- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- 10 000 mAh-t szuszakolt a Realme egy átlagos vastagságú telefonba
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberNetik
csendes tag
Sziasztok
Van itt egy ToolKit, vélemény róla?
-
F-ECT$
titán
válasz
traggon #68596 üzenetére
Először kellett volna tájékozódni, itt egy összehasonlítás.
A lényeg:
D801:
2.5G (EDGE, GSM/GPRS ) MHz:850, 900, 1800, 1900
3.5G (HSPA+, UMTS/WCDMA ) MHz:850, 1700, 1900, 2100
4G (LTE ) Bands:2, 4, 17D802:
2.5G (EDGE, GSM/GPRS ) MHz:1800, 1900, 850, 900
3.5G (HSPA+, UMTS/WCDMA ) MHz:1900, 2100, 850, 900
4G (LTE ) Bands:1, 20, 3, 7, 8Szóval 2G-n nincs gond, 3G-n már lehet, de a fő eltérés 4G-n van.
-
Abus2
tag
válasz
traggon #68594 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a te készüléked az amerikai T-mobil hálózatára készült. Az LTE hálózatra biztos, hogy nem fogsz tudni fellépni, mivel az itthoni 4G frekvenciákat ez a verzió nem támogatja. A GSM résznek viszont működnie kellene sztem, hacsak nincs benne valamilyen korlátozás. Európában a D802 verzió működik rendesen. Bár ez drágább.
Érdekes, hogy azok az LTE készülékek általában drágábbak amik az európai hálózatokon használhatóak az amerikai, vagy kínai hálózatú modelleknél -
traggon
újonc
Sziasztok! Most rendeltem külföldről egy LG G2 D801-t. Elvileg kártyafüggetlen, de a T-mobilos sim-emmel nem tudok se hívást kezdeményezni se fogadni, se sms, se mobilnet. Próbáltam az APN-nel szarakodni de nem sok sikerrel. Tudnátok segíteni valamit? Előre is köszönöm!
Ezaz:
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-G2-D801-4G-LTE-Quad-Core-32GB-13MP-Android-Mobile-Phone-Black-Unlocked-/281435055233?
-
GEPESZ66
veterán
Elnézést, hogy ezen a fórumon is megkérdezem, de több véleményre is kíváncsi vagyok.
Nekem L90 telefonom van.
Független magyarra csak a V20b ROM van Lolliból.
Viszont CIS-ből van V20d is.
Raktatok-e fel kdz-ből CIS ROM-ot?
A d esetleg javítást is tartalmazhat a b-hez képest? -
anti1966
tag
ha csak azt írja ki h fastboot mode started és download mód van rajta, mi a teendő?
amúgy semmilyen kdz-t nem tudok feltenni rá, mert közben megáll hibára.
Köszönöm -
G33Z@
tag
Sziasztok!
A telefonom 0 Gb belső tárhelyet mutat valamiért. (lehet, hogy én szöszöltem el valamit, bár nem rémlik) A fájlokat elérem, az LG szoftverrel is tudok fájlokat juttatni a telefonra, viszont a számítógép sem látja a belső tárhelyet. Szóval USB-vel csatlakozva nem történik semmi.
Optimuis G3-at használok nagy megelégedéssel, nem szeretném újrahúzni. Valaki esetleg tud erre vmi megoldást, hogy a teló újra lássa a belső tárhelyet (akkor valószínűleg a PC is fogja)
Köszi előre is. -
Magnesium
csendes újonc
válasz
bubumaci74 #68585 üzenetére
Nyugodtan csináld a kdz -s módszerrel. Teljes gyári lesz a rendszered, nem lehet baj gariztatásnál.
-
bubumaci74
tag
Sziasztok!
Adva van egy gyári szoftverrel frissített lollis teló rootolva.
De szeretnék visszaállni a KK-ra,mert az jobban tetszett.
Az oldalon megtaláltam a kdz-s frissítést.
A kérdésem az lenne,hogy újrarakhatom-e,mivel még gyári garis a kicsike.
Milyen megoldása van a visszatérésnek,hogy esetleges gariztatásnál ne legyen gondom? -
Zsilike
csendes tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, hogy ha hív valaki, akkor a képernyő átkapcsol Quick Window üzzemmódra, és csak azon a kis részen aktív, holott semmi ilyen tok nincs rajta, sőt még a beállításban is letiltottam az ilyen kiegészítőt. MI okozhatja a problémát? 4.4.2 van rajta.
-
tabli
csendes tag
Köszi!
-
tabli
csendes tag
Sziasztok!
Újabban nem tudom néha felvenni a hívásokat. Mintha lefagyna a touchscreen. A páromén szintén ez a helyzet. Elvileg ajánl fel a 4.2.2-ről frissítést, de nem tudom megéri-e. Valaki tud erről írni? Se magyarul, se angolul nem találtam infót.
Köszi! -
ninjago
tag
Hali. Gyári romot root nelkül lehet valahogy gyomlálni?
Megvan a lista
-
aya
addikt
válasz
norbert1998 #68571 üzenetére
Szerencsére még nem láttam ilyet
-
válasz
norbert1998 #68569 üzenetére
Mármint vízzel? Azzal lehet, de sztem nem arra gondoltál...
-
norbert1998
nagyúr
Valakinek sikerült már befolyatni a képernyőt? Egyáltalán ips-t lehet? Lehet ezzel bármit csinálni, ami nem az üveg összetörése?
-
reap3r
aktív tag
válasz
ninjago #68562 üzenetére
Ha kiírja a hibát, azután várj kicsit és figyeld a telódat. Ha elindul a Download a telefonon( % megindul), akkor várd meg amíg lemegy a hiba üzivel meg ne csinálj semmit, maradjon csak ott. Ezután végigfut a dolog. Ha viszont feltetted a DM féle flashelhető zipet, akkor flasheld és a flashelés végén nyomj wipe-okat a systemet kivéve! Ha már flashelted és nem bootol be, akkor menj a factory reset menübe a hangerő le+power gombbal kapcsold be a telefont és ha felvillant az lg logo, akkor hangerő fel+hangerő le, amíg be nem jön a FR. Nyomn az igenekre, aztán lesz egy kis androidos törlés és be fog bootolni.... Aztán a DM féle romra PC Suiteval mehet lolli vagy kdzvel... Érdekes módon a kdz a DM romon nem problémázott
-
Quqesz
nagyúr
válasz
general #68558 üzenetére
Na ez jóhír. Ha máskor is érzed a lassulást és az újraindítás nem segít csináld ezt megint.
CineDOG1
Megértem, de sajna ez kb ennyibe kerül minden telón.....viszont vigyázni kell,ismerősöm gsm boltba cseréltette i5c kijelzőjét szintén leejtés után és xar volt a csere kijelző, mikor beszéltem vele fél éve ment a huza-vona, teló meg nem működött. -
general
addikt
sikerült a gyári reset, és valóban visszaállt a teló normális reakcióideje.
névjegyek is letöltődtek automatikusan, sms-ek is visszaálltak az Sms Restore.. progi segítségével.
köszönöm a segítségeket! -
Zoja™
őstag
válasz
#99499520 #68553 üzenetére
A második videón látszik igazán, hogy miről beszélek.
A Nexus 5-re rá van dugva egy egy Slimport to HDMI átalakító, az csatlakozik a monitorhoz. A billentyűzet és az egér meg bluetooth-on csatlakozik a telefonhoz.
A HTC Evo-t meg pont nem kell példaként felhozni, azon rendes HDMI kimenet van.
A Slimport átalakítón egy darab micro usb bemenet van, de az csak töltésre szolgál, másik eszközt nem csatlakoztathatsz hozzá.
-
-
reap3r
aktív tag
válasz
snow2014 #68549 üzenetére
Én fogjuk rá, de most pár napra stock-ra költöztem
Nekem tetszik, csak volt vele néhány "bajom". A gyári zenelejátszót akármennyire is utálom, a Google Music akármit annál is jobban. A Fotók Galériaként nagyon nem jöttek be, a gyári Galéria alkalmazást sztem nem kellett volna kukázni. Ettől eltekintve sztem fasza. Amúgy a fent említett iszonyatos problémákat orvosoltam a megfelelő appok telepítésével... Mi a problémád?
-
snow2014
aktív tag
hasznalja meg rajtam kivul valaki ezt a google edition romot ?
-
general
addikt
hm, na egyszer szerzek egy ilyen hub-ot és kipróbálom akkor.
egyébként elvileg kimentettem mindent és épp visszaállítja magát a teló a gyári reset után. kíváncsi leszek, megoldotta-e a belassulási problémát
-
general
addikt
sajnos én sem tudtam anno OTG+egérrel, nem kezel csak egy usb-t egyszerre
-
general
addikt
én pont így jártam az enyémmel fél éve. LG hivatalos márkaszervíz 28 ezerért cserélte, tesztelte. (én máshová nem viszem, mert vagy drágább, vagy gagyikijelzőt tesznek bele, ha olcsó)
kijelző nélkül semmit sem tudsz csinálni sajnos, viszont ha csak azt javítják (cserélik), a telefon adatai maradnak - de szólni kell, hogy ne frissítsenek rajta oprendszert.
-
Zeki
nagyúr
Ismerős most hívott, hogy van a feleségének egy LG G2 telója, pofára esett, kijelző kampeca.
Hol javítanak ilyet és kb mennyiért, illetve (a fontosabb) a telóban lévő adatokat hogy lehet kinyerni (telefonszámok, fényképek)?
Mert ugye most hiába kötik össze, a kijelző nem érzékel, és sajnos gmail szinkronizálás sincs. -
general
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz
general #68532 üzenetére
Névjegyek
Én így szoktam csinálni:
Névjegyzék/beáll/névjegyek megjelenítése és itt az összes olyanon végigzongorázok, ami nem a gmailemhez tartozik. Aztán névjegyzék/névjegyek kezelése/névjegyek másolása, ahol mindent ráteszel a gmail címedre.Na ezt zongorázd végig és aztán szinkronizáld a névjegyeket, akkor meglesznek. -
general
addikt
válasz
general #68530 üzenetére
természetesen 16 gigás verzióm van, elírtam.
elkezdtem -volna- a telefon rendberakását, adatok lementését, de a Névjegyeknél káosz van, kérlek segítsetek!
az van, hogy hiába szinkronizálom a telefon névjegyeit a gmail fiókommal a menüből, nem történik semmi, konkrétan ha belépek PC-n a fiókomba, nem látom a friss névjegyeket! vagy ha PC-n átírok a szerkesztésnél egy névjegyet, akkor a telón a régi is megmaradt meg az újat is látom, lett vagy 4 féle ugyanabból...
a másik, hogy a SIM-en lévő névjegyeket tudom szortírozni valahogyan, hogy szerkeszthessem, törölhessem azokat csoportosan? a gmail fiókban a SIMes névjegyeket nem is látom. (vagy nem jelzi külön, mindenesetre most káosz van, nagyon szeretném rendberakni, de nem értem a logikáját egyelőre,...)
miért nem frissít, mit csinálok rosszul vajon?
-
válasz
norbert1998 #68522 üzenetére
Uhhhh, ez találó
-
general
addikt
válasz
Quqesz #68516 üzenetére
még sosem csináltam gyári resetet...
nem tudtam, hogy olykor ajánlott. de akkor szépen lemetek mindent, aztán hajrá.
köszi!egyébként olyat lehet-e csinálni, hogy a fölösleges gyári appokat törölni, mert úgy látom, elég sok helyet foglalnak, nekem meg csak a 8 gigás verzió van, számít minden MB.
nem vagyok nagy telefontudor, bocsi, pedig érdekel, csak nincs rá időm egyszerűen. -
snow2014
aktív tag
recoverybe vagyok es mindent otg vagyis usb rol telepitettem. akartam most csinalni egy wipe dalvik es cache. de viszot a cache-nal azt irja ki unable mount storage....mi lehet a gond ?
-
reap3r
aktív tag
válasz
snow2014 #68526 üzenetére
Mivel feltetted a Dorimanx kernelt, ezért neked se a selinux-szal, se a busybox-szal nem kell foglalkoznod, mivel ez mind benne van... Telepítsd fel azt az apk-t, indítsd el, igen-ezz meg okézz, aztán indítsd újra a telefont, ha kéri és kész is vagy... utána már csak be kell állítanod.
-
-
-
vico03
tag
Sziasztok!
Honnan tudom lehúzni a legújabb Telecom-os V30c rom-ot illetve mi most a legújabb független rom?
Létezik egy link amibe beírva az IMEI szám alapján kiadja a legújabb gyári rom-ot amit le lehet tölteni, ezt a linket meg tudnátok adni?
A 30B és a 30C között van bármilyen számottevő különbség?
Köszönöm előre is! -
davidunited
tag
Pillanatnyilag úgy néz ki, h G3 lesz a befutó! Valamivel 60e alatt jótállással...
Ennél többet nem tudnék áldozni rá ezért a G4 mint lehetőség fel sem merült bennem! Sőt egy 10-essel ez is több mint amennyit szántam rä! Kicsit félek tőle, h túl nagy lesz, de majd meglátom...remélem nem bánom meg!
Köszi mindenkinek a segìtséget, hozzászólásokat! -
reap3r
aktív tag
válasz
snow2014 #68515 üzenetére
Többszörös hülyeség a részemről szerintem. Az LG flash tool nem tudom, hogy miért nem akarta feltenni a kdz-s v30d-t, de ilyet még sosem csinált. Lehet szimplán csak nálam az újév miatt nem akar már menni. Eddig is csak úgy működött, hogy a hibaüzeneteket egyszerűen ignoráltam...
A droidmester féle flashelhető zip-es rom pedig azért nem bootolhatott be, mert nem kapott a rendszer hard resetet. Úgy emlékszem, hogy a dm féle romok automatán törölnek mindent... Nyomtam egy HR-t és be tudtam bootolni. Szóval sztem csak szimplán én voltam a marha. Amúgy ilyen kétszeres probléma nálam még sosem volt, mert mindig figyeltem, hogy mit miért hogyan csinálok. Most nem gondolkodtam eleget a komment megírása előtt... Na de a DM féle flashelhető zipes rom mindig mindent helyrehoz -
laca.1
aktív tag
válasz
davidunited #68507 üzenetére
G3 azt vedd.6.0 már nincs laggolás.G2 őm 2évig volt szuper telo,de G3 még jobb legalább is nekem brutálisan tetszik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
general #68494 üzenetére
Mikor csináltál gyári viaszaálítást? Mert a gyanum az, hogy nagyon rég. Egy verzió frissítés után alapból ajánlott! Minden os programnak eljön ez a pillanat,ami most nálad van. Dugd gépre és ments át mindent: képek(DCIM mappa), letöktések(download mappa), zene(music mappa), videó (értelemszerű). A gmailes dolgok legyenek leszinkronizálva aztán hajrá! Játék ha van,akkor az lg backupal mentsd le max, de ajánlott ha mindent tisztán raksz viasza.
-
reap3r
aktív tag
Korábban ajánlottam itt a Google Edition v1.2 romot. Na hát vissza akartam állni stock romra, mert valamit ki akartam próbálni azon. Szóval már ott vagyok, hogy kdz-vel nem akarta visszatenni a v30d-s romot. Már akkor sejtettem, hogy valami nem okés. Azóta flasheltem egy 20f droidmester twrp-ből flashelhető romot. Na az nem hajlandó bebootolni, ilyen nekem még nem volt! A kdz-s lolli továbbra sem halandó felmászni, szóval töltöm a V10E-t, ami remélhetőleg helyrebassza a dolgokat.
Van egy olyan gyanúm, hogy a fent említett rom b*szott el itt valamit -.- -
snow2014
aktív tag
ha valaki segitene hogy kell feltelepiteni. meg kellenenek s linkek .mert sok minden talaltam de nem tudom azok ekellenek e
-
Kicsit off, de kíváncsi lennék ezen milyen rendszer futott
: [link]
-
F-ECT$
titán
válasz
davidunited #68507 üzenetére
16-os G2 esetén olyan 10 GB-od van, de persze nem éri meg teljesen telerakni, mert akkor nem marad hely egy esetleges videónak / nem tud nagyobb alkalmazásokat frissíteni, stb, szóval én olyan 8-nak mondanám. Ha ez kevés, akkor vegyél inkább 32-eset.
-
davidunited
tag
válasz
akooos #68502 üzenetére
G2 sokal szimpatikusabb nekem is most F6-om van és hibátlanul működik, ellentètben az előző Ace Samuval...
90%,hogy LG-t vásárolok! A tárhely 16GB mindkét készüléknél és ez picit aggaszt most F6-nál összesen 20GB helyet használok és nem mondom, h nem tudnék többet...,de mondjuk ennyi elég! G2-nél ugyebár nem bővíthető a tárhely! Szűz telefonon mennyi szabad helyre számíthatok? Erősen elgondolkodtam a G3-as verzión emiatt! Az kb 60e lenne...viszont azzal az a gondom, h túl nagy és ahogy hallom sokkal döcögősebben megy a kijelzője miatt mint G2... -
norbert1998
nagyúr
válasz
davidunited #68500 üzenetére
én mindenképp a g2-re szavazok, és inkább garisat vennék, ha lehetne
-
snow2014
aktív tag
sziasztok. felakarom telepiteni a Google Edition 1.2 romot. melyik dorimanx kernelt ajanlott feltenni hozza ?
ha esetleg kaphatnak linket nagyon megkoszonnem
-
akooos
veterán
válasz
davidunited #68500 üzenetére
Ebben a fórumban nem fogja senki azt mondani, hogy válaszd az S5-öt
Én is a G2-re szavazok, szerintem a Samu nem említhető egy lapon az LG-vel, ezen két készülék szempontjából.
Én a helyedben a fél év garanciával ellátott, frissen cserélt kijelzőjű G2 mellett döntenék. 16 vagy 32 gigás?
-
mateus
senior tag
válasz
general #68496 üzenetére
Nekem be van pipálva a "Biztonsági mentés az adatokról", meg hozzá beállítva a gmail-es fiókom, ez visszaállítja a wifi jelszavakat, meg pl. nálam a telefonkönyvet is (ha a gmail fiókkal szinkronizálva van).
Fényképeket, sms-eket törli, ezeket egyéb módon tudod lementeni (SMS backup, meg fényképeke kimásolod sz.gépre pl.)
A programokat én ezután manuálisan szoktam visszarakni, így tiszta lappal indul a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest