Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
firemanus82
senior tag
válasz
Sanyaman #18128 üzenetére
Ok, csak azért akadékoskodom, mert már három LG masinával (Optimus Black , 2X és 4X HD) befürödtem. Nem működő és nem optimalizált frissítések, hardware hibák. Nem hallott a másik fél vagy elhalkult a hívás folyamán. Elhagyott a térerő, eldobott SD kártya.
És persze melyiket válasszam? S4 vagy G2? Vonzó a G2, de korábbi készülékekből és update-ek elmaradásából kiindulva elrémiszt.
-
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Sanyaman #15156 üzenetére
Mindkét szín és a mattabb textúra is nagyon pöpec.
a_n_d_r_e_w: gondolkodom tokon, de a szilikon tokokkal rossz tapasztalataim vannak, pl. túlságosan tapadnak, így baromi körülményes kivenni zsebből... Perpill a többek által linkelt műanyag nilkin hard case tetszik (ha vkinek van eladó példánya, vevő vagyok egy feketére
)
-
Cathulhu
addikt
válasz
Sanyaman #15156 üzenetére
Úgy látom az előlap egyszerű fekete, a hátlap meg pattintós, szóval szerintem semmi akadálya egy cserének. Jó lenne ha jönnének utángyártott kínaiak különböző színekkel és textúrákkal. Mondjuk én nem merem szilikon tokon kívül hordani, ott meg már van választék bőven.
-
Sabinchen3
csendes tag
válasz
Sanyaman #5703 üzenetére
Köszönöm a segítséged! Még egy kérdésem azért lenne. Most szeretnék készüléket vásárolni és nagyon (enyhe kifejezés) megtetszett a LG G2. Előtte az alacsonyabb kategóriás Alcatel One Touch Idol S néztem, mert elég jókat olvastam róla, de most már sokkal jobbnak tartom a LG G2. Viszont az Alcatel One Touch Idol X-et sem tartom rossznak, bár némileg gyengébb, de jó kis készülék. Megvárjam amíg kapható, vagy maradjak a G2-nél? Szeretnék végre egy jó kis telefont mert már unom a gyenge okosokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- SoundBlaster X-Fi
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Automata kávégépek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nubia Redmagic 9S Pro 5G 12GB/256GB Sleet, Alza, 2 év garival.
- Samsung galaxy A70 128gb független dualsimes okostelefon
- Nubia Redmagic 10 Pro 5G 12GB/256GB , Alza, Shadow, bontatlan
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- 2 darab iphone akciósan 7 és 7 plus
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest