Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Van valaki Szolnok vagy annak 100 km körzetéből aki tudna segíteni abban hogy a 32 gb G2 öm ne 16 Gb os legyen. Próbáltam már mindent vele de 32 ből csak 9bB ot lát. Ilyen szinten sajnos nem értek hozzá igy nem tudom helyrehozni. Bliss pop rom volt rajta aztán vissza lett téve a gyári 32 es rom és 16 os lett a telo..
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok.
Blass pop rom volt a telefonomon majd újra lett rakva gyári romot. Működik is csak a 32Gb helyet 10 Gb van szabadon. Tárhelyben megnéztem mi az ami foglal ennyi helyet és azt írja System Data 21.82Gb.Gyári visszaálítással sem törli a belső tárolót alapra ugyan úgy marad tehát a rendszer 21.82Gb foglal.. Valakinek tipp?? -
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
Sziasztok. Használ valaki esetleg G2 ön Bliss Pop romot.Bliss verzion 4.0.3 at Android verzio pedig 5.1.1
Esetleg tapasztalat ,vélemény? -
dodicsaba
aktív tag
válasz
Ferenczi Áko #58087 üzenetére
Időm nincs végig olvasni. Tegnap rendeltem egy G2 ma 9 re jön de rég volt már G2 nem tudtam hol tart a szoftvere. De azért köszi az infot és ha lesz időm végig olvasom a fórumot bár addigra már lehet meg sem lesz mivel pénteken veszem az Samsung S6 és teszem le a G2 őt.
-
dodicsaba
aktív tag
A lillipop az eus G2 re gyárilag kijött már?
-
dodicsaba
aktív tag
aként definálom hogy mondjuk simán fusson a rendszer és ne döcögösen....
-
dodicsaba
aktív tag
Tud valaki olyan softwert ajánlani amivel normálisan fut a G2? a 20f gyalázatos...
-
dodicsaba
aktív tag
Amióta 20f -re frissült a G2 azóta ha mondjuk egy órát nem használom nem hajlandó a két kopra feloldani. Hátsó gombal igen. Tapasztalt valaki ilyen problémát? Esetleg megoldás? Egyébként meg ha használom folyamatosan akor a kop kop tőkéletesen nyit -zár.
-
-
dodicsaba
aktív tag
V 20 a frisitést kínál fel a G2 . Ázsiai (SEA) 32Gb os. Valaki frisitette már az ilyen tulajdonságú teloját? Érdekelne véleménye-tapasztalata.
-
dodicsaba
aktív tag
Tudja valaki mi a különbség az eus és az ázsiai teló közt? Konkrétan a 32Gb -ra gondolok mert az mind ázsiai de 16Gb ost lehet kapni eusba is. Vennék egy 32Gb ost csak mind ázsiai. Használ itt valaki olyat?
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6986 üzenetére
Nem oda hanem ide akartam
Itt is olvasgatom tovább a dolgokat miután eddig G2 volt aztán majd meglátom jol döntöttem a cserével vagy nem.De ha zavarlak ugord át a hozászolásom.
-
dodicsaba
aktív tag
Na tegnap átigazoltam Nexus 5 re a G2 ről.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
vadászcsiga #6730 üzenetére
köszönöm.
-
dodicsaba
aktív tag
Pixel hibát mivel lehet ellenőrizni?
-
dodicsaba
aktív tag
Tmobilos g2 fügetlenül adja esetleg tudja valaki?
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4344 üzenetére
Segítek
Amikor feltetted a fóliát és szösz van alatta egyszerűen fogsz egy cellux ragasztót vágsz belőle kb egy 3-4 cm db-t azt a már rárakot fóliára ragasztod a szöszhöz közel ugy hogy kb egy cm legyen a folián és ráragasztod.. Azzal fogod megemelni a foliát ugy hogy a szöszt elérd. Közben vágsz ismét egy 3-4cm es celluxot a végét visszahajtod udy hogy kb 2cm maradjon el. Igy nem ragad az ujjadra. Fóliát ott megemeled a már ráragasztott celluxal ahol a szösz van és az imént vágott celluxal értelem szerűen hozzányomod a ragadós részével a kijelzőhöz ha ott a szösz ha pedig a fólián van akor pont fordítva -a fóliához ragasztod a ragasztós részével és csak utna vissza le. Ráragad a celuxra a szösz és szépen visszaengeded a foliát amit eddig a másik kezeddel tartottál. Ha sok a szősz akor is mind ki tudod szedni így csak sok időbe kerül! Tuti a siker ha igy csinálod!
-
dodicsaba
aktív tag
:9
-
dodicsaba
aktív tag
Sokan kérdezték itt hogy melyik Gsm boltban érdemes vásárolni! Én akor is irtam hogy a B-tel!! Most csak megtudom ezen állitásom erősiteni!! !Én ma beszéltem a B-telel mivel náluk adtam le a régi g2 ami nem recsegett és Tőlük vettem egyet ami már a recsegős szériából való volt. Jeleztem a problémát hogy visszaviszem a recsegőst mivel ez nekem nem felel meg és mivel még a régim meg volt náluk így azt visszakérném. Mondták megbeszélik és visszahívnak. Felhívtak hogy halottak erről a problémáról és vigyem az újat visszaadják a régit és a kettő közötti különbséget amit ráfizettem.(30 ezer ft) Így is történt elvittem az újat hoztam a régit + a 30 ezret! Hozáteném ugyan olyan kedvesek voltak mint a vásárláskor sőt megígérték hogy ha megjön a folia a G2 höz akor postázzák ! Szóval itt Kezdődik a korrektség!!! Az ügyfél akor is számit ha gond van!! Mielőtt valaki azt gondolná hogy ez itt reklám csak jelezném személyes tapasztalatom osztottam meg és mindenki maga dönt hogy mi és hol vesz!!
-
dodicsaba
aktív tag
nekem hun os telom van nem szoktam ázsiait venni. Eus romot kell feltölteni rá és abban minden benne lesz. Le van itt feljebb írva a teljes menete.. Nem értek teljesen egyet veled mivel az ez előtti g2-őm nem recsegett 2 hét után sem.Semmilyen szinten igy arra következtetek hogy a mostani szériával történt valami. Van itt jo pár ember akinek nem recseg.Az elsők akik megvették.
-
dodicsaba
aktív tag
Másfél hete jellemző. T sek is recsegősek.Nem tudsz csinálni vele semmit. Jelezd az Lg nek én már jeleztem de azt mondták még senki nem jelzett ilyen problémát. Jó lenne a ha minden recsegős telefon gazdája küldene legalább 1 levelet nekik hogy legyen nyoma és lehet akor gariba cserélnék a hátlapot.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Pityukaka #3357 üzenetére
A hátulja recseg a gombok alatt aztán meg 1-2 nap után teljes egészében olyan szinten ha kézbe veszed mindenhol.oldala hátulja szinte körbe járja a telefont.Gsm boltba vettem én is magyar garos számlás és ami lényeg kipróbáltam átvételkor és minimális volt a recsegés de gondolom ahogy igazodott használatkor felerősödött. Ma vissza is veszem a 3 napnál járok cseréljék ki vagy adják vissza a pénzem. 150 ezerért kapjak minőséget gondolom ebbe a kategóriába elvárható. El@rta az Lg ezt a jó telot ilyen aprósággal!!
-
dodicsaba
aktív tag
Tudja valaki hogy játékoknál miért nem tűnik el a navigáló sáv alul? Comando játékot letöltöttem a playrol mind a kettőt és mintha úgy rémlene ezelőtti telomon széthúzta a képet. filmeknél eltűnik. Van erre valami beállítás? Az is lehet hogy átlátszó volt és nem volt alap fehér a csík azért nem tűnt fel.Lehet ezen állítani hogy legalább a csík tűnjön el?
-
dodicsaba
aktív tag
Kedves Fórumtársak !! Beszéltem az Lg Magyarországgal azután a Központi szervizzel és azt a választ kaptam hogy Senki nem jelezte ezt a Recsegés kattogás problémát!! Központi szerviz azt igérte rákérdez az Lg nél és visszahívnak!! Nem mellékesen jelzem itt nektek hogy nem sírni- ríni kell hanem jelezni kellet volna másnak is rajtan kívül az Lg felé de a jelek szerint itt nagyon szépen megbeszéltétek egymást között de hogy valaki felemelje a telefonját és hivatalos helyen rákérdezem az nem ment.
-
-
dodicsaba
aktív tag
Rákérdeztem az L g-nél. Azt mondta miután itt nálunk nem forgalmazták így nem tud segíteni. Mondtam neki Kapható a médiában ill t -nél legalább egy hete. Ők erről nem lettek értesítve. Kaptam egy másik számot de ott csak a hűtőszerelő srác volt azt mondta hívjam a telefonost 9 után.. Be@rás. Lg azt mondta cserélik 3 napon belül ott ahol vettem.... ) után hívom a szervizest..
-
dodicsaba
aktív tag
Nem tudják azok véletlenül akik a T nél vásároltak árulnak tokot ill fóliát a G2 re
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Gergőke88 #3124 üzenetére
Na majd viták elkerülése véget felhívom ma az Lg és első kézből megmondják miatt lehet tenni. Médiába ott tuti cserélik. Vettem egy távcsövet azt mondta az eladó csiszolt üveg a lencséje és nem a gázos variáció. megvettem nem kevés pénzért aztán másnap böngésztem és mégis kiderült hogy nem csiszolt. Visszavittem és halljátok még azt se kérdezték mi a baja. Egy a4-es lap töltsem ki -ráirtom foltos a lencse .Adtak egy csereutalványt amiből vehettem mást. Vettem is egy Canont.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
lostoldnick #3084 üzenetére
Szerintem nem fogjál recsegés hüppögés miatt cserélni. Minta valaki már kérdezte volna lg -től és azt irták vissza hogy ez nem hiba -ezek ilyenek.
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
Gergőke88 #2700 üzenetére
Azért nem hiszem hogy bárki ki fogja dobni.Az enyém konkrétan nem recseg az általatok leírt hangerő gomb alatt. Amugy minek nyomkodjátok? Polikarbonát pont azt a célt szolgálja amire kitalálták. Rugalmas mégis kő kemény szinte törhetetlen. Minden nap azzal dolgozom. Sokan itt rendeltek nilkin tokot azalatt amúgy sem fog ez felütni.
-
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
És az enyem is 32gb .vettem hozá egy 16 pendrivet amihez nem kell kábel 😉
-
dodicsaba
aktív tag
Play áruházból szedem le az AnTuTu Benchmark -ot. aztán megnyomtam a zöld test gombot aztán pedig az alsó zöld test gombot ami felé az van irva hogy Stability Test. Na ez valamit százalékba mutatta hogy csinál valamit aztán bejött egy csomó adat mint az Ékg .fogalmam nincs mit tesztelt. Pobálta már valaki ezt a tesztet?
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
-Mosquito- #2219 üzenetére
Kösszi.
-
dodicsaba
aktív tag
Tudja valaki segiteni hogy hol lehet átálitani a kijelzőn az órát. Mármint feloldáskor ami látható. Pron volt ilyen beállítás G2 nem találom.
-
dodicsaba
aktív tag
Amugy meddig teszte az antutul. 4 perce fut ....
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
-Mosquito- #2170 üzenetére
Melyiket kell itt inditani a pontokhoz?
-
dodicsaba
aktív tag
Valaki tud G2-re frankó tokot és fóliát? Hol tudnék venni vagy rendelni? Hazai kellene a külföldi rendeléseket nem vágom.....
-
dodicsaba
aktív tag
A G pronál tudja valaki hogy kell eltüntetni pár oldalt a érintő képernyőből. Nem találom....
-
dodicsaba
aktív tag
Ezért érdeklődőm.
-
dodicsaba
aktív tag
Mi külömbség az ázsiai es az eus közt. Gondolom minőségileg egyformák?
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
jooker82 #1342 üzenetére
Nem sikerült vennem G2. Egyszerűen nincs. Viszont vettem vissza egy sima G ami hivatalos lg garos számlával garjeggyel 0 percesen bontatlan dobazban. Ha lesz G2 ilyen feltételekkel majd eladom valakinek .Szerintem fog esni G2 ára hamarosan és lesz 32 nem csak 16 0s. Bár nekem elég a 16 is.
-
dodicsaba
aktív tag
Kösszi az infot.megoldódott a probléma. Holnap vesszem a G2 -tőt.Remélem nem bánom meg a cserét G-ről G2 -re.
-
dodicsaba
aktív tag
g nél a simkártya csip része lefele vagy felfele áll a teloba? tud valaki egy gyors választ adni?
-
dodicsaba
aktív tag
Hivás közben teljesen csendes a a hangszotoja ugy mint a g nek. Gondolok itt sistergés recsegés stb....
-
dodicsaba
aktív tag
Megvenné a haver a g tőlem csak kicsit sajnalok hozatenni 80 ezret a g2 veteléhez. Nem tudom ér e ekora potlást? 2 g ára szinte. Aki már hasznalja mit gondol mekkora a külömbség a G es a G2 közt?
-
dodicsaba
aktív tag
-
dodicsaba
aktív tag
Most kérdeztem a telefonboltos havert menyiért tud g2 rendelni? Meglepet de lg garist is tud rendelni igaz 16 ost és 150 a nagyker ara.hétfőn ranezunk az uj arlistara mert ez még pénteki. Az azsiai 140 penz. A 16-32 is. Érdemes várni ugytünik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- NBA és kosárlabda topic
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest