, ráadásul garancia lejártát követő 2. héten. Mondtam az embernek, hogy mi a baj, zárlatos, 2 hete voltam már itt, de akkor nem volt készleten, de ígérték hogy amint lesz akkor cserélik. Ember elkérte a telefont, kiszedte az akksit, behajította az asztal melletti kukába, fiókból meg elővett egy fóliásat, telefonba be, elindul? Elindul, telefont visszaadta, és elnézést kért hogy várnom kellett a csereakksira. Mindezt úgy, hogy fel sem vett rá javitási jegyzőkönyvet, papir nélkül megvol a csere, 5 perc alatt.
Szóval egy próbát megér, én akikor elmondtam hogy mi a gond az akkuval, kértem, hogy vizsgálják be, mert zárlatos. Azt mondták hogy nem vizsgálnak ilyesmit, kapok újat (csak ugye nem volt készleten)
-
Aryon87
félisten
válasz
kromatika #33908 üzenetére
Szerk: látom sikerült megoldani
Ajánlott a FR, mivel főverzió ugrás volt.Én Samsung EVO+ 32Gb-os memkarit használok, kínából rendelve. Lassan fél éve megy hibátlanul (elötte is volt egy sima EVO-s, amit ismi hozott németből, na az bedöglött 1000+ képpel.. Sok olyan is volt rajta ami örök kárba veszett)
Tok az egyéni, ízlés alapján, szintén kínából rendeltem + üvegfóliákat is. (1-1 még van a fiók mélyén porosodni, mert már nincs G4-em, hanem az utódja van)
-
Aryon87
félisten
válasz
kromatika #33905 üzenetére
Sebaj, ez is már egy jobb pont. Függő vagy független a telód?
Van KDz-s telepítési lehetőség is, ami nem igényel semmi mókolást, LG-s témakör, frissítéseket is kapsz továbbra is és nem jár garivesztéssel. Azt az összefoglalóban megtalálod, bár gondolom a mobilnézet miatt azt most nem látod.
Egyelőre próbáld meg a Bridge-val keresni újabb szoftvert, ha azzal se jön össze akkor max ott a KDZ-s megoldás, ami cakkumpakk 20 perces folyamat. -
Aryon87
félisten
válasz
kromatika #33902 üzenetére
Elsőként is, mielőtt beküldenéd a szöveget, át kellene olvasnod amit írsz, mert én pl a felét nem értettem hogy mit is szeretnél tudni, így csak sejtés alapon válaszolok.
Gondolom frissíteni szeretnéd a telódat. Kellene tudni hogy miféle régiós, ezt a dobozodon lévő 3 nagybetűs kód alapján tudjuk megmondani. Miféle telefonod van, azaz az általános modell a H815, vagy esetleg a dual sim verzió ami H818 egyik variánsa. Mert az sem mindegy.
Ha OTA-n nem megy mint írtad (azért próbáld meg egy újraindítás után, volt akinek ez volt a gond), akkor töltsd le és telepítsd innen ami kell neked: [link] (a mobile drivers menüben a drivert letölt majd telepít, valamint az LG Bridge programra van szükséged, amire katt, majd a windows pc-re katt és letöltesz, telepítesz).
Miután megvannak, teló rádug gépre, majd a Bridge progiban a szoftverfrissítés procedúráját végignyomod.
Valószínűleg jobb esetben a program fog találni neked újabb szoftververziót. De mint írtam, akkor leszünk okosabbak, ha az elején leírtakat megosztod.
Ha sikeres a frissítés, ajánlott a gyári beállítások visszaállítását megcsinálni, mert adódhatnak fennakadások az előző rendszer miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest