Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Úgy döntöttem váltok egy G4 telefonra, nagyon szerettem a G2-őt, imádtam, de össze gyűjtöttem egy jó állapotú G4-re, és ma megyek érte. Nagyon köszönöm nektek a sok segítséget, amit kaptam tőletek az évek folyamán, és hogy elviseltetek, segítettetek. Nem foglak elfelejteni titeket, szívembe ott lesz a G2 csoport, és a teló is örökre. Köszönöm nektek, azért néha benézek ide mivan mik vannak miket írtok, de már ritkábban.
Legyetek jók!
Sziasztok.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Balathruin #74702 üzenetére
na ne...a legjobb ár érték tudás arányban és nagyon jól néz ki..ezt ugye nem mondod komolyan..párom imádja, de kezd totál kiakadni rajta emiatt, már majdnem odaverte földhöz de meg is értem..én is kezdek kilenni...ugye nem...nehogy már tipushiba legyen..mert totál kiborulok..mit tudunk tenni mint megoldás..?(OFF)(/OFF)
-
Feri1977
senior tag
...sziasztok..segítsetek kérlek..lehet viber fórumba kéne írni, de itt akarom. Van egy g2 telóm, páromnak lg l65-je volt 2 évig elég gyenge teló, le is cseréltük nemrég és itt a lényeg. Az én g2-őm és ő lg65-jével a viber kifogástalan volt wifin a beszélgetésünk órákon át akár, erre most lecserélte egy huawei p8 lite-ra a telenornál, mert ár érték tudás arányban ez volt a legjobb! És azóta agyvérzést kapunk mindketten! Semmi paraméter nem változott routereinkben stb. csak az ő telefonja, és mikor hívjuk egymást, gyenge a jel, foszlányokat hallunk egymásból, alig halljuk a másikat összevissza hangosodik nem érteni a másikat stb. agyvérzés!!! Ez most a huawei miatt van, szarabb neki a wifi vevője mint az lg l65-é volt lehet? Vagy a viber szórakozik vagy mi van már
-
Feri1977
senior tag
válasz
Sterilzona #74266 üzenetére
1. Értem. azért 8 órán át nyomkodni..még enyém se bírná azért az sok, simán alig bírná nálam is ennyi óra nyomkodással akár 1 napig sem. 2. Hétvégét nálam sem bírja, azaz 2 napot sehogy, 1 nap mondom max. de azt is úgy, ha olyan 4-5 órát nyomkodom. 3. Nincs mindenkinek messengerje sőt..most mondom nekem, páromnak, de barátaimnak sincs, sorban törlik az emberek mert egy hulladék, és hidd el az meríti főleg a telefont. A chrome-ot használtam én is sokáig facebook/üzenetek írására, de amióta nem lehet már ott sem üzenetet olvasni, így opera normál böngészőt használok mindenre, tökéletes, van olyan jó mint a chrome. De más is írjon, ez csak az én véleményem mindenről.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Sterilzona #74264 üzenetére
1. Lehet cserélni. 2. Mennyi most az üzemidőd, nekem alig 1 nap ha nyomkodom sokat sőt..3. A messenger az egy hulladék, fent sincs nálam, párom és barátaim is utálják, lassítja telefont aksi merül mint állat tőle stb. meg úgy szar ahogy van. Normál Opera böngészőt használunk (nem a minit) facebookozásra meg üzenetek írására és olvasására, tökéletes.
-
Feri1977
senior tag
Nagyon leakartam cserélni a telefont, mert már 3 éves, pedig imádom, csak hát az újdonság varázsa..meg kicsit legyen jobb újabb stb. találtam is ugye 3-4 alternatívát, de nem nagyon van pénzem még használtan se rá. Így úgy döntöttem, bele kéne fognom a fejlesztésébe. Mit lehet kihozni belőle, hogy tudnám felrakni mondjuk a 6-ost, vagy 7-es rendszert rá, mert az még kevesebbet fogyaszt aksi szempontjából meg újabb, de inkább az aksi miatt+működik rajta normálisan minden a telefonban, mindkettőn, segítsetek ezekben kérlek. Köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
válasz
norbert1998 #74167 üzenetére
Nekem a több belső ram, bővíthetőség, meg nagyobb előlapi kamera stb. stb. is számít azért amivel többek már ezek mint a g2, a z2 amúgy meg a honor 6 kicsit később jött ki, az x cam meg mostani, meg hát nem minden telefonban van snapdragon chipset, az lg x camba mediatek van meg mali gpu, de 8 magos, és simán veri a g2-ben lévő 4 magos snapdragont. De viszont azért amit mondasz valahol igan..megfontolom amit mondtál! Köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
Néztem telefonokat ami nem annyira drága, és már leváltaná ezt valamilyen téren, pedig imádom a g2-őt, csak ha mégis..sony xperia z2 használtan, honor 6 használtan, lg x cam (mostani típus a g2 tudása kb. meg egy kicsit egy két dologal már több bővíteni lehet stb. csak új teló már ugye stb. ), nagyjából ezek amire még lenne pénz. Valahogy nincs kedvem megválni tőle, de már 3 éves, azt mégiscsak gondolkozom rajta, vagy marad még jó darabig ez a kettő opció van.
-
Feri1977
senior tag
válasz
norbert1998 #74112 üzenetére
MIt értesz "1+1" alatt (one plus one-t?), mert én is imádom a telefonom, és nagyon nincs ami válthatná, max. a honor 6, sony xperia z2, egy one plus one, ezek amik jobbak már az olcsóbb kategóriában használtan.
-
Feri1977
senior tag
Na épp ezért nem akarok semmiféle fóliát..! Van ez a DISPLEX Touch Screen Sealer, láttam videót is róla, na ezt ha megveszem eltünteti tényleg szerintetek a karcokat?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Már nagyon unom, hogy állandóan karcok, vagy hajszálkarcok megjelennek a telefon kijelzőjén újra és újra. Már harmadszor cseréltetem a kijelzőt ezek miatt, mert nagyon zavartak a karcok olyan szinten voltak rajta, pedig vigyázok rá nagyon zsebbe is akárhova teszem figyelek rá stb. lényeg nem akarok védőfóliát mert az hülyén néz ki rajta, meg veszít is így színéből a készülék stb. de most már új kijelzőt sem akarok beletenni, mit lehet vele csinálni? Láttam hajszálkarc stb. karc eltüntető készletet lcd-kre van meg telefonokra kifejezetten, ezek mennyire okésak? 2900 ft körül vannak.
-
Feri1977
senior tag
válasz
stefi68 #72073 üzenetére
Nincs olyan tokban, se fólia rajta, gumi tokban van maga a telefon de az nem érinti az elejét ugye, a kijelző gyári használt, de attól még nem kéne annak a kör alakú kopásfoltnak lennie halványan a kijelzőn, ami fogalmam sincs mi lehet+ezt nem lehet valahogy onnan eltüntetni? Mert látszik böngészésnél halványan stb. :-/
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés. Volt kijelző csere a telefonomban ugye, láttatok már olyat, hogy a kijelző amikor nem világít, jobb oldalt van egy kis kör, mintha egy alátét nyomta volna meg, ott kicsit kopott is kör alakban a kijelző, ez látszik böngészésnél is stb. sajnos, mitől lehet ez?
-
Feri1977
senior tag
válasz
#99499520 #72060 üzenetére
Hát akkor ezért látom szebbnek itt a színeket.. Meg ez nem fog repedni törni olyan könnyen akkor.. Amit írsz aksit értelek de én úgy tudom a régi fajta akkumulátorok voltak csepp feltoltesuek a lítium ionosak már nem azok+több helyen pont azt írják ne hagyjuk rajta töltön ha feltolt mert 98 és 100 százalék közt állandóan mozog a feszültség benne és ezáltal használodik..a többit értem igen meddig szabad meríteni és hogy töltsük okés
-
Feri1977
senior tag
válasz
#99499520 #72058 üzenetére
Uh hát értelek.. Akkor magyarul nekem az volt mert napfényben raszter csíkos volt...? +akkor azért tört be a sarka ilyen könnyen egy fél méteres leejtestol... Meg igen a színek is mintha gyengébbek lettek volna azon mint most ezen a gyárin.. És akkor ez kevesebbet fog fogyasztani...jok gondolom mindezeket akkor?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok egy kérdés. Az után gyártott kijelzo szerintetek többet fogyaszt mint a gyári?
-
Feri1977
senior tag
Csak hogy tudjátok, én annyira imádom a telefonom, hogy azt le sem tudom írni. 3 éve megvan, akkumulátort kellett már benne cserélni, de nem sokkal több az üzemideje, 1 nap ha nyomodom sokat, de ez sem érdekel, a lényeg, rengeteg telefont hoztak ki havonta, tonnaszámra tolják ki a csicsapicsa ilyen meg olyan tudású telefonokat, és annyira hidegen hagynak hogy nem igaz. Nincs az az alkalmazás, és játék, ami ne menne el ezen. Egyszerűen nem kell jobb, max. a kamera lehetne picit jobb vagy kinézete picit vékonyabb stb. de nincs amiért leváltanám, ha mégis, akkor egy g4 vagy egy samsung s6, htc meg huawei telefonokat is néztem, de mindegyik valamin elvérzett nálam, meg hibákat írnak róla stb. Nagyon remélem, jó darabig még meglesz ez a teló, mert ha most bedöglene, ugyanilyet vennék, mert sok pénzem nincs általában ha bedöglik a teló, max. 45 ezer. És ebben az árban ez tudja a legtöbbet.
-
Feri1977
senior tag
válasz
F-ECT$ #71991 üzenetére
Értelek, amúgy én úgy tudom. hogy a g2 párja valahol a g4 és a g5 között van tudásilagm, de a g5-ös szintjét nem éri el. Nekem a g2 3 éve van meg. Volt már aksi csere és kijelző csere is benne sajnos, de még pár évig remélem kiszolgál. G4-re majd soha napján érdemes váltani?
-
Feri1977
senior tag
6-os android nem is jön rá már akkor gyerekek?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Doky586 #71773 üzenetére
Kulcs csomó és pénz mellé nem teszem soha, inkább a homok vagy farmer zseb ha új a farmer az okozhat karcot rajta, kulcs ilyesmi nem úgy hallotta, de oké akkor rajta hagyom..+A raszter vagy rácsos dolog napfényben mit jelenthet? Hogy utángyártott, vagy később készült kijelzős?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Tudom mezei kérdés, de ki mit gondol róla, van a telefonomon fólia így vettem, na már most szerintem ezáltal a színek nem annyira szépek stb. barátomnak is ilyen tellefonja van, és ugyanolyan fényerőn ugyanolyan háttérrel megnézve szebb neki a kijelzőn a kép, neki nincs fólia rajta. Szerintetek leszedjem a fóliát, mert úgy mégiscsak természetesebb a telefon, és szebbek lesznek a színek is. Más is tapasztalt szín élénkséget? +Fényben ilyen érdekes raszter vagy rácspontokat látok a kijelzőn, ez normális? Lehet nem eredeti a kijelző, vagy ez később gyártott vagy mi.
-
Feri1977
senior tag
válasz
goblin1983 #70903 üzenetére
..na igen..kérdés, hogy az alap igo is kell e hozzá, gondolom nyílván igen..mert felraktam, és bejött simán a frissített térkép azt jónapot, de nem a teljes szerintem. Ráadásul írják se gps se net nem kell hozzá, a nagy túrót nem, kiírja no gps meg aztán netér is kiabál..most akkor mivan?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdés. A "sárgulás" hogy látható a kijelzőn és hogy, mert nem tudom e nálam az van e, azaz fent balról jobbra egy vékony fehérebb vonal féle van sávban, de csak bizonyos háttereknél látszik, most fekete-színes olyan hátteret tettem rá, ami miatt ez fent nem látszik és jól is néz ki mellette, lényeg ez a sárgulás, hogy nyílvánul meg, szó szerint sárga, és ez lehet balról jobbra fent, egy olyan 3 mm vastag sávban?
-
Feri1977
senior tag
Bocsánat, hogy ennyire pánikszerűen írtam, hogy könyörgöm stb. de az ember rohadtul megijed ilyenkor, mert egymillió dolga van rajta és nem tud újjat venni+hívni se stb.
-
Feri1977
senior tag
Ez hülye ez a telefon!! Rádugtam töltésre és így sikerült kikapcsolnom amit odáig nem sikerült! és most bekapcsol újrainditottam pofám leszakad mit csinál ez a telefon most már.
-
Feri1977
senior tag
Segítsetek könyörgöm!!! nagy baj van!!! Újra inditottam a telefont és nincs bootlop meg semmi, de az lg logónál megáll és nem megy tovább mit csináljak??? bekapcsol de az lg logónál megáll és nem megy tovább, még a hang se jött be ami szokott ugye ilyenkor, csak lg felirat van segítsetek!!!!!!!!! :-(((((((((((((((((((((((
-
Feri1977
senior tag
5 óra SOT. 45 százalékos fényerő mellett. Csak a net volt bekapcsolva más nem. Gáz?
-
Feri1977
senior tag
Most is netezek és 50 százalékos fényerő mellett percenként 1 százalékot esik! Az akkumulátor teljesen uj és biztos forrásból való! Kezd elegem lenni..
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Konkrétan nem rinyálás sírás stb. ez, és köszönöm amikben segítettetek, kipróbáltam, de nem volt változás, egyedül a kernel cserét nem, mert azt nem mertem nem tudom hogy kell és mire melyikkel stb. Lényeg, szerintem az nem normális, hogy van egy újj akkumulátor amit vettem bele, se facebook se messenger se zedge se semmi játék stb. ami zabálná az aksit nincs. Rootoltam is a telót, és a gyári hulladékokat is újságos stb. leszedtem. És a fényerő is 50 százalékon van általában. Lényeg egyedül 3g vagy wifin van a telefon egész nap, se gps se szinkonizálás se semmi felesleges baromság, és netezek vele mire beérek munkahelyre, és ez olyan 1 és negyed óra, és ezalatt 87 százalékos lesz az aksi, azaz 1 és negyed óra út alatt 87 százalékra megy le full teltöltésről. Nálatok is ilyen gyorsan merül? +Milyen kernelt és hogy cseréljek és érdemes e?
-
Feri1977
senior tag
Nektek a SOT mennyi nagyjából, én már mindent megpróbáltam, újj akku van benne, semmi felesleges gyári hulladék program mert mind töröltem+semmi facebook, messenger, vagy zedge vagy időjárás widget ami zabálna (gyárit hagytam volt köpönyeg, időkép stb. de zabált), és így is 1 nap alatt totál átlagos használat mellett lemerül. Kb. 3-4 óra net, és pár telefon hívás azt ennyi volt, se gps se semmi baromság nincs bekapcsolva, csak a 3g vagy wifi egész nap, de mondom 3-4 óra max. amikor netezek, reggel fél 7-kor töltőről le, este 8-kor meg már kiakar kapcsolni, azaz az nálatok is alap esetben eddíg bírja? (lolli van fent), vagy mennyi az SOT idő nálatok.
-
Feri1977
senior tag
pffff...facebook, meg messenger nincs, utálom őket, mindent bőngészőtől intézek chrome alatt, viszont viber van, de idág nem csinálta ezt, lehet az idióta google bővített tényleg valamit a szolgáltatásain..? viber, zedge, shazam van fent kb. meg nrg player, zseblámpa és időjárás widget azt ennyi, semmi extra.
-
Feri1977
senior tag
...csak tudnám 45 százalék alatt miért merül gyorsabban..netezek, azt percenként 44, 43, 42, 41, 40..pffff pedig új aksi, és 45-ig tök jól bírta :-/
-
Feri1977
senior tag
válasz
morneo.it #70677 üzenetére
....pedig most cseréltettem benne akkumulátort...és 100-ról mondjuk 45 százalékig lassan merül, nagyon örül neki az ember meg minden, aztán ahogy netezik tovább vagy bármi, rohamosan potyognak a százalékok..pedig már kirootoltam, és leszedtem a sok gyári hulladékot..(google újságok, filmek, voice akármi stb.)
-
Feri1977
senior tag
Te jó ég...azt meg hogy...ilyen használat mellett 1 napot se bírna..! Nekem úgy általában megy a net bekapcsolva végig, más nem, és sokat netezek mondjuk a nap feléig, aztán egyre kevesebbet, de észrevettem, hogy 45 százalék alatt sokkal gyorsabban merül, mint odáig 100 %-ról, ez miért lehet?
-
Feri1977
senior tag
válasz
zozi8005 #70658 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a kimerítő és korrekt választ, sokat segítettél vele! Akkor már csak ez a kérdésem van amit írtam fentebb: Utolsó kérdésem, nektek átlagban mindenféle hekkelés romok meg csicsa nélkül a gyári lollival meddíg bírja átlagos használattal a telefon, ha net be van kapcsolva nekem szinte egész nap, és netezgetek vele néha, estére simán lemerül. Azaz 1 napot is alíg bír ki, ha mondjuk 4 órát netezek vele folyamatosan 50 százalékos fényerő mellett mondjuk.
-
Feri1977
senior tag
Idáig 2 kérdést tettem fel, egyikre sem jött válasz, pedig nem kérdeztem nagy dolgokat. Utolsó kérdésem, nektek átlagban mindenféle hekkelés romok meg csicsa nélkül a gyári lollival meddíg bírja átlagos használattal a telefon, ha net be van kapcsolva nekem szinte egész nap, és netezgetek vele néha, estére simán lemerül. Azaz 1 napot is alíg bír ki, ha mondjuk 4 órát netezek vele folyamatosan 50 százalékos fényerő mellett mondjuk.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Egy utángyártott a kijelző az mennyiben rosszabb mint az eredeti? Hamarabb tönkre megy, vagy mások a színek stb.?
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne. Most cseréltettem aksit a telefonban, egy nagyon rendes srác által, aki kijelzőt is tud cserélni, és teljesen megbízom benne. Miközben cserélte benne aksit, mondta, hogy lehet utángyártott a kijelző, de nem biztos. Annyi lenne a kérdésem, hogy szerintetek ha utángyártott, akkor az mennyiben rosszabb mint az eredeti? Mert előző telefonom is ilyen volt csak bedöglött sajnos, de nem látok különbséget, abban eredeti volt a kijelző annyit tudok. Azaz ha mégis utángyártott lenne a mostaniban lévő, az nagy gond? Hamarabb tönkre megy, vagy mások a színek stb.( ilyet mondom nem tapasztaltam de lehet később előjön nem értek hozzá)?
-
Feri1977
senior tag
Kingrootal csinálam a rootolást, de a végén kiírja root failed, mással nem tudom kirootolni? Ez egy 18 megás program install méretben, már előző telefonomnál próbálkoztam mással de nem emlékszem a nevére, úgy emlékszem ezzel a kingrootal ment, mivel rootoljam ki, van másik amit tudtok? Lolli van rajta, köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
válasz
laskr99 #70632 üzenetére
..rendben..köszönöm...már csak egy kérdés, a kingrootala csinálom a rootolást, de a végén kiírja root failed, mással nem tudom kirootolni? Ez egy 18 megás program install méretben, már előző telefonomnál próbálkoztam mással de nem emlékszem a nevére, úgy emlékszem ezzel a kingrootal ment, mivel rootoljam ki, van másik amit tudtok? Lolli van rajta, köszönöm!
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy másnál is potyognak az aksi százalékok lefelé, amikor netezel? Most vettem egyet használtan, mert a régi teljesen bedöglött, ugyanilyenem volt előtte is, de ott mire beértem munkahelyen 85 százalékon volt netezésnél, itt meg már 70 mire beértem, annyira merül. Lehet ez attól is, mert az előzőnél az összes gyári hulladékot leszedtem rootolás után anno, és az zabálja most aksit a sok gyári hulladék? Azaz google újságok filmek stb?
-
Feri1977
senior tag
...fentebb kaptam már tanácsot, hogy hátha a kijelző+üveg vagy mi összenyomódott kicsit és azért ír dupla betűt egy két betűnél meg rosszul érzékel néha képernyőn ikont...tettem rá újra romot...de ugyanaz sajnos..:-/ utána próbálgattam feszítgetni telefont hátrafelé meg befelé, vigyázva persze e törjem el, és iszonyat boldog voltam, amikor ezek után végre pontosan írt és működött stb. de negyed óra múlva megint vissza ált, és hülyeségeket csinál..azaz kijelző csere lesz, az menyibe kerül ennél a telefonnál? :-/
-
Feri1977
senior tag
válasz
akooos #70498 üzenetére
Nem esett le, és nem billeg pofával lefelé most néztem meg...de az érintője ahogy írtam baj van vele, j betűre két mellette lévő betűt egymás után leüti, meg az n betűnél is, meg egy két ikon is nagyon nehezen indul el ha elindítom, most mit csináljak teljesen kivagyok, kijelző csere vagy mi lesz vele? :-((((
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Egy nagy gondom lenne, már nagyon kész vagyok a sírógörcs kerülget, a telefonom ma úgy gondolta, hogy a j betűre duplán ír 2 betűt meg az n betűre is, meg a képernyő közepén is ha indítanék valamit nem akar indulni csak néha, azaz valami nagy gáz van vele és már totál kivagyok. Csináltam gyári visszaállítást, de ugyanúgy ha írok két betűt ír le egymás után, most mit csináljak, teljesen elvagyok kereseredve, nincs már rá garancia, mit csináljak vele, mennyibe kerül ez és hol tudom megjavítani vagy mi van most vele?
-
Feri1977
senior tag
Most nézem LOL a htc one m8 árát, 120-150 ezer forint, és nem jobb ennél amit 80 ezerért árulnak újonnan! A procija ugyanilyen gyors csak 801-es, az előlapi kamerája gyengébb, a hátlapi jobb, az aksija gyengébb, a mienké erősebb, nem is értem mi kerül azon 120-150-be, mikor nem jobb a g2-nél! Meg a kijelzője csak 5"-is ennek meg 5,2"
-
Feri1977
senior tag
Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt minden G2 tulajnak! És köszönöm a sok segítséget, mégha néha fárasztó is voltam! Köszönöm nektek!
-
Feri1977
senior tag
Egy krédés. Hogy lehet képet csinálni, melyik gombokkal és hogy a telefonon? Tudjátok lefényképezni magát.
-
Feri1977
senior tag
NA jó most lett elegem, itt akarácsony és teljesen tönkre teszi a telefon az egészet, befrissítette végre a telefon lollira a pc suiteval, de nincs alul menü, mindent tudok indítani, de nincse virtuáls menü alul, amivel tudok navigálni! mit csináljak?!
On screen phone leált állandóan ezt írja és nincs virtuális billentyüzetem!
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés, olyankor mi van, ha a pc suite frissít, azaz épp tölti le a lollit, de 59 százaléknál áll már vagy fél órája?
-
Feri1977
senior tag
Vajon miért nem jön be a download mode? hangerő fel és usb kábelt rádugtam, lehet, hogy valami olyan kitkat verziót raktam fel ami miatt nem jön be? Hangerő fel és usb kábelt rádugom, utána lg logó és tölteni kezdi a telefont, nincs download mode, hogyhogy?
-
Feri1977
senior tag
Ráadásul most nem jön be a download mod amióta kitkat van, hangerő felt nyomom és rárakom usb kábelt de nem jönbe a download mod.
-
Feri1977
senior tag
..értem és köszönöm..akkor megkérhetnélek titeket, hogy egy olyan linket adjatok, ahonnan a lolli magyar legjobb verzióját le tudom tölteni? Csak mert az összefoglalóban még a régi 5.-ás van, és azóta 5.02-es van már, vagy lehet nem érte hozzá, de kellene egy jó lolli magyar verzió, egy linket küldjetek kérlek, melyik a legjobb köszönöm nagyon!
-
Feri1977
senior tag
Köszönöm mindenkinek, most már tudom mit kell csinálni!
Egy kérdés már csak, rootolásnál volt gy program valami kingoroot, vagy kingroot, amivel és csakis ezzel lehetett roolni a lollit, mi volt a pontos neve nem tudjátok?
-
Feri1977
senior tag
Értem, és ez nem jó esetleg? :
Hungary OPEN 16GB KitKat D80220B.kdz
-
Feri1977
senior tag
Van dowload mode firmware update felírat fent ha ez az, 0 százalékot ír alul, nem értek jobban hozzá, lényeg van download mode, beléptem, de amikor a kdz flast elindítom azt írja, nem találja a telefont, csatlakoztassam a géphez, nem látja a gép, a kdz flash program :-((( Nem látja az lg flash tol a telefont, beadom neki kdz fájlt és kéri hogy csatlakoztassam a géphez, nem ismeri fel a program, azt írja nincs csatlakoztatva! :-(((((((((((
-
Feri1977
senior tag
Kérlek segítsetek! A factory reset se segített, csak lg logó van és nem megy tovább, próbáltam kzd flash-el és gyári rommal, de nem ismeri fel a szoftver mert gondolom nem érzékeli, kírja csatlakoztassam a telefont, mikor rajta van az usb kábelen, csak lg logó van mi csináljak??!
-
Feri1977
senior tag
Segítsetek kérlek nagy bajban vagyok! Frissült a super su a telefonomon, és azóta semmit nem csinál, bejön az lg logó és a led világot zöld kéken, és semmit nem csinál, nem indul be a telefon, csak az lg logó van rajta, megőrülök, így karácsony előtt, hogy nem megy, kérlek segítsetek mit csináljak? Lg logó van a képernyőn és nem megy tovább!
Csináltam factory resetet de nem megy a telefon még mindíg az lg logó van csak! :-(((((((((((((((((
-
Feri1977
senior tag
válasz
alex devil #67983 üzenetére
Ha nem vetted volna észre, pont azt írtam, hogy mindenben tökéletesen kiszolgál a g2, minden játék megy rajta, nem akad semmi rajta, amire kell mindent tud, nem értem már a g3, g4, g5-öt hogy minek.
-
Feri1977
senior tag
Most olvastam, jön a G5 jövő tavasszal. Minek..? Mikor a g2-őn minden elmegy csodálatosan? Már a g4 is túlzás mindenben. 820-as chip meg 21 megapixeles kamera..már nem tudnak jó dolgukban mit belerakni a gyártók. Ami ebben van 800-as chip meg grafikus proci meg 13 mgapixeles kamera, untíg elég mindenre. 5.6-os kijelzővel quad hd, minek?! Ezt az 5.2-est is alug tudja átérni egy kézzel az ember, és pont elég méretre.
-
Feri1977
senior tag
Egy mezei kérdés, hányan váltottatok idáig vissza a jó kis stabil kitkatre? Mert ez a lolli nekem annyi újdonságot nem hozott, és a kitkatben több az akku idő is meg a gps is jobban érzékeli a helyiértékeket.
+Jön ki rá a 6.0-ás rendszer egyáltalán? Vagy nem kapjuk meg jövő tavasszal.
-
Feri1977
senior tag
válasz
fery02 #67937 üzenetére
Köszönöm. Azt se értem, most vettem idáig nem is tudtam észre, amit itt írtatok, hogy hátul is értesít a led, ha van valami, minek, csak az aksit fogyasztja, ki az az idióta aki fejjel lefelé rak le egy telefont?
A jack dugó problémám meg igenis adott, akárhány telefont látok utcán, mindenkién fent van itt meg alul, ez által amikor fogod a telefont zene hallgatás közben, alul lóg a kábel. A régi telefonjaimnál fentről lefelé hozzá tudtam szorítani a kábelt a telefonhoz, itt alulról felfelé nem lehet, mert nem áll kézre+mindíg beakad a kabátba amikor kiakarom venni a zsebéból a fülhallgató kábele, a másiknál fejjel lefelé beraktam zsebembe azt ennyi. És nem fogom fordítva zsebbe rakni, hogy seggébel befelé, mert amikor veszem ki, hozzá érek a kamera takaró plexijéhez és nem akarom megkarcolni, meg fejjel lefelé pont újjra áll a hangerő gomb ha hangosítok vagy halkítok, tervezési idiótaság és kész az alsó jack dugó kábel.
-
Feri1977
senior tag
Tegnap vettem fel vele full hd-ban. Amikor fényképezővel vettem fel, ott is mp4-be vett fel, de le tudtam tömöríteni mondjuk egy 3 gigás felvételt 200 megabájtra divx converterrel! Itt felefonon a 3 gigabájtos felvétel ami szintén mp4-ben van, semmit nem tömörít rajta szinte a program amivel tömöríteném, milyen mp4 ez..? mert túl sok helyet foglal, összejött vagy 20 gigabájtnyi felvétel, amikro fényképezővel csináltam ugyanígy mp4-be nyomta le mondom, de pár száz megabájtokra le tudtam őket tömöríteni, itt meg szinte majdnem ugyanaz a mérete konvertálás után is WTF?
-
Feri1977
senior tag
Születésnapot kell megörökítenem, ezzel fogom csinálni a videót, mire állítsam a full hd-t, 30 vagy 60 fps-re? Eladtam a nikon l27-es 16 megapixeles fényképezőm, mert mostantól ezzel fogok csak fényképezni meg videót csinálni. Már ki is találtam, hogy támasztom ki, volt tölthetős elemekhez ilyen vartás töltőm, na annak a dugó villái közé pont betudom szorítani zsebkendővel a telefont, és veszi fel az eseményt ahogy bejön apám a szobába és felköszöntjük, azaz ezzel támasztom majd meg, de kérdés, hogy 30 vagy 60 fps legyen a beállítás, jobb a 60 gondolom.
-
Feri1977
senior tag
válasz
r3dwo0d #67803 üzenetére
Amikor tetején volt előzőnél a jack kábel, fent megtudtam kicsit összegyűrve a kábelt hátul a teleton mögött fogni lefelé, itt meg alulról felfelé nem tudom a telefon mögött a kábelt megtámasztani hanem lóg, lényeg ez hülye helyen van szerintem a tetején jobb lett volna. A fényképező meg nektek szép képeket csinál, megvagytok vele elégedve?
-
Feri1977
senior tag
...igen tudom sok gondom volt, akkumulátor problémák, kicseréltettem újra, kamera lencse mögötti plexi karcos volt, kicseréltettem azt is mert szeretek fotózni. Most ez a kijelzőn lévő apró hajszálkarcok fenti közép részen, meg egy 1 mm-es mélykarc zavar..de ez se érdekel, mert találtam újabb dolgot. MIvel imádok zenét hallgatni, ezért útközben mindíg nyomom ezerrel, de mondjátok már meg, ki volt az a tervezői szak analfabéta, aki alulra rakta te jó édes istenem a jack dugót és nem felülre mint a többi telónál? Mindenbe bele akad amikor oldalt kihúzom kabát vagy felsőből, meg idétlen fogni, hogy alul lóg vagy 1 méter kábel még, előző telón fent volt, és jobb érzés volt fogni a telót. DE inkább kérdezek egy fontosabbat.
Ti megvagytok elégedve a kamerájával? Mert van egy nikon l27-es fényképezőm, és alig használom amióta az lg-m van, és lehet eladom, szerintetek tudok ezzel is majdnem olyan szépen fotózni, mint egy 16 megapixeles fényképezővel? Tudom hülye kérdés, mert ez csak 13-as, de ha mondjuk 13 megapixeles lenne a fényképezőm, akkor is fel venné vele a versenyt? Mert ma már egyre kevesebben fotóznak fényképezővel, inkább mobillal mindenfelé. Kirándulások stb.-ket fotóznék vele.
-
Feri1977
senior tag
válasz
Zsolto #67764 üzenetére
Hát megőrülök ha ez igaz! De akármilyen nevetséges is, az l90-em is 2 évig volt a farmerom hátsó zsebébe, és nem lett semmi baja, egy karc nem volt rajta, a g2-őmön meg hátsó farmer zsebbe téve, egyből egy mély karc és sok apróbb hajszálkarc lett pfffffff...Felhívtam 2 céget is, egyik a speedshop volt, nem vállalnak polírozást sehol. Házilag meg a diplex nevű pasztával ha rendelnék nem merem, mert egyik ismerősöm már csinált ilyet, és homályos lett ott a kijelző ahol polírozta, vagy ez hülyeség?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Jacksonrodeo #67731 üzenetére
Oké, felhívom őket holnap, a krómkeret nincs lepattogva....csak a rohadt kijelző lett az..apró mikrocsíkok karcok vannak fentebb, meg egy 1 mm-es erősebb bevésődés pfff...pedig csak farmeromban hátul zsebben hordtam, meg kabátban ami szövet kabát, honnan az istenből karcolódott meg? Előtte lg l90-em volt, azt is hordtam farmerban meg mindenben, és semmi baja nem volt!!
-
Feri1977
senior tag
válasz
vadászcsiga #67725 üzenetére
..oké..akkor nem, nyúlok hozzá..de elválallja valamelyik mobilcég, akár a speedshop szerinted/tek a polírozását?
-
Feri1977
senior tag
válasz
Tonimcfish #67727 üzenetére
Sokáig én is azt hittem de az a durva vastag kereső sáv fent nem tetszik, lent meg az idióta nyilak foglalják a helyet. Csakis chrome, tökéletes, gyors, semmi más mobilra! Gépen pont fordítva, pc-n csakis firefox, chrome soha :-)
-
Feri1977
senior tag
És lehet polírpasztával ezt polírozni? Vagy egy mobilcég elválallja ezt?
-
Feri1977
senior tag
válasz
pilóta #67713 üzenetére
Direkt vigyáztam rá, se kulcs se semmi nincs mellette, csak simán a telefon hátul a zsebembe, vagy ha kabátban vagyok akkor abban jobb oldalt, mi az istentől lett karcos, apró karcok vannak meg egy nagyobb 1 mm-es, ez kéész..ennyit a gorilla glass 2-ről..?! El tudom ezeket tüntetni valahogy?
-
Feri1977
senior tag
Egy kérdés, idáig észre se vettem, vagy fogalmam sincs, hogy, de karcos a kijelző egy része fentebb, pedig szilikontokban van, és vigyázok rá zsebemben is hah tartom, másnak is karcos egy két helyen a kijelző? Mert ez rémisztő komolyan, hogy most cseréltem plexit a hátlapi kamera mögött meg aksit, és most kijelzőt is cserélhetek, vagy ez a kis karc ne zavarjon annyira?
-
Feri1977
senior tag
Lg smartcover bocs, az s lemaradt.
-
Feri1977
senior tag
Most már megy...köszönöm!
+Az lg martcover az mi lehet? Mert egy program szerint nagyon zabálja az akkumulátort, ha nem gond törölném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kés topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest