Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
robcsekwow #65998 üzenetére
A hardver számít, nem a név ... teljesen más a két készülék, sokkal közelebbi rokona a G2 Mininek a G3S, mint a G2 --- de mielőtt kérdeznéd, az ő romjaik sem csereszabatosak
-
Balazska15
senior tag
válasz
robcsekwow #65998 üzenetére
Nem.
Szerk.: úgy éreztem leszólnátok az egyszavas válaszom miatt
bár a lényeg benne van..
Szóval: a G2 romok most sem kompatibilisek a mini-vel, ez nem fog változni M esetében sem.
-
robcsekwow
tag
Mit gondoltok, ha kijön az android M a G2-re, akkor ugyan azt a G2 romot a minire is lehet telepiteni?
-
Magnat
veterán
válasz
akooos #65996 üzenetére
Én is néztem, hát nem egyszerű menet ... én annak idején a P990-en cseréltem digitizert, sztem ehhez képest még egyszerűbb volt, de az sem volt leányálom ... főleg, h a mai napig sem értem mitől, de sikerült agyonvágni a mikrofont, pedig semmiféle kábelt nem szakítottam el v ilyesmi ... plusz az ebayes digitizer rosszul érzékelt, de mivel a keret később jött meg, mire beszereltem, lejárt az 1 hónap gari meg a 45 nap Paypal reclaim lehetőség és még az eladó is eltűnt... így elbuktam a kijelző meg a keret árát ami együtt talán 10k volt, plusz cseréltettem mikrofont 4k-ért és ami a csattanó, h én előzetesen a budaörsi vesztőhelyet hívtam fel mint garis szerviz (Telemax, broáááf), 25 k-t mondtak ... de kiderült, h az Oktogonnál lévő Samsung/Lg szerviz (szintén tök hivatalos) 14k-ért kicseréli ... ha tudtam volna, biztos nem állok neki 4k különbözet miatt sz@r@kodni, meg várni míg megjönnek a cuccok... így meg lett 28k a mutatvány tokkal vonóval
-
norbert1998
nagyúr
válasz
atti1848 #65994 üzenetére
Hiába csak az üveg tört el, keretestől kijelzőstől cserélned kell. Kijelzőstől, mert az az üveggel össze van ragasztva, kerettel, mert nincs az a ragasztó, ami olyan jól visszaragasztja az újat, mint ahogy az lenne egy gyárin, és valószínűleg le is fog róla hullani az üveg.
parts4repair.com-on 20 ezer körülmozognak az üvekeg kerettel és kijelzővel.
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Ma "szerencsése" elejtettem a telefont és be is tört az eleje. A szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak az üveg tört be rajta, a kijelző sértetlen. Szerintetek érdemes megcsináltatni és mennyiért, esetleg adjam -e el így?
Segítséget előre is köszönöm.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
robcsekwow #65992 üzenetére
Szia! EZ pl.: van G2 Minire is, többet nem találtam.
-
robcsekwow
tag
válasz
LilProphet90 #65989 üzenetére
Sziasztok! Ilyen "skinek" vannak a G2 mini változatára is?
-
LilProphet90
senior tag
válasz
norbert1998 #65990 üzenetére
Ad egy amolyan "új telefon" érzést a G2-nek, úgyhogy mindenképp megéri.
Lőjetek ti is képeket róla, ha megérkezett!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
LilProphet90 #65989 üzenetére
Komolyan gondolkodom rajta én is
De még nem tudom, melyik lesz: Carbon fiber vagy szálcsiszolt fém.
Carbonból fekete lenne a legjobb, vagy szürke. -
LilProphet90
senior tag
válasz
norbert1998 #65988 üzenetére
Rendesen fémes érintése van, érdes, nem tudom rendesen körülírni, olyan, mint a képen:
De jó a fogása, strapabírónak tűnik. A fogás szokatlansága csak abból adódott, hogy a hátlap és az oldalrészek között van kb. 1mm-es hézag, de már megszoktam. Csak eleinte benne van az emberben, hogy mégiscsak matrica, mivan, ha felszedi a zsebem ahogy kihúzom, de nincs ilyenről szó. Jó vétel, na.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
LilProphet90 #65976 üzenetére
Milyen a fogása? Mihez hasonlít? Matt vagy fényes, érdes vagy milyen?
-
sanyika987
aktív tag
válasz
LilProphet90 #65986 üzenetére
nekem a tied nagyon bejön én is ilyen színben szeretném rendelni de a feketén is vacilálok
-
válasz
LilProphet90 #65984 üzenetére
Igen. Itt a hajszárító állítólag mindent megoldó csoda eszköz.
Most jelenleg cancel állapotba került a rendelésem, de újra az ezüst karbon stílusút fogom berendelni szerintem még az est folyamán.
Csábít egyébként a metál is és biztos szép tud lenni fényben, de úgy érzem a karbonos talán stabilabb fogást adna, már ha fizikailag is rücskösebb a felülete.Meg karbonosból többen rendelnek, mint metálból (legalábbis review mennyiség alapján), hátha nem csak vizuális ok miatt.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
fery02 #65983 üzenetére
Az oldalrészek elfedik teljesen a fémes keretet ahol hozzáférhetnél, úgyhogy sajnos arról addig le kell mondanod. Újra feltehetőek igen, csak nem egy leányálom leszedni, nekem a hátlapon kellett korrigálni, de elég nehezen adta magát. De majd meglátod
Melyiket rendelted végül? Ahogy nézem Slickwraps-en nincs logókivágás, illetve oldalrészek.
Közben itt a felhajlott sarkoknál hajszárítóztam kicsit, úgy tűnik most már lenn ragadnak, úgyhogy ez lehet a nyitja.
-
válasz
LilProphet90 #65982 üzenetére
Rendben, majd meglátom. Köszi!
Slickwraps FAQ-ban írják mondjuk, hogy ha ügyes az ember, akkor végülis újra felhelyezhetőek a matricák később.
Közben refund-ot indítottak a tegnap éjszaka elhamarkodott rendelésem, szóval szupport részről már is van egy pozitív véleményem róluk.
-
D4ni
őstag
válasz
LilProphet90 #65974 üzenetére
Elég vagányul néz ki, mondjuk az enyém elején van edzett üveg. Szerintem az gátolja
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Ha olyan mint az én full body fóliám volt, akkor a kosztól felváló sarkokról vizzel lemosva a szöszt újra el lehetett érni a tapadást.
-
válasz
Hatalmas köszi a képért!
Érdekelne, hogy ha szedted már le a hátlapot, akkor az szerinted menne-e így most anélkül, hogy sérülne a matrica?
Csak mert olyan helyzetben vagyok, hogy nemtom mikor akarok akksit cserélni/cseréltetni, miközben este én is berendeltem egy matricát magamnak.------------------------------------
@Danny365: Még az éjszaka folyamán rájuk írtam, egyelőre nem írtak még vissza, de végülis ha elégedett leszek a matricával, akkor semmiképp sem fogok panaszkodni.
Elvégre is az én balf@szságom miatt néztem be a kupon kódot. -
LilProphet90
senior tag
válasz
norbert1998 #65977 üzenetére
Nekem nem ment rá a slimtok, elég "vastag" (0,1-0,2mm) a skin. Például az előlapon úgy látszódik emiatt, mintha mélyebben ülne a kijelző a felszínéhez képest.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Perpill ultraslim sötétitett, de valamennyire átlátszó tokom van, ha vennék ilyet, nem igazán kellene rá, nem? A tokot csak a karcoktól védeni teszem rá. A töréstől ugysem védi meg nagyon semmi, csak a wallet-es, de akkor meg inkább törjön be, minthogy olyat használjak
-
LilProphet90
senior tag
válasz
norbert1998 #65975 üzenetére
Nagyon erős a ragasztása, ha beadja a törülközőt akkor az oldalakkal vagy a hátlap sarkaival fogja kezdeni szerintem, ott könnyebben alákerülhet a kosz, de ez szerintem legkorábban hónapok kérdése. A fogása ami furcsa, de megszokható.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
VAZZE ez valami oltári badassül néz ki
De mennyire tartós(nak ítéled)?
-
LilProphet90
senior tag
válasz
LilProphet90 #65970 üzenetére
Lőttem egy pár képet a XtremeSkins-ről, hogy nagyjából hogy kell elképzelni. Az oldalánál és sarkánál látható, hogy nem tökéletes az illesztődés, de lehetséges, hogy csak én voltam béna. Ettől függetlenül nagyon megdobja a telefon kinézetét szerintem, még ha napsütésben csillog-villog is kicsit
(#65973) Den Hadnagy : Igen, érdekes, hogy az LG-k ára mennyire gyorsan csökken, de nem csak felsőkategóriában. Volt L9-em, 1 évvel vásárlás után nagyjából feléért tudtam eladni. Pedig használtan vettem HA-n, elég kedvező áron. A G2 áráról meg ne is beszéljünk, kíváncsi vagyok, mennyinél fog stagnálni.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65968 üzenetére
Aha, valahogy ez elkerülte a figyelmem. Nagyon drukkolok, szerintem zseniális készülék lehet. Innen már tényleg csak az árazással lehet kinyírni... Ahogy látom, eddig sikerült.
Az a baj, hogy ha itthon meg is jelenik, 200 felett lesz a kezdőára... Még szerencse, hogy az LG ára általában hamar esik. Az mi durva, hogy G4-et már milyen árakon dobálnak.
-
rzoli
senior tag
válasz
extasymajom #65969 üzenetére
Kösz, sajnos pont aktuálissá vált...
-
alex devil
senior tag
A GPS szarakodik. Megcsináltam már az ominózus papíros javítást.
Vitte valaki ilyen hibával szervizbe? Mennyi idő lehet amíg megjavítják? -
extasymajom
aktív tag
Ha esetleg valakinek szüksége lenne rá készült egy leírás a G2 kijelző cseréjéről házilag.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65964 üzenetére
2 napos MA hir: ...az európai vagy az amerikai megjelenés sokat javíthat a V10 sikerességén...
Nem azt írjak hogy kerek-perec nem lesz. Csak ebbol következtettem.
-
válasz
Danny365 #65953 üzenetére
Ó mekkora idióta voltam!
Sikerült rendelnem a -40%-os kód nélkül...Megtévesztett, hogy alapból mindegyik G2-es matrica SALE címkés és azt gondoltam, hogy az így látható akciós árak akkor már alapból ezek a halloween-i árak.
Utánaszámolhattam volna pedig az eredeti árral összehasonlítva és akkor rájöttem volna, plusz valamiért átsiklottam a hozzászólásodban a "kóddal" szó felett.
Mindegy, így is írtam be kódot, ahová lehetett, bár az csak -10%-ot adott (így összesen 36xx Ft-ot hagytam ott).Lényeg, hogy remélhetőleg hamarosan tudok majd itt véleményeket osztani fényképekkel.
Egy Ezüst karbon félét rendeltem be.Meghívóért meg nem akartam pénzt kérni, elég volt nekem a tudat , hogy aznap valakinek örömet okozhattam vele itt fórumon.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
DuDieHUN #65959 üzenetére
Akkor sorjában:
Ha rádugod a telót a gépre felismeri, telepíti a drivert?(tudod jobb alsó sarok) tudsz filmet,képet,stb felmáslni gépről telóra? A beáll/általános/pc kapcsolatnál az lg szotverfrissítés(v vmi hasonló) legyen bekapcsolva(ne mtp,stb)!!!
Aztán ha az első ok ha elindítod az lg mobile support toolst elindul a program és elkezdi keresni a telót,majd kiírja mi van rajta és elvilwg felajánlja a friss romot...
Másik usb csatin is próbáld meg a gépen ha elsőre nem jön össze. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65948 üzenetére
Erre dobnál egy linket? Baromira érdekel. Fbon írtam az LG-nek, európai megjelenésről semmit nem tudtak mondani.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65961 üzenetére
Ok, de neked mindig vannak ilyen random gondjaid, olyan körülményekkel, ami másnak meg remekül működik, erre céloztam, abszolút no offense.
Csak anno te magad mondtál olyasmit, hogy biztos egy gyengébb darabot fogtál ki...
Ez a frissítés meg: Az ok, hogy wifi only, de nekem az a módszer működik jól első perctől, hogy havi egyszer ránézek, kiadom, hogy ok, telepítsen 22 frissítést, addig megkávézom, és béke van. Szerintem nem gáz, hogy folyamatosan jönnek a javítgatások, de persze nyilván érződik, hogy olyankor kevésbé reszponzív a telefon. Csak jól kell időzíteni, ennyi.
A telefon "öregedését" nem értem, korábban írtatok róla. Nekem januárban lesz egy éves, de egy factory reset után olyan mindegy, hogy mikori a teló, nem? Amikor megjött a Lolli, pc suite-tal felment, és csókolom, azóta minden 100. Nem látom be, hogy ugyanazon a hardveren ugyanaz az oprendszer miért lenne nálam 99%-os, másnak meg egy bughalmaz. Ebben az esetben tuti más befolyásolja a végeredményt szvsz.
-
válasz
Danny365 #65953 üzenetére
Hogy miket nem tudsz te...
Köszönöm szépen!
Ezzel sztornóztam is az előző eBay-es rendelésemet, nem kockáztatok kétes cuccokban, ez a Slickwraps picit drágább, de tuti minőségi.Már csak azt kéne eldöntenem, hogy a fehér telefonomhoz pontosan milyet rendeljek, mert azért van itt bizony választék még szerintem G2-re is még.
A fogások nem tudom különböznek-e egyes típusok között (mondjuk a bőr az azért gondolom bőr tapintású).
Jelenleg tetszik a fa mintázatok közül a Maple és Zebra (talán a Maple picit nőibb), de bejöhet ezüst Carbon féle is, szóval nehéz dönteni.
Örömmel venném esetleg, ha saját tapasztalatot is tudnál osztani.Az a baj neten inkább fekete telefonos képeket találok matricázva, nekem meg fehér telefonom van.
---------------------------------------------------
@norbert1988: Nem kételkedem jelenleg a tartósságot illetően, mindenképp rendelni fogok valamit (két éves a telefonom, amit most CM 12.1 óta újra imádok, megérdemli az optikai tuningot).
Hajszárító mindenképp ajánlott egyébként az installáció folyamatában és hajszárítóval későbbi utómunkákat is gond nélkül lehet végezni.
Továbbá esett hozzászólás a tartósságot illetően és végül is csak néhány hónapos használatról esett szó, de semmi sérülést, felvállást nem tapasztalt a hozzászóló.Remélem nem késem le a -40%-os akciót, mert egyelőre választani nem tudok.
---------------------------------------------------
@vadászcsiga: "100%-os az átjárás a ket platform között"
Az ilyen kijelentésekkel óvatosan, mikor Androidos játékok topikban gyakori kérdés, hogy hogyan tudná az illető átköltöztetni iOS-es játékát Android-ra és leginkább lesújtó válasszal kell szembesülnie. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65960 üzenetére
Rosszul látod, egyrészt nem panaszkodok olyan régóta, masreszt nincs bajom az androiddal. Szeretem hogy nagy a szabadság minden téren, azt meg pláne hogy 100%-os az átjárás a ket platform között (ipadet használok).
A frissítés only wifire van állítva, de az mint extrém példa lett említve, nem ezen kell leragadni. Mondjuk 2015-ben ez eleg gáz.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65922 üzenetére
Tudom, hogy nem újkeletű a dolog, panaszkodsz egy ideje, néha próbáltam is érdemben válaszolni korábban.
Viszont alapból az a benyomásom, hogy te eleve a droid platformot nem kedveled, készülékfüggetlenül... A frissítéseket nyilván célszerű nem az extrém multitask idejére hagyni, de amondó vagyok, hogy komoly user error és/vagy extrém felhasználási körülmények kellenek ahhoz, hogy ez a telefon elfossa magát stock romon. Egy CM megint dobhat a dolgon, a fórumtársak lelkesedése miatt már kíváncsi vagyok a CM-re, haver S3-án nagyot dobott. Ha hegesztenek a srácok egy 6.0 alapú CM-ot, akkor tuti kipróbálom.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Balazska15 #65956 üzenetére
Oké ez igaz,én a hivatalos verzióra gondoltam...
Más
és még mi aggódunk a sárga kijelző miatt! Ugyi ez is lg.... -
DuDieHUN
aktív tag
Gyári lolipopot hogy tudom feltenni, ha azt írja, hogy a legfrisebb található a telefonon
-
Reggel újra adódott volna lehetőségem egy OnePlus 2 rendelésére, de visszamondtam kedves, jóakaró fórumtársamtól a meghívót, ugyanis mióta pár napja CM 12.1-et használok, kb mintha új telefonom lenne.
Jelenleg úgy vagyok, hogy ez tőlem max csak egy akksi cserét fog kapni még valamikor és legalább 1 évig még tervezek ezzel a G2-essel.Korábban voltak említve eBay-es matricák, amikkel új kinézetet lehet adni szeretett telefonunknak.
Én most úgy gondolom, hogy kipróbálok egyet (üvegfóliát nemrég szedtem le a telefonról és már semmi egyéb fóliát sem tervezek rajta használni a jövőben, szóval még inkább szabad az út).Ki is néztem magamnak xtreme_skins termékeit.
Én egy alumínium mintázatú Brusted Metal matricaszettet tervezek magamnak.Pár napot várok a jelentkezésekre, akiknek felkeltettem az érdeklődését.
Ahány ember összegyűlik, annyival osztanám majd el köztünk a végleges szállítási költséget, erre mondjuk plusz 200 forintot a kipostázásokért és minden előreutalás megérkezte után rendelném ténylegesen a dolgokat (remélem az eladó rugalmas és lehet róla szó, hogy egy rendelésen belül rendeljem meg az esetlegesen több féle matricát).
Problémák esetében persze visszautalok mindent mindenkinek. -
balii22
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és a G2(32GB) illetve a G3(3/32GB) között vacilálok. Mind kettő 85k körül van manapság, kérdésem megérné-e inkább G3? Gondolok itt akksira, kijelzőre, bővíthetőségre stb.. Sokaknál olvastam hogy lagg problémái vannak, illetve gyorsan merül. Köszi! -
Molk
tag
Most jelent meg ez a kis írás: LG G2 LCD és digitalizáló csere otthon.
Köszönet extasymajom-nak érte. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vadászcsiga #65941 üzenetére
Na megyünk G4-re? Én is azon agyalok(bár a V10 mégjobban bejönne)...
-
D4ni
őstag
válasz
vadászcsiga #65941 üzenetére
Én lassan egy hónapja nyúzok egy G2-t, alapból használtan vettem 45-ért és gyönyörűen fut. Rengeteg androidos közép-felsőkategóriás telefonom volt, köztük az ugyan ennyi idős nexus 5 is. Magában a nexus készülékben (hangsúlyozom nem csak a szoftverben) több kellemetlenség, kompromisszum van ami bár szubjektív. Most hogy lollival használom ezt a G2-t is nagyon kellemesen csalódtam az LG saját brandjében. Jó akku, elég hangos hangszóró, ois kamera és elég strapabíró . Ezzel a kisebb irománnyal csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy nincs még egy ilyen jó ár érték arányú készülék amire most érdemes lenne váltani. Főleg nem új (friss) készülékre.
-
akooos
veterán
válasz
vadászcsiga #65929 üzenetére
Nem veled van a baj. Te is és én is kb a legelejétől használjuk a G2-t. Ennyi idő alatt elérik a telefon. Bármilyen gyári vagy cloudy rommal szar nekem is. Stockot kell rá tennem, de kellenek az LG featureök. Nap mint nap átélem én is az egykor csúcsragadozó telefonom öregedésével járó gondokat. Hozzáteszem 2013 október végén vettem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
tirszin #65936 üzenetére
Az auto frissítéssel ki lehet küszöbölni hogy bizonyos appok ne frissuljenek, es hogy ne kelljen egyenként megnyomogatni az update gombot. Van 1 olyan app aminek egy bizonyos verziója mukodik jol, az uj egyelore nem. Ezert.
De ne ragadjatok le a problémámnál, majd megoldom. Próbáltam tárgyilagos lenni, ilyenkor óhatatlan hogy néhanyaknak eldurranjon az agyuk. Ilyen minden fórumban van. -
Zoja™
őstag
Erről beszéltem. Stock, módosítatlan Google féle android. A mindennapos helyzetekben talán még a régi Moto G-m is felvenné a versenyt sebességben a G2-vel, a különbség csak annyi, hogy az erőforrás igényesebb alkalmazásoknál elvérezne.
A G2-n a launcher újratöltés a memory leak miatt van, ami az 5.0.2 sajátossága, ez minden ilyen verzióval ellátott telefonon tapasztalható.
-
tirszin
senior tag
válasz
Ha frissülnek a háttérben az alkalmazások és attól belassul a rendszer, én azt nem nevezném hibának, inkább természetes dolognak. Én azt mondom, még örülhet is a felhasználó, hogy egyáltalán lehet ilyet működés közben.
Ha belegondolsz, ilyenkor le kell állítani az adott alkalmazást, file-okat kell lecserélni, adatokat menteni/visszaírni, stb.
Egyébként pedig sztem. érdemes kikapcsolni ezt az auto frissítés funkciót. Egyrészt ha jól működik egy app. fölösleges frissítgetni. Ha mégis szeretnéd, amikor leteszed a telefont este, 1 lépésben elindítható. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
SoulReaver #65926 üzenetére
CloudyFlex alatt mindíg szabad bő 1Gb ramom...
-
Wucky
senior tag
Sziasztok!
Most frissítettem én is nyalókára. Igazából tetszik,de tényleg kikerült az a feature bogy beállítottam hogy este 8-6-ig autómatán némul,és a hívásokat is elutasítja? Nem tudom most mi a neve. -
pcnet
addikt
válasz
Tegyél egy próbát Nexusokkal. N5 v N6 pl. Én most vissza tértem Nexus 4hez kicsit nosztalgiázni és még 6.0 custom rommal is gyorsabb mint G2. Atya ég, mit fogok én itt most ezért kapni!
Szerk: Jah, és 2 gigából 1.3 szabad. Igaz SOT csak 3-3.5 óra de Nexusok gyenge pontja általában az akksi.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
reap3r #65927 üzenetére
Akkor en tényleg nem vagyok értelmes ember mert automatikusra van állítva a play frissítés
Ignorálj, nem bánomSajnos meg van az a rossz szokásom hogy ha hibát érzek egy rendszerben azt nem hagyom szó nélkül még akkor sem a ha százezreket fizettem erte. Igy volt ez iphone eseteben is anno.
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Van valaki Szolnok vagy annak 100 km körzetéből aki tudna segíteni abban hogy a 32 gb G2 öm ne 16 Gb os legyen. Próbáltam már mindent vele de 32 ből csak 9bB ot lát. Ilyen szinten sajnos nem értek hozzá igy nem tudom helyrehozni. Bliss pop rom volt rajta aztán vissza lett téve a gyári 32 es rom és 16 os lett a telo..
-
reap3r
aktív tag
válasz
vadászcsiga #65922 üzenetére
Számomra felfoghatatlan, hogy hogyan lassul be neked a G2 meg "mondja be az unalmast" navi,net meg messengertől+kamerától. Kérlek szépen ne hasonlítgasd az ÁjokádokOS-szel az androidos telefonodat, mert rosszul leszek.Élből a G2 a szar,amikor te neked a platformmal van problémád... Érdekes módon az én G2esem egyik Stock rommal sem döccent meg 2 óra folyamatos navi, közben messenger és netezéstől, meg ugye a szinkron is ment a háttérben. Az hogy frissítés közben kb. összefossa magát a rendszer az az egyedüli dolog, amit felhozhatsz. Viszont elárulom neked, hogy értelmes ember nem frissítteti az alkalmazásait akkor, amikor éppen egyszerre netezik,messengerezik és navit használ. Ha neked ez kell, akkor irány az iOS 200k+ért. Amúgy innentől a te hozzászólásaidat élből ignorálom.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Balazska15 #65924 üzenetére
Úgy volt. Előbb a saját kernelével próbáltam 3 napot. A KitKat fényévekkel jobb akku időben, csak nagyon sokat zabál ram -ból.
(#65925) sanyika987
Köszi, ezt kipróbálom!
-
sanyika987
aktív tag
válasz
SoulReaver #65923 üzenetére
A kernel beállitásain belül van egy akku kalibráció
Feltöltöd 100 ra és rányomsz majd töltesz rajta mert le megy 99 re eu után restart töltesz ha még kéri és kész
Nekem 40% pluszom lett ettöl azóta nincs gondom az aksival+ alul feszeltem máris 5óra+ kijelző idő -
Balazska15
senior tag
válasz
SoulReaver #65923 üzenetére
Cloudy saját kernelével is összehozható egy 4-4,5 órás kijelzőidő erőlködés nélkül. CM saját kernelével talán egy hangyafasznyit jobb. Ha bejött a cloudy akkor próbáld ki más kernel nélkül.
-
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Múlthéten felraktam a Cloudy 3.3 + a 6.4 -es kernelt. Minden jó és szép, folyamatosan 1gb ramot fel lehet szabadítani, ami elég jó a gyárihoz képest. Viszont... Iszonyat hamar merül a telefon, ami nekem nem előnyös. Pár perc netezés, kis játék és már 55-60%-on van az akku.
Van esetleg valamilyen másik rom, aminek jobbak az akksi idői?
Előre is köszi a választ!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65921 üzenetére
Nem újkeletű. Már KK-n is észrevettem hogy ha igazan be van fogva, navi, hívás, net stb akkor bemondja az unalmast és még csak az sincs hogy melegszik. Kritikus vagyok tudom, csak ilyenkor ott van a háttérben hogy két platformot használtam/használok egyszerre és óhatatlanul összehasonlítom a kettőt.
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65920 üzenetére
Ott a gyenge lefedettség a ludas. Amikor hosszú hetek után a változó minőségű mobilnet helyett a telefon az otthoni wifin kapja a szélessávot, vagy a sima 4g-t, akkor érezhetően gyorsabb lesz.
Olvastam tőled többször itt, hogy lassúbb a telód, mint amit általában a fórumtársak tapasztalnak. Én a fél életmet a telón intézem, na ne egy fb függő tinire gondolj, mégsincs problémám. Furcsa
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65919 üzenetére
Értelemszerűen nem egyszerre. Tiédet is be tudnám lassítani
Elő példa: vasárnap szigligeti süllőfesztival, értesítés érkezik, kamera bezár, gmail megnyit, abból egy link chrome-ba, mindez gyenge lefedettségű mobilnettel. Sok neki. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65916 üzenetére
Hogy tudsz egyszerre fotózni és netezni?
Ami meg a playes frissítést illeti, én eleve akkor szoktam engedni neki, amikor amúgy üresjáratban lenne, problem solved.Nekem akkor szokott lassulni, ha felforrósítom egy párórás játékkal, 15% alá megy az akku, meg mondjuk küzd a hálózatkereséssel is. Mivel sokat utazom, ez a 3 sokszor fordul elő egyszerre. De ezen kívül életszerű felhasználás mellett nekem abszolút nincsenek sebességgondok.
-
bakkir
tag
válasz
dodicsaba #65911 üzenetére
Nekem már volt ilyen
De elméletileg az összefoglalóban is benne van. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65915 üzenetére
Alapvetoen nincs vele gond de ha mondjuk durván használom ami tulajdonképpen nem is annyira kemény mert mondjuk fotózok, közben jönnek üzenetek messengeren, és még netezek is akkor belassul. Ha mindeközben még a play is frissit akkor halál.
Ilyen hardverrel nem szabadna ezt csinálni. Előtte ios-en voltam, ott ez ismeretlen. Van viszont sok más gond. -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
vadászcsiga #65913 üzenetére
No igen, sajnos olvastam, hogy neked a szokásosnál is több gondod van a telefonnal. Én vagyok a másik pólus, de próbáltam tárgyilagos maradni.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan appról, amivel egy android-os eszközt egy másik android-os eszközzel lehet távvezérelni?
Van egy hdmi-s telefonom, amit rákötnék egy (nem smart-os) tévére, egy másik telefonnal, wifin kellene vezérelni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Den Hadnagy #65910 üzenetére
Sajnos a KK sem megváltás. Nekem volt fent nemrég, hosszú lolli használat után de nem olyan jó mar mint régen volt. A sok LP-re frissitett app vagy nem tudom miatt de döcögős mar az is és az üzemidő sem nő 3 nappal.
-
fecaga21
senior tag
hány mega a mérete egy fotónak a G2-őn 13 megapixel-lel?
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok.
Blass pop rom volt a telefonomon majd újra lett rakva gyári romot. Működik is csak a 32Gb helyet 10 Gb van szabadon. Tárhelyben megnéztem mi az ami foglal ennyi helyet és azt írja System Data 21.82Gb.Gyári visszaálítással sem törli a belső tárolót alapra ugyan úgy marad tehát a rendszer 21.82Gb foglal.. Valakinek tipp?? -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
sanyika987 #65909 üzenetére
A KK-et jobban szeretik a fórumtársak, elvileg jobban bírja akkuval.
Nekem személy szerint a Lolli jön be jobban, mert nekem a v30B hibamentes, smooth, tetszik a kinézete. De a véleményemmel a kisebbséghez tartozom, bár a negatív hangok többnyire hangosabbak.
Plusz bizonyos funkciókat és animációkat kivettek a Lolliból a puritánság jegyében. Nem tudom, nekem nem hiányzik a fancy animáció, amikor bedugom a fülest, vagy a töltőt
Szóval ha az a tudat a fontos, hogy viszonylag friss a rendszered + szereted a letisztult designt, akkor Lolli. Ha akkuidő überalles, akkor KK.
-
sanyika987
aktív tag
a véleményetekre lennék kiváncsi
ha gyári romot akarok használni lolli vagy kk?
netezésre kellene inkább nem játékra -
Angelotti
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, de android téren finoman szólva vannak hiányosságaim.
A kérdésem is elég banális. Az én telómon vajon gyári 5.02 van, gyári kernellel?
A hónap elején vettem a HA-n, néha néha használtam csak második telóként, most lépett elő elsődlegessé. Hétvégén próbálgattam a fotós képességeit és valami borzasztó milyen képeket készít kültéren napsütés mellett. Próbálgattam több fotó módot is, de 100 képből egy sikerült normálisan. ebből gondolnám azt, hogy talán valami custom rom van rajta.Android: 5.02
Alapsáv verzió: M8974A-AAAANAZM-1.0.190128
Kernel: 3.4.108
Cikkszám: LRX22G
Sziftver verzió: V30-EUR-XXA Download mappám alatt ezek vannak:
Kernel-Dorimanx-V5.2.1-LP-[15-48]-[30-08]-LG-D802-PWR-CORE
Kernel-Dorimanx-V5.8-LP-[00-13]-[22-09]-LG-D802-PWR-COREMindenképpen gyári rendszert szeretnék rá, gyári kernellel. feltéve ha nem az van rajta
Hard Reset után neki ugorhatok a téma összefoglalóban leírt "gyári rendszer visszaállításnak?
A kamera kit-kat vagy lolipop alatt muzsikál jobban?
Köszönöm előre is a segítséget! -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Dexxter182 #65904 üzenetére
A többiek korábban itt 28 k körül mondták, 6 hónap garival.
-
Dexxter182
tag
Sziasztok, van valakinek friss tapasztalata azzal hogy mennyiért javítanak meg rongyá tört kijelzőt az LG szervizbe?
A teljes érintés behalt rajta. (bár lehet hogy a kijelzőnek nem lett baja) -
Den Hadnagy
senior tag
válasz
Atish19 #65902 üzenetére
Én egy gyári Samsungot használok, ami szintén 2 amperes. A töltés elején, tehát amikor olyan 10%-on áll az akksi, akkor észrevehetően gyorsabb, a végefelé, tehát 80% körül ugyanolyan. Nyilván azért, mert akkor már a telefon leszabályoz, hogy kímélje magát, ill. az akksit.
-
r3dwo0d
tag
válasz
Atish19 #65899 üzenetére
Hónapok óta használom, KK alatt hibátlanul teszi a dolgát, mikor LP volt a telefonon akkor nem működött a kb szinten tartás sem. Ez persze nem a fej hibája hanem a romban volt/van valami bug. A kábel jó minőségű jók rajta a végek is. A töltő meg szépen áll a szivargyújtó lyukában, még az igen szerencsétlenre sikerült vectra c lyukából sem pattan ki. Nem melegszik nem is okoz különösebben zajosodást a rádióval, szóval sztem jó kis termékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest