Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz Quqesz #12014 üzenetére

    Nem zavarnak se a porszemek bele a kepbe, se a hajszalkarcok. Mikor hasznaltam meg a szilikon tokot, nem lett karcos (gondolom mert akkor nem erintkezik a kamerauveg semmivel ha leteszem valahova, mert a tok vegett sullyesztve lesz), miota megvan a fekete bor hatlap, es tok nelkul is tudom biztosan fogni (meg ezen sokkal tobbet ront az atlatszo szilikon tok mint a barnan, ez a fekete valami vadallatul nez ki csupaszon), azota meg karcosodik. Nem nagyon, csak kozvetlen napfenyben latszanak apro karcok, nem is zavar kulonosebben - csak egy eszrevetel (es tudom, nem maga az uveg karcolodik, csak a bevonata).
    Szetszedni nem akarom emiatt. Nem is fogom... Ha nagyon elfajul a helyzet, majd visszaviszem az Eldzsinek. :D Gondolom mikor csereltek a hangszorot, akkor maszhattak be a por / szosz szemek. Ezert se fogok eretvagni.
    Csak leirtam ezeket, mint eszreveteleket. :)
    Viszont hogy most ennyivel gyorsabban merul kevesebb hasznalattal mint tegnap... 15 es fel oraja vettem le toltorol, 1 es haromnegyed ora kijelzoidot tettem bele bongeszovel meg Messengerrel (magas fenyeronel), es most 45%-on all. Tegnap vaddisznobb hasznalattal meg 55-65 kozt voltam valahol.
    Szamithat ennyit, hogy tobbet volt szabadba mint tegnap, es hidegebb is volt ma?

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák