Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez az Acer már nem az az Acer
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciscos
csendes tag
válasz
feelurself #4469 üzenetére
Milyen tokot vettel?
-
toto0569
addikt
-
oxide83
aktív tag
Akkor valószínű várok a jövőre kijövő mobilokra. Valami azt súgja ha nem is forradalmi időket fognak tudni kibírni de valami változás csak kezdődik...legalább is nem ártana, van az embernek egy csúcs mobilja de esténként nem használhatja mert mindig a töltőn lóg
. Szerintem ez a mai csúcsmobilok legnagyobb hátránya.
-
válasz
oxide83 #4493 üzenetére
Csak emiatt szerintem nem erdemes valtani S3-rol. Tovabb birja, mint az S3, de ha az S3 neked nem bir ki egy napot, akkor a G2 sem fog kettot (egyet valoszinuleg igen). Nekem a Nexus 4 nem birt ki egy napot, a Lumia 920 szo-szo, a G2 egyet kibir rendesen, kettot nem. A parom S3-ja nekem alig 1 napot birt.
-
oxide83
aktív tag
Srácok aki már használja ezt a telót, tényleg kibír 2 napot az akksija gyakori használat (net, viber, gps stb) mellett? Őszintén csak azért válnék meg az S3 telómtól mert a nap végére mindig enni kér és néha már fusztráló
.
-
Dondenis
aktív tag
válasz
Johnny1982 #4491 üzenetére
Csak 16Gb-os van. Abból kb 10,5 Gb a szabadon felhasználható.
-
Johnny1982
csendes tag
A T-nél most akkor mekkora belső memóriával adják a cuccot, mert ír 4 és 32-t is. A 4 az hülyeség nem? Vagy 16?
-
-
toto0569
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #4487 üzenetére
neked csak annyi a hátrány ,hogy nincs még meg...
A HTC one naggyon szíp,de ez csak más ...Ez LG!
-
Ma megtapogadtam a telefont, és brutál jó és szép. Nem hiányzik hogy nem üveg. A G utódja lesz.
Ha vannak hátrányai röviden: mik azok? -
nem feltétlenül kell leállítani, sokszor elég csak megfelelően beállítani, ne ellenőrizgesse automatikusan a frissítéseket, ne küldjön minden lépésről adatot a rendszer, ne figyeljen folyton az android eszközkezelő, google szolgáltatások megfelelő beállítása, például az asszisztens kikapcsolása, továbbá ne figyelje és jelentse folyamatosan, hogy merre jár a telefon...stb.
nagyon sok olyan gyártói és google folyamat van, amik alapban bekapcsolt állapotban vannak, papíron azért, hogy neked segítség legyen, a gyakorlatban persze célirányos reklámokról is szó van, hogy a tartózkodási helynek megfelelően tudjon felkínálni szolgáltatásokat, ezek kikapcsolásával jellemzően fellélegzik a rendszer. -
szélsőséges problémát nem látni, az lenne a tippem, hogy az lg és a google mentési, frissítési és követési folyamatai ébresztgetik a rendszer az android folyamaton keresztül, ezért érdemes a kapcsolódó beállításokat átnézni, és ami nem kell, azokat kikapcsolni.
csökkenthető nevezett android folyamat százalékos értéke, de addig nincs gond, amíg szélsőséges/látványos merülést nem okoz, szóval annyira azért nem kell izgulnod, inkább az lesz jó érzés, ha látszatra (is) csökken nevezett érték. -
Dondenis
aktív tag
válasz
feelurself #4469 üzenetére
Mi péz vót?
-
zazenke
őstag
ilyen tokot látott már valaki mert nem igazán értem mi védi a képernyőt .valami merev műanyag valami vagy micsoda .vagy az védi amikor az övön van hogy visszafele teszem bele a tokba képernyővel befelé ? [link]
-
feelurself
aktív tag
Megvan a tok
.
Nagyon kellemes fogasa van, es jol is nez ki. Az elejen kicsit szorult benne, de mar konnyen jar.
Ha valaki ilyet szeretne, csak ajanlani tudom ! -
nem teljesen, nézz rá a biztonság kedvéért, hogy milyen folyamatok rejtőznek az android rendszer alatt, mert olyan is lehet, aminek nem feltétlenül kellene futni.
amikor bekapcsolod/feltöltöd a készüléket, akkor először az android folyamatok vannak elől, hiszen a rendszer dolgozik, de idővel beérik a jobban használt folyamatok - kijelző, böngésző...stb -, és normális esetben azok maradnak elől, ha a háttérben semmi sem tekeri - akár feleslegesen - a rendszer folyamatait. -
toto0569
addikt
-
csubííí
senior tag
válasz
toto0569 #4423 üzenetére
Az alkalmazásoknál és a kezdőképernyőknél hol lehet bekapcsolni azt,hogy ha elfordítom a készüléket
akkor azok is elforduljanak (mint a táblagépeknél) ? Ma "tapogattam"meg a MM-ban és nem fordultak el
a készülék fordításával. A normál elforgatás az be volt kapcsolva és az működött is a képeknél és egyebeknél,
csak az említetteknél nem. Az ott kitett készülék nagyon stabil volt,akár egy tégla,semmi hang. Ha minden jól megy én is nemsokára beruházok egyre. -
Bossi
őstag
válasz
#31733248 #4428 üzenetére
Nekem volt S4 és sajnos a tárcsázó és Pl. a galéria szerintem gyalázat ahogy működik, a hardverhez lépest...
Persze ez az optimalizáláson múlik...
Ennyi én sem akarok többet S4-ről beszélni(#4444) k5.20 Ezt én se értem nekem sem ajánl fel frissítést... T-s minden gyári és a 10A-ra mondja, hogy a legfrissebb
-
jooker82
nagyúr
Erről van szó
-
k5.20
senior tag
válasz
tsuckware #4443 üzenetére
Ha távolabbra visszaolvasgatsz, akkor láthatod, hogy a 10B jobb.
Megjelenésében talán nem változott semmit, de jobban van optimalizálva, mint a 10A.
Hogy kinek mit miért ajánl, vagy nem ajánl fel, az azt hiszem titok marad, de nyilván összefüggésben van a készülék eredeti származási helyével, az eredeti régiókódjával... -
tsuckware
tag
Sziasztok!
Van különbség a v10a és v10b között? Mert ha van értelme én is frissítek, de ha kb ugyanaz, akkor marad. És még egy kérdés: ha van v10b hun open rom, akkor nekem miért nem ajánlja fel a frissítést? Gyári független magyar...
-
Zedd1963
csendes tag
válasz
Darth_Revan #4421 üzenetére
Megosztanád?
-
válasz
tzsolesz #4416 üzenetére
az első firmware verziók alatt röcögött az s4 rendesen, aki mást állít, az nem használt még gördülékeny rendszert, én is ezért nem vettem meg rögtön a megjelenéskor - ha neked is abból az időből maradt meg a tapasztalat, akkor nem is csodálkozom -, de az utolsó 4.2.2 verziók alatt már okés, illetve ha teheted, próbál majd ki 4.3 alatt, tegnap tettem fel a hivatalos gyári független verziót, és majdnem leültem a rendszer pörgésétől, pedig sokat van nálam i5...stb, illetve g2 sem egyszer volt csak a kezemben.
hétfőtől g2 is lesz nálam sűrűn, bár nem akarom hasonlítgatni a két telefont a hardveres eltérés miatt sem, meg a g2 esetén az első firmware verzió is szépen pörög már. -
w333
félisten
válasz
-HajTömeg- #4438 üzenetére
Ezek az akadások a gyártó miatt vannak mert kontár módon bele piszkának az Android rendszerbe a saját szolgáltatásaik miatt, és van úgy hogy nem optimalizálják rendesen a rendszert és emiatt akad
Nexus 4 -en egy full stock natív Android fút amit a Google 100% -an optimalizált a Nexus 4 -re és emiatt nem akad, felhasználói élmény valami fantasztikus és azt mondják a 4.4 -el még jobb lesz !
LG gyári romok is nagyon jó és G" -t még nem nagyon láttam akadni
-
-HajTömeg-
őstag
Ha már itt tartunk,nekem ez a laggolás a legnagyobb félelmem és az egyetlen érv szifon mellett, még akkor is,ha max a 4S-t tudnám megvenni.
Több helyen is néztem,de sehol sem volt kitéve G2,pedig szerettem volna megtapogatni.
Viszont volt kint nexus4, az valami gyönyörűen futott,semmi akadás.
Gondolom G2 is hozza ezt a gyorsasági szintet,ugye? -
jilian
addikt
válasz
Darth_Revan #4435 üzenetére
De, a magyaroknak kell a + RAM.
-
jilian
addikt
válasz
Darth_Revan #4429 üzenetére
Tényleg van magyar 10B, itt is mutatja.
Még szerencse, hogy a linked jó, mert erről az oldalról , hogy hogyan kell letölteni... -
jooker82
nagyúr
válasz
#31733248 #4415 üzenetére
Várjál ,fentebb erre az irásra "Nálam 7-800 mb marad szabadon és minden tükörsimán megy. (G2)"
irtad azt,hogy te se érted,mért eszik ennyit a G2,mert az S4-en 1,2 gb-ot mutat....
Nos az S4-en újrainditás után 1,2 gb,mig a G2-őn már használat közben lehet 7-800mb,mert újrainditás után többen is irták,hogy 1 gb felett van.
Akkor hol itt a gond??Egységesen hasonlitsuk már a dolgokat..ha már befáradsz ide és amikor meg leoltanak páran,rögtön azzal jössz,hogy ne a samsunggal,hanem a G2-vel foglalkozzunk,holott Te kezdted el az S4-el hasonlitgatgni.Az meg egy nagy hülyeség,hogy 20-ból 19 ember azért oltja az S4-et a topicjába,mert nekik nincs...
Ennyire ne ferdits már.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Darth_Revan #4429 üzenetére
Méretre teljesen azonos a UK open-nel, szóval nagy reményeket ne fűzz hozzá.
-
-
törölt tag
(#4417) w333
"Mégis sírnak a fórumban hogy akadozik / laggol a rendszer ...
"
Ha megnézed, 20 esetből 19-szer azok nyomják tele a fórumokat ezzel a szöveggel, akiknek nincs is ilyen telefonjuk. Egymást vakítják ezzel a szöveggel.
De itt tényleg ne a Samsunggal foglalkozzunk már, hanem a G2-vel.
-
Wade0303
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4426 üzenetére
Nem működik sajnos a link.
Most szedi, de hol találtad? Biztos hogy ez Hungarian Open? -
Wade0303
aktív tag
válasz
Darth_Revan #4421 üzenetére
Hol találtál ilyet? Igazán belinkelhetnéd!
-
w333
félisten
válasz
-Mosquito- #4422 üzenetére
+1 tegnap este én is láttam a reklámot a TV2 -n !
-
toto0569
addikt
válasz
gohanangry6 #4419 üzenetére
Húzd a másikra az app-ot...Ha pedig nem az asztalra rakottat akarod hanem a belsőt ,akkor fent --fogaskerék,és itt is húzhatod a másikra
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #4418 üzenetére
Már mindegy, találtam működö HU open linket.
-
gohanangry6
csendes tag
Hali. Valaki segítene hogy hogyan kell az alkalmazásokat mappázni?
Köszi
-
w333
félisten
válasz
tzsolesz #4416 üzenetére
Az S4 hardvere pedig mindenre elég, egy nagyon bika cucc
Mégis sírnak a fórumban hogy akadozik / laggol a rendszer ...
Azért az LG G2 -vel ne nagyon hasonlítsuk össze, mivel az egyikeben SnapDragon 600 a másikban pedig SnapDragon 800 van, sebességben az LG G2 csúnyán odavág az S4- nek, és az LG gyári romja sokkal jobb és optimalizáltabb ! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31733248 #4415 üzenetére
Az a baj a MW-zel, hogy nem számít neki hogy milyen hardveren csücsül. Engem pl. kifejezetten zavar hogy az S3 LTE-men is képes röcögni .2GB ide vagy oda, nem számít ennek az UI-nak.
Az S4 hardvere pedig mindenre elég, egy nagyon bika cucc. Kíváncsi lennék Nexus kivitelben rá. -
törölt tag
válasz
tzsolesz #4401 üzenetére
(#4401) tzsolesz
Ez a lagtengeres állítás olyan ovis a valóság fényében, már bocs.
(#4404) jooker82
"Újrainditásnál itt is 1 GB felett van,azt meg ne akard nekem bemesélni,hogy 1 hét újrainditás nélkjül az s4 még 1,2 gb-ot mutat.."
Ki írta, hogy egy hét újraindítás nélküli állapotra igaz a szabad RAM mennyiség? A G2 tesztben sem így jöttek össze az értékek...
-
jooker82
nagyúr
Egy kis összehasonlitás....[link] Azért látszik az előny az IPS-nél...
-
jilian
addikt
válasz
morphin #4409 üzenetére
Ha boltban veszed, elvileg ki is kell, hogy bontsáK! (ők, ott a szemed elött)
Én úgy tudom, új készülék vásárlásánál az első használatba vételt el kell, hogy mutogassa a vásárlónak....-.-.-
Aki még valamibe bele akar kötni az nézze meg mennyi a összes RAM -ja!!
Igen az összes, nem a felhasználható!!!!Nesze neked LG!! Hol van az a 2Gb?
-
morphin
tag
Belegondolva ez engem is zavarna...most rendeltem még egy G2-t.
Hétfőn viszem a régit leadom, és elvileg egyből adják majd az újat. (és így összességében 139 helyett 110-be lesz ha Isten is úgy akarja) Ott meg lehet tapizni, hogy jó-e? Mármint mi van ha előttük kibontom megnyomogatom a hátulját és azt mondom adjanak egy újat...ez működik?
-
aszamóca
aktív tag
Ha a T-nél rendel valaki dominósat, akkor hivatalosan mennyiért függetlenítheti?
-
jooker82
nagyúr
válasz
#31733248 #4400 üzenetére
Újrainditásnál itt is 1 GB felett van,azt meg ne akard nekem bemesélni,hogy 1 hét újrainditás nélkjül az s4 még 1,2 gb-ot mutat..
Ferrari: Lehet én is majd azt veszem....
ezt most mennyiért és milyen garival vetted?
Dondenis:Tegnap végignéztem az avatart,volt vagy 6 x rekám benne,de még csak telefont se láttam,nemhogy G2-őt
-
ferrari1
őstag
Csütörtökön vettem egy fehéret így 2 eladott és egy összetört fekete után. Mit is mondjak róla. Egyszerűen pazar, számomra sokkal szebb. Sokkal kevésbé látszik rajta az ujjlenyomat, ami még esztétikusabbá teszi a telefont. Aki a két szín között gondolkodik, ne tegye
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#31733248 #4400 üzenetére
Az LG G2-nél nem a szabad RAM-ot nézik a júzerek, hanem a gyönyörűen és ultra folyékonyan gördülő megjelenést.
Az S4 tulajok meg a szabad RAM-ot nézegetik, mert nem értik miért egy lagtenger a készülékük 2 GB RAM mellett is.
Bocs ezt ne vedd flame keltésnek, S3 LTE-m van, és bizony tudom, hogy nem a szabad RAM-tól függ a folyamatos működés. MW--->kukába vele. Csak éppen egy csomó dolog még így sem tökéletesen flott sajnos. Az s4 esetében sem, tudom mert 1 hétig nyomkodtam azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest