Hirdetés
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Akik lollit használnak, nektek mennyit bír kijelzőidővel a telefonotok?
-
L4ck091
csendes tag
válasz
neo_xperia #59544 üzenetére
Köszi, mindjárt meg is csinálom!
-
gumikacsaa92
tag
Sziasztok!!!
LG g2 D80230b_00.kdz rom-nál a telefon ki ír valami assert-et és leáll a frissítés. Mindig csak újraindítani tudom.
Mit kellene tennem? (másik lg g2nél 1 órával korábban sikeresen feltelepítette) -
marcusa
addikt
-
Marquess
tag
Sziasztok
Van valami hír a Lollipopról vagy már soha nem is fogják kiadni Lg g2-re? -
Marquess
tag
válasz
snefftamas #56192 üzenetére
Hali
Én tudok boltost ,aki 65,000 Forintért árulja a G2-t tőlem vettem én is.
ha érdekel szólj -
Wucky
senior tag
Olyankor mi van ha az imei számom nem találja az az ellenőrző link?
Imei is not valid.
Telenoros. 4.4 van rajta,ami kdz-ből lett feltéve. -
beldeczki
aktív tag
válasz
fery02 #59582 üzenetére
Akkor majd ránézünk azzal is.
Az az ötlet meg, hogy egy másik 4.4-et flash-eltek, totál felesleges, mert ugyanazzal a mozdulattal már eleve flash-elhetitek akár az épp aktuális v30b Lolli-t is.
Ezzel csak azt akarjuk tesztelni, hogy a telefon megkapja-e így is a frissítést, tehát az LG igazat mondott-e.
Majd jelentkezem fejleményekkel.
-
Tegnap este belelendültem valóban. Na meg gépről írtam, nem telefonról, szóval ott szabadabban tudtam formázgatni a szöveget.
Képernyőlezárás idejét nézném meg én is elsőkörben a Kijelző/Képernyő idő beállításokban.
Halványan világító led-ekre valóban nem emlékszem, hogy lett-e volna itt bármikor panasz, szerintem még nem.
Azoknak a fényerejét nemtom lehet-e valahol motorháztető alatt állítgatni valahogyan.Kdz-t meg saját felelősségre, azzal biztosan felmegy a v30b. Végülis általában kdz esetében inkább csak downgrade esetében szoktak lenni a galibák a topik tapasztalatai szerint, valószínű gond nélkül sikerülne neked a flash-elés.
@beldeczki: Üdv!
Próbáljátok meg LG Pc Suite programmal kerestetni a frissítést!
Egyébként az Összefoglalóban található IMEI ellenőrző link segítségével meg tudjátok nézni, hogy hivatalosan van-e már arra a telefonra lolli. Ha asszerint van, akkor az említett program fel fogja ajánlani frissítést.Az az ötlet meg, hogy egy másik 4.4-et flash-eltek, totál felesleges, mert ugyanazzal a mozdulattal már eleve flash-elhetitek akár az épp aktuális v30b Lolli-t is.
-
válasz
stefi68 #59573 üzenetére
Oké, gondoltam, hogy tudod, csak úgy megkérdeztem azért
. A camera_config.xml nálam a system/etc/camera_config.xml helyen van. Jpg módban csak gondolkozik, Raw/jpg módban mindenhol csinál képet, csak hiába állítgatom az értékeket, sz@rt sem látok, változást. Egyedül a fényerő állításon látok látható változást. Ezt este ki is kell próbáljam, gyenge fényviszonyok között. Lehet a többin is működik, csak a szemem rossz hozzá, majd a szakértök megmondják. Front kamera visszajelző képe nincs, de fényképez. Mintha írták volna az xda-s topicban, hogy nem mindegy, hogy odex vagy deodex. Most olvasgatom a topicját épp....
(#59561) akooos : ezeket neked is írtam.
-
ad4m1337
aktív tag
Még maradt egy darab szilikon gél 0,3mm tokom, átlátszó, ha kell valakinek, írjatok.
-
-
oba
addikt
válasz
Zsolto #53798 üzenetére
hoppá hoppá
nekem is pont ugyanez a gondom, hasznos ez a kereső itt fent
meg tudnád írni, hogy pontosan milyen cuccot használtál hozzá hogy ilyen szépen lejöttek a karcok róla? remélem nekem is csak ez a bevonat karcos maga a zafírüveg nem, így azért olcsón megúsznám a dolgot
én is használtan vettem a telefont és már ilyen volt -
oba
addikt
Kamera védő "plexi" vagyis inkább a zafír védő üveg cseréje megoldható szerintetek? Eléggé össze van karcolódva pedig elvileg nem lenne neki szabad. Kb. mennyibe kerülne szervizben?
-
stefi68
addikt
válasz
Meggyi001 #59569 üzenetére
Természetesen Lolli (30a).
Azért kérdeztem mert a kamera most a System/Priv_app/LgCameraApp-ban vam, amelyben még egy Arm mappa van az odex fájllal.
A lib-ek külön találhatók a System/Lib-ben.
A camera_config.xml-t meg nem találom (egylőre), pedig végig kerestem a Data és System kötetet és még a belső tárhelyet is...
-
Dmiki
csendes tag
válasz
fery02 #59562 üzenetére
Hm már azt hittem senki sem válaszol
de amint észre vettem elég komoly munkát végzel. No az oldalra swipeolható lehetőséget köszönöm ezt nem tudtam
Képernyő nem kapcsol ki alatt azt értem, hogy kilépek mindenből leteszem a telot ...gondolnám majd magától lezár, de nem. És egész gyakran.
V30b t pedig nem kínálja fel sajna. Próbáljam kdz vel? Amúgy aazt mondod a leddel másnak nincs baja? Nekem jelez minden viszont olyan halvány alig látszik...minden színben -
beldeczki
aktív tag
Üdv!
Adott egyik haverom G2 telója. Azt mondja kiadták már a lollipop-ot ezekre is, de ő nem kapja meg a frissítést. Független teló, LG support azt mondta, hogy elvileg külföldi a telefon és ezért nem kapja meg a frissítést. Bizonyos díj ellenében mondták hogy megcsinálják és minden jó lesz. Na de most szerintem itthon is megtudnánk oldani ezt. Az ötletem az, hogy rá kellene rakni egy magyar független 4.4-et és utána már magától frissítene talán a lollipop-ra. Ez jó elképzelés vagy nem?
Android-ban nem nagyon vagyok otthon, ezért inkább kérdezek először, mint hogy fölöslegesen rakjak rá bármit is...
-
válasz
marcusa #59564 üzenetére
Szívesen!
Gari nem ugrik amúgy, ahogy már előttem is válaszolták.
A további OTA frissítés viszont így, hogy T-s telefonon független ROM lesz, nekem gyanús hogy nem fog működni (ezt a dolgot más valaki is megerősítheti, ha tudja), de természetesen bármikor flash-elhetsz rá újabb ROM-ot. -
válasz
akooos #59559 üzenetére
Mindenesetre úgy tűnik pozitív irányban sem annyira erőteljes előrelépés.
Kíváncsiságból egyébként gyorsan utána is néztem egy kis SoC összehasonlításnak.
------------------------------------------------
marcusa (#59523) : Unroot-tal egyetemben egyúttal már el tudod végezni a Lollipop felrakását is.
Annyi dolgod van, hogy letöltöd a hivatalos, legújabb, független v30b szoftver kdz-t innen.
Majd Összefoglaló leírásban található LGflashtool2014 progi segítségével CSE flash menettel flash-eled a fentebb említett kdz-t.
Mindenek előtt Hard Reset ajánlott!------------------------------------------------
Dmiki (#59526): Ha független, akkor a v30b-t fel is kell elvileg kínálnia már frissítési lehetőségnek. Legalábbis a PC Suite, ha a telefon egyébként még nem.
Kérdésre válaszolva amúgy természetesen nyugodtan felteheted a v30b-t.A LED halványságra nem volt eddig panasz, sokkal inkább, hogy bizonyos értesítéseknél ha jól emlékszem, csak 12 másodpercenként villant és akkor is szinte csak egy pillanatra.
v30b óta viszont hallottam ez irányban történő javulást itt fórumos tapasztalatok alapján."gondol egyet a telo és nem kapcsol ki a kijelzője"
Ezt nem igazán értem. Többször kell megnyomni a power gombot vagy többször kell koppintani a képernyőn a lezáráshoz? Ilyenről sem hallottam egyébként.Fehérre állított navigációs bar alkalmazásoktól függő szín változtatgatása mostanában más forrásból is volt már említve, míg korábban KK rendszer esetében nem említve ilyesmi.
Lehet ez is valami Lollipop bug lesz.A képernyő tetején meg te az új Lollipop-os értesítő kártyákra gondolsz. Azokat simán csak oldalra swipe-olva el lehet tüntetni onnan.
A lezárt képernyőn is ilyen kártya formában vannak közvetlen előttünk az értesítések igen, sajnos így elvéve a helyet az órától, zsugorításra késztetve azt.
Ha kikapcsolod, hogy zárképernyőn is láthatóak legyenek az értesítések kártyái, akkor marad az órád normál méretű.PC Suite meg akkor frissít root-olt készüléket is, viszont OTA nem engedi.
Feltételeztem pedig, hogy ha egyik nem enged, akkor a másik sem. -
G4 portolt appok, hátha valaki akar próbálkozni esetleg G2-vel...kamera megy nálam G3-on, Fájlkezelő nem megy...a többit holnap tesztelem...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
realmadrid #59555 üzenetére
Net???? Vmi hálózati hiba lehetett(attól,hogy van csatlakozásod még lehet,hogy a szerver xar).
akooos
Jó lesz ez! -
válasz
david.magony #59553 üzenetére
Szia!
Természetesen v30b-t, mert egyrészt ez a legfrissebb, másrészt pedig meg független.
@akooos: "Az ami a G2-n elfut, ezen is el fog"
Ez nem alapvető elvárás lenne?@Th3Ac3: Ilyesmi panaszok emlékeim szerint nem voltak még a topikban említve.
Első körben mindenképp másik töltő+kábel párossal tesztelném pár napig.@Rasnac: Abban az esetben, ha direkt letekarod a telefon tetejét, olyankor a közelség érzékelő nem engedi feléledni a telefont, ami normális működés.
Ennek ellenére persze sötét környezetben, nem letakart állapotban normálisan fel kéne oldódnia a kijelzőnek, szóval nincs kizárva alkatrész hiba. -
xSide
őstag
-
realmadrid
aktív tag
Sziasztok, mától érdekes jelenséget, hibát vettem észre. Telefonról Gmail-ben megírt levelek nem mennek ki, hanem várólistára helyezve státuszt kapnak, nem mennek ki. Ez mi a túró lehet ? Tegnap még jó volt.
-
david.magony
csendes tag
Sziasztok !
A v30d-t vagy esetleg a v30b-t rakjam fel a telómra? T függő, sajnos már ráuntam a custom 5.1.1-es romokra főleg úgy, hogy a mostani rommal elkezdett csíkozódni a képernyő, mármint néha felugrik egy fekete háttér színes csíkokkal és rohadtul zavaró.
-
Quqesz
nagyúr
Akit érdekel G4 teszt a gsmarena oldalon.....szal jó gépnek tűnik! Kamera terén kicsit odatették magukat!
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
A SuperSU Free alatt a "teljes unroot" funkciót használta már valaki? Működik?
Az elmúlt 1-2 hétben sokkal gyorsabban merül az akku. Pl. ma reggel is lehúztam a töltőről, 1 óra múlva már csak 91% volt, pedig csak 2 rövid hívásom volt. Ezt már nem tudom a lolli-ra fogni...
11 hónapos a telefon. Az akkura ugye 1 év garancia van? Simán kicserélik vajon?!? -
Balazska15
senior tag
Nekem például semmi negatív tapasztalatom nincs a Lollipop-pal kapcsolatban.. Működik a led, gmail-nél is, nincsenek fagyások, jól bírja az akksi is.. Ami kicsit zavar az csak a vezeték nélküli tárolás és az alsó felugró sáv (pl fülhallgató csatlakoztatásakor) hiánya.. de mindenre megvan az utólagos megoldás.
-
oba
addikt
jó lenne lollipopot használni de nagyon sok a negatív tapasztalat ahogy olvasom...
a cloudy féle lollipopot használja valaki? az is ennyire bugos mint a többi? -
neo_xperia
senior tag
válasz
L4ck091 #59543 üzenetére
Szia!
Simán visszatettem a v20h kk romot az LG Flashtool 2014 programmal ugyanúgy mint amikor frissíteni szoktam. Az első hsz - ban minden le van írva lépésről lépésre. Öt perc sem volt az egész, több idő az újbóli belakás.
Fontos hogy CSE flasht csinálj, ne normált. Ezzel elkerülöd az esetleges problémákat, és nem kell külön hard reset sem.
stefi 68: nem ez volt a legfőbb ok, számos egyéb dolog. -
L4ck091
csendes tag
válasz
neo_xperia #59539 üzenetére
Szia!
Nehéz volt a downgrade? Tudnál valamilyen leírást ajánlani? Megőrít a nyalóka.. -
G33Z@
tag
Sziasztok. V20h alatt nem kapcsol le a kijelzőm, ha lefordítom a telefont. A szenzorral nem lehet baj, mert híváskor, ha a fülemhez emelem rögtön összekapcsol. Másik gondom, hogy a legtöbb YouTube video időnként megröccen. Valakinek ötlet? Köszönöm előre is.
-
stefi68
addikt
válasz
tjani11 #59537 üzenetére
A korábban linkelt Samba Filesharing nekem teljes mértékben pótolta a vezeték nélküli fájlmegosztást.
Wifire csatlakozva automatikusan elindul a beállított hálózatokon, használható windows intézőben és Total Commanderrel egyaránt.
Nem kell hozzá semmi egyéb program a PC-n.
Egyszerűen be kell csak írni hogy: \\ip_cím (pl. 192.168.x.x) vagy netbios név, ami tetszőlegesen beállítható pl. \\LG_G2.Ennek hiánya miatt visszatérni KK-ra azért kicsit durva.
-
Zugi
aktív tag
válasz
tjani11 #59537 üzenetére
Ez az egyik dolog amiért nem teszem fel a Lollit a telómra, pedig elsők között ajánlotta fel a készülékem a frissítési opciót. Hatalmas baklövés hogy ezt kihagyták belőle! Különben is az, ha egy megszokott és jól bevált alkalmazást, tudást egy "továbbfejlesztett"-nek mondott új rendszer már nem tartalmaz. Lásd a híres Windows 8 és Start menü esetét... Ezek mindig nagy buktát okoznak, szóval aki ilyeneket jóváhagy egy cégen belül, azt ki kellene rúgni!
-
tjani11
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki hol találom a vezeték nélküli tárolást a Lollipop rendszerben (30b)? A Kitkat esetén egyszerűbb dolgom volt, ugyanis az értesítési panelen könnyen használhattam. A Média kiszolgálón belül próbálkoztam, Tartalom megosztással, de nem sikerült csatlakoznom a PC-hez vezeték nélkül.
A segítséget előre is köszönöm! -
Th3Ac3
tag
Üdv!
Az miért van hogy a G2-t ha este töltésen hagyom néha megbolondul és feléled a kijelző meg rezzen egyet (vagyis amikor rádugom töltésre azt ezzel jelzi)? Nem kifejezetten kellemes éjjel 3-kor erre ébredni
A csatlakozó meg töltő biztosan a helyén van és nem értem mitől lehet ez. Lollipopot használok, más ezt nem tapasztalta még?
-
Tatyla
őstag
Lollin hogy lehet elöcsalni a kettős képernyőt?
-
Naigen
aktív tag
LG márkaszerviz tapasztalat, hátha vkit érdekel:
Hiba:
- sárga folt a bal felső sarokban
- közelségérzékelő csak 2-3mm-ről kapcsolta ki a kijelzőt, a korábbi 3-4 centi helyettVáci úti szervizbe bementem 2015. 05.05-én délután 5 utá pár perccel, másnap délelőtt 09:47-kor jött az sms, hogy elkészült a telefon. Kijelzőt cseréltek, amivel egybe van építve a proxy szenzor, így mindkét probléma megoldva jó fél nap alatt. Asszem ez elfogadható gyorsaság
Nem mellesleg úgy kaptam vissza, ahogy beadtam, nem barmolták össze sehol.
-
rzoli
senior tag
Amit az autorec feltesz, az egy 2.7.x.x ha jól emlékszem. Azóta elég sok verzió volt már sok hibajavítással stb.
Talán ez a legfrissebb: http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php
-
Rasnac
aktív tag
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Johnyboy84 #59502 üzenetére
Hali!
Nem tudom kaptál -e már választ , de a legjobb megoldás mert én sem szeretem a mókolást , ha bekapcsolod a fejlesztői opciókban az USB hibaelhárítást , és mikor usb-vel feldugod a telot válawszd az LG szoftver-t .(Ja igen ezt akár az összefoglalóba is lelehetne írni , mert nekem sem jött elő a download mód, csak logika alapján kisakkoztam.)
Következő lépésként mehet simán az LG flash tools-al ahogy az összefoglalóban van , arra viszont figyelj hogy amikor az usb-vel hozzácsatlakoztatod a telot akkor feldob majd egy RSA kulcsos elfogadásos ablakot arra nyomj egy okét.
Remélem segítettem . -
Dmiki
csendes tag
Szevasztok.
Érdeklődnék pár dolog felől amik már valszeg felmerültek itt de 5k hszt nem nagyon olvasnék vissza ,ezért bocsi.
Egy hete frissültem lollira 30a
Független a telom, számít az a verziószámnál? Szóval tehetek rá mondjuk 30b-t ? Ezt a részét nem vágom.Másik kérdés. Bármelyik verzióba megoldódott már a led probléma? Mármint,hogy elég halvány.
Másnál előfordul,hogy gondol egyet a telo és nem kapcsol ki a kijelzője? Másik a gombsor... Fehérre van állítva mégis az alkalmazások hol feketén hol fehéren használják...ez igy normál?
Az ,hogy minden sz.rságért a képernyő közepére több soros baromságokat ír ki pl mikor némítod vagy bekapcsolod a szinkronizálást vagy csak az arcérzékelő megy...az így is maradt a többi verzióban? Személy szerint baromira zavar....főleg a random kidobált android üzenet.hogy engedélyezzem a követést.
Ez így komoly?
Mintha 5 evés gyerekeknek lenne csinálva...bár nyalóka.
Összeségében tetszik..de ezek?...
Jah meg a másik,ha üzenetet kapok a kép tetején jelenik meg egy csíkban...(ahol ugye többnyire mindenféle fül és gomb van)és addig ott van még rá nem nyomok...azt lehet állítani?
Jah és az atom vékony számokról az órán fehérrel a zárolt képernyőn...arról ne is beszeljunk. Kicsit összetetteb háttér és már alig látszik -
marcusa
addikt
Sziasztok!
Mikor megvettem a G2-t, root-oltam az ioroot25-tel az összefoglalóban leírtak alapján, hogy le tudjam törölni a gyárilag telepített, és nekem nem kellő programokat. Csak annyit csináltam, ami ott le van írva, tehát mindössze azt a programot futtattam le, recovery-t és semmi egyebet nem telepítettem.
Most hogy már látható távolságban van a T-mobile-os Lollipop is, szeretném unroot-olni. Szintén az összefoglalóban találtam ezt hozzá:
"- Természetesen visszaállítható a rootolás. Ehhez nem kell mást tenni, mint újra flashelni a telefont a fent leírt módon.
- Majd egy hard resetet nyomni.
- Ellenőrzéshez, pedig tegyük a telefont download módba és bal alul egy "UNROOTED" feliratnak kell megjelennie.
- Download módból való kilépéshez pedig a power gombot addig nyomjuk, amíg kikapcsol a telefon, majd normál módon bekapcsoljuk.
- Video: UNROOT"
Picit belekavarodtam az összefoglalóban leírt sok-sok információba... Utoljára még évekkel ezelőtt a ZTE Blade-em babráltam ilyen módon...
Nagyon hálás lennék, ha valaki akár itt, akár privátban leírná hülyebiztosan a folyamatot, hogy hogyan tudnám ebből az állapotból unroot-olni a telefont, úgy, hogy ha megjön majd a Lollipop, akkor az minden gond nélkül feltehető legyen.
Köszi előre is -
Rasnac
aktív tag
De az inteligens képernyő elvileg működik nem ? Bár nem hiszem hogy sok köze lenne hozzá , de ez Lolliba nem okoz bugot vagy mégis ?
-
Rasnac
aktív tag
válasz
Meggyi001 #59510 üzenetére
Jaja semmi root semmi recovery , kdz-vel amikor felraktam akkor unroot-ed volt írva , szoval tuti még csak berhelve se volt. (mondjuk zsír uj szoval amugy sem) De most leállitottam az inteligens képernyőt meg magát az apk-t is kilöttem és most 3-ból 2x-er csinálja csak , visonzt a duppla koppra nem is éled fel a képernyő .
-
Rasnac
aktív tag
Óriási gondban vagyok :/ Megkaptam a telot fel is pakoltam szépen a v30D-t ...DE a képernyő random lekapcsol és mikor oldanám fel akkor egyszerűen villan egyet és ujra lekapcsol a képernyő (és villan az előlapi led pirosan Aksija 86%-on tehát az nem lehet para ) restart 1-2 percere odlja meg . Mi lehet a gond ? Ti találkoztatok már esetleg hasonlóval ? Köszi előre is
-
válasz
Busterftw #59293 üzenetére
No. Írtam az LG szerviznek az lg.hu oldalon keresztül tegnap:
"Tisztelt Szerviz!
Pár napja a mellékelt fotón található kijelzőhibát vettem észre telefonomon, mely garanciás - Vodafone-os. Szeretném kérdezni, elküldhetem-e saját költségemen Önöknek javítani? A Vodafone a TeleMax-hoz viszi, ami nagyon lassú, és akadékoskodó szerviz - keserű tapasztalat.
Válaszukat előre is várom,
Tisztelettel:
Balogh Gergely"Erre ők, ma:
"Tisztelt Balogh Gergely!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste. Sajnálattal olvasom, hogy készüléke nem megfelelően működik. Természetesen van lehetőség a telefont feljuttatni a budapesti központi márkaszervizünkbe. A csomagba mindenképpen legyen szíves a következőket beletenni: telefon, töltő, adatkábel, számla, jótállási jegy, valamint egy dokumentum, ami az Ön személyes adatait tartalmazza (név, cím, telefonszám, személyi szám) [ezeket természetesen titkosként kezeljük] és egy pár szavas hibaleírást. A csomagot a következő helyre címezheti: LG Központi Márkaszerviz 1134 Budapest Váci út 33. Kérem segítse szolgáltatásunk fejlesztését azzal, hogy a lenti rövid kérdésre válaszolva értékeli a kapott választ. Amennyiben úgy érzi a tájékoztatás nem volt teljeskörű, kérjük küldje el érdeklődését újra, illetve bármilyen további kérdés esetén készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40-54-54-54-es számon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
Mende Péter
LG Electronics Magyar Kft. - Ügyfélszolgálat"Úgyhogy hátha, kérek mindenkit, drukkoljon
-
válasz
Danny365 #59504 üzenetére
Engem mostanában a touchscreen "beragadása" idegesít fel, RR3-ben verseny alatt egyszer csak a kocsi elkezd pl. balra menni neki a falnak, le a pályáról. Már a falhozvágás esete áll fent néha, megéri a kis szemét, hogy lepasszoljam az asszonynak, és vegyek valami újat, pedig nagyon nem akaródzik százezreket "kidobni az ablakon".
-
Danny365
őstag
Végigvertem magam a Mortal Kombat X single player részén, hát ennél unalmasabbra nemigen tudták volna csinálni. Értem én, hogy touchscreenen nem lehet verekedni, de azért valamivel feldobhatták volna a játékmenetet. De legalább a kijelző sárgulástól nem kell félnem, mert ha most nem jött elő, akkor nem is fog. Töltőre dugva játszottam köbö másfél órát zsinórban, már a kezem égette, aztán a játékot egy jó kis restart szakította meg, nem bírta már tovább szegény telefon.
-
-
Johnyboy84
csendes tag
Sziasztok!
d80220d-216-30 as szoftverem van. Szeretném 30b-re frissíteni rootolás és nagyobb mók nélkül, de egyáltalán nem tudok belépni a download módba. Már mindenféle gomb variációkkal próbáltam, de semmi. Valakinek valamilyen ötlet, hogy hogyan tudok belépni? -
Szia!
Valamikor vélhetőleg fog frissülni, még nincsen Telenoros lolli idehaza.@gyendre2: A képernyő-kikapcsoló effektus menü ezen a néven megtalálható a Kijelző beállításokban.
Mondjuk ezt tudod gondolom, mert az alap effektus az a "Halványít" és ennél szerényebb effektus nincsen gyárilag (szóval nem lehet teljesen kikapcsolni), bár nem tudom a Fejlesztői beállításokban van-e esetleg erre beállítási lehetőség, utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest