Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit450
aktív tag
Aki már felrakta már a 10 B-t attól kérdezem hogy javítottak valamit a kamerán?
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
morphin #4595 üzenetére
Fel kellett, hogy ajánlja.
Csak nem vetted észre. A vége felé a szállítási, átvételi ablakon.A csaj is panaszkodott, hogy gáz nekik is, mert a rendszer nem jelzi, hogy neten lefoglalták a készüléket.
Volt rá példa, hogy bejött egy vevő, utolsó darab... végig csinált minden folyamatot, és csak a leges legvégén derült ki, hogy hiába van már az ügyfél kezében a készülék, nincs szabad készlet egy sem.Azt már látom, hogy zsírmágnes a hátlapja.
-
morphin
tag
válasz
Hiperhuje #4594 üzenetére
Én XS-sel rendeltem azt is amit holnap veszek át, meg azt is ami most van a kezemben és mindkettőt 11 havi 0THM-el hoztam el.(illetve ezt viszem vissza
) Ami nekem jobb, mint a 24 havi...kérdés csak az, hogy azt nekem fel sem ajánlotta...ezek szerint ilyen konstrukció is van.
Jah és grat hozzá! Én megszerettem nagyon.
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
+1
Délután gondoltam egyet, weben a T-nél rendeltem -20%. Mozaik S díjcsomagban 2 év hűséggel, 5366 Ft + (23*41xx Ft)
Nem postát, hanem azonnali átvételt kértem a hozzám legközelebbi T-ben. (vasárnap is nyitva)
Most bontom ki, ami eddig tuti, hogy nem recseg.Tekerem csavarom, semmi hang.
Üdv!
HH
-
feelurself
aktív tag
Nem tudjatok, ha felrakom a Poweruser romot, abban is benne van az a fícsör, hogy amikor pl telefonalok a hatso gomb korul feheren vilagit ?
-
jooker82
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4588 üzenetére
http://192.168.1.100:8080/
ezt másoltam be a böngészőbe,de csak a google dob ki mindenféke találatot...nem az jelenik meg ami a videóba. Vagy itt nem a saját ip cimem kellene bemásolni?
-
morphin
tag
válasz
Dr. Akula #4569 üzenetére
Úgy is lehet törölni, hogy bemész az alkalmazásokhoz, hosszan rányomsz valamire és felhúzod bal-fentre az alkalmazásinfo gombhoz. Ekkore egy kis buborékban írja a program adatait (tehát nem megy be a beállításokhoz meg semmi) mennyit foglal stb stb...eltávolítás és csók.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
jooker82 #4585 üzenetére
Nálam hibátlanul működik.
Program feltesz, rákattint,menüben legalsó pont,hogy start server.
Ekkor megjelenik a teleffonon a kép. Bal felső sarok "How do i connect"-re kattint,kiválasztom a wifit.
A http....stb urlt-bemásolom a címsorba.
Aztán a start menüben beírtam,hogy playlist (ez van a videoban,kb ennyire értek hozzá) és ezt társítottam VLC-hez és már meg is jelent a kamera képe a monitoron.
Egyébként van valami java-s lehetőség is,úgy is ment. -
jooker82
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4582 üzenetére
A telefonon nem jön be semmi.
Amúgy vlc nincs a gépemen,de van vagy 5 féle lejátszó...... -
jacis
nagyúr
Srácok ez a telefon tökéletes. Eddig semmivel nem tudtam megakasztani. Nap közben soha nem kellett még tőltenem úgy ahogy eddig az összes többit. Nagyon el van találva a gép
-
vfeco
aktív tag
válasz
jooker82 #4577 üzenetére
ÁÁÁ. Eladtam Optimus G-t és Partneronál nincs G2 32GB csak 16-os...
Most egy Nexus S-el szerencsétlenkedek.
Remélem jövő héten kapnak 32-est mert 16-ost tuti nem veszek.
Addig is ebay-ről megrendeltem hozzá a nillkin tokot.
Van aki egy kicsit bennfentes Partneronál? Jó lenne tudni mikorra érkezik nekik belőle. -
bigdee888
tag
Nektek mukodik a Wireless Storage?
-
jooker82
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4574 üzenetére
Mekem csak egy mikrofon jön be fekete háttérrel semmi más.
-
diodd
tag
Valakinek, aki rendelt megjött már a ringke slim tok?
-
-HajTömeg-
őstag
-
Viper26
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
Hogy lehet erről a szarról alkalmazást TÖRÖLNI? El nem hiszem hogy ehhez is külön program kell, képtelenek megoldani mint a Samsungnál.
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Váltott valaki G-ről, nem bánta meg?
T-st vennék. Ami aggaszt, 32->16 Giga. De ezen segíthet a Meenova adapter. Lehet kapni már hazánkban?
Üdv!
HH
-
DonMaster
addikt
válasz
csubííí #4533 üzenetére
szia
li-pol? mivan? ebben szilicium anodos akksivan nem lithiumos már bocs nagoybb az energia sürüsége a sio+ akksinak a li-pol és li-ion hoz képest emiat is jobb mint a hozzá hasonlo 3000-res akksik töltésileg ezt kevesebbszer lehet tölteni de ha átlag napi 1 töltést számolunk akkor a 2évet simán kibirja a sio+- akksi isés lehet már most kapni hozzá akksit 7000forint ért kapható akksihozzá 3000-res nem lesz baj csak kicsit jobban szétkel szedni akksi cseréhez
-
toto0569
addikt
itt letölthető
ferrari1 D80210B-EUR-XX,ami nekem van,rakd fel a Magyart...azt tegnap tették elérhetővé.(ha jól tudom)
A fényerő sötétből -világosba 5 sec a változásig,fordítva pedig 25-30 sec. -
ferrari1
őstag
válasz
toto0569 #4549 üzenetére
Eddig is működött
Arra gondoltam pl., hogy mikor sötétben lezártam a képernyőt és világosban vettem elő, sokáig szinte semmit sem lehetett látni a kijelzőn mert sötét fényviszonyokhoz állította be és onnét nehezen mozdult. Nekem is 10b van fent, de honnét tudom meg hogy a magyar vagy esetleg az UK?
A telefon kódja: 6HU
-
feelurself
aktív tag
-
toto0569
addikt
válasz
Darth_Revan #4546 üzenetére
-
jilian
addikt
Feltette már valaki a magyar 10B -t?
-
jooker82
nagyúr
használtátok már valamelyik androidos telefonotokat webkameraként,úgy,hogy a hátsó kamera felvételét láttátok gépen?? ha igen,melyik program lenne jó??
-
csubííí
senior tag
válasz
cbdevil84 #4531 üzenetére
Számomra ez nem a legjobb infó,de nem tántorít el a megvételétől,idézet a cikkből: "Általánosságban elmondható, hogy a Li-Pol erőforrások 500-szor, míg a Li-Ion telepek 1000-szer tölthetőek újra, és csak ezután kezdenek fáradni." Ebben a készülékben meg pont Li-Pol aksi van,kb. fele annyi időt fog kibírni és ugyebár nem cserélhető. Vagyis megfelelő szerszámmal szétszedhető,de nem biztos,hogy eredeti aksit majd kapni lehet hozzá,mivel hivatalosan házilag nem megbontható. Ha mindennap csak egyszer van töltve ez kb.18 hónap és utána már romlik a kapacitása a Li-Ion pedig ebből adódóan kb. 36 hónap,azért ez nem semmi.
-
vtechun
veterán
sziasztok, ahogy nézem, van benne rendes böngésző (nem csak chrome), ami szintén egy nagyon jó pont.
lehet hamarosan én is beruházok egybe, csak el kéne még sózni előtte a htc one sv-met -
cbdevil84
csendes tag
http://mobilarena.hu/teszt/az_akkumulatorokrol/lithium_technologia.html
Ha ez igaz akkor az akkut nem lehet teljesen lemeríteni, ezért ha a telefon kikapcsol az se lehet probléma!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4526 üzenetére
'Pukizol kettőt' az maga félóra....
-
Gempas 70
aktív tag
Bocs.. az N5 frankó árát írtam be. Nem ide való
-
Viper26
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #4522 üzenetére
Ki fene zuhanyozik egy órán át, ne már.
-
Dondenis
aktív tag
Valaki merítette már 1%-ra? Tegnap este nekem 4%-nál kikapcsolt. Ez másnál is így van?
-
ferrari1
őstag
válasz
Viper26 #4516 üzenetére
Az egyetlen széria ami kimaradt az életemből az a Nexus. Nagyon nem jön be a stock android. Sem az a kék szín ( bántja a szemem ) amit használnak, sem a teljesen "puritán" kinézet. Tudom, teljesen testre lehet szabni roottal és romokkal, témákkal. Elismerem az előnyét is de nem bírom használni.
-
Viper26
nagyúr
válasz
dodicsaba #4514 üzenetére
Mondjuk lesz rá időm, hogy úgy mondjam szöszölni vele, lehet nekiállok valamelyik nap.
(#4515) jilian:
Persze, ez mindig így van.Ezért késik hónapokat / fél évet egy főverzió, mert az összes gyártónak a saját felületéhez kell igazítani / optimalizálni az új rendszert...már kinek hogyan sikerül éppen...ezért voltam úgy vele, hogy csak Nexus, a franc se fog szívni a frissítések miatt, aztán nézd meg hol vagyok most.
-
jilian
addikt
A 4.4 sima stock android.
Ha megjön majd a G2 -re, már a jelenlegi UI dizájnal jön? -
dodicsaba
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4344 üzenetére
Segítek
Amikor feltetted a fóliát és szösz van alatta egyszerűen fogsz egy cellux ragasztót vágsz belőle kb egy 3-4 cm db-t azt a már rárakot fóliára ragasztod a szöszhöz közel ugy hogy kb egy cm legyen a folián és ráragasztod.. Azzal fogod megemelni a foliát ugy hogy a szöszt elérd. Közben vágsz ismét egy 3-4cm es celluxot a végét visszahajtod udy hogy kb 2cm maradjon el. Igy nem ragad az ujjadra. Fóliát ott megemeled a már ráragasztott celluxal ahol a szösz van és az imént vágott celluxal értelem szerűen hozzányomod a ragadós részével a kijelzőhöz ha ott a szösz ha pedig a fólián van akor pont fordítva -a fóliához ragasztod a ragasztós részével és csak utna vissza le. Ráragad a celuxra a szösz és szépen visszaengeded a foliát amit eddig a másik kezeddel tartottál. Ha sok a szősz akor is mind ki tudod szedni így csak sok időbe kerül! Tuti a siker ha igy csinálod!
-
ferrari1
őstag
Arról nem is beszélve, hogy az S4 most kezdi megkapni a 4.3-at. Nem hinném azt, hogy nagyon hamar kiadják utána a 4.4-et. Véleményem szerint is van rá esélye a G2nek hamarabb megkapni mint az említett. Bízom benne, hogy nem csak álom marad. Addig is kiadhatnának egy frissítést mondjuk a fényerőszabályzó javítással.
-
zazenke
őstag
hát sokáig kitartottam hogy s4 et veszek de a tréj mobil felvitte nekem 177 re az árát az lg g2 nek meg levitte 105 re . a kialakult 72 000 különbséget már nem bírtam figyelmen kívül hagyni , így én is rendeltem ma egyet online . most már csak el kell majd adnom az s4 hez rendelt UAG tokot hogy azon se bukjak annyit . azt 5500 ért hozatom be külföldről valahol már úton van . most az lg hez meg megrendeltem a spigen tokot.
-
Gempas 70
aktív tag
Nem az volt, hogy 2014 1/4 évben frissül?
-
Viper26
nagyúr
Háát aki mostanra nem szokott hozzá az LG frissítésekhez való hozzáállásához ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest