Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Megjelent a Huawei Nova 14 széria Kínában
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demolator
tag
Sziasztok !
Próbáltam frissíteni LG gyári progival a telót de sajnos hiba ötrtént a művelet során.
Forumokon olvasgattam és a jól ismert lg g2 qhsusb_bulk(qualcomm 9006) elnevezésű próblémával állok szemben. Megpróbálnám a leírtak szerint életrekelteni a telót de a nagy gondom hogy az összes fájl amit le lehet hozzá tölteni még v10 romból való, csak nekem már kitkat volt rajta ha jól tudom az már a v20 rom.
Valakinek vannak ilyen fájljai vagy tapasztalata ezügyben? Esetleg megoldahtó a gond a v10 fájlokkal is?Előre is köszi a válaszokat. PÜ-t is szivesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Civilization VII
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest