Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
klaya86
őstag
Én már hosszú évek óta használtan veszek telefonokat. Eddig semmi probléma nem volt egyikkel sem. Persze egyik sem üzletből, magánszemélytől mind. Igazából ha levenném a G2ről a foliat (az picit karcos) nem mondanád meg, hogy használt: ) És inkább veszek használtan jó árba 1-másfél éves csúcstelot, mint egy középkategóriás újat. G2 pl 40ezer volt.
-
bwoay
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
hát, ami azt illeti, én biztosan nem vennék telefont basználtan

-
klaya86
őstag
válasz
SirRasor
üzenetére
Én kb 3-4 hete vettem egyet használtan , magánszemélytől és nem bántam meg. Gyors, sosem fagy vagy lassul be bármit csináltam rajta. Kijelzőmérethez képést egy kézzel kezelhető. Az aksi bár másfél éves, még mindig 4-4.5 óra kijelzőidő. A kijelzőm nekem csíkos, tehát remélem a sárgulás is elkerüli. Csak pozítiv véleményem van róla. Illetve annyi, hogy nem lehet bővíteni, ami azért kár, de elvagyok a 10,5 gigán is, ha kell.
-
Viktor89
aktív tag
Sziasztok!
Win 10-re frissítettem,de ha most rádugom a telefont usb kábellel a gépre,csak tölti. Win 7 alatt egyből megjelent új meghajtóként. Gondolom valami driver kellene hozzá,de az összefoglalóban nem találtam.
-
alex devil
senior tag
-
porse
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
A tudatomnak jobb biztos, de a gyári rendszer iszonyú agresszív ramkezelésén is biztos segít. Facebook youtube térkép google app instagram stb. ezek mind elindulnak maguktól feleslegesen, greenify al nem.
-
porse
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Engem azért nyugtat, hogy nem fut pl a facebook 200+ mb al feleslegesen mindig.
Xposed nélkül is működik, én a legújabbat használom 2.9beta2 cloudy n. -
norbert1998
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
Nekem is csíkos kijelzőm van, nem sárgul. S4-et már csak a design miatt sem vennék. A tw, a knock (vagy mifene, ami garit dob el, ha rootolsz, stb). Ez használható gyári rendszerrel is, és van rengeteg gyári alapú is. Multitaskingban tudom, milyenek a samuk. S6-ot ezzel gyári romon vertem. (Hihetetlen, mi? Pedig tényleg. Ennyire terpeszkedik a tw.) Mindkettőre aosp-ot téve már gondolom nem lesz akkora különbség, sőt. Bár tekintve, hogy abban jóval gyengébb a hardver(mármint s4-ben), (amire most kerestem rá), elég nyomós a kérdés: Miért gondolkodsz te azon egyáltalán?

Látom csatlakozol hozzánk

-
SirRasor
addikt
válasz
CartmanLand0
üzenetére
Köszi az infót!
Végül is a G2 nyert; ilyet fogok venni
-
Wucky
senior tag
válasz
desigo
üzenetére
Akkor nekem nagy szerencsém van a telóval. Soha semmi baja nem volt. Most van gondom vele hogy ota-n frissítette és nagyon szar lett a sot. Valamint a cserélt kijelző miatt megrepedt a keret. Azt nem cserélik külön.
De egyéként semmi baja. Most foga örökölni a párom. Csak még nem tudom mit vegyek. G4 or G5 or S7. -
-
SirRasor
addikt
válasz
norbert1998
üzenetére
Nem feltétlen a független csapat a jó. Magamból indulok ki. Nekem egy S3-am van és egy FOS. Nagyon sokat optimalizáltam rajta, hogy egy használható telefon váljon belőle, de senkinek se ajánlom jó szívvel.
Szóval csak a saját topicokban tudják felhívni a figyelmet a buktatókra stb.
pl: sárguló kijelző
-
snow2014
aktív tag
sziasztok
greenifyt szeretnem feltelepiteni a telora de sajnos sehogy sem megy......xposed telepito nem akar elindulni mindeg valami hibat add hogy nem jo a telefonhoz
melyik verzio jo a G2-hoz ? 5.02 rendszer van rajta (iceX rom)
valaszotokat elorre is koszonom
-
norbert1998
nagyúr
válasz
SirRasor
üzenetére
G2, egyértelműen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Jobb lenne egy független csapatot kérdezni, mert, mint írták, itt senki sem fogja az S4-et mondani, ott pedig a G2-t, mert mindenki a saját lovát dicséri, ha jobb, ha nem.
Legyen annyi elég részemről, hogy a telefonvásárláskor az S4 meg sem fordult a fejemben. Ami esetleg ehelyett lehetett volna, az a nexus 5 lett volna, de mivel drágább volt, ez lett. Illetve ez után visszamenve, szintén biztos nem S4-et vennék. Mondjuk lehet a nexus jobban megérte volna, az aosp gyárihoz képesti hiányosságai miatt (ami tudtommal nexusokkal nincs így, míg minden mással igen) -
SirRasor
addikt
Üdv!
Samsung Galaxy S4-es fórumban is megkérdeztem, de itt is aktuális: S3-ról váltanék..LG G2-re, vagy S4-re, de nem tudok dönteni. G2-nek van valami olyan szériahibája, ami miatt mondjuk az S4 jobban megérné? Vagy úgy mindent egybevetve rendben van a telefon?Thx előre is!
-
ProdiG
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Igen, de meguntam és feltettem egy Google Editiont. Eddig jónak tűnik szal a CM megy a levesbe egy időre.

-
ProdiG
tag
Feltettem egy CM 13at, legfrissebb nightly-t, tisztán flasheltem, elindult ahogy kell telepítgettem törölgettem ezt azt, nyomtam egy újraindítást, com.android.phone alkalmazás leállt, azt írja hogy nincs SIM kártya. Harmadjára tettem fel tisztán és az első újraindítás után mindig ez vár. Mi lehet a megoldás?

-
lotek18
csendes tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Egy hete cseréltem aksit a telefonba, ha minden igaz akkor OEM-re
Igy nekem CM13 on nem nagyon megy 4 maximum 4.5 óra kijelző időnél többet a telefon (gamil, böngészés, messenger, YouTube, kevés telefonálás) Nem valami sok, de estig nekem mindig kibírja. -
Wucky
senior tag
Nekem semmi extra ez a nova. De az időjárás widgetet hogy tudom kitenni? Az eredeti LG-t.
-
norbert1998
nagyúr
Cm13 akuidok.
150 perc sot, full fényerő, abból 1 óra kemeny játék. Illetve 1.5 óráig ébren tartotta a telefont mert nem zártam be hanem folytatni akartam. Többi böngészés és yt. Most 10%.
Szerint ezek milyen? -
kelly416
veterán
válasz
eclipse19
üzenetére
Azta, akkor az kemény akció, mint a 26Ft-os Monopoly vagy NFS. Sajnálom, hogy bukom... Köszi az infót.
Wucky:
Mert sokaknak nem felel meg az, amit a gyártó megálmodott, és mert megtehetik. Mert nem alma vagy ablak van a kezükben és ki akarják élni alkotói ambícióikat.
Arról már nem is beszélve, hogy sokszor pont az LG vagy a Sony launchere sokkal többet kér enni, mint egy-egy letöltött launcher. -
-
stefi68
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Végiglapoztam az aktuális szórólapot (2016.03.10-16), de nem találtam benne semmilyen autós töltőt. Elsiklottam felette?
-
.St.
tag
Köszi, megnéztem mind a kettőt, de nem szeretnék kiegészítő programot a dupla kopp -ra. Minek amikor alapból is megy. Olyan nincs amihez nem kell extra progi?
-
.St.
tag
Van olyan launcher aminél működik a dupla kopp és még jól is néz ki?
-
kelly416
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én sem próbáltam töltőfejet. Csak szivargyújtó elosztót. Meg pár egyéb "kütyü" kategóriába tartozó dolgot az évek folyamán, és nem fogtak meg. De ettől lehet, hogy az autós töltőfej teljesen jó és megbízható. Ezért írtam, hogy egy próbát megér.
-
kelly416
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nézd. Mondhatjuk azt is, hogy én sem szóltam, hisz én szivargyújtó elosztót írtam, nem autós töltőt, meg ez télen volt. Amúgy van egy csomó Lidl cucc, ami jó. Nem ipari felhasználásra, hanem otthoni barkácsra, de arra jó. Viszont az a tapasztalatom, hogy ezekben az autós tech-cuccokban nem tudnak maradandót alkotni, legalábbis eddig nem sikerült. Szóval egy próbát megérhet, legfeljebb visszaadják a pénzt. Ja? Csinálnom kellett valami Lidl kártyát, mert akkor azonnal vissza adják, de az annyi, hogy a kiállított gépen megadom az adataimat és már nyomigálja is kifelé a kártyát, kb. 2 perc.
-
kelly416
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én vettem Lidl-ben szivargyújtó elosztót (kettőbe, még azt sem lehet mondani, hogy sokra osztott volna), a Motorola 2x2,1 A-es töltőmnek a ledjét nem volt képes meghajtani (gondolom a gyenge kábelezés) egyik portban sem. Azonnal vissza vittem, kicserélték, bontottam még egyet, kipróbáltam, nem működött, vissza vittem, ki akarták cserélni, de mondtam, hogy had ne teszteljem végig az árukészletet, ahol ekkora szórással dolgoznak (már ha a harmadik egyáltalán jó lett volna), azoktól nem kell ilyen cucc, amibe 100000Ft+ értékű dolgokat dugok bele...
-
vadászcsiga
félisten
Lidlben lesz a napokban olyan toltofej amire 2,1A-t irnak. Ki kell próbálni. Ha nem jó rögtön vissza. Le kell tölteni a CurrentWidgetet és azzal megmerni autóban vagy otthon hogy jó e?
-
kelly416
veterán
válasz
Koniman
üzenetére
Én vettem annak idején egy 2,4 (vagy valami nagyon hasonló) A-es szivargyújtós töltőt, ami navi mellett sem volt képes szinten tartani még a Motorola Defy-t sem. Sőt, fali 230V-os töltőből is vettem olyant, ami nem volt képes elkezdeni tölteni a PS3 kontrollert. Aztán egyszer nagyon régen egy kis csapat rendelt valahonnan külföldről Motorola töltőket bagó 800Ft-os áron, akkor szereztem 2X2,1A-es szivargyújtó töltőt és 6 vagy 8 db 850mAh-ás fali töltőt, azóta is azokból élek. Az autós zenelejátszás és navi mellett is tölti a telefonom, de kettőt is eletetget, ha kell, a faliból már csak egy van meg, de napi használatban máig.
Nem tudom, a Belkin mennyire márka, de ha nem a kábel utángyártott vékony valami, akkor ahogy vadászcsiga is írja, cseréld ki a töltőt.
-
hobbitka_
tag
válasz
norbert1998
üzenetére
Köszi. Nagyban keresi otthon a család a garilevelet. Azóta bevittem 1-2 szervízbe és alaplap vagy kijelző cserét ajánlottak mindenhol.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Hm, GravityBox volt a baja, az engedélyét elvettem, és egyből jó.
-
gyurkikrisz
őstag
Android Edition 1.5 ROM alatt mintával van lezárva a kijelző, és felette semmit nem jelenít meg, se értesítést, se órát. Ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Taci
addikt
Annyira dicsérte mindenki, hogy milyen jó a G2 (még mindig), hogy rendeltem (eBay-aukció) egyet Németországból. Tegnap lett átadva a futárnak, szerintem a héten már nem kapom meg, jövő héten meg szerda az első munkanap, szóval nagy a várakozás.

Kíváncsi vagyok nagyon.
Nézegettem a 4.4.2 vs. 5.0.2 videókat, és a Lollipop egyértelműen gyorsabbnak tűnik. Viszont amiket itt írtatok tapasztalatnak (csak felületesen olvastam egyelőre), az alapján viszont örülnöm kellene, hogy KitKat van rajta.
Na, de gondolom lehet oda-vissza telepíteni a rendszereket (még új vagyok ebben a témában, szóval keresgélni, olvasni fogok, és ha nem megy, akkor kérdezni
), úgyhogy mindkettőt ki szeretném próbálni. -
pappkarcsi
senior tag
válasz
Koniman
üzenetére
Én ilyet használok. [link]
Egyrészt márkás, jó minőségű, másrészt 2 komolyabb/nagyobb telót / tabletet is tudsz vele tölteni egyszerre. 2x2.4A-t ad le max, de annyival tölti csak, amennyivel a telefon engedi, hibátlan cucc.
Two iSmart ports charge your device at maximum current and full speedjah, és most igen olcsó is, ahogy látom!

-
akooos
veterán
válasz
szezso15
üzenetére
Igen, én találkoztam. Az enyém el van repedve jó pár helyen, ÚGY, hogy soha nem esett le
De már nem zavar, az egész telefon egy roncs, de így is szeretem
Sárga kijelző, repedt keret, kopott festék szinte mindenhol, L, G, és az LG logo hiányzik róla, de így is ezt használom inkább 
-
Mauzes
addikt
Jól érzékelem, hogy CM 12.1 alatt az akkumulátor használati statisztika nem mutatja, hogy hány órája megy a rendszer? Csak azt, hogy hány óra múlva fog lemerülni.
Vagyis igazából van ott egy chart, amiről megpróbálhatom leolvasni, hogy épp mikor kezdődött a számlálás és most hol tart a diagram, és mennyi a kettő között az időkülönbség. Elég praktikusnak tűnik.

-
szezso15
addikt
Ti találkoztatok olyannal, hogy megreped az oldalsó keret, mint a G3-nál? Most vettem észre, több helyen is el van pattanva körben (most vettem ki tokból).

-
hobbitka_
tag
Sziasztok!
A G2-esem kijelzőjének felső egy centije érintésérzéketlenné (nem találtam jobb szót
) vált 2 hete.
Ezt még túléltem, bár sok kényelmetlenséget okoz, de 4 napja elkezdett belassulni az egész kijelzőn az érzékelés amikor egy ideig nem használom. Legjellemzőbb, hogy reggel, amikor 6-8 órát pihent, akkor nem reagál érintésre, csak ha 1-2 másodpercig nyomok egy ikont, vagy menüpontot.
Nap közben általában begyorsul és estére néha már használható is
Visszaállítottam a gyári beállításokat (KitKat fut rajta), van rajta vagy 20 giga hely, új launcher-rel is próbálkoztam, de semmi.Van ötletetek?
Mennyi lenne a javítás, ha hardware-es a gond? -
Koniman
tag
Szivargyújtós töltőt milyet érdemes használni, ami tölt is gps használata közben és nem csak szinten tart?
Köszi!
-
Koniman
tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Köszönöm, megnézem!
-
stefi68
addikt
Valaki tette már fel ezt a romot? PowerG2 BR v2.5
-
Harcsai
senior tag
Honnan érdemes kijelzőt(komplett kijelző, üveg, keret) venni? Csak garantáltan gyári érdekel.
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Új készülék érkezése miatt fájó szívvel búcsúzom a topiktól. Köszönöm a segítségeket.
Mai napig nagyon jó telefon!Ha esetleg valakit érdekel LG G2 32Gb, fehér , igaz a kijelző besárgult picit... Akinek van kedve a felújításhoz, annak jó alap lehet.
-
CartmanLand0
senior tag
Ha olvasok, miközben töltöm ( Moon Reader + ) sokkal hosszabb lesz a töltési idő ? Vagy ez annyira nem fogja visszafogni ?
-
hubabuba76
csendes tag
Sziasztok. Nem az enyém. G2
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
Koniman
üzenetére
WiFi File Transfer Pro
Egy sör ára a program, de megbízhatóan működik és hiba nélkül tölti át és vissza a 4-6 GB-os fájlokat is.
mod: Van SSL is (meki-s wifi-re)
mod2: az ingyenes verzióban a telefonra töltés van csak méretkorlátozva, a letöltés nincs. -
tibyboy
újonc
A kérdésem az lenne hogy mitől van, hogy a billentyűzet gyakran leáll? Pár másodperc kell hogy helyrejöjjön. Van valami javaslat arra hogy a programok amik nem futnak ne foglalják a memóriát? Ne fussanak a háttérben? Van valami mód hogy gyorsabb legyen a telefon? Melyik a legújabb frissítés?
Üdv, Tibor -
Thrawn
félisten
válasz
Mauzes
üzenetére
Ha a 9.2-es DorimanX volt fent akkor tedd fel a 9.3-ast. Előbbi rendesen melegítette és merítette a telefont, utóbbival épphogy langyos ha nyúzom és az akksi is jobbnak tűnik.
Levettem a CPU max frekvenciáját 1.5 GHz-re de nemigen vettem észre teljesítménybeli változást (játszani nem játszok rajta)
-
nyikszi
őstag
Köszi, közben keresgéltem tovább a topicokakban és pont itt találkoztam ezzel:
Működik, bár rádió hallgatása közben nem navigál ez sem, tehát ha telefonról hallgatok zenét, akkor közben navigál is. De nagyon rossz a minősége.
A navigációban kerestem beállítási lehetőséget, de semmi nincs erre vonatkozólag.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére

-
gyurkikrisz
őstag
Ha a KDZ-t felrakom, akkor minden visszaáll gyárira? Recovery, system, stb?
-
Koniman
tag
Sziasztok!
Hogy lehet wifin keresztül adatokat mozgatni a teló és a szgép között? Az összefoglalóban levő "vezeték nélküli tárolás" nem szerepel a menüben (5.0.2 - V30d)?
Köszi!
-
Wucky
senior tag
Erre adjatok tanácsot!
Gyári(telenor) 5.0.2 Lolli. Reggel 3:30-kor 100%-kal vettem le a telót a töltőről. Most 5% az akksi. 40% a képernyő(2:36 perc), utánna 13% telefon készenlét,8%chrome.
30perc beszélgetés volt,1 óra böngészés,10 perc játék. Ez 5.0.1 alatt nem volt ennyire szar. A teló szeptemberben lesz 2 éves. -
pappkarcsi
senior tag
Nekem a galéria rendben van. mondjuk én február végit töltöttem még le, azt huztam fel és onnan ment az update a legfrissebbre, de nincs baja.
Tipp: Próbáld ki a QuickPic galéria appot. tényleg gyors, testre szabható és működik is
nálam wifi és 4g is off alvás közben, de egyébként is töltőn van mindig éjszaka. Tegnap 4g-n voltam egész nap, alig használtam a telefont és este 75%-ra értem haza mentem haza..
-
CartmanLand0
senior tag
Ezt csak azért, mert töröltem a topicot véletlen
-
Tüske0614
aktív tag
Pár napja nincs cyanogen frissítés.. A galéria az utolsó verzióban mindig összeomlik.. mondjuk más baja nincs szerintem. Várható vmi újdonság vagy csak biztonsági frissítés lesz benne?!
-
kasata91
tag
válasz
morneo.it
üzenetére
http://www.aliexpress.com/item/metal-case-for-lg-g2-cover-aluminium-luxury-pc-2-in-1-breathable-brand-original-body/32530042850.html?spm=2114.01010208.3.86.jCwslf&ws_ab_test=searchweb201556_7,searchweb201644_1_505_506_503_504_301_10032_10020_502_10001_10002_10017_10005_10006_10003_10021_10004_10022_10018_10019,searchweb201560_9,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_-1&btsid=6ae380a6-da21-48de-a0cb-b0b1c689af2f
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fotók, videók mobillal
- Kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Gondolkodtam, hogy lecserélem ezt a belső keretet, de ha cserélném, akkor már arany színűre (

Sárga kijelző, repedt keret, kopott festék szinte mindenhol, L, G, és az LG logo hiányzik róla, de így is ezt használom inkább