Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
válasz
Feri1977 #67498 üzenetére
Az isten áldjon meg. Most cseréltettél akksit és te 60 %nál megkérdezed, hogy jónak számít-e x kijelzőidő. Na akkor azt mondom, hogy NEM, mert nekem a 2 hónapos akksinál van 2 óra után 60%nál. Ne kérdezgess már akksival kapcsolatban, kicseréltetted, mást már nem tudsz vele csinálni. Alapból napok kellenek, hogy beálljon az akksi, szóval várj még az akksis kérdéseiddel.
Amúgy meg attól függ, hogy mit csinálsz a telefonon, hogy mennyire merül, lásd nálam a telefonon vizsgák miatt napi 7-8 óra pdf olvasás megy, és mivel ez full állókép, ezért nekem 7-8 órás kijelzőidőim vannak ilyenkor. Ha netezek meg messengerezek, akkor csak 5 óra... Állj le az akksis marhaságoddal... Az akksiidő nem 2 dologtól függ. Elárulom, hogy nekem 2 hónapja cseréltek szervízben akksit, mivel 4,5 kijelzőidőt sosem hozott, ezért kicseréltettem. Na hát a friss akksival ugyanazokkal az appokkal sem lett 5 óra kijelzőidőnél több utána napokban, szóval rájöttem, hogy egyszerűen a használat miatt merül úgy, ahogy meg lehet az appok is frissülgetnek folyamatosan és egyre jobban merítgetnek...
Azt hozzáteszem még az akksihoz, hogy szépen figyeld meg, hogy például 100ról 60%ra esett akksi mennyi kijelzőidőt hoz és a 60ról a 20%ra lévő rész mennyit hoz. Kbra sem lesz ugyanannyi, mert alapból jobban fog merülgetni alacsonyabb %nál, mivel ezek a %ok mind mind becslések csak... Szóval semmi értelme x óra után megnézni a %ot... Majd ha lemerül és van egy HETES átlagod, akkor kérdezz, mivel akkor lesz mérvadó egy akksis kérdés -
Feri1977
senior tag
Újj akkumulátorra a mai állás idáig:
7 ór 5 perc akkumulátorral való használat. Aksi 65 százalékos. Kijelző idő 2 óra.
(Volt játék is benne vagy 1 óra, és kicsi net)
Ez még jónak számít?
-
akooos
veterán
Tegnap felnyomtam a Cloudy 3.3-at a CM12.1 helyett, hozzá a sokat emlegetett xceed kernelt. Synapseben 5mV undervoltot rányomtam, maximum frekvenciát 2342 MHz-re csökkentettem és a CPU governort ondemandra állítottam.
Az eleje azért iylen mert 3 órán kerseztül ki volt kapcsolva, próbáltam a kamera lencsét tisztítani, nem sok sikerrel.
Volt ma böngészés, telefonálás, messenger, 2 e-mail push szinkronon van, futtattam egy antutut és alig akart lemerülni
Ez az első töltési ciklus. Kíváncsi leszek a következőre!
-
akooos
veterán
Srácok nincs valakinek elfekvőben egy darabokban lévő G2? Kellene nekem egy kameravédő üveg gyorsan. Csupa mocsok az enyém, és nem bírom lefogkrémezni róla az antireflex fóliát, ezért inkább kicserélném. Vagy valami szuperkrémre javaslat ami eltávolítja ezt a hülyeséget? Köösz
-
Zolio3
senior tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy G2, eredetileg KK rommal vettük, ez frissült a 30b verziós Lollipopra. Telefonálás közben a hangerő nagyon visszaesett, így zajos helyen érthetetlen, amit mondanak. Tudtok megbízható, stabil romot, aminél a hangerő rendben van? Előre is köszönöm!
-
aya
addikt
Na 12 óra alatt elkészült a telefonom javitása
Holnap megyek érte, rakok fel képeket hogy néz ki a piros fekete
-
Danny365
őstag
Nova Prime csupán 125 forint, akinek nincs még meg, szerintem ne hagyja ki.
-
szezso15
addikt
Nos, itt a telefon, minden megy rajta, gyönyörű állapotban van, 4.2.2-vel jött.
Adtak hozzá plusz képernyővédő fóliát és egy kemény tokot... Egyelőre picit várok a frissítéssel, még próbálgatom.
-
laca.1
aktív tag
Cm13,ember már meg untam nyomkodni nem bírom lemeríteni, youtub, net, minden most 28%aku 3:50p kijelző idő. Verhetetlen a g2 😁 (fényerő automtán)
-
Feri1977
senior tag
Na cseréltettem bele újj akkumulátort, és új kameravédő hátlap alatti plexit, egy itteni fórumtárs megcsinálta most nagyon készségesen és gyorsan 7 ezer forintért a kettőt. örök hála neki! Most remélem gyönyörű képeket fogok már csinálni tényleg, és az aksi is bírja majd másfél napot legalább.
Szerintetek most van valami teendőm az aksival ha lemerül? Mert tiszta lapot kezdek vele. Várjam meg míg lemerül, és éjszakára feltöltsem reggelig fullra, és akkor majd normálisan méri a telefon is gondolom a százalékokat?
Vagy kell valamit tennem vele?
-
aya
addikt
Szervízben a telefonom, NINCS gyári fekete keretük, piros csíkost kapok , de kb egy hét még elkészül, lehetett volna még fehér előlapot kérni, de azt kizárt....
Csere telefont nem kaptam.. oldja meg mindenki alapon, fasza.
-
akooos
veterán
Aki xceed kernelt használ, mit állított be a Synapse-ben?
-
szezso15
addikt
Na, megérkezett a refurb G2-m, alig várom, hogy hazaérjek és bontogathassak...
-
Tüske0614
aktív tag
Milyen a cm 13? Lehet napi használatra telepíteni? Vagy vannak hibák..
-
Feri1977
senior tag
..hát ez marhajó..és itthon nem tudom valamivel ezeket a kis karcokat onnan eltávolítani, megpolírózni..?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Feri1977 #67462 üzenetére
Határozottan kijelenthető hogy amennyiben a kamera előtti plexin karcok vannak az okozhat rosszabb kép minőséget. Javaslom próbáld meg kicsit megtakarítani illetve itt voltak ötletek a teljes tisztitasra ,ha nem segit ebayen talasz komplett kamera es hátlapi gombot párezer ft ért kicserélik a szervizben
-
válasz
Feri1977 #67462 üzenetére
Természetesen szerepe van neki.
Úgy tűnik leharcoltas állapotú telefont sikerült neked kifognod azzal a használt vásárlással.Két lehetőséged van:
Vagy lepolírozod magáról a lencséről az agyon karcolt antireflexáns réteget (alatta karcolhatatlan réteg lesz) és akkor onnantól tiszta képeket fog lőni (bár nem véletlen van az a réteg rajta, azt hozzá kell azért tenni). Erről a témáról bővebben találsz leírásokat és vélemet visszakeresve.
Vagy pedig kicseréled/kicserélteted magát a kamera előtti részt. -
Feri1977
senior tag
Egy kérdésem lenne. Nem tudom nálatok mennyire jó képeket csinál, de nekem állandóan homályos, nappali fénynél is. Párom htc-je a mi fele ennyi tudású, gyorsabban csinál képet és szebbeket, lehet a fényképezsnek köze ahhoz, hogy kis karcok vannak az akkufedelen pont a kameránál, amin keresztül ugye fényképez?
-
akooos
veterán
Srácok xceed kernelből 8-as vagy 14-es build a javasolt? Gondolom a 14-es a legfrissebb, de nem találok changelogot. Ki mit használ?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
dorika87 #67458 üzenetére
Amennyiben van még esetleg garancia a készülékre akkor hivatalos szervizben ajanlott ha már nincs akkor fagyallo kollégánál kellene érdeklődni (telefonon vagyok igy linkelni nem tudtam bocsi) aki potom 7000ft ért cseréli vagy ha mindenképpen azervizben szeretnéd akkor ott is biztosan kicserélik csak magasabb áron .
(vagy ha nagyon merész vagy akkor ebay aksi kb 4ezerft és te cseréled
)
-
r3dwo0d
tag
Erre valaki tud esetleg megoldást?
-
Milk_n_Coffe
tag
Sziasztok, Official 6-os androidot használok.
A wifi kapcsolatot folyamatosan dobálja, erre van valami megoldás? -
Na, ma reggel a Mikulás CM13-al lepett meg, a CM12.1-emet frissítettem fel. Azóta " A Google Play Service váratlanul leállt+ force üzenetek jöttek elő, 0.5 mp-ként...
"Nem csesz ki velem!", gondoltam. Recovery menü, ami most CM-es lett a TWRP helyett. Cache törlés. Nem segített. Data törlés. Nem segített.
"Nyesze neked!" gondoltam, felteszem a legfrissebb Gapps-ot. Hát, a CM Recovery semmit nem csinált.
"Na akkor ezt neked!", leszedtem a CM13 ZIP recovery-s telepítőt. Semmit nem csinált.
"Hinnye!" leszedtem a TWRP telepítőt. de semmi!
"No, önnök fölö söm tréfa!" s most ott tartok, hogy KDZ-vel felhúzom az 5.0.1-et,maaaajd utána root, twrp, cm13, gapps...Áh, maradok a jó öreg, lassú, takony LG 5.0.1-nél: lesz legalább normális kamerám, meg felolvassa a hívók / SMS küldők nevét, s még a távirányító is menni fog - valamint a Vodafone Wallet is (NFC-s a SIM-em), meg az OTP Smart Bank... -
[lAyCsI]
addikt
válasz
norbert1998 #67447 üzenetére
csak érzéssel fórumtárs
ez azért nem strapafón -
laca.1
aktív tag
Segítség kellene, (cm13)van olyan hogy elforgatott képernyőn nem jelenik meg a navigációs gombok. Hogyan javitsam?
-
válasz
dorika87 #67413 üzenetére
Szia!
Előre egyeztetve akár az LG szerviz is képes nagyon gyorsan dolgozni (bár nem teszteltem még őket, valamint az árat sem tudom).Viszont volt már többször említve a topikban fagyalllo fórumtárs, aki természetesen magán úton, de megbízhatóan, precízen és gyorsan dolgozik, nem utolsó sorban jó áron (mindennel együtt 7000 Ft kb).
-
norbert1998
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #67446 üzenetére
Érintkezési hiba volt. Szét kellett szedjem. Nagyon durva ez a hátllap
Ilyet kérek minden unibody telóra
Egy vagy két rugós (feszítős) érintkező benyómódott a hangszóró lendületétől. I assume.
Elvileg megoldottam. Mert először, tekergetéskor még elkussolt. És féltem, úgy marad, mikor hívást várnék vagy valami. Inkább szétkaptam gyorsba.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
norbert1998 #67445 üzenetére
érintkezési hiba talán...
lehet elengedett kissé valamelyik forrasztás -
norbert1998
nagyúr
Lol.
Én voltam a hülye, tudom. De ilyet még nem láttátok
Szóval bagzott a ph. De nagyon. És már rohadt ideges voltam. A kelleténél kicsit erősebben sikerült a telefont az asztalra helyeznem.
Feltételezem emiatt történt.
Két óra múlva mikor néztem nem volt hang. Először nem is gondoltam a hangszóró rá. Majd elkezdtem kicsit paskoln i a hátulját és hasonlók. Egyszer csak megmukkant. Ha összenyomták az elejét és a hátulját, szólt a hangszóró. Elengedtem és bekussolt.
Egy darabig paskoltam meg próbálgattam, mutogattam csaladtagoknak....
Majd végleg bekussolt... Aztán kiderült hogy akkor épp csak a zene állt meg.
MegjavultWTF?!
-
Kispósi
aktív tag
sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. Egy haveromnak akartam cm13-at felrakni. anno én raktam neki carbon-t de azóta nem nyúlt hozzá és már nagyon elege volt belőle.
Szóval carbonból indultunk ki. Raktam del egy 2.8.7.3 TWRP-t [link]
arra egy ilyet: bootstack-d802-LP_30d-Bump-signed majd full wipe, cm13 és gapps (6.0).Reboot után csak fekete képernyő. LG logo van egy pillanatra, de recoverybe nem lépett be
Factory hard resetbe be tudtam lépni. csináljam ezt vagy mást?
Előre is köszi a segítséget
-
Tekmen
aktív tag
válasz
Feri1977 #67429 üzenetére
Szerintem is túl van már tárgyalva ez a dolog..
Kereken két éves a telefonom, volt már rajta CM meg mindenféle babra volt, és a mai napig úgy üzemel, és addig bírja, mint mikor kivettem a dobozból. 2 teljes éve minden éjszakát töltőn tölt, ha lemerült nap végére, ha nem. *
Ha nyúzom, akkor kell tölteni nap közben is, ha nem, akkor csak a szokásos éjszakai töltés. A kedvedért kipróbáltam most a hétvégén, hogy mit bír ha nem töltöm este. Hát itt a végeredmény.
Végig wifi, 75%-os fényerő, Messenger, Facebook, telefonálás.. a szokásos dolgok.
Tessék leszállni az akksi témáról.
*Stock T-mobile v30c -
-
laca.1
aktív tag
Egy gyors kérdés,meg éri frissíteni 12.1 ről cm13-ra?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Feri1977 #67429 üzenetére
Kedves Ferenc... Unalmas ...unalmas tessék már kicserélni azt az aksit legalább megnyugszol (meg mi is ...) nem értem mit akarsz ezzel de ellett mondva szépen josok lehetőség. Nem tudom valaki irta e már Javaslom töltsd fel 100%ra majd egy teljes kdz ujrapakolás cse flashel (kdz progiba ez azt jelenti hogy mindent legyalul ) aztán beállítod letöltöd az appjaid fagyasztod ami nem kell ( nem feltétlenül kell hozzá a titanium ) majd felrakod tölteni jó egy éjszakát
Es sima normal használat mellett v30(bcd mindegy ) 4.5 5 óra kijelzo idő ki kell jöjjön es nem játékkal hanem böngésző stb 40% os auto fenyeronEz pl csak az én javaslatom ... De ha nem segitesz magadon akkor rajtunk segits légyszi...köszi
Ha a wifi szivja az aksit akkor nem az aksi lesz a ludas hanem a rom ...de ezt is lefogod vezetni az aksi bajára ezért menjünk előre és cseréld ki ... -
HUTCHDB
nagyúr
-
Feri1977
senior tag
Kipróbáltam amúgy valamit..a wifi ami egész nap ment, mert kitudja mikor írnak épp nekem viberen és várom, kikapcsoltam 1 napig, nem neteztem tegnap rajta semmit direkt..Idáig reggel 8-tól este 8-ig épphogy kibírta átlag használat mellett, most este 11-ig kibírta..3 óra plusz üzemidő wifi nélkül pff...de hát ma már szinte mindenkinek megy a netje egész nap, mert akkor honnan tudná, mikor kap viberen vagy skypeon üzenetet..? Anno csak akkor kapcsoltam be a netet, ha neteztem, de mostanában van 2 fontos ismerős, és miattuk be van, hogyha írnak bármikor viber vagy skypeon. Szóval 3 óra plusz..pff
-
bala6120
senior tag
2015.10.13-án tettem fel ezt, remek, még mindig veszett gyors, akksi is jól bírja
: BlissPop-v4.0.3-d802-NIGHTLY-20151008.
-
bala6120
senior tag
válasz
david.magony #67392 üzenetére
TWRP
Bootstack-Bump
TWRP-ből flasheld egymás után, mindegyik után Reboot Recovery, majd mehet a CM. -
alex devil
senior tag
Melyik Gapps ajánlott a CM13-hoz?
-
kszthly
senior tag
-
laca.1
aktív tag
Ugyan az a gapps jo a 13ra is ami a 12re volt?
-
norbert1998
nagyúr
-
kszthly
senior tag
válasz
laca.1 #67411 üzenetére
Én tiszta telepítést csinálnék. Aztán a következő ftissítéseknél már nem kell Gapps.
Más. A kamerát még csak sötétben próbáltam, annyit tudok mondani hogy működik.Zsolt320i: Ha van egy rendesrendes recovery (pl TWRP) akkor nem lesz gond. Előtte csinálj mentést!
Ha az megvan akkor factory reset, aztán install a ROM majd a Gapps. -
norbert1998
nagyúr
Valaki tapasztalt olyat, hogy valamiért a Google szolgáltatások, amiket feldobok, crashelnek? Úgy értem. Eufórian és az ujraelesztes remixben is csinálja, pedig nem is ugyanazt a gappsot tettem fel.
-
dorika87
őstag
Sziasztok. 2013-as decemberi készülékem akkumulátor kapacitása jelentősen lecsökken az elmúlt hónapokban, és már kétszer csinálta azt, hogy egyszerűen csak kikapcsolt, nem tudtam felébreszteni (és nem volt leterhelve előtte). Pedig kb. 90%-on volt a legutóbbi alkalomkor az akku. Rádugtam töltőre és pár perc után próbálkoztam a bekapcsolással, ami elsőre nem de egy kis idő után sikerült, és utána működött tovább szépen a készülék.
Nem tudom, hogy ezt esetleg akksi gondnak tudjam be, vagy akár annak, hogy nem szoktam ki/be kapcsolni a készüléket, éjszakára általában repülőgépre teszem, de az utóbbi időben akkor is be van kapcsolva.
Mindenestre a lényeg az, hogy mindenképpen szeretnék akksit cseréltetni, mert elegem van, hogy alig bírja 1-1,5 napig úgy, hogy nem használom sokat. A kezdetekkor 3 napot is bírt minimális használat mellett, és az hiányzik.
Tudtok ajánlani olyan üzletet ahol rövid időn belül (kb. 30 perc) alatt vállalják, hogy kicserélik az akksit? Köszönöm. -
zsoleer
senior tag
Sziasztok egy kerdes telekomos lg g2 vihetem a kozponti lg szervizbe? Illetve ha leadom mennyi ido a javitas atlagban? Bal sarokban kicsit besargult a kijelzo.
-
laca.1
aktív tag
Hali.
Kérdésem ha frissítem a cm12.1-13ra a gappsot is ujra kell tennem? Másik kérdés frissítés előtt kell wipolnom vagy utána? -
Sracok valakinek van 5lete ,mit probaljak meg, parom g2je nagyon merul. Este repulouzemmodbol, reggelre 11% esett. Most nyomtam neki egy ujrainditast, hat, ha valami beragadt. Illetve , amit eszre vettem, hogy, ha alvo allapotban van es felebresztjuk , sokszor van , hogy akkor valt at 4grol wifire, ez normalis? 5ges wifit hasznalunk , de van mellette mezei frekin is egy wifik, lehet azt jobban szeretne?
-
kszthly
senior tag
-
kszthly
senior tag
Ha valakit még érdekel rajtam kívül, ez a távirányító működik cm13-al!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest