Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Ez de durva autóstartó, ilyet még nem láttam. Autórádió cd slotjaba tolható
[link]Hajtömeg
En már rég nem hallgatok cd-t úgyhogy nekem csak egy felesleges csík. Pendrive-on vagy bt-n megy a zene -
k5.20
senior tag
válasz
Sterilzona #4998 üzenetére
A kerekített hátlap miatt határozottan úgy fogod érezni, hogy egy szuper-vékony készüléket tartasz a kezedben. Érdekes húzás volt a tervezőktől, de szerintem nagyon bejött.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
vadászcsiga #4988 üzenetére
Még azért nem vettem meg. De Z-t kizártam.
LG-t nem fogtam még a kezembe, Z-t igen. Kiváncsi vagyok hogy mekkor a külömbséget jelent a kerekített hátlap és a plusz 0,2 col. A héten tervezem mindenképp, hogy megnyomkodom.
Szerintem ajánlatos mérlegelni mondjuk a frissítéseket is sony és lg viszonyában. -
morphin
tag
válasz
vadászcsiga #4993 üzenetére
Ebay-ről 5400 Pénz és úgy tűnik eredeti. Megtetszett nagyon...megnéztem a videókat róla és elég meggyőző. G2-t is tartaná rendesen szerintem. Karira lehet meglepem magam vele. Gyártótól rendelve 35 zöldhasú az nem ennyire baráti ár.
Köszi, hogy beírtad! -
vadászcsiga
félisten
Én ilyet használok, a ragacsos tapadókorongnak köszönhetően kompatibilis minden felülettel:
ExoMount 2Előtte az olcsóbb kínai verziót vettem meg 1500-ért az Ázsia centerben, az is tökéletesen működött, igaz az "csak" üvegre rakható, 3000 km tettem bele.
-
F-ECT$
titán
Az értesítési ledet csak kikapcsolni lehet, időzíteni nem? (Hogy ne jelezzen mondjuk 22 és 7 között.)
-
Emilchen
tag
Látom itt a fórumon, hogy jó páran vettek Expansystól. Kérdezem, hogy hibátlan jött-e vagy van aki hüppögőst, recsegőst kapott? Én 32 gigásat szeretnék, és gyári garival, eus régiószámmal csak az Expansystól lehet ilyet szerezni tudomásom szerint. Előre is köszi.
-
Gonoszmanoka
csendes tag
Na felment a fólia is Csak egy ment veszendőbe.
-
stonerzsebi
tag
Nekem ez szimpatikusabb, lehet bevállalok egyet... [autós cucc]
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Sterilzona #4987 üzenetére
Melyik lett a befutó?
Play kompatibilításos kérdésemre valaki? Egyáltalán van olyan app amire azt mondja nem eszi meg?
-
Sterilzona
senior tag
Köszönöm emberek !
Eldőlt akkor... -
Gyula88
tag
Hat en a hatar mellett elek csak a rossz oldalon ezert Bukarestbol rendeltem egy gsm uzletbol de nagyon korektul ment minden, kb olyan 150e be jon atszamolva ez volt a max amit ki akartam adni erte de viszont 32gb akartam ha mar nem lehet boviteni igyis csak 24.8gb van alapbol es most h mar kezdem belakni menet kozbe 850mb ram van szabadon de ugy porog mint allat meg nem tudtam megakasztani...
-
cbdevil84
csendes tag
Hello mimdenki.
Tudna valaki megosztani egy olyan linket ahol videón mutatják meg az összeszerelés hibáját? (recsegés/huppogás)
Sokat kerestem itt is, youtube-on is de nem találtam semmi használhatót.
Sajnos non-stop dolgozok ezért a barátnőm menne el érte, és így könnyebb lenne elmagyarázni neki hogy vétel előtt mit ellenőrizzen. Thx! -
lajki7
senior tag
válasz
Sterilzona #4979 üzenetére
Nehogy Zt vegyel,az mar lejart termek
G2 vagy Z1 es akkor is inkabb a G2
jobban jarsz!
Gyula88: te hol vetted a 32eset?
es milyen garis
-
k5.20
senior tag
válasz
Nekem nem volt, de:
- youtube - keresés, majd nézd meg a két készülék méretét és a kijelző arányát a mérethez képest, illetve a bekapcsolt kijelzők képét egymás mellett...rögtön el fog dőlni a kérdés. -
Gyula88
tag
Hello emberek!
Vegre csatlakoztam en is az G2 boldog tulajdonosai kozze egy fekete 32gb valtozattal, most hozta a futar 1 oraja de meg a kezembol nem tudtam letenni...
Nekem egy ilyen szoftver verzio van, hogy D80210b-SEA-XX ez nem tudom kinek mit mond?
Amugy a hatlap az beton meg sem reccen, nem huppog semmi...kifogastalan!
SGS2rol valtottam(aki eddig olvasta a forumot az mar tudja) itt vagyok elso perctol veletek.
Ugy nez ki nem csalodok alom szep a kepernyo!!!
Eddig meg sok mindent nem tudtam atnezni de nem vettem eszre semmi kivetnivalot
Egyedul az auto fenyero, de azt alapbol feltettem 65% mert irtatok h nem mukszik vmi jol
Mondom aki gondolkodik meg rajta ne tegye mert pofaszakadas -
Pipikék
tag
válasz
Nem volt Z-m de vegyél LG G2-őt sokkal jobban jársz hidd el
Pedig nem vagyok LG G2 fan inkább Nexus 5 -
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Tudom, nekem kell dönteni. De. Szerintetek LG G2 vagy sony xperia Z. T-nél, pár ezer a külömbség. Van esetleg olyan valaki, akinek volt Z-je, és most G2-je van ?
Köszönöm -
F-ECT$
titán
Kocsiba vett már valaki üvegre fogatható tartót? Ha igen, milyet?
-
sirály12
őstag
Beállok Én is a G2 tulajok táborába. Megrendeltem én is, jövőhéten pénteken veszem át a futártól.
-
Viper26
nagyúr
Nincs vele gondom, ha melegedés miatt vissza van fogva a teló, akkor néha észrevenni, de ezzel ugye az összes soc ki van herélve...nem is értem hová ez a mag, és órajel mizéria úgy általában...ha meg kikapcsolod a hővédelmet, már töltés közben is újraindul a teló egyeseknél.
FPS-t meg minek nézegessek telefonon?
-
F-ECT$
titán
válasz
Roland861010 #4970 üzenetére
Sgs2-n low grafikán is jobban akadt, annál azért jobb a helyzet, de tény, hogy nincs meg a 30 fps. Vagy hagyom így high-on, vagy leviszem mediumra, ott már nincs ilyen probléma. Abbahagyni nem fogom, már több, mint 50%-ban megcsináltam a kampányt, napi pár futamot tolok.
Asphalt 8 ha jól tudom ma lett ingyenes. Abban mennyire kell IAP-ra támaszkodni? (RR3 ebből a szempontból eléggé pofátlan, így én is az vagyok "vele" szemben.)Más: futtattam én is antutu-t - 35034 pont lett.
-
F-ECT$
titán
RR3-ommal játszik itt valaki? Ha igen, milyen grafikai részletességgel? (RR3 Graphics alapján.)
-
DonMaster
addikt
válasz
-HajTömeg- #4949 üzenetére
Ha keveset játszol akkor simán menni fog amiket irtál azokra nem fog akadni tuti, a nova ui az nem rom hanem egy asztal felület a leggyorsabb minden androidos telora vagyis gyorsabb lesz töle és a gyári fölös feature-oket nem használja de kinek mi jönbe nekem tetszik a gyári lg ui is de ha kell tudom mivel tudom gyorsabbá tenni azt is romolgatás nélkül is.
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
Üdv skacok, Nexus 5 vásárlás
-
djszido
tag
Még egy kérdésem lenne! A 16 gigáson mennyi a szabadon felhasználható hely?
-
F-ECT$
titán
válasz
schferenc77 #4956 üzenetére
Sgs2-n nálam is jó, a G2 a kérdes.
-
Sanyaman
tag
Üdv mindenkinek! Én is beneveztem egy ilyen kicsire. Eddig read only voltam, főleg az itt olvasott pozitív vélemények alapján döntöttem, úgyhogy jól nyomtátok a marketinget!
-
schferenc77
aktív tag
Szia!
Igaz egy S4 Mini-re, de szépen visszamentek az sms-ek és híváslogok. Első szinkron eltartott egy darabig (~2500 elem), de felment. Az éppen legfrissebbeket (régi teló még aktív, most migrálom S4 Mini-re), csak akkor szedi szépen át, ha meghatározom, hogy hány db elemet állítson vissza (pl. 100db), így nem kezdi elölről az utolsó 3 sms miatt az egészet.
-
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
stonerzsebi #4950 üzenetére
Az,hogy az aksit mindenki dicséri óriási pozitívum.
Ideje volt ezen a téren fejlődni.
Akárhová utazunk kollégákkal, délután 4-től kezdve már jönnek a kérdések,hogy "van töltőd?" , "szivargyújtós is?","Milyen telefonod van? Kéne töltő. "
Szóval nagyon hajlok a G2 felé,remélem dec elejéig kitart a T akciója. -
F-ECT$
titán
válasz
-HajTömeg- #4949 üzenetére
Sgs2-t szénné romoltam, itt szerintem nincs rá szükség átlag felhasználás esetén.
-
stonerzsebi
tag
válasz
-HajTömeg- #4944 üzenetére
Nálam 6-700Mb RAM szokott szabad lenni, mert nem kapcsolok le mindent, de úgy pörög a rendszer, mint az S3-as telefonom, mikor full gyári állapotban van.
Semmi akadás, semmi fagyás, szóval szerintem ez a RAM-dolog hírül sem olyan borzasztó, mint amilyennek hangzik. Kivéve, ha téged a számok jobban érdekelnek, mint a tényleges teljesítmény...
De viccet félretéve: tényleg nagyon frankó kis cucc, az akksi is jól bírja (az eddigiekhez képest), szóval nálam eddig még csupa pozitív. És nem, nem vagyok "tréalkalmazott", jutalékot se kapok az eladások után (sajnos), úgyhogy nem azért promózom.
-
-HajTömeg-
őstag
Szia! Itt 2:28-nál hangzik el.
DonMaster Játszani keveset szoktam, illetve elég alap játékokkal, 3D meg ilyenek nem érdekelnek, nem játékra venném.
Elsősorban telefonálásra (tehát fontos a gyorsan előugró névjegyzék), viberezésre, emailezésre és fotózásra.
Aztán persze mást is használok, lényegében minden funkcióját,csak ezek a legfontosabbak.
Ami fontos lenne még,hogy ne kelljen mindenféle custom romokat rátenni,mert engem ez az egész android téma baromira nem érdekel.
Semmi kedvem mindenféle fórumokról letöltött rendszerekkel próbálkozni,amikről aztán kiderül,hogy ez jobb benne,az meg nem is működik és telepíthetek újra mindent.
Nekem ehhez semmi kedvem,Xperia Ray-en próbálgattam, nem köt le
Egy klikkes root-al megbirkózom,de kb eddig terjed a technikai érzékem/érdeklődésem.
A RAM kérdésen azért akadt meg a szemem,mert Ray-nél mindig ez volt a gond állítólag, az 512 kevés volt.
Igazából én egy mókolás nélküli telefont szeretnék,ahogy a hozzászólásokat elnézem a gyári rendszer is stabil.
Tudom sokan szeretnek a telefonjukkal kísérletezgetni,feltenni ezt, azt stb., én nem.
Attól viszont hülyét kapok,hogy mobil parkolásnál az autóból kiszállás után ,még 2-3 percig ott állok a kocsi mellett,mert ennyi idő,míg felold, kikeresi a nevet,belép, elnézést a Handcent sms leállt, bezárás kényszerítése, újra belép, kikeres stb. ÁÁÁÁ, gondolom tudjátok miről beszélek
Szóval ilyet többet nem akarok látni -
F-ECT$
titán
válasz
Egyelőre direkt nem rootoltam, nem fagyasztottam semmit, sőt "minden" eye candy szart bekapcsoltam, és így figyelem a működést. Még nem kezdtem el nyúzni, de normál használat mellett semmi hátrányt nem érzékelek a szabad 600 Mb (nem 500) miatt. Elvileg a 4.4-nek meg majd még kevesebb kell majd.
-
DonMaster
addikt
válasz
rosszul , de ha lecseréled egy nova ui-ra akkor már lesz 1gb szabad plusz fagyasztod a nem használt alkalmazásokat akkor még több. de 500mb -vel is visz mindent lényeg telen menyi szabad van ez nem windows hanem egy linux kerneren futo java telo és a java esszi a Ram ot mint köztudot . de cserébe a meglévö 500mb -al minden létezö dolgot letudsz futattni , és megy mert ha kell pl egy játék futatásához még RAM akkor valamit lelö ami nem fontos és már van több amivel a szagatás mentem világ elérhető , ha nem játszani használód , akkor bocs de minek? kell több 500mb-nál? nincs semmi olyan program ami többb mint 500mb-ot meg eszik .tehát a RAM téma már itt buko ha game akkor is elég az 500mb ha enm game akkor meg pláne
-
jilian
addikt
válasz
Hol olvastál te 1,5 gb ram használatról? (a rendszer max 1,1 minden szar lg cuccal, ha ezt kipucolod 900- 1000 mb)
És nem 2gb ram van hanem csak 1.8 gb...
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #4942 üzenetére
Telenor árul nexust,de hozzájuk nem megyek.
Dec elején jár le a szerződésem, egész pontosan mikuláskor
Szerintem G2 most tökjó áron van a T-nél, nexus kezdetben biztos kétszer annyi lesz nálunk,mint bárhol máshol a világon.
Olvastam sokan unják már a RAM témát,de elég rosszul hangzik,hogy a 2 gigából 1,5-öt elhasznál az LG saját rendszere, marad szabad 500
Nemtom,kitalálom még, addig is olvasgatom a tapasztalatokat. -
DonMaster
addikt
válasz
vadászcsiga #4942 üzenetére
telenor szokot egyedül nexus-t árulni a nexus4 is csak a telenornál kapható
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg- #4941 üzenetére
Nexus nem szoktak a szolgáltatók árulni ha jol tudom
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #4938 üzenetére
Vagy Nexus 5.
Még kitalálom.
Bár attól tartok nexus nem lesz a szolgáltatóknál, illetve pontosabban T-nél. -
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg- #4937 üzenetére
Te is ebben gondolkodsz?
Darálód van már?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #4936 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
-HajTömeg- #4933 üzenetére
Szia Surda
Itt egy jobb
[link] -
coolrob
aktív tag
válasz
-HajTömeg- #4933 üzenetére
tessék a mobilarénás..
-
-HajTömeg-
őstag
Magyar nyelvű G2 tesztvideót tudnátok linkelni?
-
F-ECT$
titán
Sms backup+ visszaállította az smseket, de a hívásokat nem. Nektek sikerült?
-
vadászcsiga
félisten
Play kompatibilítással hogy áll a G2? Játékok, programok, stb?
-
Hiperhuje
aktív tag
-
válasz
ku3ll3r #4921 üzenetére
szia,
próbáld cseréltetni, talán kifogsz egy olyan ügyintézőt, aki belemegy a dolgoba, de a hiba nem igazán akadályozza a rendeltetésszerű használatot, így nem kötelesek cserélni, csak az elállás a biztos, de az is csak úgy, hogy a következő rendelést személyes átvétellel intézed, mert akkor talán többet is megnézhetsz, viszont arra semmi garancia, hogy a következő kiszállított példány jobb lesz a jelenleginél.
vannak nem problémás darabok is a szolgáltatónál (is), de keresni kell, és a lezárt dobozba senki sem lát bele...
online elérhető a jótállási jegy...stb. -
-
Wade0303
aktív tag
válasz
ku3ll3r #4921 üzenetére
3 napon belül próbálkozhatsz cseréltetni, én hétfőn majdnem tökéleteset kaptam a T-nél, egészen minimálisan lehet mozgatni a hátlapot a gombok alatt, de csak akkor látom ha közvetlen közelről nézem és hangja nincs.
Ha már most huppog az nem jó, mert az 1. példány nekem is olyan volt, aztán pár nap múlva már elkezdett recsegni is. Sztem mindenképpen próbáld cseréltetni. -
ku3ll3r
csendes tag
Üdv urak,
Éppen most érkezett meg egy hüppögős jószág a trétől...érdeklődnék, hogy ilyen esetben cserélnek-e készüléket vagy csak elállni lehet? illetve futárral jött és semmi garipapírt vagy ilyesmit nem kaptam, csak 1utánvétnyugtának csúfolt fecnit. ez normális?
-
F-ECT$
titán
Próbálom így 1 nap után a "wow" hatást kizárva figyelni a telefont. 2 apróság tűnt fel a korábban elmondottakon kívül:
-fm rádió mintha kicsit gyengébben venné a jelet (az Sgs2 20 állomást talált, ugyanott a G2 10-et)
-az alul lévő jack nekem kicsit szokatlan, és egyelőre kényelmetlen, kérdés, hogy megszokható-e -
Wade0303
aktív tag
válasz
Gonoszmanoka #4917 üzenetére
Mikor rendelted? Én nagyon várom már hetek óta...
Sikerült felhelyeznem majdnem töléletesen egy kijelzővédő fóliát. 3 db maradt a 6ból tehát nem volt zökkenőmentesmár csak a hátlap kéne és végre biztonságban érezhetném
-
Gonoszmanoka
csendes tag
Megjött a spigen tok. Kicsit masszívabb lett a teló de így is jól néz ki. 😀
-
F-ECT$
titán
válasz
stonerzsebi #4911 üzenetére
Miket lehet kinyomtatni, és honnan? (Számla, garilevél jó lenne azért.) Azért kérdem, mert ma este nem nagyon sikerült belépni a webshopba...
-
droid.04
tag
LG-s garilevelet ad a Telekom?Azért kérdezem,mert régebben vettem mindkét szolgáltatónál (Telekom-még T-Mobile volt,Telenor-akkor még Pannon), az SGS 1 idején egy-egy készüléket,és a Telenor rendes samus garipapírt adott,a telekom viszont egy fecnit,hogy náluk garis a telefon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Xbox Series X|S
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- alza vélemények - tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ukrajnai háború
- Autós kamerák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest