Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Milyen fenyeron kb mennyi mobilnettel meg milyen appokkal? Nekem ma reggel 7tol delutan 2ig folyamatos 4g es 2 ora zenelejatszas Soundcloudon aztan kb 60%rol meritettem wifin youtube lejatszassal a nullara es 4ora 20 perc kijelzo jott ki. Persze max fenyeron,auto szink. bekapcsolva stb. Nagyon valtozo az akksiido.
Mar alig varom hogy kiprobalhassam a lollit -
mouzrr
őstag
válasz
balazs.b9311 #58195 üzenetére
Mas torrent oldalrol se tolt? Nekem is volt ilyen masik modemmel regen, hogy nem toltott semmit torrenten a telo.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
NEkem is Hard Brick lett v30A után vissza v20D-re.
Nem volt rootolva, csak qualcomm van.
TOT fájlja van valakinek ? -
mouzrr
őstag
válasz
balazs.b9311 #58191 üzenetére
Szedd le a Flud nevu appot,nekem sokkal jobban tetszik mint az utorrent
-
válasz
extasymajom #58184 üzenetére
Akkor ha egyszer netán úgy alakul, akkor vagy fagyasztó spray-vel vagy hajszárítóval (ehh, két véglet) esek neki és közben óvatosan feszegetem SIM kártya tokkal kifele.
Meg akkor ha ez ilyen passzos, akkor gondolom az új akksi beillesztése is erőt fog igénybe venni.Köszi mindkettőtöknek (eladogeppc a segítséget!
-
balazs.b9311
tag
Nálatok se tolt semmit az utorrent mobil verzioja? :/
-
g2fan
csendes tag
Sziasztok. Még anno elcsesztem a telefonont, de sikerült megcsinálnom kdzvel felraktam a kitkatet, viszont most nem irja ki h lenne elérhető frissítés. se a telefonon se az lg mobile support toolon.vagyis ott kiírja de amikor rányomok hogy frissítse akkorki basz nekem kérdőjeleket és nem engedi. valamisegítség ?:S
-
extasymajom
aktív tag
válasz
fery02 #58170 üzenetére
Jaaaa. megnéztem, így már értem a sprayt. Ez egy fagyasztó spray, itthon is használják pl szönyegbe ragadt rágógumit nyomtalanul fel lehet szedni vele. Lefújás után a ragasztó könnyebben elengedi csak azért csinálta.
Reptérről tudok hozni ha kell valakinek
#kurion van egy tartalék hátlapom azt fel tudom ajánlani kárenyhitésnek ha gondolod.
-
kurion
senior tag
Sikeresen elhagytam a hátlapból az LG feliratot
-
Laca0
addikt
válasz
plaszy #58176 üzenetére
A barátom így járt a múltkor. 2 napig vacakolt. Majd megjelent a 4G a telefonon
Bejelentette, mint hiba és kapott később levelet a Telenor-tól, hogy hálózatfejlesztés volt.Más:
Ma módosítottam a telón a Onedrive-ban egy xls-t és elmentettem. De nem frissíti vissza a tárhelyen a fájlt! Sem webesen, sem pc-n nem látni a változást!
Érdekes módon a telefonon is a korábbi módosítás dátumát látom, de ha megnyitom a fájlt, akkor benne van a mai módosításom... mi a fene hiba ez?!?
Ti találkoztatok már vele? -
Spooky
tag
Sziasztok a gsm szervizes ismerősöm simán hajszáritóval melegitette az akksit és a kijelző cseréhez mellékelt müanyag feszitövel vette ki az akksit az orrom előtt.Erre azért volt szükség mert komplett keretes kijelzőt rendeltem. Elmondása szerint maga az akksi kicsit hajolhat kivételkor csak a fóliája( külseje) ne sérüljön.Az orrom előtt vette ki ezzel a módszerrel az akkut és tette be az uj keretbe a mai napig hibátlanul müködik.
-
plaszy
őstag
Üdv.
Ma délután fél 2-től nem talál a telóm hálózatot (Telenor). Hiába indítottam újra, semmi. SIM kivétel-visszatevés után sem, csak segélyhívás. (Gyári 4.4.2)
Esetleg valami ötlet?
-
válasz
extasymajom #58157 üzenetére
Na, ezt a videót néztem múltkor, itt fújja valamivel az akksit (biztos le van írva, hogy mivel, csak annyira azért nem érdekel még a téma).
De akkor ez akkor fölösleges állításod szerint (én sem értem teljesen amúgy).Így részletezve viszont lehet bevállalok majd egy akksicserét házilag, ha csak olyan SIM tok kell hozzá.
Csak azt kell majd megtudni LG mennyiért postázna ki össz-viszz egy eredeti akksit (külföldről akkor 3k környéke). -
akooos
veterán
Valaki nézi a Huawei P8 bemutatóját? Nem semmi telefont csináltak a kincsók megint
Mate 7 után végre emberi méretben is van IGAZI flagshipjük. 5,2 colos lett
Hopp és van belőle P8 Max is.6.8 INCH?????? Te jó ég
-
tomika9988
tag
skacok rootolt lollira xposedet fel lehet úgy rakni hogy az idjőjárás widget megmaradjon ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #58104 üzenetére
Nos nálam már biztos az a mobilnetkapcsolódási bug ami az elso két KK-nál volt. Napi elso bekapcsolasnál csak a hálózat típusa ki-be segít, különben nincs net
-
.St.
tag
válasz
Quqesz #58161 üzenetére
Ezt mellesleg én sem értem, mi értelme annak, hogy hiper-szuper vékony telókat gyártanak, ami csupa üveg elől hátul? Biztos nagyon elegáns meg szép, de ha nem akarod, hogy hamar gajra menjen veszel hozzá tokot, fóliát mindenféle védőt. Vagyis már nem is látszik az a csecse telefon. A régi samu S-emen nem volt semmi védő, se elől se hátul. Sokszor leesett, elég magasról is, és mégsem törött össze. A kijelző üvegje is jól bírta a strapát csak egy kis karc van rajta, pedig a vége fele már nagyon nem volt kímélve.
Szerintem már egy ideje a felesleges külcsint nyomják csak a gyártók.St
-
Mika1227
őstag
Olvastam, hogy a beszélgetési hangerő és minőséggel gondok vannak. Igaz ez?
-
Quqesz
nagyúr
Köszi! De már sok alternatíva van+zabálta az aksit anno is.
Más
Na ma voltam a westendben és ki volt rakva a samu s6 s6 edge....szóval csalódás. Na nem a kijelző vagy a sebesség,esetleg a kamera...az rendben volt. De gyerekek ezek vmi bitang vékonyak és hát megfogni,felvenni asztalról külön művészet,főleg az edge! Fosnék is hogy leejtem! A másik,hogy először azt hittem ezek vmi műanyag demo telók,mert olyan könnyűek voltak,mint egy játékteló. Olyan érzés is volt mikor felvettem,de rendes működő telók voltak(mintha kihagyták volna belőlük az aksit,de ugye ez unibody). Na ezeket nem fogod észrevenni a zsebedben,így ha kilopják nem fog feltünni. Szóval olyan játékteló feeling......aki ilyet szeretne az menjen el és nézze meg,fogdossa meg mert úgy jobban tud dönteni. -
rzoli
senior tag
Tíz éves az IGO, ennek örömére pár napig ingyen letölthető lesz a google play-ről...
http://index.hu/tech/2015/04/15/visszater_a_mobilokra_az_nng/
-
rzoli
senior tag
válasz
alex devil #58132 üzenetére
Nekem anno a Defy+-nál egy cache+dalvik wipe segített ilyenkor.
-
extasymajom
aktív tag
válasz
fery02 #58155 üzenetére
Ezt most nem is értem, "keni egy ideig a régi akksi felületét valami cuccal is még pár percig és csak utána veszi ki."
Minek kenegetni a régi aksit bármivel is. Valószínüleg az kuka kenve vagy kenetlenül is. Vagy nem??
A lényege a dolognak az, hogy az a gyári aksi bele van ragasztva amit legkönnyebben egy sim kártyával (nem azzal amit kitörsz hanem azzal amiből kitöröd) tudsz kiszedni. óvatosan alányúlsz és fel tudod szedni.
Akit érdekelnek a szét és összeszerelés menetei az itt megnézheti.
-
mouzrr
őstag
Ma lemeritem teljesen es megnezem azutan mi lesz.
-
válasz
extasymajom #58150 üzenetére
Youtube-on nézegettem videókat G2 akksicseréről és nem csak annyiből áll, hogy "hátlap le, régi akksi ki, új akksi be, hátkap vissza", hanem folyamat közben egyik videóban keni egy ideig a régi akksi felületét valami cuccal is még pár percig és csak utána veszi ki.
Ez kicsit elriasztott az otthoni buherától.Az a legbiztosabb lehet, ha márkaszerviz végzi az egészet (nekem legalábbis a lelkem is nyugodtabb lesz tőle
).
Persze ilyesmikkel foglalkozó enbereknek lehet semmiség (mint pl fagyálló nevű fórumtárs itt PH-n).Persze köszi a linkeket, meg a véleménykifejtést!
-
racerx
őstag
Net letiltásra a legegyszerűbb ha az apn-t átirjuk. Pl. internet.telekom > nternet. telekom :-)
-
extasymajom
aktív tag
Adatforgalom letiltása és e-mail és minden más szinkronizálási gyakoriságát manuálisra kell állítani akkor nem érhet meglepetés.
-
Den Hadnagy
senior tag
A külföldön mobilneten nagyon izgulók számára nagyon jó szívvel tudom ajánlani a 3G Watchdog nevű ingyenes és nagyon jól bevált appet, ami teljesen személyreszabható.
Mondjuk szerintem simán elég a az adatforgalmat letiltani a gyorsmenüben.
Extra biztonságot jelent, ha limitálod a roamingköltségeidet, a Vodafone esetében ez egy ingyenes 1270re küldött SMS, ami után 3000 forint költés után automatikusan letiltja az adatforgalmadat.
DH
-
extasymajom
aktív tag
válasz
fery02 #58130 üzenetére
Igen saját tapasztalat alapján írtam.
De elsősorban maga a folyamat amire gondoltam nem pedig a beszerzett alkatrész minőségére gondolva.
Ebben teljesen igazad van, nyilván a hivatalos szervíz nem ver át holmi vacak akkuval és minőségit használ. Legalább is szeretnék hinni benne.
De ettől függetlenül meg lehet venni töllük az alkatrész és otthon belerakni. Egy aksi csere nem nagy ördöngősség. Persze lehet, hogy a szervíz a nála vásárolt alkatrészt be is szereli ingyen ezt nem tudom de nem hinném. És az is lehet, hogy csak akkor válal garanciát rá ha ő szereli be ennek nem néztem utána.Mondjuk egy aksi 3k körülvan ebayről rendelve ingyen szállítással Aliexpress meg még kevesebb.
Viszont az alkatrész beszerzését máshol megoldani sem nehéz, csupán oda kell figyelni kitől mit veszel.
Nyilván van sok kókler cucc de vannak rendes eladók akiknek az értékelése jó és akiknek számít hogy így is maradjon. Ebben is szeretnék hinni mint ahogy abban is, hogy a hardveraprón sem véletlenül értékeljük egymást. -
Ferenczi Áko
addikt
Úgy lemerítettem a telefonomat, hogy kikapcsolt magától. A teljes feltöltésig várható idő 2 óra, 4 perc. Gyári töltő és kábel.
Amikor volt G pro-m, ott egy év alatt gallyra ment a gyári töltő, azzal egész éjjel nem töltött már fel a végén.. -
Apaxp
senior tag
válasz
zenefan #58136 üzenetére
Lehet hogy félreértem de az amit a T aktivál neked az kiegészítő adatcsomag?
Én általában 3 helyen tiltom a netet ha szükséges.
1, beáll./mobil adat 1-es kép saját adatcsomag beállítása
2,2-es kép háttér adatok korlátozásához pipa be
3, 3-as kép adatbarangolásnál soha nincs pipa, mobiladatnál meg alkalmanként veszem ki (külföld pl,). -
Quqesz
nagyúr
válasz
zenefan #58139 üzenetére
Tudtommal csak ha kérsz részletezőt a szolgáltatótól abban tudod megnézni,de lehet van más mód is. Ha nem akarod használni a netet kapcsoltasd ki. Ha jók az emlékeim a gogle cuccai képesek használni a netet kikap csolt állapotban(tudod helyzetlekérés,van a wifinél is ilyen menüpont,háttéradatok,stb). Ja és ha nem szolsz egy alap net elérhetőség auto mód van minden szolgáltatónál. Én egyszer így buktam 6 rongyot,mert nem vettem észre,hogy a teló átugrott wifiről mobilnetre,és mivel nem volt letiltva ketyegett.......
-
ClioRS
őstag
válasz
zenefan #58136 üzenetére
Fordítsd meg a dolgot, mivel ez nem a teló, hanem a szolgáltató miatt van. Nem egy embernek volt ilyen, hogy kapcsolgatták az alap netet.
A két T-s szoftvernek meg annyi köze van egymáshoz, hogy a nevükben benne van a T-mobile
Ettől függetlenül biztos jönni fog a hazai is, csak nincs összefüggésben a kettő.
-
alex71995
csendes tag
Vajon már a T-seknek sem kell sokat várniuk a nyalókára?! [link]
-
sven08
csendes tag
válasz
Danny365 #58082 üzenetére
Ezer KÖSZÖNET és örök HÁLA!!! Ami a szervizben 47 ezer lett volna, az némi idővel és egy kis idegeskedéssel megoldódott. A módzser, amit leírtál és ahogy, tökéletes volt. Miután újra raktam Fastboot-tal az .img file-kat már volt Download mode-om. Utána a KDZ vel kellett újrahúzni a telót. Ez nem ment elsőre könnyen, mert valahogy mindig kidobott a szoftver, azt írta ki h a kapcsolat a gép és a telefon között megszakad. Én úgy tudtam ezt kijátszani, h nem a CSE flasht indítottam el, hanem a Normal flasht. Így elindult a telefonon is a folyamat, viszont 50% körül mindig megállt és megszakad. Így azonban a kapcsolat legalább felállt és megmaradt a gép és a teló között, szóval ezután már a "rendes" CSE flash is működött és szépen visszajött a teló.
MÉG 1X HATALMAS KÖSZÖNET ÉRTE!
-
zenefan
aktív tag
Hogy a búbánatban lehet az, hogy minden net-es lehetőség le van állítva a G2-n és mégis kapom az értesítést a T-től, hogy aktiválták a 0-100MB-ig terjedő adatcsomagot?
Van olyan alkalmazás vagy maga a rendszer, amely pult alatt nyúlhatja a netet?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mouzrr #58129 üzenetére
Az a műanyag szag. A leégett tekercsnek jellegzetes szaga van,meg fogod ismerni.
Más
Most olvastam a gsmarena-n,hogy a tmobil is kiengedte a lolit..pár nap és lesz ott is.Zenefan
Sajnos igen. Nem elég,hogy csak a mobilnetet kapcsolod ki. Nem tudom itt van-e még,de 4x alatt volt a hidden menüben egy data kikapcsolás,ami igazából gátolta. Minden szinkront kapcsolj ki! Egyik ismerősöm 1 hónap alatt fél millás számlát szedett össze pont ilyen miatt külföldön a tnél! -
kromatika
veterán
válasz
VOLTCRAFT(1) #58019 üzenetére
Semmi gond nincs a G3 aku idejével.Mind ketöt használtam,és kb 6-7 órával kelet előbb tölteni a G3 at a mostani gyári sw-vel,ugyan azon használat mellett.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
alex devil #58132 üzenetére
Néhány hete ugyanigy jartam,ujrainditas sem segitett,a play áruház adtatainak törlése sem, csak a gyári visszaállítás.
-
alex devil
senior tag
Helló, frissítettem volna pár alkalmazást a play áruházból de ezt az üzenetet kaptam: "nincs elég hely az eszközön"
szerintem van elég helyenyhén gyomlált, rootolt t-mobile 4.4.2
#58130) fery02 sárga...
-
válasz
extasymajom #58110 üzenetére
Saját tapasztalatok alapján írod ezt?
Ha igen, mesélnél róla részletesebben, ha kérhetlek?
Igazából engem akksi ügyben mindig is az tartott vissza az "olcsóbb" megoldásoktól, hogy nem bízhatunk a forrásban, ahonnan az akksi származik.
Lehet az az akksi sem teljesen jó állapotú, vagy nem megfelelően volt tárolva, míg (új) gazdára várt.Azért egy márkaszervizben gondolom csak olyan akksit cserélnének az embernek, ami minőségben nem hagy kivetnivalót.
@bigdee888: Ha jobban érdekelne a későbbiekben, a 06-1-796-0492-es tel. számon elérheted közvetlenül a szakszervizt az akksicsere részleteiről érdeklődve.
Ha esetleg felhívod és megtudsz infókat, kérlek oszd meg itt a topikban is!@alex devil: Fehér Nekeda tokod van?
Nekem olyanom volt az előző tokom és nem jöttem rá mivel lehetne tisztítani, így hót dzsuvás állapotban beraktam a fiókba és jó pár hónapja már egy fekete IMAK Cowboy tok vette át a helyét. -
mouzrr
őstag
válasz
vadászcsiga #58128 üzenetére
Emiatt vittem mar vissza de akkoriban toltesi gondok nem is voltak, csak feltem nehogy baj legyen.
Fura hogy neked szagtalan. Mas ilyen tolton is erzem ezt a szagot.
-
mouzrr
őstag
válasz
Quqesz #58123 üzenetére
A tolto szaga miatt egyszer mar volt gariban. Csereltek benne akksit meg.meg.valamit csak nem latom a garipapiron mert ranyomtak a pecsetet. Kaptam meg uj toltot meg kabelt is melle. A ti toltofejetek usb nyilasa is olyan jellegzezes "szagu"?
Remelem nem kell megint visszavinni. 2x 15 napot volt tavol. De legkozelebb beviszem az LGhez es nem szolgaltatonal adatom le. -
Quqesz
nagyúr
válasz
takacsbotond #58124 üzenetére
Simán megéri,simán megy,sima hétköznapi használat,simán olvass vissza és simán használd a keresőt....
w333
Sima ügy 😴😂 -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Egy G2 vásárlásán gondolkodom, és arra lennék kíváncsi, hogy mennyire gyors a rendszer?Vannak-e megakadások? Mennyire bugos?Stb...
Szóval, hogy mennyire megbízható a hétközbapok során a legfrissebb gyári rendszerrel, és, hogy milyen gyakori problémák merülnek fel. -
mouzrr
őstag
válasz
vadászcsiga #58121 üzenetére
Gyári minden. Kipróbálom majd másik töltőfejjel holnap.
Gondoltam a hibára én is de pont azután jelenne meg hogy feltettem egy másik romot? Meg néha rendesen tölt, függetlenül attól hogy hová van bedugva. Próbáltam a csatlakozót is mozgatni amikor be volt dugva, de nem ment feljebb 300ról. Kihúztam majd vissza is dugtam, maradt azon a szinten. Volt már 500 és 700 mA is. -
eladogeppc
veterán
Vibe X2 - 8 Mag...
Fehér->ezüst->szürke volt fekete gorilla glassal.
Annyira reménykedtem, hogy milyen jó lesz, de a Meizu M1 Note még mindíg jobb volt, mármint a Lenovotól.
A kijelzője olyan, de olyan sárgás volt, hogy nem is értem. Úgy hirdetik, hogy barom sok nit-es, erre lófos.... -
Quqesz
nagyúr
-
Demolator
tag
Próbálnám de nem látja a telefont a minimal adb se - csak a sok formázandó meghajtó jön be , de sajna
nemsikerül a linux mutatvány se ugyanis az ubuntu nem látja a telefont. Érdekes jelenség hogy villog a kijelző fekete de mégis a háttérvilágítás ki be kapcsol ha usb-re dugom linux alatt. Win alatt behozza a sok partíciót de ubuntu alatt már nem látok semmit. Azóta van ez mióta töltőre raktam a telefont. Előtte az volt a gond hogy pillantra látta aztán mire csináltam volna valamit eltünt... nemértem... gondoltam hátha azért van mert közbe lemerült teljesen a teló...Ötlet?
-
mouzrr
őstag
válasz
Quqesz #58113 üzenetére
Nagyon fura megint a toltes. Eleg lassu es megint csak 300 korul irja. Este is jol toltott pedig. Root sincs, v20h van fent. Nekem azota csinalja miota CM 12 fent volt. Azutan twrpbol visszaallitottam a backup ot es csinaltam egy gyari visszaallitast, majd a menuben megnyitottam azt a rootprogit ami ott maradt es azon belul kitoroltem a rootot. Root checker szerint nem vagyok rootolva. Mit kezdjek a toltessel hogy ne vacakoljon ennyit?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
eladogeppc #58111 üzenetére
Ajaj...vannak még ott gondok...melyik színkombináció volt(ha jól emlékszem 3 szín van rajta egyszerre)
-
bigdee888
tag
válasz
extasymajom #58110 üzenetére
Koszi! Egyelore csak infokat gyujtok...
-
eladogeppc
veterán
Megnéztem a vibe X2-t ultra gagyi anyaga van.
Kijelző sárgás 400 nit környéke.
Google maps laggol, 2 ki/bekapcs 15% akku minusz .
Egyebkent szép telefon.
A gyari műanyag tok nem ment rá, nem passzolt.
Kár érte. -
Djay
csendes tag
Sziasztok,
Egy gyors kérdés, valószínűleg volt már szó róla, de mi történik, ha nem olyan régiós szoftver akarok felrakni a telómra mint amilyen való rá? Arra gondolok h ha az enyém pl. DEU kódos és megpróbálok felrakni rá egy magyar 6MH kódosat akkor ezzel tönkre teszem vagy ugyan úgy működik vele (bár gondolom az előbbi).
Illetve az én telóm 32GB-os, erre a 16-os szoftver felrakható vagy van rá külön 32-es?Köszi és bocsi ha már előttem ezeket 25000x megkérdezték.
-
vadászcsiga
félisten
Lehet hogy csak bekepzelem de nálam mintha ugyanaz a hiba lenne lollinal mint volt az első pár KK-nal hogy a reggeli első mobilnet bekapcsoláskor nincs kapcsolat. Egy halozatkapcsolat lte-re és vissza segít. Nálatok?
-
Demolator
tag
Sziasztok !
Próbáltam frissíteni LG gyári progival a telót de sajnos hiba ötrtént a művelet során.
Forumokon olvasgattam és a jól ismert lg g2 qhsusb_bulk(qualcomm 9006) elnevezésű próblémával állok szemben. Megpróbálnám a leírtak szerint életrekelteni a telót de a nagy gondom hogy az összes fájl amit le lehet hozzá tölteni még v10 romból való, csak nekem már kitkat volt rajta ha jól tudom az már a v20 rom.
Valakinek vannak ilyen fájljai vagy tapasztalata ezügyben? Esetleg megoldahtó a gond a v10 fájlokkal is?Előre is köszi a válaszokat. PÜ-t is szivesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest