Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #66797 üzenetére
A kijelzo erdekelne ha bontod is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga #66757 üzenetére
Te hallod nekem az elforgatási mizéria elmúlt. 2 hete adtam az asszonynak a telót és már előtte is 700 órát ment és egyszer sem akadt be,és azóta sem(volt hr is). Ki érti....
-
Dexter-2000
őstag
válasz
extasymajom #66795 üzenetére
köszönöm de jobban már nem akarok belemenni
így elpasszolom a telót aztán feketepénteken veszek valamit -
extasymajom
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #66794 üzenetére
azért tennék egy próbát egy másik alaplappal, hogy tutira biztos legyen.
Ha gondolod kipróbálhatjuk. Van egy alaplapom. -
Dexter-2000
őstag
válasz
extasymajom #66793 üzenetére
igen. jól van akkor bukta a téma gondolom azt már olcsón nem úszom meg. azért köszönöm
-
extasymajom
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #66792 üzenetére
a headszett kihuzása után akkor jó a mikrofonod jól értem?
mert ha utána sem jó akkor alaplapi hiba lesz nem mikrofon hiba.
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok
egy olyan problémám van, hogy a g2 mikrofonja elhallgatott végleg.. igen ám de rendeltem netről alkatrészt kicseréltem és ugyanúgy semmi változás.Ügyebár eddig simán headsettel hidaltam át a témát úgy nincs gond, de most jön az érdekes rész, ha pl megy a diktafon és be van dugva a headset akkor veszi a hangot, kihúzom recseg kicsit utána kitisztul a hangom(visszajátszásokból tesztelem a mikrofont) és azt is felveszi gond nélkül. gondoltam valami szoftveres téma ezért gyárilag visszaállítottam mindent majd felfrissítettem 5.0 -ra de ez sem segített ez mi magic?
-
randras
veterán
Lassan újra kéne húznom a telefont, és akkor már főzött is szóba jöhet. Melyik most az ajánlott ROM, ami tartalmazza az LG QuickMemo-t, QSlide appokat? Akár KitKat is érdekel, a G2Tweaks és társai támogatása miatt.
-
[lAyCsI]
addikt
KK clock widget ügyben senki? .)
ha eláruljátok hogyan lehet install-ból kibányászni nekem az is jó -
snow2014
aktív tag
en most neztem nekem ez a legujabb amit le birok tolteni
Version: V30d
Country: 6DE/GERMANY_OPEN_16G
Model: LGD802 -
Zoja™
őstag
Nem, az kevés lesz neki.
Töltsd le ezt a gyári romot: [link]
Majd ezzel a módszerrel rakd újra a telefon szoftverét:
Töltsük le a programot: Program.
töltsük le és telepítsük a drivert: Driver.A letöltött programot csomagoljuk ki és indítsuk el, az LG Flash Tool 2014 mappában található, LGFlashTool2014.exe-vel. Persze ha nem működne akkor rendszergazdaként futtassuk. Ezután pedig kapcsoljuk ki a telefont. Nyomjuk a hangerő fel gombot és csatlakoztassuk a számítógéphez. Ekkor be kell jönnie a Download mode-nak. A megnyílt programban a "Select type"-hoz állítsuk be a "CDMA"-t, a "PhoneMode"-hoz állítsuk be a "DIAG"-ot, tegyük be a KDZ fájlt, majd nyomjunk a normal, vagy a cse flash gombra. A normal flash-nél minden telepített programunk megmarad, a cse flash-nél viszont minden törlődik a telefonról olyan lesz mint mikor megvettük, azaz nem kell utána HardReset-et nyomnunk.
Nyomjunk a start gombra.
Ezután megjelenik az ország és nyelvválasztó ablak. Először nyomjunk a "Clear phone software update registry" gombra, a "Country" ablakot állítsuk át "different countryra", a "Language" ablakban pedig állítsuk be a "Hungarian"-t és nyomjunk az "ok" gombra.
És megvárjuk, amíg települ az új szoftverünk. Ha a Normal Flash-t választottuk, akkor ajánlott egy HardReset-et nyomnunk.
-
tirszin
senior tag
-
ződ
újonc
Sziasztok!
Márciusban vettem egy ilyen telefont. Egy hónapig tudtam neki igazán örülni. Azóta minden nap újra kell indítanom ha használni akarom. A vodá-nál vettem ők kb annyit foglalkoztak vele hogy frissítették a szoftvert. Kb 1 nap után úgy belassul, hogy használhatatlan. Telefonálni nem lehet mert nem tárcsáz. Üzenetet nem lehet írni mert nem jön fel a billentyűzet. A következő figyelmezetéseket írja ki, ha telefonálni akarom vagy csak egy progit elindítani.
"Csak vészhívás" "com.android.phone folyamat nem válaszol. Kívánja bezárni?" Van mobilnet erre kiírja alul hogy "Hálózati hiba. Ellenőrizze a hálózati kapcsolatot, majd próbálja újra." és ez nem is tűnt el csak hard resettel. "A telefon tevékenység nem válaszol. Be szeretné zárni?" "system folyamat nem válaszol. Kívánja bezárni?" "Rendszer UI nem felel. Bezárja most?"
Szeretném a telefont, de nagyon idegesít, hogy előre gondolkozzak, hogy kb mikor is indítottam újra és ha akarom használni előtte újra indítsam e.
A vodához amikor visszaviszem a hibaüzenetekkel nem foglalkoznak. Csinálnak egy frissítést 2 vagy 3 hétig aztán kész (szerintük). Hazahozom 4-5 nap és kezdi újra. Azt észre vettem, hogy ha mobilnetet használm nagyon felmelegszik és akkor hamarabb jön elő a lassulás.
Megköszönném ha valaki tudna segíteni. -
Wucky
senior tag
válasz
vadászcsiga #66757 üzenetére
Miért nézed a másikat hülyének? Az 5.0.2-ről nem tudtam. 5.0.1 volt a telómon.
-
[lAyCsI]
addikt
Urak,
véletlenül töröltem az óra widget-et, és szeretném visszaállítani.
találtam egy oldalt ahol fent vannak a gyári alkalmazások, letöltöttem, igaz az .odex file-t valamiért nem találom a gépemen...
ES file explorerben, adtam RW jogot /system-re, de mégsem sikerül a telepítés...
gyanítom az .odex file is kellene hozzá, vagy valamit kihagytamköszönöm!
-
Quqesz
nagyúr
A 6.0-ról annyit, hogy a G4-re is csak lengyelbe és koreába jött ki.....szóval ha lesz is G2-re az nem most lesz....
-
kszthly
senior tag
válasz
tirszin #66761 üzenetére
Gyári 5.1 sincs, meglepő lenne a 6.
CM-en esetleg valaki próbálta a Snapdragon Camera-t? Ez szerintem több, mint egy kamera app. Az első metódus szerint működik a telepítés. Ha lesz egy kis időm, kipróbálom.
-
tirszin
senior tag
válasz
kristof_ #66753 üzenetére
Egyetértek, majdnem mindegy, hogy lesz-e gyári Android 6 erre a telefonra vagy nem. Már az 5.02 is olyan, ha valaki használta előtte a 4-et vagy egy cm romot, érezni fogja, hogy ez nem jól elkészített, nem optimalizált, kb. csak összecsapták. Már nem erre a hardverre koncentráltak az LG-nél és a következő kiadással még inkább így lenne.
És ez is a baj ezzel a telefonnal. Hiába a még mindig top hardver, sokan kénytelenek lecserélni, mert a gyári Lolli nem az igazi, a nem gyári alapú főzött, pedig kamera téren nem hozza, amit tudna a benne lévő szenzor.
Szóval 4-es android fölött a G2 már sehogy sem az igazi.
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
technoboy19 #66755 üzenetére
mivel nincs OTG-m (eddig nem éreztem szükségét) felmásolom a belső memóriára a ZIP-et,
aztán TWRP-ből install -
Quqesz
nagyúr
most nézem a firmware listán van v30f vodára!
-
snow2014
aktív tag
válasz
technoboy19 #66755 üzenetére
nem ertelek, mit szeretnel telepiteni ?
-
snow2014
aktív tag
most kiprobaltam a swift keyboardot. minden megjelenik de hiaba valasztom ki a magyar nyelvet akkor sem sincs ekezet
-
snow2014
aktív tag
nem vagy bunko de szerintem se adjak ki.....fozott tuti lesz de hogy gyari ?! igaz, talan 1 napot volt fent gyari rom mikor megvettem a telot azotacsak fozott van rajta es nagyon nem banom !! immar tobb mint 1 eve.....most is a cloudy g2 2.2 van rajta. igaz kivancsi vagyok mivel tudna tobbet 6-al de szerintem amit a cloudy tud es teljesit boven megfelel az igenyeimnek. minden remekul mukodik jo az aksi fogyaszta....mi kell ettol tobb............talan 1 nagy bögyös
-
snow2014
aktív tag
ti gondoljatok hogy a mi LG g2-re kiadjak a 6-os androidot ?
-
pcnet
addikt
válasz
randras #66735 üzenetére
Most próbáltam ki, ha rádugod OTG-n a billentyűzetet, az értesítéseknél megjelenik egy "Válasszon billentyűzet kiosztást" felitat. Ha arra rányomsz, akkor megjelenik a "Billentyűzetkiosztások beállítása" és lehet pipálgatni ami kell.
CM 12.1, gondolom más romon is így van, vagy ha nem, akkor a Beállítások/Nyelv és bevitel/Billentyűzet és beviteli módok menüpont alatt állítható csatlakoztatott billentyűzet mellett.
-
válasz
technoboy19 #66743 üzenetére
Ha kijön, azt még meg kell várni.....egy tipp a romokhoz:
1: Használj először gyári romot, nézd meg pár nap után, hogy tetszik e, jó e az üzemidő, gyorsaság , stb.
2: Ha valami nem tetszik benne, akkor gyári rom + root + esetleg xposed és társai, ezekkel kicsit jobban személyre lehet szabni a romot.
3: Ha így sem tetszik, jöhetnek a custom romokDe közben és előtte olvasni, olvasni, olvasni.....
-
technoboy19
tag
sorry, a sok kommentért, de sikerült visszaálltítanom és már a twrp-be is be tudok lépni.
Amúgy gyári romot vagy customot éri meg használni?
Tudtommal nemsokára kijön az Android 6 ezért gondoltam lehet jobb lenne ha gyárilag frissülne le 6-osra...
-
technoboy19
tag
válasz
technoboy19 #66741 üzenetére
leszedtem a supersu-t és már nincs root jogom sem, a twrp-t ha jól értem a hard reset után indulna el.
nekem a hard reset nem is megy. utána elindul a teló és mindig azt írja, h biztonsági módban vagyok -
[lAyCsI]
addikt
válasz
technoboy19 #66737 üzenetére
TWRP alól flashelj egy gyári ZIP-es romot, az minden hekket töröl
-
technoboy19
tag
az a baj, hogy ez már hakkolt teló. próbáltam rá a gyárit visszatenni, de nem engedte.
Mikor toltam neki hard resetet akkor feljött egy teamwin felirat szóval itt már a bootloader is meg lett változtatva.. szeretnék rá gyári szoftvert tenni, de nem nagyon akar összejönnialapból van a romban dorinmax kernel
-
randras
veterán
Helló,
OTG-vel a telefonhoz csatlakoztatott billentyűzet kiosztását valahogy lehet állítani, mert angolnak ismeri fel? Ez nem jó.
-
válasz
technoboy19 #66733 üzenetére
Szia!
Van fent egy gyönyörűen kivitelezett Összefoglaló.
Szerintem mindenképp olvasd át, sok dolgot tanulhatsz belőle a telefonnal kapcsolatban és többek között erre a kérdésedre is ad választ. -
technoboy19
tag
sziasztok!
nemrég vettem a ph-n egy rootolt Lg G2-t.
Nem a gyári room van rajta
5.0.2 Android
Kernel verzió:
3.4.108Szoftver verzió
V30b-Eur-xxSzeretném visszatenni rá a gyári szoftvert ha lehetséges. A telefont nem tudom frissíteni, azt írja ki a frissítéskor a telefon, hogy root gyanús.. :/
Ennek a menetében valaki tudna segíteni?
Rég csináltam már ilyet és annyira nem vagyok benne rutinos.
Köszönöm
András
-
stefi68
addikt
válasz
Den Hadnagy #66731 üzenetére
Először teszteld.
Adj meg neki egy más IMEI-t, aztán majd kiderül mit reagál.
Lehet küld hozzá egy számlát...
Ha meg nem találja, akkor azt mondod bocs ez nem is az, itt a jó.Szerk.: amúgy hirdetésekből annyi imei-t lehet szerezni amennyit csak akarsz (lásd doboz képek)
-
Den Hadnagy
senior tag
Arról kinek mi a véleménye, hogy amennyiben valaki kéri a telefon IMEI számát, mennyire szerencsés megadni?
Konkrétan az utódot (az emlegetett Nexus 6-ot) közvetítő útján vettem az Expansysről, és a kollégáról csak jót olvasok... azonban azt írta, hogy a számlát pdf-ben kapta meg az Expansystől, és mivel sok üzletet bonyolít, küldjem el az IMEI-t, hogy annak alapján elő tudja keresni nekem a számlát.
Kicsit fázom ennek az információnak a megosztásától... mit gondoltok?
Bocsi, tudom, hogy nem szigorúan véve G2 a kérdés tárgya
Csak adok az itt jelenlévők szavára.
-
stefi68
addikt
válasz
fery02 #66725 üzenetére
Én úgy szoktam az ilyeneket bemásolni, hogy az eredetit nem törlöm, hanem átnevezem xxxx.old-ra. Így megmaradnak a jogosultságai.
Ha valami gebasz van pl. bootloop (mint legutóbb is), akkor irány a recovery.
A TWRP fájlkezelővel (de jó az aromafm is) a rosszat törlöm a jót meg visszanevezem. -
mouzrr
őstag
Üdv
a Play store verziója a telefonomon már 6.0.0,és már meg is jelent tegnap az új dizájn. Az előbb megnyitva pedig ismét a régi kinézet fogadott, a verziószám változatlan. Mitől lehet?
-
Köszönjük!
Csak azért nem próbáltam még ki, mert érdekelne még egy dolog vele kapcsolatban.
Szerinted lehetséges-e esetleges inkompatibilitás bármi téren, ha flash-elem ezt egy már viszonylag régebbi nightly-ra (10.23)?
Persze mindenképp csinálnék biztonsági mentést arról a fájlról, de ha netán bootloop lenne, akkor ugye nehézkes lenne visszamásolni eredeti helyéreBocsi, ha ilyen hülye kérdéseim vannak most, de mindenképp szeretnék elkerülni egy esetleges fél napos ROM-olás és újra belakást, mert legközelebb ilyenekre kb december közepén fogok csak jobban ráérni.
-------------------------------------------------------
@sgery: KDZ-vel sokan visszamentek már Lolliról KK-ra, de talán biztonságosabb megoldás, ha root és TWRP felrakása után flash-elsz egy zip-es KK-et.
-
sgery
őstag
válasz
kristof_ #66704 üzenetére
Pedig ott nekem jó tapasztalataim voltak. Nekem 2x volt alaplapcserém és mindkétszer végeztek 2 nap alatt. Sőt, mikor másodjára kértem, hogy cseréljék a hátsó kamera üveget mert karcos (persze azért fizettem is volna) és elfelejtették, elnézést kértek, 5 perc alatt megcsinálták rögtön és ingyen volt mert elfelejtették.
Van valahol leírás, hogy miként tudok kitkat-ra visszaállni? Melyik rom a legjobb hozzá? Telefon+GPS+viber és böngészés amire használom. Másra nemigazán.
-
[lAyCsI]
addikt
Urak,
ha visszatértem stock KK-ra, kigyomláltam a számomra fölös appokat, meg kikapcsoltam az MLT,
ezen kívül érdemes még valamit optimalizálni a telefonon?
köszi! -
sanyika987
aktív tag
válasz
extasymajom #66717 üzenetére
nem
inkább nem tettem fel semmit csak pakolni akartam rá zenét
és ez lett a vége -
extasymajom
aktív tag
válasz
sanyika987 #66716 üzenetére
Ez mar a 30b zip utáni állapot?
-
sanyika987
aktív tag
válasz
sanyika987 #66714 üzenetére
menniybe lehetne igy eladni a g2 met ebben az állapotban?
hibátlan karcmentes kijelző nincs sárgulás -
LilProphet90
senior tag
válasz
sanyika987 #66714 üzenetére
Nekem is ügyeskedett hasonlót pár hete LG logóval, hagytam egy kicsit kikapcsolva és megjavult. Bár akkor download módot meg recoveryt nem próbáltam.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
sanyika987 #66712 üzenetére
Egyet próbálj ki: kb 30 sec ideig nyomda a power gombot és utána próbáld bekapcsolni.
Ez csak tipp.....gyári kábellal dugod gépre? Ha nem segít akkor szervíz. Ha nem is garis kb 2e forintért újrahúzzák ha tudjá(már mind1 mi volt rajta, de azt mond a gyári rom) az lg szervízben. -
Quqesz
nagyúr
válasz
sanyika987 #66710 üzenetére
Download mód? Nem merült le???ha bedugod tölteni mi történik?
-
sanyika987
aktív tag
skacok elárulnátok nekem valamit??
rádugtam gépre a telefonomat zenéket kezdtem rá húzni erre újra indult a telefon lg logonál megállt
se recovery se bootloadmod se semmi pékfaxa
mit lehet kezdeni?
gép nem ismeri fel se win10,win8.1,win7
ötletek?
agyam el alkatrésznek?
vagy mi van ezzel?? -
sanyika987
aktív tag
skacok most egy cm 12.1 van fent mehet rá egyből egy 30b zip?
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
Quqesz #66701 üzenetére
a köv. a szitu:
ha belépek, az Accelometer Z értéke alapból sárga,
ha rábökök a Gyro Cal gombara, elvégzik a kalibrálást és kifehéredik a Z gomb,
ha rábökök az Accel Cal gombra, sajnos az AAT leállt
amúgy bármelyik irányba mozgatom a telót meg sem mozdul a kör...
szal valami nagyon döglött itt sztem
sztem visszarakom DM 20G-s zip-jét, és meglátom életre kel-e,
ha nem, szerviz... -
extasymajom
aktív tag
válasz
ShadowK #66684 üzenetére
Nálam úgy van beállítva, hogy a wifi folyamatosan be van kapcsolva és ahol érzékel jelet ott azt használja, ahol nem vagy nagyon gyenge ott átvált automatikusan mobilnetre. Ilyenkor nincs vita, ha nincs wifi és kell a net akkor kénytelen vagy mobilnetet használni. Pl: navigációhoz ott a Navigon, nem használ mobilinternetet egy kicsit sem.
Minden másra ott a mastercard
-
Quqesz
nagyúr
válasz
[lAyCsI] #66695 üzenetére
Nincs mit! Nálam a voda v30d van fent(vannak bugok). A motion tesztnek az a lényege,hogy a képen megjelenő instrukciók alapján forgatod és ha mind a 3 sor(amiben pörögnek az adatok) elkékül,majd auto kilép a menüböl. Ha be van akadva az első sor nem kékül el és neked kell kilépni. Nézd meg nincsen-e frissebb rom gyárilag rá(ajálott lg mobile support tools az lg oldaláról), az lehet segít. Első körben én csinálnék egy visszaállítást,majd ha beakad teszteld pár napig nem áll-e vissza magától,ha nem vagy váltakozva újraindítás kell neki. Az a baj 100%-ban nem tudom megmondani nálam mi rázta helyre,de volt itt többeknél,hogy a tunein pl lefagyasztotta,meg ha pl mobilneten elindítottam az időképet és nem vártam meg a teljes frissítést,akkor fagyizott a forgatás. Volt hogy bedugtam tölteni és működni kezdett az elforgatás....szóval erre varrjon vki gombot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest