- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
válasz
fery02 #67937 üzenetére
Köszönöm. Azt se értem, most vettem idáig nem is tudtam észre, amit itt írtatok, hogy hátul is értesít a led, ha van valami, minek, csak az aksit fogyasztja, ki az az idióta aki fejjel lefelé rak le egy telefont?
A jack dugó problémám meg igenis adott, akárhány telefont látok utcán, mindenkién fent van itt meg alul, ez által amikor fogod a telefont zene hallgatás közben, alul lóg a kábel. A régi telefonjaimnál fentről lefelé hozzá tudtam szorítani a kábelt a telefonhoz, itt alulról felfelé nem lehet, mert nem áll kézre+mindíg beakad a kabátba amikor kiakarom venni a zsebéból a fülhallgató kábele, a másiknál fejjel lefelé beraktam zsebembe azt ennyi. És nem fogom fordítva zsebbe rakni, hogy seggébel befelé, mert amikor veszem ki, hozzá érek a kamera takaró plexijéhez és nem akarom megkarcolni, meg fejjel lefelé pont újjra áll a hangerő gomb ha hangosítok vagy halkítok, tervezési idiótaság és kész az alsó jack dugó kábel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Ukrajnai háború
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 7 CPU-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest